Liczba odwiedzin: 51693 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK EXTRASZKOLENIA

  668 opinii w tym 517 zaufanych
Rezerwuj kurs
KUPON RABATOWY
-50

  • Poznań
  • Kurs kat. B
-50PLN
2200 2150PLN
Cena kursu kat. B - STANDARD przy płatności jednorazowej. Kupon rabatowy łączy się z promocją ZNIŻKA na badanie lekarskie oraz Voucher do Barcydzieła!
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.08.2020

Katarzyna Kuchowicz

Katarzyna Kuchowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Już dawno nie spotkałam tak przemiłych i kompetentnych ludzi na swojej drodze! Świetna atmosfera i dużo wiedzy przekazanej w zrozumiały sposób. Polecam cieplusio!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.07.2020

Bartek Górski

Bartek Górski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam OSK EXTRASZKOLENIA. Ucząc się od zera na kategorie A, a przyznam że jest to ciężki kawałek chleba. Moje obawy zostały rozwiane, instruktor Marcin to człowiek o stalowych nerwach, który zawsze daje cenne wskazówki, rady. Dzięki takiemu podejściu i zaangażowaniu zdałem bez trudu za 1 razem. Można powiedzieć, tylko jedno profesjonalizm pod każdym względem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.07.2020

Magdalena Klusek

Magdalena Klusek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam OSK EXTRASZKOLENIA! Miałam przyjemność odbywać z jazdy ze świetnie wyszkolonymi instruktorami, którzy nie tylko doskonale przygotowują do egzaminu, ale również uczą jak jeździć jak rasowy kierowca. :) Sama komunikacja ze szkołą jest bardzo wygodna i ustalanie terminów jazd nie stanowi żadnego problemu. Wyniosłam ogromną ilość wiedzy i czuję się świetnie przygotowana do zdania egzaminu. Polecam z całego serca!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.07.2020

Kasia Kwiatek

Kasia Kwiatek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze mogę polecić OKS EXSTRASZKOLENIA. Przemiła atmosfera i instruktorzy z powołania, którzy nie uczą na metody. Przygotowanie do egzaminu (jak i jazdy w po nim) na najwyższym poziomie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2020

Maciej Sawko

Maciej Sawko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam OSK EXTRASZKOLENIA! Kurs przeprowadzony szybko i sprawnie, wspólne jazdy motocyklem to czysta przyjemność, zero stresu. Motocykle nowe, zadbane. Instruktor jest czynnym motocyklistą, służy radą również w kwestiach nie związanych z kursem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.07.2020

Antonina Rura

Antonina Rura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyszłam z polecenia i nie żałuje. Szybkie wykłady, dostęp do pytań jak na egzaminie. Super kontakt z biurem obsługi. Życzliwi instruktorzy. Duży plus: jazdy z różnymi instruktorami (każdy zwróci uwagę na coś innego, inaczej wytłumaczy, przygotowuje na atmosferę egzamina).

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 24.06.2020

Kuba Gendera

Kuba Gendera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Bardzo elastyczne godziny jazd, instruktorzy punktualni. Na plus to, że jeździłem z kilkoma różnymi instruktorami, a nie z tym samym, przez co każdy z nich patrzy inaczej na jazdy, oraz dają różne rady, przez co możemy się wiele nauczyć.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.06.2020

Andrzej Ajchstet

Andrzej Ajchstet
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna Szkoła. Ciekawe, niesztampowe wykłady w części teoretycznej. Pierwsza pomoc z p. Zbigniewem mega. Jazdy z różnymi instruktorami pozwalają szybko poszerzać wachlarz umiejętności. Instruktorzy życzliwi, kompetentni, fachowi, momentalnie reagują na błędy kursanta i pracują nad ich korygowaniem. Nie ma uczenia na metodę, tylko na realne umiejętności przydatne na egzaminie państwowym. Bardzo dobra współpraca z Biurem (p. Weronika), bezproblemowe i błyskawiczne ustalanie terminów i innych kwestii. Stan techniczny pojazdów bez zarzutu, wszystkie Kia Rio śmigają jak trzeba. Polecam zdecydowanie ten wybór.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.06.2020

Dorota Fedro

Dorota Fedro
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak sama nazwa wskazuje EKSTRASZKOLENIA!! Kurs super. Wykłady bardzo ciekawe, pierwsza pomoc sztos. Bardzo dobra szkoła, nie uczy jazdy schematami, na pamięć czy na metodę. Uczy samodzielności. Jazdy z różnymi instruktorami, każdy z Nich zwraca uwagę na coś innego- duuuży plus. Instruktorzy mili, wymagający :) Bardzo szybki kontakt z biurem. Ogólnie same plusy. POLECAM!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.06.2020

Hubert Marek

Hubert Marek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, wykłady bardzo ciekawie poprowadzone, bez przynudzania. Bardzo elastyczne godziny jazd, instruktorzy punktualni. Na plus to, że jeździłem z kilkoma różnymi instruktorami, a nie z tym samym, przez co każdy z nich patrzy inaczej na jazdy, oraz dają różne rady, przez co możemy się wiele nauczyć. Bardzo szybki kontakt z biurem, pozdrawiam p. Weronikę :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.06.2020

Kuba Jankowski

Kuba Jankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, która stawia na samodzielność na drodze i sprawną jazdę, a nie uczenie tylko schematów, wymagający instruktorzy, którzy dostosują poziom jazd do twoich umiejętności. Jazdy z różnymi instruktorami pozwalają na oswojenie się, że na egzaminie możemy mieć kogokolwiek a dodatkowo każdy instruktor zwraca na coś innego uwagę dodając swoje spostrzeżenia, przez co można wyrobić sobie swój własny, poprawny sposób wykonywania konkretnego manewru. Po zakończonych jazdach czuję się pewniej na drodze niż się tego spodziewałem :) Egzamin przeprowadzony w taki sposób, że można się poczuć jak na państwowym co zdecydowanie na plus. Ponadto błyskawiczny i bardzo miły kontakt z p. Weroniką, która umawia jazdy i odpowiada na wszelkie pytania. Gorąco polecam Extraszkolenia dla wszystkich!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.06.2020

Karolina Wysocka

Karolina Wysocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam kurs w EXTRASZKOLENIA! Nazwa wcale nie jest przypadkowa- idealnie opisuje tę szkołę jazdy. Dobra lokalizacja biura oraz miejsca, z którego zaczyna się i kończy jazdy. Instruktorzy, którzy wiedzą jak uczyć jeździć samochodem, aby zdać egzamin za pierwszym razem i poradzić sobie podczas samodzielnych jazd w życiu codziennym. Szybki kontakt z osk, dzięki Pani Weronice, elastyczne godziny jazd. Bardzo ciekawie prowadzone wykłady teorii przez Pana Marcina oraz przydany kurs pierwszej pomocy, które aż miło się wspomina :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.05.2020

Patryk Kasperek

Patryk Kasperek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołe wszystkim którzy chcą przejść kurs w miłej atmosferze

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.05.2020

Joanna Karczmarska

Joanna Karczmarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ciekawe wykłady prowadzone przez pana Marcina - uczące myślenia i przewidywania sytuacji na drodze, poza tym naprawdę świetne zajęcia z pierwszej pomocy prowadzone przez ratownika medycznego. Jazdy z wieloma instruktorami, co jestem według mnie dużym plusem, bo każdy zwraca uwagę na co innego i od każdego można się czegoś nowego nauczyć. Dobra organizacja i duża elastyczność w umawianiu jazd. Egzamin zdany za pierwszym razem, będę polecać naukę tutaj!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.05.2020

Adam Lehnhardt

Adam Lehnhardt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, zdane za pierwszym razem ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.05.2020

Krystian Piotrowski

Krystian Piotrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ten ośrodek szkolenia kierowców z czystym sumieniem. Do teraz ubolewam, że nie robiłem poprzednich kategorii w tak świetnej atmosferze i przy tak profesjonalnym podejściu do kursanta jak w OSK Extraszkolenia. Podczas szkolenia na kat. A Pan instruktor Marcin podrzuca takie techniki jazdy, że wystarczy się trzymać motocykla i on sam jedzie. Chciałbym, aby każdy mógł się uczyć w tak świetnej szkole.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.03.2020

Pat Na

Pat Na
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OSK Extraszkolenia to szkoła jazdy prowadzona z powołania i pasji. Trafiłam na nią czysto przypadkowo, szukając w Poznaniu Szkoły i kierując się opiniami w Internecie. Wysoka pozycja w rankingu to nie "fake". Szkoła zasługuje na najwyższą ocenę pod każdym względem: począwszy od bezproblemowego i szybkiego kontaktu z biurem, ciekawych wykładów teoretycznych, kończywszy na profesjonalnych instruktorach jazdy, którzy rzeczywiście potrafią przygotować kursanta do egzaminu państwowego. Pozdrowienia dla Pani instruktor Iwony A., dzięki której dzisiaj cieszę się z posiadania prawo jazdy w portfelu :) Pani Iwona potrafi nauczyć jazdy od "0" kompletnego laika, jakim byłam ja zaczynając przygodę z jazdami. Idąc na egzamin - wiedziałam, że łuk, górka, czy parkowania nie będą dla mnie przeszkodą. Zdałam za drugim, nie za pierwszym, razem - z czystego roztargnienia i stresu próbując przejechać na czerwonym świetle ;) Pani Iwono, jest Pani Aniołem i prowadzi Pani kurs z pasji, co widać - dziękuję!!! jeśli jesteście tutaj i zastanawiacie się, którą szkołę wybrać - nie wahajcie się w wyborze OSK Extraszkolenia ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.03.2020

Aleksander Terlikowski

Aleksander Terlikowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam! Nie zawiodłem się w żadnej kwestii. Cena kursu ze zniżkami bardzo atrakcyjna, Pani Weronika z którą wszystkie sprawy się załatwia - niesamowicie miła. Elastyczność umawiania jazd bardzo wygodna, instruktorzy szczerze "z powołania", a pojazdy bardzo zadbane. Podsumowując, jeśli szukacie szkoły do nauki jazdy to tylko OSK EXTRASZKOLENIA!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.02.2020

Kuba Wita

Kuba Wita
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko świetnie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.02.2020

Aleksandra Stanisławska

Aleksandra Stanisławska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejscie do kursanta jak i do nauczenia go jazdy. Instruktorzy sa bardzo mili i uprzejmy i przy tym potrafia wszystko jasno wytłumaczyć, sa rowniez elastyczni i otwarci na propozycje przecwiczenia poszczegolnych manewrow przez kursanta. Po odbytym kursie czuje sie naprawde swobodnie za kolkiem. Atmosfera jest naprawde mila co tylko sprzyja robieniu postepow w nauce jazdy. Goraco polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.02.2020

Hubert Gulczyński

Hubert Gulczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni mili i wymagający instruktorzy, super atmosfera na szkoleniach oraz niesamowity kurs pierwszej pomocy!!! Z całą pewnością POLECAM!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.02.2020

Jędrzej Dmowski

Jędrzej Dmowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie żałuję! Pełen profesjonalizm, wykwalifikowani instruktorzy, wykłady przeprowadzane w ciekawy sposób, auta identyczne jak w WORD Poznań, elastyczne godziny jazd, miła atmosfera i pewność zdania egzaminu ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.02.2020

Bartosz Witosław

Bartosz Witosław
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkołę! Profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta, oraz bardzo miła atmosfera. Ciekawe wykłady, a na jazdach za każdym razem uczyłem się czegoś nowego. Warto tu przyjść!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.02.2020

Edyta Łukasz Kaczmarek

Edyta Łukasz Kaczmarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo ta szkołę, mili instruktorzy i super atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.02.2020

Julia Kapsiak

Julia Kapsiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę jazdy! Pełen profesjonalizm, interesujące wykłady, przyjemna atmosfera, indywidualne podejście do kursanta, elastyczność w umawianiu jazd, nauka NIE NA METODĘ(co jest ogromnym plusem), kurs pierwszej pomocy przeprowadzony profesjonalnie, jazdy z rożnymi instruktorami pozwalają nauczyć się od każdego z nich czegoś nowego a także oswoić się, że na egzaminie państwowym będziemy jechać z obcą osobą. Polecam KAŻDEMU OSK EXTRASZKOLENIA!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.02.2020

Agnieszka Klessa

Agnieszka Klessa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobrzy instruktorzy, ciekawe wykłady, wspaniała organizacja. Szkoła godna polecenia!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.02.2020

Filip Sobczak

Filip Sobczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca, instruktorzy wyrozumiali, mili i bardzo dobrze uczą. Kontakt z szkołą bardzo dobry, do tego świetna organizacja. Wykłady z teorii jak i kurs pierwszej pomocy świetnie przeprowadzone. Serdecznie polecam każdemu kto chce szybko wsiąść za kółko!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.02.2020

Jakub Bednarczyk

Jakub Bednarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

świetne wykłady, miłe i przyjemne jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.01.2020

Kamil Nowak

Kamil Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Poznaniu! Jeżeli jesteś osobą, która gdy widzi osiem godzin wykładów teoretycznych myśli, że to nuda to polecam przyjść na wykłady do OSK EXTRASZKOLENIA. Wykłady to sama przyjemność - Pan Marcin tłumaczy wszystko w oparciu o ciekawe, a niekiedy zabawne przypadki z dnia codziennego, które uczą życia na drodze. Nawet nie wiem kiedy zleciało mi te 8 godzin. Choć OSK EXTRASZKOLENIA ma mnóstwo kursantów Pani Weronika zawsze znajdzie dogodny termin na jazdy nawet na następny dzień. Jeżeli chodzi o same jazdy to również miłe zaskoczenie. Spora liczba instruktorów z których każdy zwraca bardziej uwagę na inne szczegóły potrafi nauczyć naprawdę KAŻDEGO jak dobrze, przepisowo, a przede wszystkim bezpiecznie prowadzić samochód. Tymi samymi słowami kilka miesięcy temu moi rówieśnicy zachęcili mnie do rozpoczęcia kursu w tym ośrodku i szczerze powiem nie żałuję. Jedyne co mogę jeszcze dodać to to, że OSK EXTRASZKOLENIA to istna "fabryka" szkoląca świetnych nowych kierowców. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.01.2020

Szymon Czechański

Szymon Czechański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ciekawe wykłady, mili instruktorzy jazdy, od których można dowiedzieć się naprawdę wielu pożytecznych informacji.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak