Liczba odwiedzin: 45754 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK EXTRASZKOLENIA

  (568 opinii w tym 440 zaufanych)
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.06.2019

Zuza Skowrońska

Zuza Skowrońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super! Zdecydowanie polecam!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.06.2019

Daniel Damsé

Daniel Damsé
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy, którą mogę polecić każdemu. Na każde jazdy chodziłem z niecierpliwością i podekscytowaniem a wraz z zakończeniem kursu wiedziałem że dzięki OSK Ekstraszkolenia zdam egzamin za 1 razem !

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.05.2019

Oskar Pasik

Oskar Pasik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy na świecie lepszej niema Najlepsza kadra instruktorów Weronika z którą ustalasz sprawy papierkowe i ustalasz jazdy jest także najlepsza zawsze pomoże w każdej sprawie Polecam najlepsza szkola jazdy OSK EXTRASZKOLENIA

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.05.2019

Żaneta Głowacka

Żaneta Głowacka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła w 100% godna polecenia! Jako osoba, która nie miała wcześniej styczności z "siedzeniem" za kierownicą, nie ukrywam że się stresowałam. Jednak od pierwszego wykładu, prowadzonego przez Pana Marcina wiedziałam, że zrobią ze mnie kierowcę ???? Warto uczęszczać osobiście na wykłady ze względu na bardzo ciekawy przebieg ☺️. Zajęcia z pierwszej pomocy, również zasługują na wyróżnienie. Jazdy z różnymi instruktorami to duży plus, większa dawka wiedzy i mniejszy stres przy egzaminie, gdy jedziemy z nową osobą. Bardzo profesjonalne podejście do kursanta. Jazdy przebiegały w przyjaznej atmosferze. Ważne jest to, że na kursie nie jesteśmy uczeni na metody, tylko samodzielnego myślenia i zachowania na drodze. Ustalanie terminów z Panią Weroniką bez problemów nawet przy napiętym grafiku. Kolejnym atutem jest stały punkt rozpoczynania i kończenia jazd - Katedra na Ostrowie Tumskim, bez konieczności odwożenia innych kursantów. Jeżeli jeszcze zastanawiasz się czy warto wybrać OSK EXTRASZKOLENIA ,to już nie musisz!! Warto!! ☺️

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.05.2019

Dawid Cegielski

Dawid Cegielski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100% pełen profesjonalizm!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.05.2019

Adrian Różański

Adrian Różański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo serdecznie. Indywidualne podejście do kursanta. Terminy jazd można ustalać pod siebie. Super atmosfera. Rewelacyjna nauka,dużo przydatnych rad do egzaminu Pozdrawiam i polecam wszystkim.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.05.2019

Aleksander Skirzewski

Aleksander Skirzewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra atmosfera i praktyczne podejście

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.05.2019

Mateusz Krasicki

Mateusz Krasicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra atmosfera i fachowi instruktorzy. Polecam szkołę.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.04.2019

Błażej Świątek

Błażej Świątek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo motywująca szkoła do zdania, polecam.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.04.2019

Mateusz Zwierzchowski

Mateusz Zwierzchowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nic tylko polecać. Wszystko sprawnie i w miłej atmosferze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.04.2019

Patrycja Baierlein

Patrycja Baierlein
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę, świetni instruktorzy, bardzo miła atmosfera. Dużą zaleta jest to, że jazdy są z różnimy instruktorami. Doskonałe przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.04.2019

Patryk Kubacki

Patryk Kubacki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy są genialni. uczą najgorszych skrzyżowań w Poznaniu są bardzo wyrozumiali i zawsze służą pomocą wrazie jakiś problemów albo pytań na drodze. szkoła jak najbardziej do polecenia.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.04.2019

Oskar Kęsy

Oskar Kęsy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę. Bardzo przyjazna atmosfera. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.04.2019

Karol Podobiński

Karol Podobiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam. Bardzo dobra szkoła i profesjonalne podejście do tematu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.04.2019

Kamil Najkowski

Kamil Najkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Robiłem w tej szkole kurs na kat. A i z czystym sumieniem mogę ją polecić. Fachowe podejście do szkolenia i miła atmosfera. Kontakt z instruktorem o każdej porze, oczywiście w granicach rozsądku, elastyczne godziny szkolenia. Polecam wszystkim bo kurs z instruktorem Marcinem to czysta przyjemność.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.04.2019

Eryka Czarnecka

Eryka Czarnecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam OSK EXTRASZKOLENIA. Brałam jedynie jazdy doszkalające ale w porównaniu z innym ośrodkiem wypada lepiej. Świetny kontakt z ,,nauczycielem,, (w moim przypadku Pani Iwona), dużo wartościowych wskazówek dzięki którym faktycznie widać postęp. Elastyczny grafik i miła atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.04.2019

Paulina Kozłowska

Paulina Kozłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam szkołę OSK EXTRASZKOLENIA! Od początku jasne zasady, zero ukrytych kosztów, wykłady teoretyczne bardzo ciekawe i przydatne. Super kontakt, elastyczność godzin jazdy, punktualność. Egzamin na kategorii B (automat) zdałam za pierwszym razem. Wszytskie jazdy miałam z Panem Marcinem co uważam za duży plus, gdyż na każdym etapie nauki wiedział nad czy trzeba jeszcze popracować w moim przypadku. Instruktor z wielkim zaangażowaniem i cierpliwością. Polecam! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.04.2019

Damian Tafelski

Damian Tafelski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście do tematu. Dobre wykorzystanie dosłownie każdej minuty wykładów i jazd na szkolenie. Bardzo polecam.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.04.2019

Dawid Kolasiński

Dawid Kolasiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Oba egzaminy wewnętrzne i państwowe zdane za pierwszym razem. Polecam jak najbardziej, miła atmosfera i porządne przygotowanie do egzaminu :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.04.2019

Alicja Gruszczyńska

Alicja Gruszczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę. Bardzo przyjazna atmosfera. Ciekawe wykłady z praktycznymi wskazówkami. Polecam

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.03.2019

Karolina Juszkiewicz

Karolina Juszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę. Profesjonalne podejście do kursanta, miła atmosfera i super instruktorzy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.03.2019

Kuba Tomaszewski

Kuba Tomaszewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ją wszystkim chcącym zdawać na prawo jazdy na prawdę extra szkolenie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.03.2019

Marcin Piątkowski

Marcin Piątkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam wszystkim, którzy chcą się nauczyć dobrze jeździć i bez problemu zdać egzamin. Instruktorzy podchodzą do zajęć z zaangażowaniem, a auta są w świetnym stanie. Bardzo korzystna lokalizacja.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.03.2019

Katarzyna Chmielewska

Katarzyna Chmielewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Każde zajęcia prowadzone bardzo profesjonalnie, każde zajęcia z innym instruktorem są o wiele lepsze niż z jednym, można poznać wiele porad i rad. Dziękuję Całej Ekipie, ale w szczególności Pani Basi i Pani Iwonce P.- matkom mojego zdanego egzaminu! Dziękuję jeszcze raz <3

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.02.2019

Zosia Bielak

Zosia Bielak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy, polecam gorąco!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.02.2019

Michał Skrok

Michał Skrok
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam naukę w OSK EXTRASZKOLENIA. Ciekawe wykłady z wieloma praktycznymi wskazówkami, nie robione na "odwal się" - z każdych można było wynieść cenne informacje. Kurs pierwszej pomocy klasa sama w sobie. Zajęcia praktyczne na bardzo wysokim poziomie, po 30h z dużą wiarą w swoje umiejętności będę podchodził do egzaminu państwowego, a początek wcale na to by nie wskazywał ;-) Wyrazu uznania dla Panów Krzysztofa i Juliana ( najwięcej jazd z nimi) za fachowe przygotowanie i cierpliwość, bo z mojej strony bywało różnie :P Powtórzę się, ale zdecydowanie polecam OSK EXTRASZKOLENIA, naprawdę extra szkolą!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.02.2019

Wojtek Styranka

Wojtek Styranka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkółkę Ciekawe wykłady, materiały do nauki w cenie kursu która sama w sobie jest bardzo przystępna. Bardzo elastyczne grafiki nauki praktycznej dostosowane indywidualnie pod kursanta, a instruktorzy bardzo mili i z pozytywnym nastawieniem do pracy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.02.2019

Urszula Skrzypek

Urszula Skrzypek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam OSK Extraszkolenia! Nauczyłam się wszystkiego od podstaw, nie mając żadnego doświadczenia z samochodem. Bardzo dużym plusem jest to, że nie jeździ się tylko z jednym instruktorem. Na wykładach dostaliśmy wiele wskazówek, które miały nam pomóc na egzaminie oraz na co dzień po egzaminie podczas jazdy samochodem. Ponadto wykłady były bardzo ciekawe, obrazowane przykładami - nie szło się na nich nudzić. Bardzo szybko można się skontaktować z osobą planującą jazdy, nie trzeba czekać godzinami na odpowiedz, jest cierpliwa i bardzo pomocna. Cena kursu adekwatna do wysokiego poziomu szkolenia. Egzamin teoretyczny, jak i praktyczny zdałam za pierwszym razem. Szczególnie polecam jazdy z Panem Krzysztofem (tłumaczy cierpliwie i merytorycznie) i Panem Julianem (najlepiej pomaga opanować łuk).

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.02.2019

Aleksander Śron

Aleksander Śron
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Perfekcyjny kontakt i indywidualne dopasowanie jazd, wszystko załatwione na bieżąco i punktualnie. Ciekawe wykłady. Instruktorzy znają się na rzeczy i starają się przekazać wiedzę jak najlepiej. Możliwość przejazdu automatem to duży plus.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.02.2019

Mariola Lipińska

Mariola Lipińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko na jak najwyższym poziomie. Kursant ma pewność, że faktycznie zostanie nauczony wszystkiego czego potrzebuje do zdania egzaminu. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, punktualność

Minusy

brak