Liczba odwiedzin: 41432 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK Format Katarzyna Wesołowska-Łakomy

  723 opinie w tym 489 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.09.2020

Konrad Fijałkowski

Konrad Fijałkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany z pierwszym razem - co tu więcej pisać? POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.09.2020

Josi Viscio

Josi Viscio
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ❣️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 09.09.2020

Kinga Krasoń

Kinga Krasoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 01.09.2020

Kuba Sterna

Kuba Sterna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny ośrodek, szybki kurs, dobrzy wykładowcy i instruktorzy. Jazdy i wykłady dopasowane do potrzeb kursanta. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.08.2020

Kuba Dębski

Kuba Dębski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, super atmosfera i bardzo dobrze przygotowanie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.08.2020

Marcel Binek

Marcel Binek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo mili ludzie i zawsze umieli mi pomóc jak miałem jakiś problem.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.08.2020

Ola Miarczyńska

Ola Miarczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Format. Miła atmosfera, szczególne podziękowania dla pana Darka, pełen profesjonalizm, ogromna wyrozumiałość i cierpliwość w stosunku do kursanta :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.08.2020

Krystian Kozak

Krystian Kozak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

polecam OSK Format. Zajęcia teoretyczne prowadzone są w świetnej atmosferze oraz w ciekawy sposób. Polecam instruktora Dariusza Radziejewskiego, który ma świetne podejście do kursanta.Ze spokojem i cierpliwością przygotował mnie do egzaminu praktycznego.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.07.2020

Ewelina Krawczyk

Ewelina Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, profesjonalne podejście do kursantów, świetne przygotowanie do egzaminu, samochody takie same jak w Wordie (kat. C+E), niskie cenny. Polecam w 100 %

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.07.2020

Krystian Kowalik

Krystian Kowalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalna kadra szkoleniowa. Miła atmosfera i sympatyczni instruktorzy którzy od podstaw nauczą wszystkich prawidłowego obchodzenia się z samochodem. Szczególnie podziękowania składam dla Pana Marka Wachowicza, który w dużej mierze przyczynił się do poztywnego wyniku egzaminu państwowego. Serdecznie wszystkim polecam szkołę jak i Pana Marka jako instruktora jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.06.2020

Michał Żyła

Michał Żyła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak dla mnie nie ma lepszej szkoły jazdy w Częstochowie. Instruktorzy z powołania i bez problemowi

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.06.2020

Michał Słabosz

Michał Słabosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny ośrodek, szybki kurs, dobrzy wykładowcy i instruktorzy. Jazdy i wykłady dopasowane do potrzeb kursanta. Polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.05.2020

Jakub Szyszka

Jakub Szyszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega profesjonalna Kadra szkoleniowa. Podejście Michała do szkolenia kierowców na poziomie mistrzowskim, potrafi sprawić że podchodząc do egzaminu nie wiesz co to stres (chyba że to ja nie wiem jak objawia się stres). Trafiłem tutaj z polecenia i wiem że kolejne kategorie również będę tutaj robił. Na pewno polecę każdemu zainteresowanemu. Wszystko się zgadza z ustaleniami na samym początku. Godziny dostosowane indywidualnie do każdego kursanta. Ode mnie 10! choć da się dać tylko 5 gwiazdek.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.03.2020

Filip Migdał

Filip Migdał
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, świetne przygotowanie do egzaminu praktycznego jak również teoretycznego

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.03.2020

Mateusz Golis

Mateusz Golis
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Prawo jazdy jest dziś czymś niezbędnym. Nie zawsze jednak młody człowiek ma szansę w sposób pewny i dobry przygotować się do wyzwania prowadzenia pojazdu i spełnienia wymagań aby być kierowcą. Pomocą okazują się Ośrodki Szkolenia Kierowców. Ja osobiście miałem zaszczyt uczyć się w "FORMACIE". To miejsce, gdzie nie tylko mogłem nauczyć się przepisów ruchu drogowego czy podstawowych umiejętności kierowania pojazdem. W OSK "FORMAT" miałem okazję doświadczyć niezwykłych spotkań z wyjątkowymi, kompetentnymi ludźmi, którzy okazali się profesjonalistami, a przy tym pełnymi pasji i dobrego humoru osobami. Od razu, na wejściu, Pani Katarzyna i Pani Jowita, ciepłe przyjęcie, klarowna informacja o kursie oraz wielka uczynność. Ich życzliwość umożliwia każdemu kursantowi dobór odpowiedniego tempa nauki, dostosowanego do możliwości kursanta. Oczywiście, rozłożenie kwestii finansowych na bardzo dobrych warunkach i okazanie wielkiego zrozumienia co do specyficznego trybu życia, czyli terminów pobierania nauki. DZIĘKUJĘ! W dalszej kolejności - państwo wykładowcy. Dziękuję panom Rafałowi i Marcinowi, którzy nie tylko okazali się dobrymi nauczycielami, ale przede wszystkim przyjaciółmi grającymi w jednej drużynie - drużynie troski o to, by każdy kursant, w tym ja, stał się człowiekiem odpowiedzialnym na drodze nie tylko za siebie, ale i za innych. Dziękuję także niesamowitej pani Anecie. Jej wiedza, praktyczne, pełne szczerości i dobrego humoru podejście sprawiło, że z niecierpliwością czekałem na kolejne zajęcia. Myślę, że człowiek o takiej empatii i uśmiechu jest w stanie każdego przekonać do tego by stał się dobrym kierowcą! :) DZIĘKUJĘ! No i jazdy. Miałem wielki zaszczyt pobierać nauki u Pana Dariusza. Ten czas, który spędziłem u boku tego doświadczonego i mądrego człowieka był jednym z najbardziej rozwojowych momentów mojego życia. Wielka cierpliwość, umiejętność wychwytywania tego co dobre i rozwijania tego co słabsze to tylko kropla w morzu tego czego mogłem doświadczyć podczas kursu praktycznego. Powiedzenie "Sukces ma wielu ojców" w sposób szczególny kieruję do tej osoby. Za każdą godzinę, rozmowę i mój rozwój za kółkiem - DZIĘKUJĘ Z SERCA! Błyskawicznie zdany egzamin wewnętrzny, państwowa teoria i praktyka ZA PIERWSZYM - To jest właśnie FORMAT. Dzięki tej szkole nauka jazdy nie była tylko zwykłą nauką. Był to czas odkrywania nowej, przepięknej rzeczywistości. Wyjątkowa przygoda, która została zwieńczona przepięknym zakończeniem. Ilekroć będę spotykał Was na swojej drodze, będę bardzo wdzięczny. Zarówno w mojej pamięci jak i modlitwie. DZIĘKUJĘ!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.02.2020

Patryk Pęczkowski

Patryk Pęczkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam. W Ośrodku Szkolenia Kierowców,, Format" zdawałem dwie kategorie prawa jazdy tj.kat C, C+E(kurs łączony) oraz kat,, D". Wszystkie egzaminy żarówno teoretyczne jak i praktyczne zdałem za pierwszym razem. Bardzo empatyczni instruktorzy,profesjonalne podejście do kursanta oraz duża pomoc ze strony biura. Polecam te szkołę jazdy, jak dla mnie nr 1 w Częstochowie. !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.01.2020

Amanda Sitek

Amanda Sitek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chciałabym bardzo polecić OSK Fromat????,zajęcia teoretyczne prowadzone w bardzo miłej atmosferze pełen profesjonalizm,lecz też nie zabrakło śmiechu na zajęciach ????.Terminy wykładów i zajęć praktycznych są dostosowywane z kursantami. Bardzo dziękuję za przygotowanie do egzaminu praktycznego Panu Dariuszowi Radziejewskiemu instrukor z pełnego powołania,spokojny i opanowany,zawsze dokładnie wyjaśnia zagadnienia,nic dodać nic ująć odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu. GORĄCO POLECAM !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.12.2019

Laura Pacud

Laura Pacud
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK Format. Wszechobecny profesjonalizm od momentu zapisania się na kurs, aż po bezbłędnie zdany egzamin. Teoretyczna część kursu pozwala w pełni nabyć niezbędna wiedzę dla przyszłego kierowcy. Zajęcia prowadzone są w miłej atmosferze, a materiał przekazywany w ciekawy sposób. Szczególne podziękowania kieruje do Pana Dariusza Radziejewskiego. Poprzez pełen profesjonalizm, cierpliwość oraz niezwykle empatyczne podejście do kursanta jazdy stają się czystą przyjemnością. Egzamin praktyczny natomiast formalnością, w porównaniu do nabytej wiedzy i umiejętności. Właściwy człowiek na właściwym miejscu. Nic dodać nic ująć. Jeszcze raz z całego serca polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.11.2019

Paulina Leżańska

Paulina Leżańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Format, świetna atmosfera na teorii, dziękuję również Panu Dariuszowi Radziejewskiemu za świetne przygotowanie i pełen profesjonalizm :)))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.11.2019

Jakub Kaczmarek

Jakub Kaczmarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam OSK Format !11

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 11.11.2019

Kacper Kukułka

Kacper Kukułka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teoria bardzo przyjemna. Często mozna się pośmiać dzięki czemu łatwiej przyswaja się wiedzę. Jazdy z Dariuszem Radziejewskim rownież były super. Zostalem bardzo dobrze przygotowany do egzaminu. Zdalem za 4 razem ale wszystkie te bledy byly spowodowane raczej moją głupotą. Bardzo polecam ten ośrodek.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2019

Rafał Szmaciarski

Rafał Szmaciarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła serdecznie polecam,instruktorzy potrafią nauczyć tak że egzamin zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.08.2019

Kamil Kielan

Kamil Kielan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK Format! Zdane za pierwszym razem, samochód w automacie. Dziękuję Pani Anecie za bardzo udane i ciekawe wykłady na które warto przychodzić a także Panom Sławomirowi i Panu Michałowi - za wyrozumiałość i cierpliwość! :) Jeśli nie czujecie „bluesa” do manula to automat jest idealnym rozwiązaniem! Ci Panowie na pewno Wam pomogą i nauczą jak zdać egzamin! Pozdrawiam także całe biuro OSK Format! !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.08.2019

Natalia Rotter

Natalia Rotter
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam OSK Format. Zajęcia teoretyczne prowadzone są w miłej atmosferze oraz w ciekawy i przystępny sposób. Serdecznie polecam najlepszego instruktora Pana Dariusza Radziejewskiego, który z pełnym profesjonalizmem podchodzi do kursanta. Sprawia, że na jazdy chodzi się z czystą przyjemnością. Pan instruktor jest niezwykle spokojny, odpowiada cierpliwie nawet na infantylne pytania, a co najważniejsze przekazuje ogromną wiedzę, znakomicie przygotowując nie tylko do zdania egzaminu, ale również do późniejszej bezpiecznej jazdy. Nie można wymarzyć sobie lepszego instruktora. Polecam z całego serca.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 02.08.2019

Natalia Górecka

Natalia Górecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, profesjonalizm wykładowców oraz instruktorów. Rozkład zajęć teoretycznych i praktycznych w pełni dostosowany do kursanta. Instruktor Pan Dariusz Radziejewski bardzo spokojny i opanowany, zero nerwów, dokładnie wyjaśniał zagadnienia i zawsze mogłam dopytać o wszytsko w razie potrzeby:) polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.07.2019

Julia Trojak

Julia Trojak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo szybko i profesjonalnie, instruktor miły i wyrozumiały, polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.07.2019

Sandra Imiłowska

Sandra Imiłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna organizacja, atmosfera i przede wszystkim, godne polecenia, przygotowanie do egzaminu !!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.07.2019

Karolina Kaleta

Karolina Kaleta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, widać, że to zgrany zespół. Wszystkie terminy zajęć teoretycznych i praktycznych są dopasowane do kursanta. Instruktorzy są mili i pomocni. Bardzo serdecznie polecam wszystkim, uczestnictwo w kursie prowadzonym przez szkołę Format pozwoliło mi zadać wszystko za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.07.2019

Asia Ciura

Asia Ciura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Utytułowany profesjonalizm, doskonałe przygotowanie do egzaminów, doświadczeni instruktorzy, elastyczne godziny zajęć, przemiła i sympatyczna kadra oraz świetna atmosfera. Cieszę się, że miałam możliwość całego przygotowania w OSK FORMAT dzięki przystosowanemu samochodowi do moich potrzeb. Serdecznie polecam!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.06.2019

Magda Jabłońska

Magda Jabłońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera na teorii, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu praktycznego przez instruktora Darka Radziejewskiego, z czystym sumieniem polecam każdemu!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak