OSK Bezkolizyjni

 82 opinie w tym 69 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK Bezkolizyjni
ul. Jagiellońska 5
35-025 Rzeszów

Kontakt

Opis

Niech opinie naszych kursantów będą wyznacznikiem naszych usług.
Pozdrawiamy serdecznie !
Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

pl. Rynek 1 , 36040 Boguchwała

tel: 726652143

Boguchwała

Instruktorzy

Maciej Sumara

Olaf Czaja

Szymon Płonka

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2000 zł

ul. Jagiellońska 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin wykładów teoretycznych (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin jazd (Hyundai I20 )
Egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
Materiały szkoleniowe w cenie kursu
Jazda po placu egzaminacyjnym WORD Rzeszów -GRATIS

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

1800 zł

ul. Jagiellońska 5

WIĘCEJ 30 godzin zajęć teoretycznych (godziny lekcyjne po 45 min.)
w tym zajęcia z udzielania pierwszej pomocy
20 godzin zajęć praktycznych (godziny zegarowe po 60 min)
egzamin wewnętrzny teoretyczny oraz praktyczny
Materiały szkoleniowe w cenie kursu
Jazda po placu egzaminacyjnym WORD Rzeszów -GRATIS

kat. A2, Wykłady i praktyka

1700 zł

ul. Jagiellońska 5

WIĘCEJ 30 godzin zajęć teoretycznych (godziny lekcyjne po 45 min.)
w tym zajęcia z udzielania pierwszej pomocy
20 godzin zajęć praktycznych (godziny zegarowe po 60 min)
egzamin wewnętrzny teoretyczny
egzamin wewnętrzny praktyczny
Materiały szkoleniowe w cenie kursu
Jazda po placu egzaminacyjnym WORD Rzeszów -GRATIS !

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Paulina Płonka

Paulina Płonka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, Polecam!!

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Małgorzata Sobczyk

Małgorzata Sobczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Joanna Zarychta-Ofiara

Joanna Zarychta-Ofiara
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super załoga, wspanili instruktorzy, atmosfera rewelacyjna.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julka Drewniak

Julka Drewniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy, mega pozytywna i przyjazna atmosfera, a przede wszystkim profesjonalne podejście do kursanta. Polecam z całego serca!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kacper Wilk

Kacper Wilk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Arek Śpiewla

Arek Śpiewla
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia !

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paweł Gliwa

Paweł Gliwa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Polsce. Pełen profesjonalizm!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Tomasz Jurkowski

Tomasz Jurkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła polecam.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Maja Kowalska

Maja Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam! Ogromnie miła atmosfera w czasie wykładów i jazd, bardzo cierpliwi, pełni pasji i wyrozumiałości instruktorzy! ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Zosia Barczyńska

Zosia Barczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza atmosfera, instruktorzy jak zawsze uśmiechnięci pozytywni i gotowi do pracy z kursantami!! Polecam z całego serducha❤️

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Oliwia Leniart

Oliwia Leniart
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super, polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Szymon Dudek

Szymon Dudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście do kursanta, pełen profesjonalizm, polecam z całego serca!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Sala

Wiktoria Sala
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjazna i luźna atmosfera, świetni instruktorzy a egzaminy zdane za pierwszym razem ;) polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kasia Sikorska

Kasia Sikorska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjazna i luźna atmosfera, świetni instruktorzy a egzaminy zdane za pierwszym razem :) Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Wojtek Sarna

Wojtek Sarna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza Szkoła Jazdy w Rzeszowie polecam Bardzo serdecznie !!!! Super atmosfera na kursach oraz dobrze poprowadzone wykłady. Szybkie terminy i zaangażowanie instruktorów eleganckie !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Bal

Patryk Bal
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

5 gwiazdek mówi samo za siebie ^-^

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Nieroda

Karolina Nieroda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jedna z najlepszych szkół jazdy. Idealne przygotowanie i zawodowe podejście. Atmosfera sprzyjająca pochłaniania umiejętności i wiedzy. Polecam z całego serducha.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kamila Rząsa

Kamila Rząsa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Rzeszowie! Bardzo mili instruktorzy oraz profesjonalne przygotowanie do egzaminów ❤️ Gorąco polecam!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Aleksandra Kalandyk

Aleksandra Kalandyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy na jaką mogłam trafić, super atmosfera i skuteczna nauka. Polecam każdemu, który chce rozpocząć swoją przygodę z jazdą. !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Ciuba

Weronika Ciuba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

OSK bezkolizyjni, to zdecydowanie najlepsza szkoła nauki jazdy w Rzeszowie. Ogromne zaangażowanie instruktorów, w moim przypadku szczególnie Szymona! Wszystko idealnie dopracowane. Egzaminy zdane za 1 razem! ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Aleksandra Kościółek

Aleksandra Kościółek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dla mnie jest to najlepsza szkoła jazdy, jaką mogłam wybrać w Rzeszowie . Panuje tam super atmosfera . Wykłady jak i jazdy są prowadzone przez profesjonalnych i sympatycznych instruktorów. Każdy z nich ma świetne podejście do kursanta. Gorąco polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Paweł Wacławek

Paweł Wacławek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera, najlepsi instruktorzy i miło wspominane jazdy. Kurs przebiegł przyjemnie i bezstresowo. Polecam z całego serca! ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Zuzanna Skoczylas

Zuzanna Skoczylas
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy!!!! świetni instruktorzy, potrafią wszystko wytłumaczyć tak, ze nawet typowa blondynka nauczy się jeździć!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Klaudusia Dziak

Klaudusia Dziak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła do nauki jazdy oraz super atmosfera. Bardzo gorąco polecam ???? Kursy oraz szkolenia są prowadzone w bardzo miłej i luźnej atmosferze. Bardzo fajne podejście do kursanta. Najlepsza szkoła w Rzeszowie do nauki jazdy. BARDZO BARDZO POLECAM ❤️????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Patrycja Micał

Patrycja Micał
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkola jazdy w rzeszowie Super instruktorzy Maja fajne podejscie do nauki jazdy Atmosfera bardzo fajna Serdecznie polecami ????

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Karolina Wilk

Karolina Wilk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła w Rzeszowie. Indywidualne podejście do kursanta super atmosfera ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Hubert Malak

Hubert Malak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera, świetni instruktorzy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dawid Zając

Dawid Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Lepszej szkoły nie znajdziecie! Taka atmosfera, którą tworzą tamtejsi instruktorzy jest niepowtarzalna i raczej niespostykana w żadnej innej szkole jazdy. Cały kurs prowadzony jest w bardzo "luźny" i przyjazny sposób ale na najwyższym możliwym poziomie. Jednym słowem TYLKO BEZKOLIZYJNI!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Mikołaj Wania

Mikołaj Wania
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mega profesjonalna szkoła ze wspaniałymi ludzmi którzy tworzą niepowtarzalna atmosferę, która szybko zaciera granice w postaci instruktor-kursant przez co kurs jest bardzo przyjemny i bezstresowy co jest wielkim atutem! Polecam z całego serca i zachęcam, nikt nie pożałuje ;)!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Starzak

Klaudia Starzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera na wykładach, bardzo dobrzy instruktorzy! Wszystko zdane za 1 razem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak