OSK Bezkolizyjni

 82 opinie w tym 69 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK Bezkolizyjni
ul. Jagiellońska 5
35-025 Rzeszów

Kontakt

Opis

Niech opinie naszych kursantów będą wyznacznikiem naszych usług.
Pozdrawiamy serdecznie !
Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

pl. Rynek 1 , 36040 Boguchwała

tel: 726652143

Boguchwała

Instruktorzy

Maciej Sumara

Olaf Czaja

Szymon Płonka

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2000 zł

ul. Jagiellońska 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin wykładów teoretycznych (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin jazd (Hyundai I20 )
Egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
Materiały szkoleniowe w cenie kursu
Jazda po placu egzaminacyjnym WORD Rzeszów -GRATIS

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

1800 zł

ul. Jagiellońska 5

WIĘCEJ 30 godzin zajęć teoretycznych (godziny lekcyjne po 45 min.)
w tym zajęcia z udzielania pierwszej pomocy
20 godzin zajęć praktycznych (godziny zegarowe po 60 min)
egzamin wewnętrzny teoretyczny oraz praktyczny
Materiały szkoleniowe w cenie kursu
Jazda po placu egzaminacyjnym WORD Rzeszów -GRATIS

kat. A2, Wykłady i praktyka

1700 zł

ul. Jagiellońska 5

WIĘCEJ 30 godzin zajęć teoretycznych (godziny lekcyjne po 45 min.)
w tym zajęcia z udzielania pierwszej pomocy
20 godzin zajęć praktycznych (godziny zegarowe po 60 min)
egzamin wewnętrzny teoretyczny
egzamin wewnętrzny praktyczny
Materiały szkoleniowe w cenie kursu
Jazda po placu egzaminacyjnym WORD Rzeszów -GRATIS !

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Marlena S ...a ip: 62.133.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Rzeszowie, profesjonalne podejście do kursanta, każde zajęcia były bezstresowe a wręcz chodziłam na nie z przyjemnością. No i oczywiście wszystko zdane za pierwszym razem ????

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Klaudusia Dziak

Klaudusia Dziak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła do nauki jazdy oraz super atmosfera. Bardzo gorąco polecam ???? Kursy oraz szkolenia są prowadzone w bardzo miłej i luźnej atmosferze. Bardzo fajne podejście do kursanta. Najlepsza szkoła w Rzeszowie do nauki jazdy. BARDZO BARDZO POLECAM ❤️????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Patrycja Micał

Patrycja Micał
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkola jazdy w rzeszowie Super instruktorzy Maja fajne podejscie do nauki jazdy Atmosfera bardzo fajna Serdecznie polecami ????

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Karolina Wilk

Karolina Wilk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła w Rzeszowie. Indywidualne podejście do kursanta super atmosfera ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Hubert Malak

Hubert Malak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera, świetni instruktorzy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dawid Zając

Dawid Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Lepszej szkoły nie znajdziecie! Taka atmosfera, którą tworzą tamtejsi instruktorzy jest niepowtarzalna i raczej niespostykana w żadnej innej szkole jazdy. Cały kurs prowadzony jest w bardzo "luźny" i przyjazny sposób ale na najwyższym możliwym poziomie. Jednym słowem TYLKO BEZKOLIZYJNI!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Mikołaj Wania

Mikołaj Wania
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mega profesjonalna szkoła ze wspaniałymi ludzmi którzy tworzą niepowtarzalna atmosferę, która szybko zaciera granice w postaci instruktor-kursant przez co kurs jest bardzo przyjemny i bezstresowy co jest wielkim atutem! Polecam z całego serca i zachęcam, nikt nie pożałuje ;)!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Starzak

Klaudia Starzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera na wykładach, bardzo dobrzy instruktorzy! Wszystko zdane za 1 razem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Weronika Czerkies

Weronika Czerkies
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.09.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne podejście do kursanta, super atmosfera i najlepsi instruktorzy! Gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Natalia Nowak

Natalia Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

super podejście do kursanta, pełen profesjonalizm, cudowna atmosfera, szkolenie na najwyższym poziomie, gorąco polecam!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Patryk Baran

Patryk Baran
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie ma lepszej szkoły jazdy!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Kuleta

Patryk Kuleta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, takiej atmosfery nie ma chyba nigdzie !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Andżelika Smalarz

Andżelika Smalarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, indywidualne podejście do kursanta, przyjemni instruktorzy, naprawdę super szkoła jazdy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Olaf D ....l ip: 5.173.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna szkoła, szybko ,sprawnie , konkretnie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność
- Wadybrak
Piotr Małecki

Piotr Małecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.05.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szkoła spoko, instruktorzy spoko, możesz być spokojny że instruktor cię nie porwie, nie spali, nie zje, nie upije, że koło nie odleci od auta albo że auto się nie rozleci w drobny mak

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Monika Borowiec

Monika Borowiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.04.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście, super atmosfera i instruktorzy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Gabriela Łach

Gabriela Łach
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.04.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera, instruktorzy na szóstkę, najlepsza szkoła

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Dominika Raszka

Dominika Raszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera❤ super instruktorzy ????

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Dominika Ruszała

Dominika Ruszała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, polecam !!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak
Milena Angerman

Milena Angerman
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkole OSK Bezkolizyjni. Świetne podejście do każdego kursanta z osobna. Niesamowity kontakt między instruktorami a kursantami. Wykłady przeprowadzone bardzo sprawnie i wszystko jasno wytłumaczone na porządnych przykładach. Cały kurs razem z jazdami odbyłam w 3 miesiące, więc wszystko sprawnie. Zostałam dobrze przygotowana do egzaminów :) serdecznie polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marcelina Pastuła

Marcelina Pastuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.02.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsi ????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Ala Blok

Ala Blok
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.02.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyjazna atmosfera, cierpliwość do kursantów

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Faustyna Tereszkiewicz

Faustyna Tereszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.02.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

W ciągu kilku godziny nauczyłam się sporo ciekawych i praktycznych sposobów na bezpieczną jazdę Instruktor bardzo dobrze tłumaczył i dawał bardzo pomocne rady w prawidłowym ,,pokonaniu" elementów z egzaminu Jestem bardzo zadowolona

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sebastian Kocór

Sebastian Kocór
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście i dobry kontakt z kursantem instruktorów, bardzo polecam tą szkołę jazdy

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Natalia Kunysz

Natalia Kunysz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, miła atmosfera, profesjonalni instruktorzy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kinga Kopacz

Kinga Kopacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie ma lepszej szkółki na prawo jazdy niż ta ! ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ewelina Chamot

Ewelina Chamot
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła warta poleceń! Instruktorzy z ogromną pasją, super podejście do ucznia :) A co najważniejsze megaa atmosfera! Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Ola M .....r ip: 91.224.192.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła !!! Bardzo fajna atmosfera super instruktorzy gorąco polecam ????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Odój

Natalia Odój
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsi i najbardziej profesjonalni instruktorzy w całym Rzeszowie!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mikołaj Brzęk

Mikołaj Brzęk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.02.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mega szkoła! Jedna z najlepszych, jak nienajlepsza w Rzeszowie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak