OSK Bezkolizyjni

 82 opinie w tym 69 zaufanych

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK Bezkolizyjni
ul. Jagiellońska 5
35-025 Rzeszów

Kontakt

Opis

Niech opinie naszych kursantów będą wyznacznikiem naszych usług.
Pozdrawiamy serdecznie !
Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

pl. Rynek 1 , 36040 Boguchwała

tel: 726652143

Boguchwała

Instruktorzy

Maciej Sumara

Olaf Czaja

Szymon Płonka

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2000 zł

ul. Jagiellońska 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin wykładów teoretycznych (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin jazd (Hyundai I20 )
Egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
Materiały szkoleniowe w cenie kursu
Jazda po placu egzaminacyjnym WORD Rzeszów -GRATIS

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

1800 zł

ul. Jagiellońska 5

WIĘCEJ 30 godzin zajęć teoretycznych (godziny lekcyjne po 45 min.)
w tym zajęcia z udzielania pierwszej pomocy
20 godzin zajęć praktycznych (godziny zegarowe po 60 min)
egzamin wewnętrzny teoretyczny oraz praktyczny
Materiały szkoleniowe w cenie kursu
Jazda po placu egzaminacyjnym WORD Rzeszów -GRATIS

kat. A2, Wykłady i praktyka

1700 zł

ul. Jagiellońska 5

WIĘCEJ 30 godzin zajęć teoretycznych (godziny lekcyjne po 45 min.)
w tym zajęcia z udzielania pierwszej pomocy
20 godzin zajęć praktycznych (godziny zegarowe po 60 min)
egzamin wewnętrzny teoretyczny
egzamin wewnętrzny praktyczny
Materiały szkoleniowe w cenie kursu
Jazda po placu egzaminacyjnym WORD Rzeszów -GRATIS !

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Aleksandra R ....a ip: 5.173.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy, genialne przygotowanie do kursy, super atmosfera, polecam każdemu! ❤️

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak

Barbara M ..... ip: 62.133.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Rewelacja ! Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Gabriela B .... ip: 90.173.153.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, ciekawe wykłady! Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Werka S ......... ip: 89.230.65.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera i i profesjonalna nauka jazdy. Zero stresu, rzetelne podejście przez instruktorów to każdego kursanta. Polecam w 100%

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Weronika .....a ip: 188.146.229.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Magdalena M ....... ip: 89.151.32.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Kurs jest prowadzony w luźny sposób, ale jednocześnie na najwyższym poziomie. Instruktorzy są bardzo sympatyczni i świetnie przygotowują do egzaminów Serdecznie polecam!

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Adrianna R ....a ip: 89.230.75.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cudowna szkoła, miła atmosfera na wykładach jak i części praktycznej, fantastyczni instruktorzy z indywidualnym podejściem do każdego kursanta, co sprawia, że chce się wracać na kolejną jazdę. Serdecznie polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność
- Wadybrak

Katarzyna J ....z ip: 185.41.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Podejście instruktorów super, można dostosować godziny jazd według potrzeb, nie uczą tylko jak zdać egzamin, ale jak jeździć później samodzielnie ;)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Martyna K .......... ip: 89.64.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Rzeszowie! Przede wszystkim dobre przygotowanie do kursu i świetna atmosfera, cudni instruktorzy, wykłady ciekawe i z uśmiechem. Chętnie zrobiłbym kurs jeszcze raz!

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Marlena S ...a ip: 62.133.138.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Rzeszowie, profesjonalne podejście do kursanta, każde zajęcia były bezstresowe a wręcz chodziłam na nie z przyjemnością. No i oczywiście wszystko zdane za pierwszym razem ????

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Olaf D ....l ip: 5.173.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna szkoła, szybko ,sprawnie , konkretnie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność
- Wadybrak

Ola M .....r ip: 91.224.192.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła !!! Bardzo fajna atmosfera super instruktorzy gorąco polecam ????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dawid S ...a ip: 91.246.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra szkoła! :D

+ Zaletybrak
- Wadybrak