Liczba odwiedzin: 5242 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK "EXPERT" Ośrodek szkolenia kierowców. Cieślik P.

  50 opinii
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Opinie o OSK "EXPERT" Ośrodek szkolenia kierowców. Cieślik P.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.03.2019

Nie polecam robiłam prawo jazdy 9 miesięcy bo co chwilę nie było instruktora 3 miesięczne przerwy . Więc musiałam dokupic jazdy w innej szkole bo jażdy tu były też na starym samochodzie i tam więcej pan mnie nauczył przez 6 godzin dokupionych niż przez cały kurs tutaj . Poszłam tu po opiniach a bardzo się zawiodłam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

długi czas trwania kursu, ukryte koszty dodatkowe

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.01.2018

Ze szczególnym uznaniem polecam Pana Piotra, instruktora nauki jazdy OSK Expert, z którym odbywałem nauki doszkalające. Za sprawą profesjonalnego podejścia udało mi się ominąć stres na egzaminie. Pan Piotr poświęca cierpliwie swój czas na dobre wytłumaczenie każdego popełnionego błędu na drodze.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.01.2018

Serdecznie polecam szkołę OSK EXPERT!! Wykłady prowadzone w ciekawy sposób. Materiały do nauki (książka + testy) w cenie kursu. Jazdy prowadzone w miłej i spokojnej atmosferze. Polecam szczególnie instruktora Piotra, który jest bardzo cierpliwy i pracuje nad każdym błędem tak, że się już go więcej nie popełnia. :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.12.2017

Bardzo mi sie podobały jazdy w tej szkole

Plusy

ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.11.2017

Wspaniała atmosfera i dobrze wyszkolona kadra. Profesjonalne podejście do kursanta. Bardzo dobra cena kursu, w której skład wchodzą niezbędne podręczniki i link do strony z pytaniami obowiązującymi na egzaminie teoretycznym. Instruktorzy, zwłaszcza instruktor Piotr, bardzo życzliwi, punktualni, kompetentni i pełni cierpliwości. Z tego względu GORĄCO POLECAM OSK EXPERT! :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.11.2017

Polecam! Pan Piotr jest świetnym instruktorem. Egzamin zdany za pierwszym razem. Dobrze tłumaczy i wyjaśnia wszystko w prosty sposób.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie.
OSK Expert

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.11.2017

Zdecydowanie polecam OSK Expert! Pan Piotr - instruktor z powołania doskonale tłumaczy teorię, posiada dużo cierpliwości oraz potrafi wyjaśnić każdy popełniony błąd. Podczas stresu na drodze, umie go efektywnie stłumić. Pełen profesjonalizm, polecam :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2017

Polecam OSK Expert ! Wykłady prowadzone w sposób bardzo ciekawy. Jazdy w super atmosferze i bez stresu z instruktorem Piotrem, który jest bardzo cierpliwy i dokładnie tłumaczy popełniane błędy. Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem - nie mogło być inaczej :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie.
OSK Expert

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.10.2017

Serdecznie polecam osk expert. Swietna atmosfera, instruktor bardzo cierpliwy i wszystko wytłumaczone w jak najprostszy sposów. Równiez cena nie jest wygórowana. Egamin zdałam za pierwszym razem. Jeszcze raz bardzo polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie.
OSK Expert

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.10.2017

W trakcie jazd doszkalających szybko i w miłej atmosferze nadrobiłem duże braki w umiejetności prowadzenia samochodu, dzięki czemu od razu udało mi się uzyskać pozytywny wynik egzaminu. Świetna szkoła, zdecydowanie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie.
OSK Expert

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.10.2017

Super! Instruktor Piotr świetnie wszystko na spokojnie tłumaczy. Jazdy podstawiane pod kursanta. Jestem osobiscie bardzo zadowolony i zdalem za pierwszym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie.
OSK Expert

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.10.2017

Super szkoła jazdy zdałam za pierwszym razem i teorie i praktyke DZIĘKI PIOTRUŚ ze miałeś do mnie tyle cierpliwości

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie.
OSK Expert

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.09.2017

Polecam gorąco osk Expert ! Szczególnie instruktora Piotra, podchodzi do kursantów z anielską cierpliwością, wszystko dokładnie tłumaczy, świetna atmosfera, profesjonalne przygotowanie do egzaminu, zero stresu, ponieważ instruktor Piotr potrafi go szybko rozładować :D SUPER SZKOŁA, POLECAM JAK NAJBARDZIEJ :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie.
OSK Expert

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.08.2017

Polecam OSK Expert jak najbardziej! Mialam przyjemnosc jezdzic z intruktorem Piotrem, ktory tlumaczy wszystko cierpliwie, jest profesjonalny, punktualny i bardzo zorganizowany.Kazdy blad probuje omowic i wyjasnic w jak najlatwieszy sposob. Ma bardzo dobre, indywidualne podejscie do kursantow. Atmosfera podczas jazd jest przyjemna. Jak najbardziej, OSK Expert na tak!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie.
OSK Expert

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.07.2017

Super atmosfera podczas jazdy doszkalajacej, elastycznosc godzin i cenne wskazowki na chwile przed egzaminem. Dzieki temu wczoraj uzyskalam wynik pozytywny. Polecam ogromnie! :D

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie.
OSK Expert

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2017

Baaardzo polecam szkole Expert! Instruktor Piotr w super atmosferze, cierpliwie tłumaczy i wyjaśnia nawet najtrudniejsze kwestie! Terminy stara się dostosować indywidualnie do każdego kursanta! Bardzo profesjonalny i zorganizowany! Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie.
OSK Expert

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.07.2017

Super atmosfera! Instruktor p. Piotr z powołaniem do tego zawodu, cierpliwie tłumaczy wszelkie zawiłości dot. sposobu prowadzenia auta i zachowania się na drodze ( czasem śpiewa, by rozładować stres). Teoretyczny zdałam za pierwszym razem. Praktyczny też. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie.
OSK Expert

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.07.2017

Supee szkoła, wspaniała atmosferka w trakcie jazd i najlepsi instruktorzy !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie.
OSK Expert

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.05.2017

Bardzo polecam tą szkołę super atmosfera podczas jazd pełen profesjonalizm !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie.
OSK Expert

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.04.2017

Gorąco polecam

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie.
OSK Expert.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.04.2017

Dobra atmosfera, wyrozumiały instruktor,ktory zawsze znajdzie czas Gorąco polecam!!!!!! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie.
OSK Expert.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.04.2017

Najlepsza w Radomiu Szkoła Jazdy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie.
OSK Expert.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.04.2017

Polecam OSK Expert a w szczególności instruktora Piotra , z którym miałam przyjemność jeździć, cierpliwie tłumaczy, spokojny, w samochodzie zawsze miła atmosfera, samochód przygotowany do jazdy, egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem. Jeśli chcesz zdać bez stresu to bardzo serdecznie polecam ta szkołę jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie.
OSK Expert.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.04.2017

jestem bardzo zadowolony , wziąłem parę godzin jazdy przed egzaminem z panem Piotrem i powiem ,że to dobry , doświadczony instruktor , pomógł mi bardzo ,zdałem egzamin i mam swoje upragnione prawo jazdy , polecam wszystkim tą szkołę

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie.
OSK Expert.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.03.2017

Polecam OSK Expert, szczególnie instruktora Piotrka. Potrafi zmotywować do działania, ma wiele cierpliwości i wprowadza przyjemną atmosferę podczas jazd. Pełen profesjonalizm w przygotowaniu do egzaminu.

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie.
OSK Expert

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.03.2017

Świetna szkoła, Świetny instruktor: Piotr Cieślik. Zdane za pierwszym razem ;). Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie.
OSK Expert

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.03.2017

Instruktor Piotr Cieślik to zawodowiec. Każdy błąd potrafi omówić i wyjaśnić jak zadanie zrobić poprawnie. Poza tym to cierpliwy i spokojny człowiek. Uczciwie powie czy nadajemy się na egzamin czy trzeba jeszcze nad czymś popracować. Gorąco polecam wszystkim, którzy chcą na luzie zdać egzamin :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie.
OSK Expert

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.03.2017

Serdecznie polecam tą szkołę jazdy, miałam przyjemność odbywać jazdy z panem Piotrkiem, który jest świetnym instruktorem, wprowadza miłą atmosferę, co ułatwia przyswojenie wszystkich umiejętności. Bardzo dobre podejście do każdego indywidualnie, cierpliwość i umiejętność przekazywania wiedzy.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie.
OSK Expert.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.03.2017

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie.
OSK Expert.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.03.2017

Polecam wszystkim OSK Expert i instruktora Piotrka, ma dużo cierpliwości i potrafi nawet laika nauczyć jeździć samochodem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinie.
OSK Expert.