OSK Format Katarzyna Wesołowska-Łakomy

 776 opinii w tym 523 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK Format Katarzyna Wesołowska-Łakomy
ul. Nowowiejskiego 6
42-200 Częstochowa

Opis

PROWADZIMY KURSY NAUKI JAZDY NA KATEGORIE : AM, A1, A2, A, B, B+E, C, C+E, D, oraz KWALIFIKACJE ZAWODOWE.
Zasady, którymi kierujemy się przy szkoleniu kierowców to jakość i bezpieczeństwo. W pełni, na maxa wykorzystujemy czas nauki, za który płaci nasz klient. Nasze wykłady są starannie przygotowane i przemyślane w taki sposób, aby przekazać przyszłemu kierowcy wymagane informacje w możliwie ciekawej formie. Zajęcia prowadzimy w przyjaznej atmosferze.Omawiamy przykłady zdarzeń, które miały miejsce na drodze. Staramy się nie przekazywać tylko suchej treści przepisów ruchu drogowego, ale nakłaniać naszych uczniów do myślenia i zachowania zdrowego rozsądku w sytuacjach przez te przepisy określonych niejednoznacznie. Zajęcia prowadzone w ten sposób pozwalają na wydatne zwiększenie naszego bezpieczeństwa na drodze.
DOWOLNY ROZKŁAD ZAJĘĆ KURSU NA PRAWO JAZDY TO NASZ ATUT
Szkoła i obowiązki zawodowe nie przeszkodzą Państwu w zrobieniu prawa jazdy. Dostosowujemy się do oczekiwań naszych klientów. Nasi instruktorzy są do dyspozycji od poniedziałku do niedzieli.

ZAJĘCIA NAUKI JAZDY PROWADZIMY W INDYWIDUALNYM TOKU OD PONIEDZIAŁKU DO PIĄTKU W GODZ. 8 - 18 oraz w SOBOTY W GODZ. 9 - 14 W/G WYBORU DOKONYWANEGO PRZEZ KURSANTA. KURSANT SAM WYBIERA TERMIN ROZPOCZĘCIA KURSU I SPOSÓB UCZĘSZCZANIA ILOŚĆ GODZIN,DNI (Dowolny rozkład zajęć).

W NASZYM OSRODKU SZKOLENIA KIEROWCÓW JEST MOŻLIWOŚĆ CZASOWEGO WSTRZYMANIA KURSU (np. przerwa wakacyjna,dłuższy wyjazd) I POWROTU W CELU DOKOŃCZENIA W DOGODNYM MOMENCIE
Dbając o najwyższy poziom szkolenia zapewniamy:

profesjonalne i uczciwe podejście do naszych klientów
wysokie kwalifikacje i duże doświadczenie naszych instruktorów
duże prawdopodobieństwo, że zdasz za pierwszym razem - nasz ośrodek ma bardzo wysoką zdawalność
bezpłatne udostępnienie zarówno tradycyjnych jak i multimedialnych pomocy dydaktycznych
bezpłatne konsultacje zagadnień związanych z przepisami o ruchu drogowym
egzamin wewnętrzny w cenie kursu
możliwość rozłożenia ceny kursu na dowolną ilość nieoprocentowanych rat
możliwość jazdy z wybranym instruktorem

UWAGA !!! NA ŻYCZENIE KURSANTA MOŻLIWOŚĆ ZMIANY INSTRUKTORA W TRAKCIE SZKOLENIA
Egzamin państwowy nie będzie zaskoczeniem!
W cenie kursu przeprowadzamy egzamin wewnętrzny, którego przebieg jest identyczny z przebiegiem egzaminu państwowego. Dokładnie przygotowujemy naszych kursantów do tego najważniejszego momentu, będącego zwieńczeniem wspólnych wysiłków.

OŚRODEK SZKOLENIA KIEROWCÓW W CZĘSTOCHOWIE
ZNIŻKI NA NAUKĘ JAZDY DLA UCZNIÓW I STUDENTÓW
PROWADZIMY KURSY NAUKI JAZDY NA KAT:
AM, A1, A2, A, B, B+E, C, C+E, D,
KWALIFIKACJE ZAWODOWE
DOGODNE TERMINY NAUKI JAZDY W CZĘSTOCHOWIE
DOWOLNY ROZKŁAD ZAJĘĆ TO NASZ ATUT
RATY NA NAUKĘ JAZDY

PROMOCJA!!!

W ramach szkolenia podstawowego dla kandydatów na kierowców kat. AM, A1, A2, A B, B+E, C, C+E, D

oferujemy możliwość odbycia jazdy próbnej po placu manewrowym WORD w Częstochowie

- dzięki temu poznacie teren ośrodka egzaminowania

oraz ograniczycie stres przed egzaminem państwowym!!!

ZAPRASZAMY!!



UWAGA! WAŻNA INFORMACJA DLA KURSANTÓW!

KONKURS !!! "Prawko dla znajomych"

Przygotowujesz się do egzaminu na prawo jazdy kat. B w OSK FORMAT ?

Poleć nasz ośrodek znajomym, a odbędziecie w nim kurs ZA DARMO !!!

Konkurs dla osób odbywających kurs w OSK FORMAT.

1. Przyprowadź na kurs prawa jazdy kat. B do OSK Format znajomego.
2. Wypełnij kupon konkursowy, który otrzymasz od nas.
3. Pozostaw wypełniony kupon :)
4. Konkurs trwa do 31.12.2013 r.

Więcej informacji pod nr tel. 34 3243548 lub w siedzibie firmy

przy ul. Nowowiejskiego 6 w Częstochowie.

Nagrody :

Zwrot kosztów kursu prawa jazdy kat. B dla Ciebie i Twojego Znajomego,

3 nawigacje samochodowe,

10 atlasów samochodowych.

ZAPRASZAMY!

Konkurs organizowany przy współpracy z SPH CREDO.
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1900 zł

codziennie

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Swift)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
wjazd na teren WORD na egzamin wewnętrzny

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1700 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A po A1, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

1700 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny praktyka

kat. A po A2, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

850 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
10 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny praktyka

kat. A+B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3500 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Swift) + 20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1500 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha TW 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1700 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2 po A1, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

850 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
10 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny praktyka

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

600 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
5 godzin (po 60 min) jazd (Romet Ogar)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

1200 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd (Citroen Jumpy + przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2200 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Jimny)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
pierwsze podstawienie pojazdu OSK na egzamin państwowy

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2500 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. C+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

2500 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
25 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240 + przyczepa Tandem)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. C, C+E, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

4000 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240) + 25 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240 + przyczepa Tandem)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. D, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3500 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ Cena kursu przy posiadaniu kategorii C.

W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
40 godzin (po 60 min) jazd (Autobus Renault SFR)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. D, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

4500 zł

ul. Nowowiejskiego 6

WIĘCEJ Cena kursu przy posiadaniu kategorii B.

W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
60 godzin (po 60 min) jazd (Autobus Renault SFR)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Karolina Kuliś

Karolina Kuliś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Polecam Pana Dariusza Radziejewskiego.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Kotusiewicz

Kacper Kotusiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

super szkoła, polecam p. Dariusza Radziejewskiego

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Eryk Lizurej

Eryk Lizurej
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła! wykłady jak i praktyka w bardzo miłej atmosferze, aż chciało się na nie chodzić. Dziękuje panu Rafałowi za świetne przygotowanie do egzaminu, instruktor godny polecenia. Miły, bardzo wyrozumiały, cierpliwy i profesjonalny! Polecam każdemu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Iga Chęcińska

Iga Chęcińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu państwowego. Profesjonalne podejście do kursanta. Naprawdę gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Roksana Kluczniak

Roksana Kluczniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła! Gorąco polecam każdemu! Miła atmosfera, wszyscy doskonale tłumaczą i służą pomocą w każdej sytuacji. Zajęcia teoretyczne prowadzone ciekawie i zrozumiale. Zajecia praktyczne bardzo mnie zaskoczyły bo trafiłam na doskonałego w tym co robi Pana Wojtka który bardzo dobrze tłumaczy i zawsze wspiera, nie można przy nim się poddać! Mogę z całego serca polecić szkołę FORMAT!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ela Durka

Ela Durka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wspaniała szkoła nauki jazdy mogę każdemu polecić w biurze bardzo miła obsługa Panie oddające otuchy zawsze z humorem Pani Aneta super prowadzi lekcje ale najwięcej mogę zawdzięcza Panu instruktorów i Wojtkowi który był dla mnie bardzo cierpliwy choć nie raz mógł zwatpic ale razem daliśmy radę przejść przez cały kurs bardzo dużo mnie nauczył i jestem mu bardzo wdzięczna chce rzadko można zobaczyć u niego uśmiech na twarzy ale do samego końca mnie wspierał i za to mu bardzo dziękuję i mogę z czystym sercem powiedzieć zdalam jeszcze raz dziękuję całej obsłudze Formatu i polecam każdemu ????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Piotr Posak

Piotr Posak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Częstochowie. Panie z biura służa zawsze pomocą, wytłumaczą krok po kroku jak wygląda cały kurs. Moim instruktorem był Pan Wojciech Gintner i uważam, że zostałem przygotowany do egzaminu w sposób idealny. Bardzo profesionalne podejście do kursanta. Naprawdę gorąco polecam!!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Damian N ...k ip: 83.22.82.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam szkole jazdy Format. Wszystko tłumaczone bardzo przejrzyście, bardzo mili instruktorzy, miła atmosfera w biurze, wszystko na najwyższym poziomie pod przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Martyna K ....... ip: 31.42.14.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super przygotowanie zarówno teoretyczne jak i praktyczne. Miła atmosfera i profesjonalizm. Bardzo polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Damin Ko

Damin Ko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam! Do szkoły OSK Format trafiłem z polecenia znajomego i nie żałuję! Przygotowywałem się do egzaminu na kat. "A". Moim instruktorem był Pan Piotr Puchała i uważam, że zostałem przygotowany do egzaminu w sposób idealny, co pozwoliło mi zdać egzamin za PIERWSZYM razem. Cena kursu, stan techniczny motocykli, super atmosfera i atrakcyjna cena to najważniejsze zalety tej szkoły. Gorąco polecam i pozdrawiam Damian :)).

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agata D .....a ip: 83.26.165.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Mazur

Michał Mazur
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam! Mega miła atmosfera. Profesjonalne podejście do kursanta. Dziękuje w szczególności panu Piotrowi Puchale za świetne przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Wieczorek

Mateusz Wieczorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo profesjonalnie Pan Piotr Puchała instruktor z powołania nie mogłem lepiej trafić jeszcze raz gorąco polecam Format

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marcin M .....k ip: 195.43.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam na 100% tą szkołę. Pan Piotr Puchała najlepszy instruktor - egzamin zdany za pierwszym razem!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Krawczyk

Kuba Krawczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni prowadzący na teorii , moim instuktorem na praktyce był Dariusz Radziejewski , świetnie przygotował mnie do egazminu !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Szuniewicz

Paulina Szuniewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam! Genialna szkoła, przyjemna atmosfera na wykładach, bardzo mili i wyrozumiali instruktorzy. Każdy może dopasować grafik do swojego planu dnia. Profesjonalne oraz indywidualne podejście do każdego kursanta. Co prawda u mnie praktyka zdana za drugim, ale niestety, parująca maseczka to moja zmora ???? za drugim razem lepiej się przygotowałam. Polecam serdecznie! ????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Slawomir Szydlik

Slawomir Szydlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Co tu dużo pisać. Sprawa jest prosta - moim zdaniem najlepsza Szkoła Jazdy w Częstochowie!!! Tak Trzymać!!! Gorąco POLECAM!!! Pozdrawiam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kajetan S ..c ip: 176.221.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bez cienia wątpliwości wykłady są ciekawe pomagają w zrozumieniu tematu do teorii. Za instruktora miałem Pana Rafała, który jest człowiekiem wielce spokojnym ponieważ gdy gasł mi 5 raz z rzędu samochód nigdy się nie zdenerwował, tlumaczącym na różne sposoby aż wkońcu dotrze jednymi słowy złota rączka jak chodzi o nauczanie

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sławomir Matczak

Sławomir Matczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, bardzo profesjonalna szkoła zarówno pod względem podejścia, załatwiania wszelkich formalności jak i oczywiście pod względem nauki. Bardzo indywidualne podejście do każdego kursanta, profesjonalna kadra zarówno wykładowców teorii jak i instruktorów praktyki. Całość kursu przeprowadzona w sposób całkowicie dopasowany do kursanta elastyczność w wyborze dni i godzin zajęć. Polecam w 100% każdemu kto chce bezstresowo i profesjonalnie zdać prawo jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina K .....a ip: 89.64.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Po wielu latach życia w przekonaniu, że prawo jazdy jest czymś ponad moje możliwości, zdecydowałam się zawalczyć i pokonać własna słabość. Zapisałam się na kurs i to była najlepsza decyzja, która mogłam podjąć ! ❤️ Sama szkoła, atmosfera tam panująca, przemiła i serdeczna obsługa Pani Jowitki i Pani Kasi, ogromna wiedza i chęć przekazania jej przez wspaniałych nauczycieli części teoretycznej - duży ukłon w stronę Pana Michała i Pani Anetki ❤️Za ogrom cierpliwości, cennych rad i niezapomnianą, pełną dobrego humoru część praktyczna szkolenia chce podziękować Panu Michałowi - wspaniały, mega profesjonalny a w dodatku świetny człowiek ! Jest Pan the best ! ☺️Ps. Podziękowania również dla Pana Darka - zawsze elegancki, miły i skory do pomocy! Pozdrawiam cała ekipę i jeśli szkoła jazdy - to tylko ta! Z czystym sumieniem polecam i wielkie DZIĘKUJE dla Formatu za zdany egzamin i to za pierwszym razem ! ❤️ Karolina.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Damien Kuzior

Damien Kuzior
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Częstochowie. Profesjonalni instruktorzy ktorzy świetnie przygotowują do egzaminów, a efekt był taki że egzamin na kat.C , C+E zdany za pierwszym razem. Panie z biura służa zawsze pomocą lub poradą i na spokojnie wytłumaczą krok po kroku jak wygląda cały kurs. 100% Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Nikola Chaber

Nikola Chaber
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Konrad Fijałkowski

Konrad Fijałkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany z pierwszym razem - co tu więcej pisać? POLECAM

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Adrian D ....... ip: 193.106.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam w 100%, bardzo dobre przygotowanie do egzaminów, instruktorzy tłumaczą wszystko i są do dyspozycji kursanta w każdym momencie. Miła atmosfera i bardzo profesjonalne podejście.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Josi Viscio

Josi Viscio
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ❣️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kinga Krasoń

Kinga Krasoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kuba Sterna

Kuba Sterna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny ośrodek, szybki kurs, dobrzy wykładowcy i instruktorzy. Jazdy i wykłady dopasowane do potrzeb kursanta. Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Kuba Dębski

Kuba Dębski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, super atmosfera i bardzo dobrze przygotowanie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Magdalena S .....k ip: 94.254.187.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z calego serca ! Przemila atmosfera i super podejscie do kursantow :) Dziekuje Panie Anecie za super wytlomaczenie bledow ! :) Bede polecac Format dalej ! :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcel Binek

Marcel Binek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo mili ludzie i zawsze umieli mi pomóc jak miałem jakiś problem.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak