Liczba odwiedzin: 49010 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK EXTRASZKOLENIA

  626 opinii w tym 487 zaufanych
Rezerwuj kurs
KUPON RABATOWY
-100
Cena kursu kat. B - STANDARD przy płatności jednorazowej. Kupon rabatowy łączy się z promocją ZNIŻKA na badanie lekarskie oraz WHISKY jako prezent.

  • Poznań
  • Kurs kat. B
-100PLN
2200 2100PLN
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.01.2020

Miłosz Wiertel

Miłosz Wiertel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam! Świetni instruktorzy, miła atmosfera, duża elastyczność w umawianiu jazd. Z pozytywnym nastawieniem ruszam na egzamin.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.01.2020

Marcin Jankowiak

Marcin Jankowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Poznaniu Bardzo fajne podejście instruktora do kursanta . Przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.01.2020

Patrycja Łuczak

Patrycja Łuczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajne indywidualne podejście do kursanta. Bardzo profesjonalna kadra oraz wspaniała atmosfera. Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.01.2020

Patryk Stachowiak

Patryk Stachowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam, bardzo profesjonalne podejście do kursanta oraz miła atmosfera ;)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.12.2019

Irina Ryzhak

Irina Ryzhak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalna nauka. Na wykładach z Panem Marcinem nie da się znudzić. Instruktorzy naprawdę cierpliwie i dobrze tłumaczą zasady. Cały kurs na poziomie extra.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.12.2019

Kacper Dworczak

Kacper Dworczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajne indywidualnie podejście do kursanta. Bardzo profesjonalna kadra oraz wspaniała atmosfera. Szczerze polecam OSK Extraszkolenia :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.12.2019

Artur Tarapacz

Artur Tarapacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra i profesjonalna szkoła. Mili instruktorzy i ciekawe wykłady.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 11.12.2019

Wiktoria Nogalska

Wiktoria Nogalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam! Wykłady naprawdę interesujące, miła atmosfera na jazdach i instruktorzy z profesjonalnym podejściem. Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły jazdy!!!☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.12.2019

Eliza Kostrzyńska

Eliza Kostrzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę, dzięki temu że jazdy są z różnymi instruktorami to od każdego można nauczyć się czegoś nowego. Wykłady prowadzone bardzo ciekawie, nie nudza, a zajęcia z pierwszej pomocy zdecydowanie najlepsze na jakich byłam. Polcam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.12.2019

Julian Zieliński

Julian Zieliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne OSK zasługujące na miano EXTRA! Obsługa oraz instruktorzy skupiają się przede wszystkim na dobrze kursanta. Nie ma uczenia na metodę a plan jest dostosowany do indywidualnych potrzeb. Szczególnie jeśli traficie do Pani Iwony to macie szanse na zostanie nowym Stigiem z Top Gear❤️. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.12.2019

Michał Weichert

Michał Weichert
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna kadra oraz wspaniała atmosfera na jazdach jak i na wykładach. Profesjonalne, indywidualne podejście do kursanta :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 03.12.2019

Jadzia Wyrwińska

Jadzia Wyrwińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę EXTRA szkoła jazdy, bardzo sympatyczni i wyrozumiali,instruktorzy, ciekawe wykłady ???? Jeśli ktoś się jeszcze waha nad wyborem szkoły jazdy zdecydowanie polecam właśnie tą!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.11.2019

Marcin Ćmil

Marcin Ćmil
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Każdemu szczerze polecam. Instruktor interesuje się kursantem i co najważniejsze zależy mu na tym aby nie tylko zdał egzamin ale nauczył się jeździć. Byłem bardzo miło zaskoczony osobistym podejściem do każdego zdającego. Daje dobre rady które przydają się w trasie. Po zdaniu prawka oferuje różne wspólne wypady w grupach które tez podnoszą umiejętności. Nie czekajcie ale zapisujcie się tutaj. Kurs ukończyłem w ośrodku który był najtańszy w mieście ale nie nauczyłem się w nim prawie nic - z reguły dostawałem motor i sobie jeździłem po placu. Przyszedłem się tutaj doszkolić i nie żałuje. Szkoda ze nie trafiłem tutaj odrazu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.11.2019

Zuza Tomczyk

Zuza Tomczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.11.2019

Kamila Ziemkowska

Kamila Ziemkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam OSK EXTRASZKOLENIA ❤️ wszystko na najwyższym poziomie, począwszy od organizacji, umawiania jazd z Panią Weroniką, skończywszy na instruktorach, jazdach ☺️ Bardzooo dziękuję za przygotowanie do egzaminu, dzięki któremu zdałam dzisiaj egzamin praktyczny za pierwszym razem! Szczególne podziękowania kieruje do Pana Juliana, z którym miała najwięcej godzin. Uważam, że jest wspaniałym instruktorem i zarazem super człowiekiem! Dał mi dużo cennych wskazówek,ale też wprowadzał dobrą atmosferę podczas jazd☺️ dzięki czemu mniej się stresowałam. Oprócz tego dał mi ogromne wsparcie psychologiczne i wierzył we mnie, a jak wiemy podejście "naszej" głowy do egzaminu jest tak samo ważne jak umiejętności!! Jeszcze raz dziękuję i polecam wszystkim przyszłym kierowcom wybór OSK EKSTRASZKOLENIA❤️☺️

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.11.2019

Luiza Wysocka

Luiza Wysocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dziękuję całej ekipie OSK Extraszkolenia za bardzo dobre przygotowanie do egzaminu! Jazdy z wieloma instruktorami, dzięki czemu każdy zwróci uwagę na inne rzeczy i skoryguje błędy. Polecam serdecznie!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.11.2019

Martyna Plesińska

Martyna Plesińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, wykłady nie mają szans znudzić, są bardzo ciekawie prowadzone. Instruktorzy bardzo dobrzy od każdego można się wiele nauczyć i bardzo dobrze przygotują do egzaminu. Polecam !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.11.2019

Tymek Kaczmarek

Tymek Kaczmarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie, super przygotowanie do egzaminów

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.10.2019

Zuza Nowak

Zuza Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy, egzaminatorowie złoto :) serdecznie polecam

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.10.2019

Adam Wojciechowski

Adam Wojciechowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam OSK Ekstraszkolenia! Ten kurs zapamiętacie na zawsze! Miła atmosfera, dogodne terminy jazd, praktyczna wiedza z doświadczenia - która przygotowuje nie tylko do samego egzaminu ale do dalszej samodzielnej jazdy! Dużo informacji i wskazówek przed pierwszą jazdą, stały kontakt, grupa na facebook’u systematycznie aktualizowana o najnowsze informacje i ciekawostki, jedno z najciekawszych zajęć z 1 POMOCY w jakich uczestniczyłem! oraz wiele innych...

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.10.2019

Dominika Grabowska

Dominika Grabowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ekstra szkoła nauki jazdy!!! Wszystko zdane za pierwszym razem!!! Bardzo elastyczne godziny jazd, profesjonalna i przede wszystkim bardzo miła kadra. Instruktorzy bardzo kompetentni, spokojni, wszystko cierpliwie wytlumacza i pokażą. Zajęcia z pierwszej pomocy rewelacja! Polecam gorąco z całego serca, na prawdę najlepsza szkoła nauki jazdy w Poznaniu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2019

Adrian Kr

Adrian Kr
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalni instruktorzy, potrafiący idealnie przygotować do egzaminu. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2019

Marta Przepióra

Marta Przepióra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę EXTRA kursy!!!!!!!zarówno teoretyczny i praktyczny. Dużym plusem jest jazda z różnymi instruktorami, bo każdy zwraca uwagę na coś innego. Polecam !!!!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.10.2019

Karolina Pastuszko

Karolina Pastuszko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Elastyczny grafik instruktorów pozwala na dopasowanie jazd do własnych potrzeb, zawsze pomocni I wyrozumiali, tłumaczą do skutku, dopóki kursant nie zrozumie, uczą praktyki, kadra całego ośrodka szkolenia jest merytoryczna, a przy tym sympatyczna, serdecznie polecam, egzaminy po tym kursie to pestka!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2019

Teresa Zamiatała

Teresa Zamiatała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam, na tą szkołę jazdy natrafiłam nie bez powodu. Szukałam szkoły, która nauczy mnie jeździć, więc przeglądałam opinie w internecie. I tak natknęłam się na OSK EXTRA SZKOLENIA. Polecam, bardzo profesjonalny zespół, rabat na badania i przede wszystkim profesjonalny szkoleniowiec Marcin! Bardzo dużo cennych wskazówek udziela już na pierwszych jazdach. Cieszę się, że trafiłam właśnie tam! Pozytywne opinie o tej firmie są prawdziwe :) Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2019

Michał Matysik

Michał Matysik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Podejście szkółki do kursanta perfekcyjne, instruktorzy wspaniali, same superlatywy !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.09.2019

Zuzanna Czekała

Zuzanna Czekała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalni, mili instruktorzy. Indywidualne podejście do każdego kursanta, możliwość szybkiego ukończenia kursu, dzięki niezawodnej Pani Weronice z biura.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.09.2019

Dominik Ludwiczak

Dominik Ludwiczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs można zrobić na prawdę szybko i wszystkiego się w tym czasie nauczyć, bardzo mili instruktorzy, wszystko bardzo dobrze zorganizowane. Wspaniałe przygotowanie do egzaminu, bez problemu można zdać za 1 razem, wszystkie manewry dokładnie wyćwiczone nie tylko na egzamin ale też do późniejszej jazdy samodzielnej. Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.09.2019

Franek Awuku

Franek Awuku
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zajęcia prowadzone przez profesjonalna kadrę, bardzo pozytywnil ludzie oraz miło spędzony czas !!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.09.2019

Magdalena Onyszkiewicz

Magdalena Onyszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam! Zdałam za pierwszym razem! Bardzo mili, kompetentni ludzie, którzy potrafią przygotować do egzaminu i nauczyć jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak