Liczba odwiedzin: 23406 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK JAZDA

  104 opinie w tym 69 zaufanych
Rezerwuj kurs
KUPON RABATOWY
-399
Super JAZDA

  • Wrocław
  • Kurs kat. B
-399PLN
1799 1400PLN
Posiadamy również zniżkę na badania lekarskie, jazdy do godziny 15.00
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.02.2020

Kasia Cieślikowska

Kasia Cieślikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK Jazda. Ale największe podziękowania i pochwała należą się najlepszemu instruktorowi świata, Jackowi Poznysz. To wspaniały człowiek, najlepszy instruktor. Profesjonalizm, opanowanie, inteligencja i wieczny optymizm - to cechy charakterystyczne. Dzięki niemu każda godzina była niezapomnianą przygodą, a na kolejne wspólne jazdy czekałam niecierpliwie. To człowiek, który kocha to, co robi - to widać i to przynosi efekty. Dzięki niemu zdałam egzamin za pierwszym razem. Byłam świetnie przygotowana na każdą ewentualność, nie zaskoczyło mnie absolutnie nic. Więcej nawet - po zakończonym egzaminie, egzaminator zwrócił uwagę, że od razu widać, że miałam świetnego Instruktora. I tak właśnie było - miałam najlepszego Instruktora w Galaktyce :) Dziękuję OSK Jazda, ale przede wszystkim dziękuję Jackowi Poznysz.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2020

Ania Brzezinska

Ania Brzezinska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lepszej szkoły nie znajdziecie!!!! Tylko OSK JAZDA! Właśnie dzisiaj zdalam egzamin praktyczny! Za pierwszym podejściem! Olbrzymi stress przed egzaminem jaki miałam, spłynął po mnie po 'magicznym' telefonie od mojego wspaniałomyślnego instruktora MARKA, ktory (kilka minut przed egzaminem!) zadzwonil do mnie przypomnając nad czym sie skupic i aby się rozlużnić. To dodało mi otuchy, wiary we własne możliwości i postawiło zupełnie na nogi! A nigdy nie wyobrażałam sobie, że stress i emocje mogą aż tak paraliżować.. Jestem naprawdę wdzięczna za to, że instruktor MAREK, który mnie prowadził, robił to naprawdę od serca i z wielkim zaangażowaniem. Lekcje były na wesoło, w zupełnie bezstresowej atmosferze, inspirujące i naprawdę przyjemne. Każda lekcja to była fajna przygoda z autem i z dnia na dzień czyłam jak rozwijam swoje umiejętności i pewność za kółkiem. Rewelacyjny instruktor! Swietnie zorganizowany, elastyczny, baaardzo cierpliwy, punktualny no i naprawdę przesympatyczny człowiek! Przygotował mnie naprawdę najlepiej jak tylko można! polecam każdemu! Auto też w bardzo dobrym stanie, no i takie jak w WORDZIE, także nie ma niespodzianek na egzaminie! Rownież instruktor Marcin, z ktorym miałam pierwsze dwie lekcje, pięknie wprowadził mnie w tajniki sprzęgla i początkowej nauki jazdy za co bardzo dziekuje! Również atmosfera w szkole i w biurze jest bardzo przyjemna, zajęcia teoretyczne też ciekawie prowadzone, od serca. Panie w biurze tez baaaaaaaaaaardzo pomocne i sympatyczne. Dziekuję za wszystko! Naprawdę polecam szkołe JAZDA!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.02.2020

Gabriel Ćwiek

Gabriel Ćwiek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam, super atmosfera i najlepsza instruktorka pod słońcem Pani Marta

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.10.2019

Romek Skrzeczyński

Romek Skrzeczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła. Pan Jacek, który prowadzi wykłady - super człowiek, super atmosfera i super podejście. Pan Andrzej - instuktor - super nauczyciel, fajna atmosfera, rozmowy na każdy temat, bardzo przyjazny człowiek. :) Gorąco polecam szkole.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.06.2019

Magdalena Kostrzanowska

Magdalena Kostrzanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OSK JAZDA najlepsza szkoła we Wrocławiu ucząca nowych kierowców i nie tylko. Najlepsi instruktorzy, którzy szkolą z ogromną pasją , cierpliwością i życzliwością. Gorąco polecam!!!!☺☺☺

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 21.05.2019

Wiktoria Gajdasz

Wiktoria Gajdasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jest dobra,polecam,chociaż instruktor na jakiego trafiłam za pierwszym razem ,nie był godny polecenia. Ale kiedy go zmieniłam-trafiłam w dziesiątkę! Jacek Poznysz jest na tyle cierpliwym,wyrozumiałym,spokojnym i kulturalnym człowiekiem,że każda godzina jazd z nim-to sama przyjemność. Umie nauczyć,wytłumaczyć,pracuje z pasją! Gorąco polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.05.2019

Julia Król

Julia Król
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła we Wrocławiu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.05.2019

Dominika Krasińska

Dominika Krasińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście,szybka nauka

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.05.2019

Zuzanna Zuzia

Zuzanna Zuzia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.05.2019

Dar Dareez

Dar Dareez
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.05.2019

Dominika Lechowska

Dominika Lechowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.04.2019

Barbara Lisztwan

Barbara Lisztwan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo bardzo dziękuję za dużo cierpliwości i wyrozumiałości Panu Maćkowi, który w pierwszej kolejności musiał sporo czasu poświęcić żeby coś w ogóle było z tego mojego jeżdżenia !! oraz Pani Kasi która poświęciła swój cenny czas aby doszkolić moje umiejętności. Zostałam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu i codziennej jazdy. Cudowni ludzie, cudowna szkoła. Polecam! ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.04.2019

Patryk Zygmunt

Patryk Zygmunt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyszedłem do OSK bo miałem blisko.Nikt nie polecał,nikt nie wspominał i nikt nie słyszał. Efekt? Genialny! Prawo jazdy zdane za pierwszym razem.Instruktorzy z powołania,rewelacyne podejście.Będę polecał. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.03.2019

Jagoda Stolze

Jagoda Stolze
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam OSK JAZDA! Ośrodek jak najbardziej spełnił moje oczekiwania. Instruktorzy to profesjonaliści, którzy potrafią połączyć efektywną naukę z przyjemną jazdą. Jak to kiedyś powiedział instruktor w czasie zajęć praktycznych: "jazdy mają być takie, ażeby kursant nie mógł się doczekać następnych” - i tak też było. Jeździłam z Panem Jackiem P., któremu zawdzięczam ogromny sukces posiadania licencji kierowcy. Pan Jacek to prawdziwy ekspert w dziedzinie spokoju i cierpliwości; w bardzo ciekawy sposób tłumaczy i analizuje sytuacje na drodze z kursantem, tłumaczy, rysuje, obrazuje, rozwiewa wszelkie wątpliwości. Ma bardzo indywidualne podejście do kursanta, bacznie obserwuje postępy. Przez 30 godzin jazdy zostałam nauczona nie tylko jak zdać egzamin, ale jak jeździć. Na jazdy umawiałam się indywidualnie z instruktorem, dopasowując godziny do własnego planu dnia. Wszystkie egzaminy zdane za pierwszym… więc wydaje mi się, że nic bardziej nie może przekonać do tego, że OSK JAZDA to dobry wybór :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.02.2019

Ilona Bieleń

Ilona Bieleń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moja opinia na temat szkoły nie może być bardziej pozytywna. Egzamin zdany za pierwszym podejściem bezbłędnie! A wszystko dzięki najlepszemu instruktorowi na świecie - Panu Jerzemu Nalepie. Nigdy wcześniej nie jeździłam, od samego początku nie szło mi za dobrze, natomiast 30 godzin podstawowego kursu (plus dwie dodatkowe przed samym egzaminem) wystarczyły Panu Jurkowi, aby mnie przygotować do zaliczenia. A to wszystko z dużą dozą spokoju i cierpliwości :) Na egzaminie nie zaskoczyło mnie NIC. Polecić mogę również Pana Darka, z którym jeździłam dodatkowe dwie godziny dzień przed egzaminem. Pan Darek bardzo pozytywnie mnie 'nastroil' i zabrał w trasę po mieście, która w dużej mierze pokryła się z tą egzaminacyjna :) Dziękuję obydwu panom!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.01.2019

Bartek Rutkowski

Bartek Rutkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

To nie jest tylko nauka do egzaminu, ale także praktyczne uwagi jak jeździć. Ja trafiłem na Panią Kasię z polecenia i Ją polecam serdecznie. Dzięki Niej zdałem egzamin, może lekko się stresując, ale będąc pewnym, że jestem najlepiej przygotowany jak mogę, zaś reszta zależy tylko ode mnie. Raz jeszcze wielkie dzięki dla mojej instruktorki. Nieprzesadnie powiem - królowej wrocławskich dróg. Polecam każdemu, kto nie ufa samemu sobie za kierownicą lub ma złe wspomnienia z innej szkoły jazdy. I jeszcze jedno! Nie ma problemu z samochodami, placem manewrowym etc. W niektórych szkołach dostępność placu stanowi istotny problem. Tutaj wszystko jest jak należy!. Dziki wielkie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.12.2018

Kinga Szczęch

Kinga Szczęch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gdybym mogła dać sto gwiazdek, z czystym sumieniem bym je dała :) Mój instruktor prowadzący, pan Maciek, cudowny, cierpliwy człowiek. Pani Kasia, niesamowita instruktorka ze świetnym podejściem do kursanta. Zostałam przez nich wyszkolona tak dobrze, ze teorię i praktykę zdałam za pierwszym razem ze świetnym rezultatem!! Dziękuję OSK Jazda za to, ze egzamin nie był żadnym horrorem, a przyjemnością. Doskonały prezent na Święta i urodziny ????❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.12.2018

Magda Grabczyk Rozwadowska

Magda Grabczyk Rozwadowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałam przyjemność miec jazdy doszkalające w szkole JAZDA, turbo przyjemna atmosfera, w 6h nauczyłam sie więcej niż w 30 w poprzedniej szkole, wysoki i profesjonalny poziom. Polecam z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2018

Bartek Świstak

Bartek Świstak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę. Realizując kurs prawa jazdy kategorii B spotkałem się z pełnym zaangażowaniem ze strony każdego z trójki instruktorów, z którymi jeździłem (Kasia, Darek, Marek). Inwidualne podejście pod każdego kursanta. Przygotowanie pod egzamin państwowy "IGŁA", instruktorzy dobrze wiedzą jak wyszkolić aby kursant nie był niczym zagięty. Kiedy było można pożartować to śmieszki, ale instruktor zawsze był gotowy by przycisnąc hamulec i uratować życie:) Co do teorii: Zaczynając byłem kompletnie zielony, wszystko sprostował mi Pan Jacek, który z najbardziej niejasnej sytuacji potrafił dojść ze mną do takiego punktu w którym to ja mogłbym nauczyć kogoś. Prezentacja multimedialna z elementami zachowań na drodze oraz poza nią, ćwiczenia ułatwiające naukę. Więź przyjaźni kursant - instruktor. Zdałem za pierwszym, dziękuje za całą frajdę, którą sprawił mi ten kurs. TO NIE TAKIE STRASZNIE JAKIE SIE WYDAJE!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.12.2018

Wiktoria Kotwicka

Wiktoria Kotwicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OSK JAZDA we Wrocławiu to szkoła jazdy, którą mogę polecić każdemu bez żadnych wątpliwości. Egzamin teoretyczny, jak i praktyczny w WORD zdałam za pierwszym razem. I bynajmniej nie jest to zasługa moich wrodzonych umiejętności, lecz to zasługa instruktorów pracujących w OSK JAZDA. Szkolenie przebiegło bardzo profesjonalnie, na początku byłam bardzo zagubiona, niepewna, jednak z każdą jazdą czułam się pewniej i czułam, że nie jestem przygotowywana tylko do egzaminu państwowego, ale przede wszystkim do tego, aby w przyszłości jeździć bezpiecznie, rozumieć to, co dzieje się na drodze, myśleć podczas prowadzenia samochodu i podejmować dobre decyzje na drodze. Poza tym, nigdy nie było problemu w kontakcie z sekretariatem, umawianiu jazd itp. Widać, że szkoła jest bardzo dobrze zorganizowana. Egzamin w WORD nie był dla mnie stresujący, dzięki temu, że instruktor w czasie jazd aż do znudzenia tłumaczył mi to, co dzieje się na drodze, korygował na bieżąco pojawiające się błędy, a kiedy miałam gorszy dzień wykazywał się cierpliwością godną świętego :D W tym miejscu dziękuję Pani Kasi, która moim zdaniem jest stworzona do tego, czym się zajmuje. Widać, że praca z kursantami sprawia jej przyjemność, każdego kursanta traktuje indywidualnie i wykazuje się niezwykłym profesjonalizmem, jest bardzo wymagająca, ale przede wszystkim wymaga bardzo dużo od siebie jako instruktora. Dziękuję również instruktorowi Maćkowi, który pomógł mi przezwyciężyć strach i stres związany z pierwszymi jazdami. Egzamin w WORD zdałam za pierwszym razem nie popełniając żadnego błędu, i to właśnie dlatego, że zostałam tak dobrze przygotowana nie tylko pod względem umiejętności, ale także zostałam przygotowana psychicznie na to, co czeka mnie na egzaminie państwowym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.11.2018

Natalia Machnacka

Natalia Machnacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem. Profesjonalni instruktorzy. Każdemu bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.11.2018

Roksana Kuraszyk

Roksana Kuraszyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy. Pani Kasia najlepsza instruktorka na świecie. Celujące podejście do kursanta, ocena umiejętności jak i zaangażowanie w rozwój. Super atmosfera, kontakt, rozpis godzin jazd. Po zakończeniu kursu przypieczętowałam go wynikiem pozytywnym z egzaminu państwowego, który zdałam za pierwszym razem i bezbłędnie. Egzaminator był pod wrażeniem, że instruktor, a w tym przypadku Pani Kasia, włożył dużo serca i cierpliwości by nauczyć mnie tak dobrej jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.10.2018

Damian Szkoła

Damian Szkoła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pozdrawiam !!! Pana Jacka P. Jest instruktorem na ocenę celującą ... idąc na jazdy, zestresowany czy zdenerwowany, po pracy, szkole... idziesz na jazdy zapominając o tym, że wszystkie złe rzeczy nie istnieją. Pan Jacek bardzo dobrze szczegółowo tłumaczy, jeżdżąc autem obawiałem się że coś zrobię, Pan Jacek mówił "spokojnie dasz radę ja tu jestem i cię nauczę"... było dużo problemów z pojazdem, które nie mogłem ogarnąć ale dzięki Panu Jackowi dałem radę i sporo się nauczyłem :) Polecam też Pana Marka z którym miałem jazdy doszkalające przed egzaminem... Zdane za pierwszym :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.05.2018

Agnieszka Wojtysiak

Agnieszka Wojtysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałam przyjemność jeździć z Panią Asia, która bardzo polecam. Dokładnie tłumaczy wszystkie manewry i daje porady również do jazd już po zdanym egzaminie. Polecam :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.05.2018

Konrad Świercz

Konrad Świercz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkołę gorąco polecam! Pełen profesjonalizm, wspaniali instruktorzy i naprawdę miła atmosfera. Bardzo dobre podejście do kursanta oraz przygotowanie do egzaminu państwowego. Jest to szkoła godna polecenia!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.03.2018

Monika Nowak

Monika Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs jako kurs robiła 8 lat temu, w tragicznej szkole w której przez 30 godzin niczego Mnie nie nauczyli. Miała wizję że to jak pilotowanie samolotu;) W styczniu postanowiłam znaleźć najlepszą szkołę w mieście, a następnie najlepszego instruktora w tej szkole. Tak trafiłam do OSK Jazda. Szkoliłam się z Panią Kasią, która jest w tym najlepsza, chociaż podobno wszyscy instruktorzy są na najwyższym poziomie. Kupiła 15 godzin i wystarczyło:) Zdałam za pierwszym razem:) SZOK ! Naprawdę polecam. Pani Kasia zmieniła Moje nastawienie i już nie panikowałam jak miałam wsiąść za kółko. W dzień egzaminu wiedziałam że wszystko potrafię i egzamin to tylko formalność. Oczywiście to dzięki tej kobiecie, bo pierwsze godziny jazy byłam spięta przeokropnie. Teraz jazda stała się dla Mnie przyjemnością:) Profesjonalizm! Polecam każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 14.03.2018

Sandra Mielczarek

Sandra Mielczarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Polsce! W życiu bym nie pomyślała że uda mi się zdać(bo nawet roweru nie ogarniam)a dzięki tej szkole udało mi się to ! Dziękuję Pani Kasi która mnie do tego przygotowała przy pomocy Pana Kuby :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.02.2018

Bartek Łodej

Bartek Łodej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko zdane za pierwszym razem, chyba nie muszę nic dodawać :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.02.2018

Miszczu Kadżetan

Miszczu Kadżetan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Przyjemni, ale i rzeczowi instruktorzy. Krok po kroku opisane, co mamy zrobić(załatwienia urzędowe, badania, płatności etc.) starając Do tego chyba najniższe koszta kursu na Prawo Jazdy wśród wszystkich moich znajomych - za cały proces szkolenia od umowy na kurs aż do odebrania samego dokumentu Prawa Jazdy(z wyjątkiem fotografii, które mi zostały po wyrabianiu Dowodu Osobistego) zapłaciłem 1520,50 zł. Dla porównania moi koledzy którzy szkolili się np. w Kursancie zazwyczaj płacili w sumie ponad 2000 złotych. W tej cenie wziąłem jeszcze po godzinie doszkalającej przed egzaminami praktycznymi, ale dzięki temu zdałem wszystkie egzaminy poza wewnętrznym praktycznym(jest tańszy niż godzina jazd doszkalających) za pierwszym razem. Za sam kurs zapłaciłem niewiele ponad 1000 zł - warto skorzystać z okresowych promocji(informacja w biurze). W dodatku spora zniżka na badania lekarskie w zaznajomionym gabinecie. Lekcje nt. udzielania pierwszej pomocy z doświadczonym ratownikiem medycznym pozwoliły poukładać sobie w głowie, co jest najważniejsze w sytuacjach kryzysowych i rozwiały wszelkie wątpliwości często nękające kursanta takiego jak ja. Nie było problemu z umawianiem nieco częstszych jazd niż domyślnie umówione u instruktora prowadzącego, wystarczyło przyjść i poprosić(można też zadzwonić) i mogłem pojeździć również z innymi instruktorami, co pozwoliło na doskonalszą i bardziej obiektywną ocenę moich umiejętności jak i potrzeby doszkolenia. Wszystko w miłej, profesjonalnej ale bezstresowej atmosferze. Wszystko bez dodatkowych kosztów w ramach 30h szkolenia praktycznego na umowie. Bez problemu udało mi się też umówić na jazdę doszkalającą, mimo, że egzamin państwowy praktyczny zdawałem zaledwie trzy dni po teorii(umówiłem się po zdanym teoretycznym). Ogółem polecam, we Wrocławiu jedna z lepszych ofert. Niedaleko dworca, dobry dojazd.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.11.2017

Marta Banaszczyk

Marta Banaszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkołę gorąco polecam! Super atmosfera. Profesjonalni instruktorzy. Terminy dostosowane do potrzeb kursantów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak