OSK inż. Jerzy Kowalski

 258 opinii w tym 18 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK inż. Jerzy Kowalski
Obrońców Westerplatte 21
42-200 Częstochowa

  • Godziny:
  • Otwarte
  • • Zamknięcie: 14:00

Kontakt

Opis

Ośrodek szkolenia kierowców działa na częstochowskim rynku od 30 lat. W przeciągu tego okresu instruktorom z tego ośrodka udało się przegotować do egzaminu znaczą część kierowców, którzy obecnie jeżdżą po drogach Polski a także całej Europy. Prowadzimy szkolenia na wszystkie kategorie prawa jazdy począwszy od motocykla skończywszy na pojeździe ciężarowym z przyczepą czy autobusie. Zatrudniamy instruktorów charakteryzujących się wysokimi kwalifikacjami (uprawnienia egzaminatora) oraz dużym spokojem i opanowaniem co pozwala nam profesjonalnie przygotować kursanta do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Szkolimy na pojazdach identycznych, na których odbywają się egzaminy państwowe w Wojewódzkim ośrodku ruchu drogowego w Częstochowie. Dbamy aby sala, w której prowadzone są zajęcia teoretyczne wyposażona była w jak najwięcej środków dydaktycznych pozwalających na profesjonalne przygotowanie osoby z części teoretycznej a pojazdy, na których odbywają się jazdy praktyczne utrzymane w jak najlepszym stanie technicznym. Zapewniamy badania lekarskie adekwatne dla kategorii prawa jazdy jaką dana osoba robi w naszym ośrodku potwierdzone odpowiednim orzeczeniem lekarskim które jest konieczne do umówienia egzaminu państwowego. W trakcie szkolenia teoretycznego omawiane są wszystkie zagadnienia związane z przepisami ruchu drogowego i techniką kierowania a także zadania egzaminacyjne na placu manewrowym i w ruchu drogowym, które czekają kursanta na egzaminie państwowym. Wiedza przekazywana jest w sposób profesjonalny podparta przykładami z autopsji (z dużym poczuciem humoru) co pozwala kursantowi zapomnieć o stresie, który jest często przyczyną niepowodzenia na egzaminie.

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

2600 zł

codziennie

Obrońców Westerplatte 21

WIĘCEJ Zapraszamy na kursy Prawa Jazdy kat. B oraz inne kategorie. Zapisy codziennie pod numerem telefonu 603676300 lub 691890560 Dla uczniów i studentów cena kursu 2500 zł. Zapewniamy badania lekarskie oraz wszelką pomoc w uzyskaniu profilu Kandydata na kierowcę, który trzeba założyć w Urzędzie Miasta lub Starostwie adekwatnie do miejsca zamieszkania aby zapisać się na szkolenie.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Jakub P ..s ip: 212.96.234.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeżeli chodzi o teorie to pan Jerzy świetnie potrafi przekazać wiedzę ,dodatkowo w szkole panuje miła atmosfera.Natomiast jeżeli chodzi o samej jazdy z panem Adamem są przyjemnością,potrafi on dotrzeć do każdej osoby nawet takiej,która nie ma pojęcia o jeździe samochodem.Moge stwierdzić ze jest to najlepsza szkoła nauki jazdy w Częstochowie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Weronika R .....e ip: 83.26.167.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam tę szkołę jazdy z całego serca! Dzięki jazdom z Panem Jerzym wiele się nauczyłam i pozwoliły mi zdać egzamin praktyczny.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Sylwia W .....k ip: 212.96.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Częstochowie. Nawet laik nauczy się jeździć. Wykłady i jazdy z Panem Jerzym to czysta przyjemność. Jazdy z Panem Adamem również ☺ Polecam ☺

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

a ..b ip: 31.42.13.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cały kurs przebiegł bez żadnych problemów, na pewno nie ma na co narzekać miły instruktor oraz naprawdę doszkalające wykłady. Polecam praktyka za pierwszym

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub K ....s ip: 37.47.111.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam wszystkim tę szkołę. Wykłady teoretyczne odbywały się w bardzo przyjemnej atmosferze. Pan Jerzy jest osobą niezwykle charyzmatyczną, potrafi przekazać swoją wiedzę w sposób ciekawy i rzetelny. Z kolei zajęcia praktyczne z Panem Adamem to nauka na najwyższym poziomie, nie tylko pod kątem przygotowania do egzaminu, ale i późniejszej jazdy. Bardzo cenię sobie cierpliwość i dostosowanie godzin jazd do zajęć w mojej szkole. Polecam wszystkim którym zależy na czasie i należytym przygotowaniu do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wioletta C ........k ip: 37.248.213.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszaaa szkoła w Częstochowie!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marcin B ...i ip: 83.4.24.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nic dodać, nic ująć!! Pełen profesjonalizm!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wojciech K ..........z ip: 5.173.96.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy ośrodek szkolenia który jest dostepny w czestochowie, gorąco polecam ,w koncu moda na Westerplatte!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Ewelina .......... ip: 31.179.12.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy na najwyższym poziomie profesjonalizmu. Pan prowadzący wykłady jest osobą bardzo charyzmatyczną i umie doskonale przekazać swoją wiedzę. Robi to w sposób bardzo rzetelny i sprawia że ma się ochote go słuchać. Każde zagadnienie omówione na wiele sposobów. Samochody w bardzo dobrym stanie. Jazda z Panem Adamem to nauka na mistrzowskim poziomie. Bardzo cierpliwy i kulturalny, nie spóźnia się. Dostosowuje jazdy do kursanta. Doskonale przygotowuje do egzaminu. Jazdy w naprawdę miłej i bezstresowej atmosferze. Gorąco polecam każdemu kto chce zdać egzamin i być dobrym kierowcą. Panowie robią dobrą robotę i zajmują się tym do czego są stworzeni. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Janusz C .......i ip: 178.183.6.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Egzamin Kontrolny prawa jazdy - Szkoła z profesjonalnym podejściem do tematu szkolenia zarówno teoretycznego jak i przede wszystkim w moim wypadku praktycznego (instruktorzy na najwyższym poziomie oraz z profesjonalnym podejściem do tematu - skupieni na nauczeniu i osiągnięciu celu a nie zarobieniu kasy). Cierpliwość - na poziomie najwyższym, oduczenie złych nawyków - na poziomie najwyższym, przygotowanie do egzaminu - lepiej być nie mogło. POLECAM wszystkim którzy mają egzamin kontrolny prawa jazdy.... dziękuję za profesjonalizm odpowiednie podejście do tematu oraz za zdany egzamin. To wasza zasługa - szacun

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka W ...... ip: 31.60.72.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nauka jazdy w bardzo przyjaznej atmosferze przy zachowaniu pełnego profesjonalizmu. Polecam również ze względu na elastyczność i częsty ukłon w stronę kursanta jeśli chodzi o terminy jazd. Wykłady prowadzone są w ciekawy i zrozumiały sposób. Pan Jerzy, w moim osobistym odczuciu, jest świetnym wykładowcą. Z kolei praktyka z Panem Adamem to nauka jazdy nie tylko pod kątem egzaminu (czułam się bardzo dobrze przygotowana) ale też mnóstwo wskazówek, które przydają się później, po zdanym egzaminie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz k ......k ip: 46.134.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajnie. Wszystko poszło szybko i sprawnie i oczywiście wynik pozytywny

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Natalia Z ......a ip: 5.173.114.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serduszka, 0 stresu, Pan Adam to świetny instruktor, przemiła atmosfera, polecam każdemu!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Marta S ......... ip: 83.29.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo mocno polecam tę szkołę jazdy. Wykłady prowadzone w ciekawy, kompetentny sposób w przyjaznej atmosferze. Wszystko było wyjaśniane w profesjonalny sposób. Instruktor jazdy, p. Adam, podchodził z dużą wyrozumiałością i cierpliwością do kursanta. Trasa zawsze dopasowywana była do aktualnych umiejętności ucznia. Od pierwszych jazd ćwiczyliśmy manewry wymagane do egzaminu państwowego. Samochód w super stanie. Atmosfera na jeździe była bardzo miła, co pomogło w przyswajaniu nowych umiejętności.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anita F ...... ip: 31.0.123.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Poleca ta szkole w 100%. Egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za 1 razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Asia ......a ip: 85.202.146.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.02.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Słodko nie było, bo nauka jazdy samochodem nie była dla mnie łatwa. Udało się jednak przygotować do egzaminu i go zdać. Instruktor poszedł mi na rękę, jeżeli chodzi o terminy jazd. Podczas zajęć miałam wszystko wytłumaczone, trasy były zróżnicowane, wykonywałam wszystkie niezbędne manewry (proszę mi wierzyć, że nie w każdej szkole jazdy w ten sposób się to odbywa), przed egzaminem jeszcze raz powtórzone wszystko od podstaw. Instruktorzy solidnie i rzetelnie wykonali swoją pracę.

+ Zaletydobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta K ......a ip: 85.202.144.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.10.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera, wszystko wyjaśniane i ćwiczone do skutku. Instruktor bardzo przyjazny, cierpliwy i pomocny. Serdecznie wszystkim polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Izabella J .......a ip: 5.173.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.09.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jeszcze raz dziękuję Panie Adamie za tak świetne przygotowanie. Miałam 7 lat przerwy, wzielam u Pana 10h lekcji, a teraz "woze się pomału Peugeotem na legalu". Serdecznie polecam. Bardzo pozytywny Człowiek. Ciagle uśmiechnięty, dużo żartuję, a przede wszystkim ze stoickim spokojem wszystko wytlumaczy nawet bardzo wymagającym.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Beata S .....g ip: 193.106.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła Pan Jerzy potrafi mega pozytywnie przekazać swoją wiedzę.Instruktor Pan Adam dobrze nastawiony do kursanta ????Polecam ????

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Michał M ...r ip: 178.43.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkołę oceniam jak najbardziej pozytywnie. Wykład prowadzony w sposób ciekawy i zachęcający do nauki. Instruktorzy mili i pomocni.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Michał K ....n ip: 185.234.234.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bardzo dobra szkoła. Polecam serdecznie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Klaudia ............. ip: 188.146.66.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, teoria na zajęciach jest przekazywana w konkretny zrozumiały sposób. Instruktorzy są cierpliwi i zależy im na tym, żeby dobrze nauczyć. Są punktualni, można się zawsze bez problemu dogadać co do umówienia jazd.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia M ......a ip: 83.26.222.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra atmosfera, zdane za 1 razem. Serdecznie polecam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Marta S .........a ip: 212.96.244.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.06.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam!!! Jeżeli ktoś szuka rzetelnego i zaangażowanego instruktora to jak najbardziej polecam Pana Jerzego Kowalskiego. Po kilku godzinach nauki jazdy z Panem Jerzym nauczyłam się więcej niż w innej szkole przez kilkanaście godzin.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Magdalena Z .........a ip: 94.251.226.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie. Kurs jest świetnie prowadzony pod kątem egzaminu i ogólnie przygotowania do jazdy. Polecam instruktora- Pana Adama- wiedza przekazywana w bardzo przystępny i przydatny sposób????

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Grzegorz P .........r ip: 185.55.65.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.05.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!!! Niezapomniane lekcje z Panem Jerzym. Jazdy z Panem Adamem to była przyjemność!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paulina P ..k ip: 77.113.105.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.04.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Ten Ośrodek Szkolenia Kierowców to najlepszy wybór! Z wykładów wyniosłam naprawdę dużo cennych wskazówek, są prowadzone w profesjonalny i rzetelny sposób. Wszystkie tematy zostały omówione:) Jazdy z Panem Jerzym Kowalskim to czysta przyjemność-instruktor "z powołania", cierpliwy, miły, a przede wszystkim zwracający uwagę na ważne szczegóły. Do tego pełen wiary w kursanta, co z pewnością daje power do działania:) Kurs przebiegł szybko, bez stresu i w przyjemniej atmosferze. Bardzo dziękuję za tak profesjonalne podejście i przygotowanie:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Ewelina C .........a ip: 87.239.183.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za 2 razem, ale tylko przez własną nie uwagę :P Pan Jerzy Kowalski prowadzi wykłady naprawdę bardzo profesjonalnie, podaje bardzo istotne dodatkowe informacje jak się zachować w danej sytuacji i na co zwracają uwagę egzaminatorzy. Również jazdy z Panem Adamem Kowalskim odbywały się na najwyższym poziomie. Ćwiczyliśmy do skutku :) Determinacja Pana Adama pozwoliła mi zdać tak szybko prawko :P Polecam serdecznie tą szkołę i tych dwóch Panów instruktorów :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Martyna S .......k ip: 212.96.230.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

same plusy! zero stresu,luźna atmosfera na teorii jak i na jazdach! świetna szkoła! naprawdę godna polecenia! będę bardzo miło wspominać cały kurs :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wioletta K .........a ip: 193.106.131.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.03.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Gorąco polecam te szkole!Profesjonalne a jednocześnie bardzo indywidualnie i życzliwe podejście do kursanta!Dzięki panu Jerzemu zdałam za pierwszym razem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak