Liczba odwiedzin: 39606 Jesteś właścicielem tej szkoły?
489 Opinii
Suma opinii (489)
  • Bardzo dobry486 (99%)
  • Dobry3 (1%)
  • Neutralny 0
  • Słaby 0
  • Bardzo słaby 0
Statystyka zdawalności

Opinie o OSK EXTRASZKOLENIA

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.10.2018

Lidia O ......a ip: 217.170.174.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Firma jest O.K.Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.10.2018

Tomasz Woziński

Tomasz Woziński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam osk extraszkolenia! Super podejście, ceny i rewelacyjni instruktorzy. Nie mam nic do zarzucenia! Będę was dalej polecać! Tomasz Woziński

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.10.2018

Anna L .........a ip: 109.173.173.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła. Marcin jest bardzo cierpliwym instruktorem. Bez problemu udało mi się umówić na dodatkowe jazdy. Egzamin zdany za drugim podejściem, przez mój głupi błąd, bo przez stres wskazówki Marcina gdzieś mi umknęły. Marcin mówi, że za drugim podejściem zdają najlepsi ???? Zdecydowanie polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 12.10.2018

Zuzanna Draheim

Zuzanna Draheim
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła ???? instruktorzy bardzo życzliwi, nawet na pierwszych jazdach nie było stresu, wszystko dokładnie wyjaśnione ???? kontakt z biurem na najwyższym poziomie, umawianie terminów bez żadnych problemów. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.10.2018

Julia Dmochowska

Julia Dmochowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OSK extraszkolania to na prawdę EXTRA szkoła jazdy ! Nie zdałam egzaminu za pierwszym razem, ale przygotowanie do niego było w pełni profesjonalne! Uczą po prostu jeździć, (a nie zdawać egzamin na metody) Kursantom poświęcają 100% uwagi i są bardzo rzetelni! Każdy instruktor to cierpliwy i miły profesjonalista! Obsługa biura na najwyższym poziomie, p. Weronika bardzo miła! Zajęcia zorganizowane tak, że nawet najbardziej zapracowany człowiek zdąży ze wszystkim ! Gorąco polecam !

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.09.2018

Michalina Kozińska

Michalina Kozińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zajęcia teoretyczne są świetnie, aż szkoda je kończyć. Jazdy również zawsze w pozytywnej, absolutnie bezstresowej, atmosferze, gdzie z każdej wychodzi się coraz lepszym. Również 0 problemów z umówieniem się na jazdy czy z jakimiś zmianami, które chcemy wprowadzić, zawsze miła Pani Weronika i pomocna! Zdecydowanie najlepsze osk w Poznaniu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.09.2018

Magdalena Zaporska

Magdalena Zaporska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalnie prowadzona szkoła jazdy. Kompetentni i przyjaźni instruktorzy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.09.2018

Miłosz Zacharyasz

Miłosz Zacharyasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W OSK Extraszkolenia uczyłem się na kat. A. Zgodnie z nazwą przebieg szkolenia jest extra, instruktor jest extra, nawet pierwsza pomoc jest extra :)) Zdane za pierwszym razem i flaszeczka moja:P Polecam bardzo i pozdrawiam :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.09.2018

Monika Szumska-Krause

Monika Szumska-Krause
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę. Zajęcia teoretyczne z dużą dawką humoru. Instruktorzy dają mnóstwo wskazówek pod kątem egzaminu. Z czystym sumieniem mogę polecić obie panie Iwony. A pierwsza pomoc prowadzona... Tak, że nie da się jej zapomnieć, oczywiście w pozytywnym kontekście.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.09.2018

Katarzyna Szumska

Katarzyna Szumska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Swoją przygodę w szkole OSK EXTRASZKOLENIA rozpoczęłam na początku wakacji i nawet nie wiem jak to się stało, że to już koniec. Pozytywne nastawienie do kursantów, profesjonalne podejście, wsparcie i pomoc w całym procesie nauki jazdy. Bardzo polecam :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.09.2018

Adrian Jurga

Adrian Jurga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.09.2018

Aleksandra K .......a ip: 109.173.219.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła, polecam :).

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.09.2018

Jan Briks

Jan Briks
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła bardzo dobra prowadzący zajęcia mega mili, instruktorzy skutecznie nauczają i sprawiają dobre wrażenie. Serdecznie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.09.2018

Kacper Hajduk

Kacper Hajduk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najelpsza w Poznaniu ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.09.2018

Elżbieta S ........a ip: 212.67.157.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo zadowolona jestem z instruktorów z którymi jeździłam. Było ich kilku, a każdy z nich z dużym zaangażowaniem i cierpliwością wyjaśniał mi różne "sytuacje drogowe". Odpowiadali na wszystkie moje pytania i widać było, że zależy im abym wszystko zrozumiała.Atmosfera w czasie jazd była bardzo przyjazna. Miejsce spotkań było wygodne a terminy jazd dostosowane do moich potrzeb.Wiedza na wykładach opierała się na przykładach z życia i przedstawiona została w sposób humorystyczny. Podsumowując szkoła jest warta polecenia!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.09.2018

Roksoliana Dzvinchuk

Roksoliana Dzvinchuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam! Egzamin praktyczny zdany za 1 razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.09.2018

Grzegorz Fabijanowski

Grzegorz Fabijanowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry kontakt z biurem, BARDZO CIEKAWE zajęcia teoretycznie, elastyczny grafik (choć mają dużo kursantów więc trzeba zgłaszać godziny popołudniowe odpowiednio wcześniej:) Bardzo kontaktowi instruktorzy z dobrym podejściem do kursanta, którzy cały czas jazd poświęcają tylko i wyłącznie osobie uczącej się. Szczerze polecam ten ośrodek

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.09.2018

Krzysztof Perski

Krzysztof Perski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy,

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.08.2018

Mateusz Świercz

Mateusz Świercz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

super instruktorzy, wyrozumiali, sumienni oraz potrafili utrzymać dobrą atmosferę podczas rozmowy w samochodzie

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.08.2018

Wojciech Wizner

Wojciech Wizner
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka w bardzo dobrej atmosferze pod czujnym okiem instruktora. Instruktor zwraca uwagę nie tylko na wymagania egzaminacyjne ale także daje praktyczne wskazówki dotyczące elementów pozaegzaminacyjnych (np. w zakresie techniki jazdy). Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.08.2018

Kasia Urbańczak

Kasia Urbańczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OSK EXTRASZKOLENIA to szkoła jazdy ucząca kursantów na najwyższym poziomie. Zajęcia teoretyczne prowadzone przez pana Marcina były pełne cennych informacji, a wiedza przekazywana w sposób ciekawy i pełen humoru. Zajęcia praktyczne odbywały się z różnymi instruktorami. Dzięki temu mogłam wziąć to co najlepsze od każdego z nich. Pani Weronika bardzo szybko ustalała godziny jazd dogodne do mojego planu dnia. Zdane za pierwszym razem! Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.08.2018

Szymon Woźniak

Szymon Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam !!! Robiłem prawo jazdy kat A i uczył mnie Marcin. Żeby nie przedłużać to jest gość który wie co mówi a nie mówi co wie , a do tego jest praktykiem. Jeszcze raz polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.08.2018

Kasia Dybul

Kasia Dybul
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, świetna szkoła jazdy. Zdane za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.08.2018

Tomasz Adamczak

Tomasz Adamczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Prowadzący jazdy Marcin - super osoba z bardzo dużą wiedzą, którą się chętnie dzieli. Dużym plusem sa jazdy w mieście - instruktor jeździ obok Ciebie również motorem. Można podpatrzyć, dopytać w czasie jazdy o wszystko co nas dręczy. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 09.08.2018

Paweł Klasa

Paweł Klasa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po skończonym kursie muszę powiedzieć, że naprawdę warto zrobić tu prawo jazdy. Na teorii pan Marcin w ciekawy i zabawny sposób omawia tematy, które są istotne podczas jazdy samochodem (i nie ma ich w podręczniku). Jazdy z różnymi instruktorami też są super, każdy instruktor jest cierpliwy, każdy zwraca uwagę na coś innego i po prostu uczą jeździć. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.08.2018

Inga K ............. ip: 31.183.161.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

W 100% polecam osk EXTRASZKOLENIA! Pani Weronika i Pan Marcin wkładają całe serce w to co robią i wychodzi to świetnie. Z Panią Weroniką zawsze udało się znaleźć dogodny termin, a Pan Marcin prowadzi wykłady w inny, wesoły, przyciągający uwagę uczestnika sposób. Instruktorzy pełni cierpliwości, wyrozumiałości i pasji. Pomimo, że szkoliło mnie 7 instruktorów to od każdego wyniosłam wartościowe uwagi, co pozwoliło na jeszcze lepsze doszlifowanie jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.08.2018

Andrzej Robaczewski

Andrzej Robaczewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktor chętnie pomagający i nie denerwujący sie jak któryś raz z kolei coś nie wychodzi. Pokazuje podstawy w sposób prosty i zrozumiały. Daje dużą swobodę czynności jaką chce się ćwiczyć a w której uważa sie słabym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.08.2018

Mateusz B ........k ip: 94.254.241.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Co tu dużo mówić super obsługa , instruktorzy którzy wszystko Ci pokażą nawet po 100 razy bo chcą byś zdał. Po poprzedniej szkole jazdy byłem niezadowolony to tutaj pokazali mi wszystko i właśnie dzisiaj zdałem prawo jazdy bez problemu . Jesteście super i dzięki wam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.07.2018

Weronika Kowalska

Weronika Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całą pewnością mogę polecić kurs w OSK EXTRASZKOLENIA. Pani Weronika zawsze starała się dopasować jazdy do moich próśb. Zajęcia teoretyczne ciekawie oraz pozytywnie prowadzone przez Pana Marcina. Samochody czyste i w pełni sprawne. Instruktorzy najlepsi jakich mogłam mieć: *sympatyczni *cierpliwi *z pełnym doświadczeniem *starający się nauczyć jeździć Bardzo podobało mi się, że jazdy miałam z różnymi instruktorami - każdy zwracał uwagę na coś innego. Jeśli miałabym jeszcze raz robić kurs, bez zastanowienia wróciła bym do OSK EXTRASZKOLENIA :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.07.2018

Adrian Nowaczyk

Adrian Nowaczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, indywidualne podejście do kursantów, bardzo miła atmosfera. polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak