OSK AUTO TURBO

 1459 opinii w tym 1094 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK AUTO TURBO
ul. Bardowskiego 4 (I piętro)
35-005 Rzeszów

Kontakt

Opis

Serdecznie zapraszamy na KURSY PRAWA JAZDY kat. B. 

Zajęcia teoretyczne odbywają się w poniedziałki, środy i czwartki o godz. 17.00 w siedzibie naszej szkoły.

Zajęcia praktyczne (jazdy) odbywają się codziennie (pn.-sob.) w godz. 7.00-21.00.

Oferujemy również:

  • jazdy dodatkowe przed egzaminem
  • jazdy doszkalające dla osób, które posiadają prawo jazdy

Atuty naszej szkoły: 

  • samochody identyczne jak na egzaminie państwowym - najnowsze HYUNDAIe i20 z 2021 r. (z klimatyzacją),
  • zajęcia teoretyczne prowadzone w multimedialny sposób w profesjonalnej sali wykładowej,
  • nowoczesny plac manewrowy pełnowymiarowy jak na placu egzaminacyjnym w WORD,
  • pomoc w założeniu PKK - badania lekarskie możliwe w ośrodku,
  • dla kursantów pomoce dydaktyczne GRATIS! (W tym: płytka z NOWYMI TESTAMI 2021 z możliwością aktualizacji bazy pytań przez Internet, podręcznik kursanta w systemie SPS, materiały własne instruktora)
  • zajęcia z pierwszej pomocy prowadzone z wykwalifikowanym ratownikiem medycznym
  • NOWOŚĆ!!! Jazda na placu egzaminacyjnym WORD w Rzeszowie w CENIE KURSU!
  • możliwość opłaty za kurs w ratach (RATY 0%)
  • świetna lokalizacja w centrum Rzeszowa (obok dworca PKP)

Ośrodek „AUTO TURBO” kładzie nacisk na to, aby Nasi kursanci i przyszli kierowcy nie tylko zdali egzamin, ale również w sposób pewny, bezpieczny i odpowiedzialny czuli się jako kierowcy na drodze.

PROMOCJE:

  • PROMOCJA WAKACYJNA - 100 zł zniżki dla wszystkich uczniów i studentów! Cena kursu po zniżce to jedyne 2199 zł (wykłady + praktyka) lub 1999 zł (e-learning + praktyka)! Tylko do końca sierpnia 2021! Nie czekaj zapisz się już dziś!
  • Promocja "2 na 1"- Przy jednoczesnym zapisie na kurs dwóch osób, każda z nich dostaje po jednej godzinie jazdy GRATIS!
  • Promocja "3 na 2"- Przy jednoczesnym zapisie na kurs trzech (lub więcej) osób, każda z nich dostaje po dwie godziny jazdy GRATIS!
  • Promocja "POLEĆ NAS"- Jeżeli polecisz nas innej osobie i ta osoba zapisze się na kurs, to oboje dostaniecie po jednej dodatkowej godzinie jazdy GRATIS!
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Grzegorz Pałasz

Grzegorz Pałasz

Damian Zamorski

Damian Zamorski

Mieczysław Błądziński

Mieczysław Błądziński

Paweł Pencak

Bogusław Siwiec

Jacek Turkosz - ratownik medyczny

Rafał Jaroń

Janusz Froń

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Popołudniowy, Raty własne

2199 zł

2299 zł

28.07.2021

ul. Bardowskiego 4 (I piętro), Spotkanie organizacyjne: godz. 16.30

+1 inny termin
WIĘCEJ PROMOCJA WAKACYJNA! dla wszystkich uczniów i studentów 100 zł zniżki!
Tylko do końca SIERPNIA 2021!

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy),
30 godzin (po 60 min) jazd (nowe Hyundai I20),
egzamin wewnętrzny teoria/praktyka,
materiały dla kursantów (podręcznik + aktualne testy 2021),
jazda po placu egzaminacyjnym WORD.

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Popołudniowy, Raty własne

1999 zł

ul. Bardowskiego 4 (I piętro)

WIĘCEJ PROMOCJA WAKACYJNA! dla wszystkich uczniów i studentów 100 zł zniżki! Tylko do końca SIERPNIA 2021!

W cenie kursu:
E-learning,
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy,
30 godzin (po 60 min) jazd (nowe Hyundai I20),
egzamin wewnętrzny teoria/praktyka,
materiały dla kursantów (podręcznik + aktualne testy 2021),
jazda po placu egzaminacyjnym WORD.

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Popołudniowy, Raty własne

2799 zł

28.07.2021

ul. Bardowskiego 4 (I piętro), Spotkanie organizacyjne: godz. 16.30

+1 inny termin
WIĘCEJ KURS EKSPRESOWY! Całość (teoria i praktyka) w 30 dni!

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy),
30 godzin (po 60 min) jazd (nowe Hyundai I20),
egzamin wewnętrzny teoria/praktyka,
materiały dla kursantów (podręcznik + aktualne testy 2021),
jazda po placu egzaminacyjnym WORD.

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Popołudniowy

2699 zł

ul. Bardowskiego 4 (I piętro)

WIĘCEJ KURS EKSPRESOWY PRAKTYCZNY! Praktyka w 2 tygodnie! dotyczy osób, które zdały PAŃSTWOWY EGZAMIN TEORETYCZNY!

W cenie kursu:
E-learning,
4 godziny (po 45 min) kursu pierwszej pomocy,
30 godzin (po 60 min) jazd (nowe Hyundai I20),
egzamin wewnętrzny teoria/praktyka,
materiały dla kursantów,
jazda po placu egzaminacyjnym WORD.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ jazdy można umawiać pod numerem: 605330708

cena za pakiet: 70 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Krzysztof S ..c ip: 91.196.9.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

świetni instruktorzy z bardzo pozytywnym nastawieniem. Elastyczne godziny prowadzania zajęć.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Chlebek

Wiktoria Chlebek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza Szkoła Nauki Jazdy! Wspaniała atmosfera i profesjonalni instruktorzy. Polecam z całego serduszka!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Gabriela Szumska

Gabriela Szumska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę jazdy! Świetna atmosfera, instruktorzy z powołania, wszystko super wytłumaczone, bardzo dobra organizacja. Wszystko na najwyższym poziomie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Mikuła

Patryk Mikuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

miła atmosfera, fajni instruktorzy i dobre przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra PE

Aleksandra PE
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

świetni instruktorzy, miła atmosfera, po wykładach wynosi sie dużo informacji i zawsze czekają na nas cukierki! polecam serdecznie

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak
Błażej Batóg

Błażej Batóg
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła bardzo dobra, mili instruktorzy oraz zorganizowane biuro. Szybkie terminy jazd oraz bezproblemowe dogadywanie się.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Adrian Chyłek

Adrian Chyłek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bardzo miło się słucha wykładów oraz sumiennie podchodzą do każdego kursanta

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maciej Probola

Maciej Probola
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy, świetna atmosfera, instruktorzy i nie zapomniane wykłady

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Grzegorz Liminowicz

Grzegorz Liminowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo tą szkołę jazdy, przyjazna atmosfera, fajni instruktorzy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Szymon Witalec

Szymon Witalec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jedna z lepszych szkół jazdy w Rzeszowie

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Marcelina Rajzer

Marcelina Rajzer
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam ,bardzo miła atmosfera

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Emilia Wróbel

Emilia Wróbel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kasiarzyna Mendrala

Kasiarzyna Mendrala
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołe Pana Grzegorza, pełne wiedzy wykłady, Pan Grzegorz chętnie pomoże i odpowie na każde pytanie. Jeśli chodzi o jazdy to instruktorzy niesamowicie cierpliwi i pomocni nawet przy najbardziej stresującym się kursancie! Polecam serdecznie! :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Nędza

Klaudia Nędza
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera, profesjonalni instruktorzy

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Beata Depka

Beata Depka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy Auto Turbo , profesjonalne podejście do kursanta, można skorzystać z zajęć teoretycznych stacjonarnie bądź e-learning co pozwala nam uczyć się wtedy kiedy mamy czas, bardzo dobry kontakt z Panią Anią która zawsze odpowiada na nasze pytania i służy pomocą . Szczególnie polecam instruktora Pana Rafała z którym jazdy odbywają się w miłej, spokojniej i bezstresowej atmosferze . Zawsze wszystko dokładnie tłumaczy i odpowiada na wszystkie pytania .

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Linek

Martyna Linek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie szkołę jazdy, bardzo dobre podejście do kursanta. Z całego serca polecam Pana Damiana, wszystko na spokojnie potrafi wytłumaczyć

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Konrad Bieniasz

Konrad Bieniasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Moja opinia o tej szkole jest bardzo dobra szkoła na wysokim poziomie oraz bardzo fajni ludzie, mili oraz sympatyczni zapraszam bardzo

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, punktualność
- Wadybrak
Konrad Zimny

Konrad Zimny
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do jazdy po polskich drogach. Mili instruktorzy i przyjemna atmosfera.

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Wojtek Dudek

Wojtek Dudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, dobra szkoła jazdy

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anna Żak

Anna Żak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła bardzo fajna. Pan prowadzący wykłady bardzo miły i konkretny. Polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Emilia Guzek

Emilia Guzek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z czystym sumieniem. Profesjonalne przygotowanie do teorii oraz praktyki :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maciej Świgoń

Maciej Świgoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

świetna szkoła z podkarpacia a konkretnie z Rzeszowa. Polecam OSK Auto Turbo Pana Grzegorza Pałasza.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Klaudia Baran

Klaudia Baran
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam OSK AUTO TURBO! ❤️ Wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem!☺️ Instruktorzy sympatyczni i idealni!!!!! Pełen profesjonalizm i doskonałe przygotowanie do egzaminów. Szczególnie polecam Pana Damiana. Bardzo miła atmosfera! ☺️ Serdecznie polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Beata Ślemp

Beata Ślemp
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.03.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam szkołę Jazdy Turbo. Pełen profesjonalizm. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Rachwal

Natalia Rachwal
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie najlepsza szkoła. Instruktorzy idealni, bardzo mila atmosfera i kompetentni. Zdałam za pierwszym razem oba egzaminy. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sylwia Pisula

Sylwia Pisula
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bezstresowe nauczanie :), kompetentni i sympatyczni instruktorzy, serdecznie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sylwia Czarna

Sylwia Czarna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie najlepszy wybór !!! Świetne wykłady - mnóstwo praktycznych wskazówek, przekazanych zrozumiale i z humorem. Jazdy odbywają się w przyjaznej atmosferze. Instruktorzy są bardzo cierpliwi, ale wymagający, co sprawia, że egzamin to czysta formalność :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Beata Chudy

Beata Chudy
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie!!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Nela Fedus

Nela Fedus
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, profesjonalne podejście do kursanta i miła atmosfera. Polecam!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Karolina Graboś

Karolina Graboś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę, wykłady prowadzone w ciekawy sposób, konkretne i rzeczowe. Profesjonalne podejście i przyjacielska atmosfera jazd, zdecydowanie bezstresowo. Szczególnie polecam Pana Rafała i Pana Damiana, zdane bez problemu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak