Liczba odwiedzin: 41017 Jesteś właścicielem tej szkoły?
515 Opinii
Suma opinii (515)
  • Bardzo dobry512 (99%)
  • Dobry3 (1%)
  • Neutralny 0
  • Słaby 0
  • Bardzo słaby 0
Statystyka zdawalności

Dodaj swoją opinię o szkole!


Zaznacz ilość gwiazdek.
1 gwiazdka to najgorsza ocena, 5 gwiazdek to najlepsza ocena

Pokaż wszystkie
Plusy
Pokaż wszystkie
Minusy
Pokaż wszystkie

Opinie o OSK EXTRASZKOLENIA

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.12.2018

Michał Burtowy

Michał Burtowy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Dobrze przygotowuje do egzaminu ale przedewszystkim uczy jak dobrze jeździć samochodem. Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.12.2018

Zuzanna Anioła

Zuzanna Anioła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym razem. Haryzmatyczny wykladowca, elastyczny grafik i najlepsi instruktorzy. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.12.2018

Marta Rumińska

Marta Rumińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna kadra, bardzo miła atmosfera i cenne wskazówki. Na prawdę najlepsza szkoła jazdy w Poznaniu. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.11.2018

Witold Kowal

Witold Kowal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne kursy, indywidualne podejście do kursanta i dobra atmosfera zajęć.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.11.2018

Katarzyna P ........a ip: 188.146.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna kadra instruktorów, poza tym że doskonale uczą techniki jazdy to również zapewniają pełny support psychologiczny przed egzaminem :D Egzamin w Poznaniu zdany za pierwszym podejściem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.11.2018

Kinga Żabierek

Kinga Żabierek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.11.2018

Blanka Krzyżaniak

Blanka Krzyżaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę EKSTRASZKOLENIA ! Wykłady i pierwsza pomoc - najlepsze przeszkolenie, zajęcia teoretyczne prowadzone rzeczowo i ciekawie. Dobra organizacja szkoły, to zasługa świetnego kontaktu z Weroniką. Jazdy odbywają się w przyjaznej atmosferze o dogodnych porach. Pozdrawiam i bardzo dziękuję za cierpliwość, cenne uwagi, przydatne porady i za mam nadzieję początek miłej przygody, przede wszystkim wspaniałej Iwonie P., Mateuszowi, Przemkowi, i p. Julianowi :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.11.2018

Mateusz L .....a ip: 5.173.232.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdecydowanym plusem sa instruktorzy, którzy sa kompetentni i potrafią nauczyc wszytskiego co potrzebne na egzamin

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.11.2018

Jakub Kempski

Jakub Kempski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła naprawdę godna polecenia, bardzo ciekawie prowadzone zajęcia teoretyczne, bardzo profesjonalnie, a co najważniejsze efektywnie prowadzone zajęcia praktyczne. Dodatkowo bardzo dobry konkat z biurem i świetna atmosfera. Zdecydowanie polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.11.2018

Aleksandra Maślankiewicz

Aleksandra Maślankiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam! Świetni instruktorzy, przyjemna atmosfera, indywidualne podejście i pełen profesjonalizm ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.11.2018

Julia Światłowska

Julia Światłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, profesjonalni instruktorzy i miła atmosfera. Teoria i praktyka bez problemu zdane za pierwszym razem. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.11.2018

Maria Orwat

Maria Orwat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tą szkołę jazdy! Zajęcia teoretyczne prowadzone w bardzo ciekawy sposób bez napiętej atmosfery, instruktorzy bardzo wyrozumiali i świetnie uczący! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.11.2018

Natalia Nawrocka

Natalia Nawrocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim bardzo serdecznie . Profesjonalizm i dobre podejście do kursanta super

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.11.2018

Magdalena Buryszek

Magdalena Buryszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dość długo przeglądalam różne strony w internecie, aby znaleźć najlepszą szkołę jazdy. Mój wybór padł na Exttraszkolenia. Jestem pod wrażeniem organizacji. Można wybrać sobie dogodne terminy jazd i zajęć teoretycznych. Instruktorzy mają indywidualne podejście do kursanta. Jeżeli ktoś się stara, to na pewno zda egzamin państwowy pozytywnie. Do tego panuje świetna atmosfera w aucie, instruktorzy są bardzo kontaktowi i przyjaźnie nastawieni. Zdałam za pierwszym razem. :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.11.2018

Marta Stawska

Marta Stawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście do każdego kursanta! Wszyscy instruktorzy bardzo mili. Po tym kursie na 100% będziesz przygotowany do zdania egzaminu i samodzielnej jazdy!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.11.2018

Antek Kręc

Antek Kręc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy godna polecenia. Instruktorzy sympatyczni, kompetentni i komunikatywni. Przez to, że jeździłem z wieloma instruktorami, mogłem spotkać się z różnymi punktami widzenia (każdy z nich zwracał uwagę na inne aspekty jazdy). Plan jazd jest mądrze rozpisany, ale nie ma konieczności sztywno się go trzymać, bez problemu można zatrzymać się nad czymś, co sprawia problem i poćwiczyć dłużej. Kontakt ze szkołą bardzo szybki i łatwy, o terminy trzeba się starać dużo wcześniej, ale obłożenie świadczy tylko o jakości. Samochody dokładnie takie same jak na egzaminie, więc nie ma stresu związanego z wsiadaniem do nieznanego auta. Plusem jest też to, że jazdy zaczyna się i kończy przy Katedrze, blisko centrum i WORDu, nie ma odwożenia innych kursantów. Pozytywnym zaskoczeniem są wykłady- zdecydowanie polecam na nie uczęszczać. Pan Marcin (prowadzący szkołę jazdy) zna się na swojej pracy, a wykłady prowadzi w sposób bardzo interesujący i praktyczny. Polecam każdemu, kurs wart swojej ceny

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.11.2018

Anna J ....z ip: 85.221.140.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonali instruktorzy z ogromną wiedzą i doświadczeniem, godziny jazd dopasowane do grafiku kursanta, przemiła atmosfera. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.11.2018

Patrycja Anioła

Patrycja Anioła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Poznaniu! Instruktorzy wyrozumiali, cierpliwi, z ogromną wiedzą - takich że świecą szukać! Kontakt z Panią Weronika w sprawie umawia jazd szybki i bezproblemowy, a wykłady, to wisienka na torcie ???? Szczerze polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.11.2018

Zuza Celmer

Zuza Celmer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs przebiegł bardzo szybko i przyjemnie! Godziny jazd były dobrane bardzo elastycznie i uwzględniając możliwości kursanta, instruktorzy zawsze uśmiechnięci, a co najważniejsze z łatwością przekazują wiedzę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.11.2018

Zuzanna A .....a ip: 188.146.13.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wykłady prowadzi niezwykle charyzmatyczny wykładowca. Zajęcia z pierwszej pomocy-ciekawe, przerowadza je niezwykle energiczny i towarzyski ratownik medyczny. Instruktorzy- jest ich wielu, każdy to indywiduum, ale tworzą zgraną ekipę. A co najważniejsze mają podejście, są mili i bardzo cierpliwi.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.11.2018

Mikołaj Zwiernik

Mikołaj Zwiernik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jak najbardziej godna polecenia, na wykładach bardzo przyjemna atmosfera. Profesjonalne podejście do kursu i bardzo łatwy kontakt z biurem przez co łatwo i bezproblemowo można ustalić terminy zajęć praktycznych. Instruktorzy świetnie podchodzą do kursantów i pokazują również wskazówki ułatwienia techniki jazdy już pozaegzaminacyjnej.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.10.2018

Robert Dobrowolski

Robert Dobrowolski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Podczas kursu miałem 4 różnych instruktorów, z każdym można było porozmawiać w przyjaznej atmosferze, a co istotne zauważali różne błędy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.10.2018

Alan Zieliński

Alan Zieliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.10.2018

Kacper K ........o ip: 83.20.150.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Profesjonalna podejście do kursanta, dobry kontakt z biurem oraz przyjemna atmosfera. Z uśmiechem na twarzy polecę przyjaciołom osk extraszkolenia!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.10.2018

Julia A .......k ip: 85.221.156.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła godna polecenia! Wszystko funkcjonowało tak jak powinno. Bardzo dobry kontakt z biurem, na jazdach przyjazna i swobodna atmosfera, ale również i profesjonalizm - indywidualne podejście do umiejętności każdego kursanta. Nie mam nic do zarzucenia!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.10.2018

Julia P .......a ip: 5.173.64.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Te szkołę poleciły mi dwie znajome osoby, udałam się tu z koleżanką i obydwie jesteśmy bardzo zadowolone. Wszyscy instruktorzy są fantastyczni, pan Marcin świetnie wykłada teorię, nauka jazdy jest tutaj samą przyjemnością:)) Pani Weronika świetnie zajmuje się organizacją i jest bardzo sympatyczna. Zdecydowanie polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2018

Lidia O ......a ip: 217.170.174.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Firma jest O.K.Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.10.2018

Tomasz Woziński

Tomasz Woziński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam osk extraszkolenia! Super podejście, ceny i rewelacyjni instruktorzy. Nie mam nic do zarzucenia! Będę was dalej polecać! Tomasz Woziński

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.10.2018

Anna L .........a ip: 109.173.173.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła. Marcin jest bardzo cierpliwym instruktorem. Bez problemu udało mi się umówić na dodatkowe jazdy. Egzamin zdany za drugim podejściem, przez mój głupi błąd, bo przez stres wskazówki Marcina gdzieś mi umknęły. Marcin mówi, że za drugim podejściem zdają najlepsi ???? Zdecydowanie polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.10.2018

Zuzanna Draheim

Zuzanna Draheim
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła ???? instruktorzy bardzo życzliwi, nawet na pierwszych jazdach nie było stresu, wszystko dokładnie wyjaśnione ???? kontakt z biurem na najwyższym poziomie, umawianie terminów bez żadnych problemów. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak