OSK EXTRASZKOLENIA

 875 opinii w tym 677 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK EXTRASZKOLENIA
ul. Przełajowa 4 (Zespół Szkół Łączności - Winogrady; 800 m od WORD Poznań)
60-995 Poznań

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

DZIEŃ DOBRY :)

Jesteśmy laureatem ORŁY NAUKI JAZDY 2023. Zajęliśmy 1 miejsce w Poznaniu. DZIĘKUJEMY!


ZACZNIJ swoją przygodę z prawem jazdy – stań się KIEROWCĄ! Zobacz jak szkolimy/działamy na Tik Toku.


VOUCHER na kurs prawa jazdy to EXTRA pomysł na prezent świąteczny lub na 18 urodziny :)


PROMOCJA! W CZERWCU kursy kat. B, B-automat, A, A2, A1, AM taniej o 200 zł!. Jak zawsze u nas E-learning, aplikacja z testami, podręczni do nauki, zniżka na ubezpieczenie w Allianz, zniżka na badania lekarskie w cenie kursu!


Zapisz się na kurs kat. A, A2, A1,AM, zdaj teorię w WORD Poznań i zacznij przygodę życia!


Dla  motocyklistów mamy zniżki w moto sklepach oraz warsztatach! Jeździmy na tory oraz tripy po całej Polsce z byłymi kursantami. Zobacz na FB: Moto kursanci OSK EXTRASZKOLENIA.


EXTRA NOWOŚĆ! Każdy nasz kursant otrzyma SPECJALNĄ EXTRA OFERTĘ UBEZPIECZENIA. Poszerzamy naszą ofertę dla naszych EXTRA kursantów :) Zaczynając swoją przygodę z prawem jazdy na pewno marzysz już o swoim pierwszym samochodzie. Pamiętaj o obowiązku ubezpieczenia nowo nabytego pojazdu. Krystian Piotrowski to nasz były kursant, który pomoże Tobie ubezpieczyć się na życie, przedstawi promocyjną ofertę ubezpieczenia samochodu.


BIURO OBSŁUGI KURSANTA w Zespole Szkół Łączności czynne we wtorki i czwartki od godz. 17.30 do 19.30 a WYKŁADY startują od godz. 18.00. ZAPRASZAMY na EXTRA kursy prawa jazdy


Jeżeli masz obawy żeby uczestniczyć w stacjonarnych wykładach do końca roku E-LEARNING w cenie kursu! Ucz się bez stresu w domu!


Zdaj za pierwszym razem i odbierz nagrodę; VOUCHER o wartości 50 zł do WŁOSKIEGO WINKLA :)


Jako jedyne OSK w Poznaniu zabieramy naszych kursantów kat. B na płytę poślizgową! Opcja dodatkowo płatna, szczegóły zawsze na Facebooku. Z kursantami motocyklowymi jeździmy na tory, wycieczki motocyklowe w Polskę


Instruktorzy OSK EXTRASZKOLENIA mają przyjemność zaprosić Państwa na kursy prawa jazdy kat. B, B - automat, A, A2, A1, AM oraz jazdy doszkalające.

- 3 samochody KIA RIO !!! Takie same jak w WORD Poznań!

- NOWY HYUNDAI I20 z automatyczną skrzynią biegów dla kategorii B - AUTOMAT

- NOWE motocykle YAMAHA MT07, MT125 - motocykl egzaminacyjny w WORD Poznań

- Motocykle przejściowe YAMAHA MT03, YAMAHA YBR 250

- UWAGA! Każdy kursant, który zda egzamin państwowy na prawo jazdy za pierwszym podejściem otrzyma od OSK EXTRASZKOLENIA prezent, który jak myślimy pomoże w świętowaniu! Voucher do restauracji Barcydzieło czeka na Ciebie!

W CENIE KURSU OTRZYMUJESZ:

- Otrzymasz od nas zniżkę na badanie lekarskie

- Otrzymasz od nas podręcznik do nauki „Kierowca doskonały” z grupy IMAGE

- Otrzymasz od nas aplikację z testami od PWPW oficjalnego dostawcy pytań do WORD Poznań

- E-LEARNING w cenie kursu - Egzamin wewnętrzny teoretyczny oraz praktyczny jest w cenie kursu

- Instruktorzy pracujący w OSK EXTRASZKOLENIA staną na rzęsach żeby zrobić z Ciebie kierowcę; - Instruktor szkoli tylko i wyłącznie Ciebie w aucie szkoleniowym!

- Nasze auta szkoleniowe mają klimatyzację, el. szyby, el, lusterka, regulację wysokości fotela, regulację położenia kierownicy oraz wiele innych bajerów ułatwiających jazdę

- Dysponujemy motocyklami YAMAHA MT07 (2 szt), YAMAHA MT125, YAMAHA MT03, YAMAHA YBR250, motorowerem; - Nasza sala wykładowa zlokalizowana jest 800 m od WORD Poznań, jest w pełni multimedialna

- Nasz plac manewrowy zlokalizowany jest 1 km od WORD Poznań, znajdują się na nim 4 łuki, wzniesienie, plac jest oświetlony.ORGANIZUJEMY KURSY NA PRAWO JAZDY oraz SZKOLENIA dla KIEROWCÓW: ZAPRASZAMY- VOUCHERY na kursy prawa jazdy; kat. B, B- automat, A, A2, A1, AM- kat. B (samochód dla osób od 18 roku życia)

- kat. B - AUTOMAT ( samochód dla osób od 18 roku życia

- kat. A (motocykl od 24 roku życia lub od 20 roku życia dla osób mających prawo jazdy kat. A2

- kat. A2 (motocykl od 18 roku życia)

- kat. A1 (motocykl od 16 roku życia do pojemności do 125 cm3)

- kat. AM (motorower od 14 roku życia do pojemności do 50 cm3)

- Kat. B z B1 (kurs dla osób mających prawo jazdy kat. B1)

- jazdy uzupełniające / dodatkowe przed egzaminem dla kat. AM, A1, A2, A, B, B - automat

- szkolenia dla osób posiadających prawo jazdy kat. B, które dawno nie jeździły

- szkolenia dla osób, które straciły prawo jazdy i oczekują na egzamin państwowy.

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

3400 zł

codziennie

ul. Przełajowa 4 (Zespół Szkół Łączności - Winogrady; 800 m od WORD Poznań)

WIĘCEJ Zawsze w cenie kursu E-learning + aplikacja z testami + podręcznik + zniżka na ubezpieczenie samochodu w ALLIANZ + zniżka na badania lekarskie + voucher do restauracji jak zdasz za pierwszym razem!

Nauka samochodem KIA RIO IV auto identyczne jak w WORD Poznań!

kat. AM, Wykłady i praktyka

Automat, Raty własne

1300 zł

codziennie

ul. Przełajowa 4 (Zespół Szkół Łączności - Winogrady; 800 m od WORD Poznań)

WIĘCEJ Zawsze w cenie kursu E-learning + aplikacja z testami + podręcznik + zniżka na ubezpieczenie samochodu w ALLIANZ + zniżka na badania lekarskie + ZNIŻKA do sklepów motocyklowych i warsztatów + voucher do restauracji jak zdasz za pierwszym razem!

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2900 zł

codziennie

ul. Przełajowa 4 (Zespół Szkół Łączności - Winogrady; 800 m od WORD Poznań)

WIĘCEJ Zawsze w cenie kursu E-LEARNING, aplikacja z testami, podręcznik kierowcy, ZNIŻKA na badania lekarskie ZNIŻKI do sklepów motocyklowych oraz warsztatów oraz jak zdasz za pierwszym razem VOUCHER do Włoskiego Winkla o wartości 50 zł! Szkolisz się na motocyklu YAMAHA MT07 motocykl egzaminacyjny w WORD Poznań. Zapraszamy na grupę FB; moto kursanci OSK EXTRASZKOLENIA

kat. A1, Wykłady i praktyka

Raty własne, Manualna skrzynia

2900 zł

codziennie

ul. Przełajowa 4 (Zespół Szkół Łączności - Winogrady; 800 m od WORD Poznań)

WIĘCEJ Zawsze w cenie kursu E-LEARNING, aplikacja z testami, podręcznik kierowcy, ZNIŻKA na badania lekarskie ZNIŻKI do sklepów motocyklowych oraz warsztatów oraz jak zdasz za pierwszym razem VOUCHER do WŁOSKIEGO WINKLA o wartości 50 zł! Szkolisz się na motocyklu YAMAHA MT125 motocykl egzaminacyjny w WORD Poznań. Zapraszamy na grupę FB; moto kursanci OSK EXTRASZKOLENIA

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2900 zł

codziennie

ul. Przełajowa 4 (Zespół Szkół Łączności - Winogrady; 800 m od WORD Poznań)

WIĘCEJ Zawsze w cenie kursu E-LEARNING, aplikacja z testami, podręcznik kierowcy, ZNIŻKA na badania lekarskie ZNIŻKI do sklepów motocyklowych oraz warsztatów oraz jak zdasz za pierwszym razem VOUCHER do WŁOSKIEGO WINKLA o wartości 50 zł! Szkolisz się na motocyklu YAMAHA MT07 motocykl egzaminacyjny w WORD Poznań. Zapraszamy na grupę FB; moto kursanci OSK EXTRASZKOLENIA

kat. B78, Wykłady i praktyka

Automat, Raty własne, Niepełnosprawni

3700 zł

codziennie

ul. Przełajowa 4 (Zespół Szkół Łączności - Winogrady; 800 m od WORD Poznań)

WIĘCEJ Zawsze w cenie kursu E-learning + aplikacja z testami + podręcznik + zniżka na ubezpieczenie samochodu w ALLIANZ + zniżka na badania lekarskie + voucher do restauracji jak zdasz za pierwszym razem!
Uczysz się i zdajesz w WORD na naszym Hyundai I20!

kat. B po B1, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

2500 zł

codziennie

ul. Przełajowa 4 (Zespół Szkół Łączności - Winogrady; 800 m od WORD Poznań)

WIĘCEJ Zawsze w cenie kursu E-learning + aplikacja z testami + podręcznik + zniżka na ubezpieczenie samochodu w ALLIANZ + zniżka na badania lekarskie + voucher do restauracji jak zdasz za pierwszym razem!

kat. A+B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

6200 zł

codziennie

ul. Przełajowa 4 (Zespół Szkół Łączności - Winogrady; 800 m od WORD Poznań)

WIĘCEJ Zawsze w cenie kursu E-learning + aplikacja z testami + podręcznik + zniżka na ubezpieczenie samochodu w ALLIANZ + zniżka na badania lekarskie + voucher do restauracji jak zdasz za pierwszym razem.
Dla moto kursantów zniżki w sklepach motocyklowych i warsztatach.

kat. B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia

3400 zł

codziennie

ul. Przełajowa 4 (Zespół Szkół Łączności - Winogrady; 800 m od WORD Poznań)

WIĘCEJ W cenie kursu 30 h jazd, zajęcia z pierwszej pomocy, egzamin wewnętrzny praktyczny. Jak zdasz egzamin za pierwszym razem w WORD otrzymasz od nas Voucher do restauracji!

kat. A2+B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

6200 zł

codziennie

ul. Przełajowa 4 (Zespół Szkół Łączności - Winogrady; 800 m od WORD Poznań)

WIĘCEJ Zawsze w cenie kursu E-learning + aplikacja z testami + podręcznik + zniżka na ubezpieczenie samochodu w ALLIANZ + zniżka na badania lekarskie + voucher do restauracji jak zdasz za pierwszym razem!
Dla moto kursantów zniżki w sklepach motocyklowych i warsztatach

kat. A po A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1600 zł

codziennie

ul. Przełajowa 4 (Zespół Szkół Łączności - Winogrady; 800 m od WORD Poznań)

WIĘCEJ Zawsze w cenie kursu E-learning + aplikacja z testami + podręcznik + zniżka na ubezpieczenie samochodu w ALLIANZ + zniżka na badania lekarskie + voucher do restauracji jak zdasz za pierwszym razem.
Dla moto kursantów zniżki w sklepach motocyklowych i warsztatach

kat. A2 po A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1600 zł

codziennie

ul. Przełajowa 4 (Zespół Szkół Łączności - Winogrady; 800 m od WORD Poznań)

WIĘCEJ Zawsze w cenie kursu E-learning + aplikacja z testami + podręcznik + zniżka na ubezpieczenie samochodu w ALLIANZ + zniżka na badania lekarskie + voucher do restauracji jak zdasz za pierwszym razem.
Dla moto kursantów zniżki w sklepach motocyklowych i warsztatach

kat. B78, Tylko praktyka

Automat

3700 zł

codziennie

ul. Przełajowa 4 (Zespół Szkół Łączności - Winogrady; 800 m od WORD Poznań)

WIĘCEJ W cenie kursu 30 h jazd, zajęcia z pierwszej pomocy, egzamin wewnętrzny praktyczny + voucher do restauracji jak zdasz za pierwszym razem!
Uczysz się i zdajesz egzamin w WORD Poznań naszym Hyundai I20 z automatyczną skrzynią biegów

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

3400 zł

codziennie

ul. Przełajowa 4 (Zespół Szkół Łączności - Winogrady; 800 m od WORD Poznań)

WIĘCEJ Zawsze w cenie kursu E-learning + aplikacja z testami + podręcznik + zniżka na ubezpieczenie samochodu w ALLIANZ + zniżka na badania lekarskie + voucher do restauracji jak zdasz za pierwszym razem!

kat. B78, E-learning i praktyka

Automat

3600 zł

codziennie

ul. Przełajowa 4 (Zespół Szkół Łączności - Winogrady; 800 m od WORD Poznań)

WIĘCEJ Zawsze w cenie kursu E-learning + aplikacja z testami + podręcznik + zniżka na ubezpieczenie samochodu w ALLIANZ + zniżka na badania lekarskie + voucher do restauracji jak zdasz za pierwszym razem!
Uczysz się i zdajesz naszym FIATEM TIPO z automatyczną skrzynią biegów.

kat. A, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2900 zł

codziennie

ul. Przełajowa 4 (Zespół Szkół Łączności - Winogrady; 800 m od WORD Poznań)

WIĘCEJ Zawsze w cenie kursu E-learning + aplikacja z testami + podręcznik + zniżka na ubezpieczenie samochodu w ALLIANZ + zniżka na badania lekarskie + voucher do restauracji jak zdasz za pierwszym razem.
Dla moto kursantów zniżki w sklepach motocyklowych i warsztatach.

kat. A2, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2900 zł

codziennie

ul. Przełajowa 4 (Zespół Szkół Łączności - Winogrady; 800 m od WORD Poznań)

WIĘCEJ Zawsze w cenie kursu E-learning + aplikacja z testami + podręcznik + zniżka na ubezpieczenie samochodu w ALLIANZ+ zniżka na badania lekarskie + voucher do restauracji jak zdasz za pierwszym razem!
Dla moto kursantów zniżki w sklepach motocyklowych i warsztatach.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria A

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A1

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria A2

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria B

WIĘCEJ W celu umówienia jazd doszkalających prosimy o kontakt z Weroniką: tel. 669 029 917

PAKIETY JAZD DOSZKALAJĄCYCH:
Umawiamy minimum 2 h jazd lub wielokrotność 2 h (2,4,6,8,10 i więcej według potrzeb)

Koszt pakietów dla kategorii B, B-automat
10 h - 1200 zł
20 h - 2400 zł
30 h - 3200 zł

Kategoria A/A2/A1/AM koszt 1 godziny jazd to 150 zł.

cena za pakiet: 250 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

kategoria B78

WIĘCEJ W celu umówienia jazd doszkalających prosimy o kontakt z Weroniką: tel. 669 029 917

PAKIETY JAZD DOSZKALAJĄCYCH:
Umawiamy minimum 2 h jazd lub wielokrotność 2 h (2,4,6,8,10)

koszt pakietów:
10 h - 950 zł
20 h - 1900 zł
30 h - 2800 zł

cena za pakiet: 200 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Agnieszka N ...k ip: 37.248.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Rewelacyjna szkoła jazdy. Fantastyczni instruktorzy. Z całego serca dziękuję p.Weronice i Natalii za pełen profesjonalizm,począwszy od każdego umówionego spotkania jak i wszystkich cennych wskazówek podczas każdej godziny za kierownicą. Polecam każdemu kto chce trafić do grona kierowców. ????????????????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agnieszka Nowak

Agnieszka Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.07.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z całego serca polecam OSK Extraszkolenia. Wszystko od początku do końca załatwione sprawnie i profesjonalnie. Pani Weronika z wielkim oddaniem dbała o odpowiedni dobór terminów. Pani Natalia z wielkim zaangażowaniem oddała się aby profesjonalnie przygotować mnie do egzaminu. Z całego serca dziękuję,a wszystko polecam. Agnieszka Nowak

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Laura Smoląg

Laura Smoląg
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.07.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsi instruktorzy, na jazdy chodzilam z czysta przyjemnością i żałowałam, ze tak szybko minęły. Wiedza i bardzo przydatne wskazówki przekazane przez instruktorów idealnie, zrozumiale i wszystko tłumaczone w cudownej atmosferze (szczególne wyróżnienie dla Pani Iwonki P!!!) Kontakt z Pania Weronika z biura rowniez ekspresowy i wszystko zalatwione bez problemu. Egzamin zdany za 1 razem, baardzo polecam dla kazdego przyszlego kierowcy, najlepsza szkółka ????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Krzysztof Ziółkowski

Krzysztof Ziółkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.06.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam wszystkim chcacym nauczyc sie jazdy na motorze OSK EXTRASZKOLENIA.Zarowno wlasciciel Marcin jak i instruktor Piotr to profesjonalisci ,fachowcy no i co najwazniejsze to motocyklisci. Ukonczylem kurs u konkurecji,gdzie nie nauczono mnie prawie niczego.Musialem szukac pomocy.Znalazlem ich i to byl strzal w dziesiatke.Chlopaki ze spokojem pokazali ,wytlumaczyli no i co najwazniejsze nauczyli,a ze mam 54 lata i wszystko juz przychodzi wolniej to mieli ze mna troche pracy.Egzamin zdalem za pierwszym razem.Wielkie dzieki za pomoc

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktor Wargin

Wiktor Wargin
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

To na prawdę najlepsza Szkoła Jazd, z naprawdę miłymi ludźmi!!! Właśnie w WORD'zie za pierwszym razem zdałem Praktyczny ???? Z całym sercem Polecam!! ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Jan Ratajczak

Jan Ratajczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.06.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, wzorowe nauczanie. Widać że są intruktorami z powołania i robią to z pełnym zapałem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dorian Kuś

Dorian Kuś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Marcin jako instruktor to motocyklista z wielkim zapalem do przekazywania wiedzy. Uczy jak byc dobrym motocyklistom i przede wszystkim zbudowal duza spolecznosc dzieki ktorej mozna dalej szkolic sie majac juz prako w reku , wyjzdy na tor wspolne weekendowe wypady. No i najwazniejsze , prawo jazdy to dopiero poczatek przygody.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Janek Cieśliczak

Janek Cieśliczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.05.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam serdecznie tę szkołe jazdy, wykupiłem dodatkowe godziny przed egzaminem, i będąc szczerym wiecej sie dowiedziałem i nauczyłem niż przez cały kurs u konkurencji. Nie ma nauki „na metode”, tylko pokazują jak to wygląda w prawdziwym życiu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Paweł Kliński

Paweł Kliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam gorąco OSK EXTRASZKOLENIA. W miesiąc instruktor Marcin nauczył mnie jazdy na motocyklu (od zera, bo wcześniej nie jeździłem). I to tak skutecznie, że zdałem za pierwszym razem! Co do kursu, same pozytywy: fajny plac manewrowy (lepszy niż wygląda na zdjęciach :), zawsze czyste i zadbane motocykle (jest z czego wybierać, nie tylko egzaminacyjne). Można dostosować harmonogram do swojego kalendarza. I bez problemu dogadać ewentualne zmiany (Marcin za free umożliwił mi jazdy poza godzinami urzędowania w dniu egzaminu!) Marcin to pasjonat motocyklizmu: rzeczowy, cierpliwy, zawsze chętny do wytłumaczenia danego ćwiczenia, udzielenia wskazówek czy pomocy. Oprócz wymaganego programu doradzi w co się ubrać (a nawet załatwi rabat w niektórych sklepach!), jaki motocykl warto kupić, pokaże jak nasmarować łańcuch czy zwulkanizować przebitą oponę. Tak więc jak szukasz i szukasz szkoły idealnej w Wielkopolsce, to mam dobrą wiadomość: kończ już i kontaktuj się z OSK EXTRASZKOLENIA!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Tomasz N ...k ip: 89.64.8.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Powiem krótko bo nie lubię się rozpisywać. Jak sama nazwa wskazuje extraszkolenia. Mega podejście do kursanta. Super.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wojtek Siemiątkowski

Wojtek Siemiątkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.04.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam szkołę jazdy!!! Świetni instruktorzy, którzy dawali świetne wskazówki dzięki, którym udało się zdać egzamin państwowy ???? Najlepsza szkoła polecam!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Grzybiak

Szymon Grzybiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Przyjemna atmosfera podczas wykładów, wyrozumiali instruktorzy, którzy przy tym świetnie uczą i przekazują wiedzę (Pani Iwona TOP) i w efekcie doskonałe przygotowanie do egzaminu. Zdane za pierwszym razem, kurs warty każdej złotówki!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Filip Wawrzyniak

Filip Wawrzyniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam. Instruktorzy uczą faktycznej jazdy autem, a nie samych tras egzaminacyjnych. Po 30h kursu można poruszać się po mieście samodzielnie w 100% bezpiecznie, co chyba jest najważniejsze dla każdego młodego kierowcy. Dzięki profesjonalnemu podejściu instruktorów udało się zdać egzaminy za pierwszem razem ;)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Adryan

Wiktoria Adryan
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystkim polecam bardzo serdecznie OSK EXTRASZKOLENIA super atmosfera, instruktorzy na najwyższym poziomie! ???? Bardzo miło było mi uczęszczać do was na kurs ???? Wszystko zdane za 1 razem! Super przygotowujecie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Kaczmarek

Aleksandra Kaczmarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Do szkoły jazdy trafiłam z polecenia mojej kuzynki i nie ukrywam, że zasugerowałam się również pozytywnymi opiniami. Instruktorzy na których trafiłam bardzo mili, z pewnością ułatwiało mi to naukę. Zawsze mogłam dowiedzieć się wielu cennych wskazówek. Egzamin państwowy teoretyczny jak i praktyczny na kategorie B zdany za pierwszym razem! Bardzo dziękuję:)Polecam w 100%!!!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Patryk Kropacz

Patryk Kropacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Poznaniu! Bez presji i nerwów. Widać że Instruktorzy są tam z powołania a nie z przymusu, miła atmosfera w czasie jazd, cenne wskazówki od instruktorów i szybki kontakt, w celu ustalania jazd. Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Stryszowska

Natalia Stryszowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła warta polecenia. Wszyscy instruktorzy naprawdę bardzo wyrozumiali i cierpliwi, mimo popełnianych błędów zawsze na spokojnie potrafią nauczyć danej rzeczy. Atmosfera bardzo przyjemna. Wykłady prowadzone w naprawdę przyjemny sposób. Kontakt z osk na ogromny plus, zawsze można liczyć na pomoc w sprawie jakichkolwiek problemów czy wątpliwości.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kewin Czaplinski

Kewin Czaplinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera i instruktorzy, naprawdę EXTRA szkoła polecam ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Majka Piechocka

Majka Piechocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy!! Pełen profesjonalizm, przemiła atmosfera. Oprócz przygotowania pod kątem egzaminów, ośrodek przygotowuje do codziennej jazdy. Wszystko zdane za pierwszym razem, polecam!!????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Olek Walczak

Olek Walczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie tą szkołę. Porządni, doświadczeni instruktorzy, właściwi ludzie na właściwym miejscu. Dobre przygotowanie pod egzamin państwowy. Dziękuje również za wskazówki, które przydadzą mi się w przyszłej jeździe. Egzamin państwowy zdany za pierwszym razem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Dominika Dudek

Dominika Dudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.02.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Катя Гошуренко

Катя Гошуренко
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Naprawde EXTRA szkoła! Każdy instruktor robie wszystko, a nawet więcej, żeby ułatwić kursantam egzamin. Oni mogą nauczyć być prawdziwym kierowcą. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcelina Michalska

Marcelina Michalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Poznaniu! Cierpliwość i wyrozumiałość na pierwszym miejscu. Bez presji i nerwów. Widać że Instruktorzy są tam z powołania a nie z przymusu. Ciekawie prowadzone wykłady I luźna atmosfera. Polecam każdemu. Nie da sie nie zdać za pierwszym!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marysia Koch

Marysia Koch
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy! Kadra instruktorów z anielską cierpliwością, wyrozumiałością i wielkim doświadczeniem. Atmosfera luźna i bardzo przyjazna. Zero presji. Wykłady prowadzone w niesamowicie przystępny sposób. Polecam serdecznie. W tej szkole nie da się nie zdać!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Hubert Rutkowski

Hubert Rutkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Poznaniu. - Przemiła atmosfera podczas interesujących zajęć teoretycznych, jak i praktycznych. - Pomocni oraz uczący z pasją instruktorzy. - Bezproblemowy kontakt w każdej sytuacji. - A co najważniejsze ogrom wiedzy oraz umiejętności, który został mi przekazany w tak krótkim czasie. Nie tylko umożliwił mi zdanie egzaminu za pierwszym razem, ale co najważniejsze w OSK Extraszlolenia - nauczył dobrze i bezpiecznie jeździć. Dzięki temu wszystkiemu na długo zapamiętam moją fantastyczną przygodę związaną z nauką jazdy w OSK Extraszlolenia.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Maja Kraszkiewicz

Maja Kraszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy! Miła atmosfera w czasie jazd, cenne wskazówki od instruktorów i szybki kontakt, w celu ustalania jazd. Egzaminy zdane za pierwszym razem:))

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Jakub S .....i ip: 37.30.4.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam! Szkoła prowadzi EXTRA kursy i świetnie przygotowuje do egzaminu. Terminy jazd są elastyczne, a wykłady bardzo ciekawe. Zachęcam każdego kto chce dobrze nauczyć się jeździć do skorzystania z oferty tej szkoły. !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Nikola Kurek

Nikola Kurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy OSK EXTRASZKOLENIA!!! Polecam z całego serca EXTRA instruktorzy, EXTRA atmosfera, EXTRA wykłady, EXTRA sprzęt do nauki i EXTRA egzamin zdany za pierwszym razem ❤️❤️❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Cezary Ciężki

Cezary Ciężki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całym zmotoryzowanym przekonaniem! Jest to najlepsza szkoła nauki jazdy jaką mogłem wybrać. Nie tylko świetnie przygotowano mnie do egzaminu na prawo jazdy kat A, dzięki czemu zdałem za pierwszym razem, ale i otrzymałem mnóstwo cennych, praktycznych porad i wskazówek dotyczących zarówno jazdy na motocyklu, jak i użytkowania oraz dbałości o sam motocykl, strój itd. Dodatkowo same nauki są prowadzone w przyjaznej atmosferze. Pan Marcin przekazuje wiedze w sposób prosty, zrozumiały, ale i też potrafiliśmy nie raz sie pośmiać, przez co z chęcią czekałem na kolejne jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Natalia H ...y ip: 194.116.193.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zanim zapisałam się na kurs na prawo jazdy długo szukałam odpowiedniej szkoły. Teraz wiem, że Osk Ekstraszkolenia to najlepsza szkoła jazdy. Instruktorzy cierpliwi i profesjonalni. Można zdobyć wiedzę i umiejętności, które nie tylko przydadzą się do zdania egzaminów, lecz także w czasie samodzielnych jazd po zdaniu egzaminu. Umawianie się na jazdy bez problemów (szybki kontakt przez SMS) oraz dopasowanie się do kursanta. Jazdy nie tylko typowymi trasami egzaminacyjnymi. Na wielki plus miejsce rozpoczęcia i zakończenia jazd - łatwo tam dojechać. Polecam.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak