Liczba odwiedzin: 42932 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK EXTRASZKOLENIA

  (537 opinii w tym 414 zaufanych)
537 Opinii
Suma opinii (537)
  • Bardzo dobry533 (99%)
  • Dobry4 (1%)
  • Neutralny 0
  • Słaby 0
  • Bardzo słaby 0
Statystyka zdawalności

Dodaj swoją opinię o szkole!


Zaznacz ilość gwiazdek.
1 gwiazdka to najgorsza ocena, 5 gwiazdek to najlepsza ocena

Pokaż wszystkie
Plusy
Pokaż wszystkie
Minusy
Pokaż wszystkie

Opinie o OSK EXTRASZKOLENIA

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.02.2019

Wojtek Styranka

Wojtek Styranka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkółkę Ciekawe wykłady, materiały do nauki w cenie kursu która sama w sobie jest bardzo przystępna. Bardzo elastyczne grafiki nauki praktycznej dostosowane indywidualnie pod kursanta, a instruktorzy bardzo mili i z pozytywnym nastawieniem do pracy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.02.2019

Urszula Skrzypek

Urszula Skrzypek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam OSK Extraszkolenia! Nauczyłam się wszystkiego od podstaw, nie mając żadnego doświadczenia z samochodem. Bardzo dużym plusem jest to, że nie jeździ się tylko z jednym instruktorem. Na wykładach dostaliśmy wiele wskazówek, które miały nam pomóc na egzaminie oraz na co dzień po egzaminie podczas jazdy samochodem. Ponadto wykłady były bardzo ciekawe, obrazowane przykładami - nie szło się na nich nudzić. Bardzo szybko można się skontaktować z osobą planującą jazdy, nie trzeba czekać godzinami na odpowiedz, jest cierpliwa i bardzo pomocna. Cena kursu adekwatna do wysokiego poziomu szkolenia. Egzamin teoretyczny, jak i praktyczny zdałam za pierwszym razem. Szczególnie polecam jazdy z Panem Krzysztofem (tłumaczy cierpliwie i merytorycznie) i Panem Julianem (najlepiej pomaga opanować łuk).

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.02.2019

Aleksander Śron

Aleksander Śron
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Perfekcyjny kontakt i indywidualne dopasowanie jazd, wszystko załatwione na bieżąco i punktualnie. Ciekawe wykłady. Instruktorzy znają się na rzeczy i starają się przekazać wiedzę jak najlepiej. Możliwość przejazdu automatem to duży plus.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.02.2019

Mariola Lipińska

Mariola Lipińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko na jak najwyższym poziomie. Kursant ma pewność, że faktycznie zostanie nauczony wszystkiego czego potrzebuje do zdania egzaminu. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.01.2019

Jakub Mleczak

Jakub Mleczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam te szkołę jazdy, przez 30 godzin nauczyłem się pewnie prowadzić samochód i zachowywać na drodze. Teoria prowadzona bardzo ciekawie. Bardzo dobry kontakt z instruktorami, którzy wszystko dokładnie tłumaczyli. Wzorowy kontakt z biurem. Bardzo polecam!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.01.2019

Kasia Fic

Kasia Fic
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy bardzo mili, maja dobre podejscie do kursanta, wyrozumiali, prawo jazdy zdalam za pierwszym razem po wykupionych jazdach, bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.01.2019

Lucyna Łoszczyńska

Lucyna Łoszczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście wszystkich instruktorow:) cierpliwi, życzliwi, kurs przebiegł bardzo szybko w miłej atmosferze:) Polecam OSK Extraszkolenia :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.01.2019

Aleksandra Jarysz

Aleksandra Jarysz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z odbytego kursu w EXTRAszkolenia. Teoria, na której - jak się słyszy od znajomych czy rodziny - „‚można zasnąć” przebiegła bardzo miło, Pan Marcin prowadzi zajęcia nie przez monolog a dialog co jest świetne, poniewaz zajęcia teoretyczne odbylam szybciej i przyjemniej niż myślałam. Zajęcia praktyczne miałam z różnymi instruktorami, co też jest na „+’ bo każdy zwrócił mi uwagę na inne błędy i przekazał ciekawe wskazówki. Większość zajęć miałam z p.Basią która jest szalenie sympatyczna i wiele mnie nauczyła. Poczynając od pierwszych jazd gdzie zmotywowała mnie, że nie jestem jedyna, której na początku wiele rzeczy się myli do ostatnich gdzie powiedziała „”Będzie z Ciebie kierowca”. Pan Julian z którym miałam zajęcia niestety tylko dwa razy jest zdecydowanym mistrzem w nauce łuku i wzniesienia, bo po lekcji z nim mogę śmiało powiedzieć, że jestem w tym ’mistrzem’ ;D PODSUMOWUJĄC, jestem bardzo zadowolona z tego czego się nauczyłam oraz kto i w jaki sposób mnie do tego doprowadził. Zdecydowanie 5/5 dla EXTRAszkolenia!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.01.2019

Darek Wita

Darek Wita
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Poznaniu! Wykłady były prowadzone ciekawie i z humorem, aż chciało się na nie iść. Jazdy przebiegały w pozytywnej atmosferze a instruktorzy wszystko bardzo dobrze tłumaczyli. Sam kurs przeprowadzony był w szybkim tempie co jak najbardziej na plus! Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.01.2019

Kamila Gryniewicz

Kamila Gryniewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ta szkoła to czysty profesjonalizm, indywidualne podejście do kursanta oraz pełne zaangażowanie. Każdy z instruktorów z sercem podchodzi do nauki jazdy, udzielane są bardzo pomocne i ważne wskazówki nie tylko jak zdać egzamin, ale przede wszystkim jak być myślącym i racjonalnym kierowcą. Atmosfera podczas jazd jest bardzo luźna, wszyscy są pozytywnie nastawieni i nie czuć, że jest to relacja instruktor-kursant. Pan Marcin to przezabawna osoba, zajęcia teoretyczne z nim leciały w mgnieniu oka. Zasady teoretyczne były przedstawiane konkretnie, rzeczowo, ale z humorem. Z czystym sumieniem mogę polecić te szkołę każdemu. Nauczą jeździć i myśleć na drodze. Wspomnienie robienia kursu zawsze będzie mi się przyjemnie kojarzyć.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.01.2019

Tomasz Ignasiak

Tomasz Ignasiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła idealna dlaa osób, które podchodzą do tematu poważnie i chcą mieć pewność że na pewno wszystkiego się nauczą.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.01.2019

Julia Gościńska

Julia Gościńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy. Profesjonalni instruktorzy. Wszysrko wytłumaczą! Pan Marcin od wykładów bardzo ciekawie opowiada.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.01.2019

Agata Dziedzic

Agata Dziedzic
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy. Cierpliwi, profesjonalni instruktorzy, którzy jak trzeba to kilkanaście razy tłumaczą te same zadania. Jazdy w pojedynkę, od razu wordowskimi trasami. Wykłady ciekawe. Idąc na egzamin miałam poczucie, ze jestem dobrze przygotowana i zdane za pierwszym. Bardzo polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 04.01.2019

Dawid B .....n ip: 46.187.236.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdecydowanie polecam tą szkołę jazdy, do największych zalet można zaliczyć: - ciekawe i interaktywne wykłady, - praktyka z kilkoma instruktorami (oswaja to do jazdy z dowolną obcą osobą, później egzaminatorem), - brak nauk na schematy (mniej problemów przy przesiadce na inne auto po egzaminie), - model i marka aut ten sam co na egzaminie (kolor również może mieć znaczenie), - pełny czas jazdy poświęcony tylko i wyłącznie kursantowi (bez zabaw w podwożenie poprzedniego i podjeżdżanie po następnego kursanta) - przekazywana wiedza również ponadprogramowa (np. znaczenie szerokości linii segregacyjnych na jezdni) Wyrazy uznania dla pana Krzysztofa - instruktora, od którego nauczyłem się najwięcej.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 03.01.2019

Kamila Konstańczak

Kamila Konstańczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam. :) Wykłady z teorii ciekawe, najlepszy kurs pierwszej pomocy na jakim kiedykolwiek byłam, instruktorzy z powołania, organizacja na piątkę. Szkoła świetne przygotowuje do jazdy w ogólności, a nie tylko pod kątem egzaminu - doskonała sprawa z jazdą pod okiem różnych instruktorów w trakcie całego kursu. Egzamin zdany za trzecim razem,, zżerał mnie stres przez który nie udało mi się za pierwszym i drugim podejściem jechać bezbłędnie. ;)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.01.2019

Wojtek Rzechówka

Wojtek Rzechówka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam tę szkołę jazdy! Pierwsza pomoc bardzo mnie zaskoczyła - jeszcze nigdy nie byłem na tak dobrze poprowadzonych zajęciach w tej tematyce. Jeżeli chodzi o jazdy, to przebiegły bezproblemowo i w bardzo miłej atmosferze. Idąc na egzamin czułem się w 100% przygotowany. Marcin, to świetny motocyklista, który chętnie dzieli się swoją wiedzą w prowadzeniu jednośladów. Polecam tę szkołę każdemu, kto chce nie tylko zdać bezproblemowo egzamin, ale również nauczyć się jeździć.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.12.2018

Tomasz Jaszczak

Tomasz Jaszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła na wysokim poziomie. Dla mnie nie była to tylko nauka ale i niezła przygoda. Wykłady są prowadzone rzeczowo, ale i na wesoło. Jazdy z wieloma instruktorami uważam za zdecydowany pozytyw, z każdym mi się dobrze jeździło, a ich nauki- nieocenione ;-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.12.2018

Jan Urbański

Jan Urbański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, instruktorzy na najwyższym poziomie, świetne przygotowanie do egzaminu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.12.2018

Filip Perz

Filip Perz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z całego kursu, teoria nie nudziła i dostałem tam wiele praktycznych porad. Po 30 godzinach jazd wiedziałem dokładnie czego się spodziewać na egzaminie i na jakie rzeczy zwracać szczególną uwagę. Instruktorzy na każdych jazdach dawali wiele wskazówek dotyczących nie tylko egzaminu, ale także praktyczne porady, do których z pewnością się zastosuję w codziennej jeździe. Także dzień przed samym egzaminem wziąłem jedną jazdę doszkalającą i instruktor krok po kroku powtórzył ze mną wszystkie trudne miejsca i rozwiał wszelkie wątpliwości. Dzięki temu OSK udało mi się zrobić wszystko za pierwszym razem, dzięki!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.12.2018

Kinga Dura

Kinga Dura
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Całe szkolenie przeprowadzone w bardzo miłej atmosferze. Po 30h jazd czuje się przygotowana na egzamin państwowy. Instruktorzy mili, cierpliwi i zawsze wyczerpująco odpowiadali na pytania, rozwiewajac wątpliwości. Nazwa mówi sama za siebie - to było EXTRASZKOLENIE ????????????️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.12.2018

Michalina D ........ ip: 5.173.240.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Na każdych zjazdach inny instruktor, dzięki czemu można poznać troche odmienne sposoby jazdy, dla mnie na plus.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.12.2018

Piotr Augustyniak

Piotr Augustyniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Na pewno dba o kursanta i potrafi się dostosować. Instruktorzy mili i tacy, którzy potrafią nauczyć. Nie umiałem wcześniej jechać autem. Wszystko wyniosłem ze szkoły! Mega. A no i oczywiście auta jak w wordzie, nawet i kolorem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.12.2018

Michał Burtowy

Michał Burtowy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Dobrze przygotowuje do egzaminu ale przedewszystkim uczy jak dobrze jeździć samochodem. Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.12.2018

Zuzanna Anioła

Zuzanna Anioła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za pierwszym razem. Haryzmatyczny wykladowca, elastyczny grafik i najlepsi instruktorzy. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.12.2018

Marta Rumińska

Marta Rumińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna kadra, bardzo miła atmosfera i cenne wskazówki. Na prawdę najlepsza szkoła jazdy w Poznaniu. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.11.2018

Witold Kowal

Witold Kowal
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne kursy, indywidualne podejście do kursanta i dobra atmosfera zajęć.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.11.2018

Katarzyna P ........a ip: 188.146.228.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna kadra instruktorów, poza tym że doskonale uczą techniki jazdy to również zapewniają pełny support psychologiczny przed egzaminem :D Egzamin w Poznaniu zdany za pierwszym podejściem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.11.2018

Kinga Żabierek

Kinga Żabierek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.11.2018

Blanka Krzyżaniak

Blanka Krzyżaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę EKSTRASZKOLENIA ! Wykłady i pierwsza pomoc - najlepsze przeszkolenie, zajęcia teoretyczne prowadzone rzeczowo i ciekawie. Dobra organizacja szkoły, to zasługa świetnego kontaktu z Weroniką. Jazdy odbywają się w przyjaznej atmosferze o dogodnych porach. Pozdrawiam i bardzo dziękuję za cierpliwość, cenne uwagi, przydatne porady i za mam nadzieję początek miłej przygody, przede wszystkim wspaniałej Iwonie P., Mateuszowi, Przemkowi, i p. Julianowi :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.11.2018

Mateusz L .....a ip: 5.173.232.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdecydowanym plusem sa instruktorzy, którzy sa kompetentni i potrafią nauczyc wszytskiego co potrzebne na egzamin

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak