Liczba odwiedzin: 14187 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK AS Częstochowa

  (208 opinii w tym 89 zaufanych)
208 Opinii
Suma opinii (208)
  • Bardzo dobry206 (99%)
  • Dobry 0
  • Neutralny1 (0%)
  • Słaby1 (0%)
  • Bardzo słaby 0
Statystyka zdawalności

Dodaj swoją opinię o szkole!


Zaznacz ilość gwiazdek.
1 gwiazdka to najgorsza ocena, 5 gwiazdek to najlepsza ocena

Pokaż wszystkie
Plusy
Pokaż wszystkie
Minusy
Pokaż wszystkie

Opinie o OSK AS Częstochowa

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.12.2018

Wojciu Bębenek

Wojciu Bębenek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

świetna atmosfera na jazdach ,wszystko tłumaczone na spokojnie bez zbendnych stresów naprawde polecam Arek najlepszy :) pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.11.2018

Bernadetta Turij

Bernadetta Turij
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Profesjonalne podejście do kurasnta, miła atmosfera, wszystko bardzo dobrze wytłumaczone.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.10.2018

Eryk Kawecki

Eryk Kawecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs w tej szkole był czystą przyjemnością. P. Arek to prawdziwy instruktor z powołania – cierpliwy i rzetelny, doskonale przekazuje wiedzę i potrafi przygotować na każdą niespodziankę na drodze. Egzamin zdałem wzorowo, z czystym sumieniem polecam ośrodek każdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.10.2018

Piotrek Ra

Piotrek Ra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy .Polecam kurs z instruktorem Leszkiem . Pozdro Lechu!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.10.2018

Adam K ..c ip: 31.42.13.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła :D Polecam każdemu ! Zero stresu , wszystko doskonale wytłumaczone. Jazdy w miłej przyjemnej atmosferze :D Z całego serca polecam za instruktora Pana Leszka. Przesympatyczny instruktor , zawsze wszystko dokładnie tłumaczył i pomagał ;) Polecam każdemu. Teoria i praktyka zdane za 1-razem :D Szerokości ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.10.2018

Paweł Pijor

Paweł Pijor
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła , profesjonalne podejście do nauki jazdy , polecam Pana Arka

Plusy

ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 30.03.2018

Paulina N .........k ip: 94.254.180.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam!:D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.03.2018

Piotr Mularz

Piotr Mularz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, polecam intruktora Pana Leszka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.02.2018

Patryk C ...a ip: 188.146.167.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super szkoła, teoria i praktyka zdana za pierwszym razem. Zwłaszcza polecam instruktora Leszka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.01.2018

Bartek Rygał

Bartek Rygał
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy bardzo przyjaźni, potrafiący przekazać wiedzę kursantom, ciekawe wykłady wpajające wiedzę i solidnie przeprowadzony egzamin wewnętrzny

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.11.2017

Adrian K ..... ip: 94.251.245.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jestem naprawdę zadowolony. Brałem tylko jazdy doszkalające ale wiem że bym nie żałował gdybym poszedł na cały kurs. Super kontakt. Dobra cena, a przede wszystkim normalne podejście. Miałem jazdy z Leszkiem, naprawdę dobry instruktor. Potrafi wszystko wyjaśnić i przekazać wiedzę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.10.2017

Ilona G ......a ip: 83.4.107.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkola , profesjonalne podejscie do nauki jazdy. Bardzo wysoki poziom umiejetnosci instruktorskich, POLECAM wybor wlasnie tej szkoly.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.10.2017

Emil K ....k ip: 212.87.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła, sympatyczni instruktorzy, a na zajęciach wszystko zostało dokładnie omówione.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 31.08.2017

Victoria Bugajska

Victoria Bugajska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna atmosfera, profesjonalni instruktorzy, polecam i naprawdę warto zapisać się tutaj na kurs.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.08.2017

Bartek Pełka

Bartek Pełka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wystarczyło kilka godzin z Panem Leszkiem, i egzamin z jady zdałem za pierwszym podejściem. Super instruktor. Polecam i Pozdrawiam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.08.2017

Weronika Wawrzak

Weronika Wawrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs wspominam bardzo pozytywnie, wiele sie nauczyłam i do egzaminu teoretycznego byłam przygotowana na tyle dobrze ze same zajęcia spowodowały ze zdałam go na 74/74pkt:) Pan Arek to świetny człowiek, zależy mu na naszych sukcesach a jazda z nim jest na najwyższym poziomie. Jeździłam rownież z Panem Leszkiem i ten człowiek nauczył mnie tyle, ze moge śmiało powiedzieć o sobie ze jestem dobrym kierowcą. Miły, sympatyczny i przede wszystkim cierpliwy. Jazd nigdy nie zapomnę, atmosfera wspaniała. Polecam każdemu kto chce zdać za pierwszym!!!:)) <3

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.07.2017

Anna ....k ip: 94.254.243.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetni instruktorzy, miła atmosfera, bezstresowe i dobre przygotowanie do egzaminu, polecam serdecznie

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.06.2017

Sandra Błażejak

Sandra Błażejak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam ta szkołę! Pełen profesjonalizm ,super podejscie do kursanta. Z pełnym przekonaniem polecam instruktora Leszka !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.06.2017

Viola Miarko

Viola Miarko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z czystym sumieniem. Egzamin zdany za pierwszym razem. Egzamin odbył się dokładnie na tych samych trasach na których miałam jazdy,nic mnie nie zaskoczyło.Polecam instruktora Leszka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.06.2017

Angelika M ...........n ip: 95.171.198.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

szkoła godna zaufania ! polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.05.2017

Maria Ciszewska

Maria Ciszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzięki panu Leszkowi poznałam większość tras egzaminacyjnych i miejsc, gdzie najczęściej można oblać egzamin. Luźna atmosfera, ogrom cierpliwości i dobre podejście do kursanta. Wszystko zdane za pierwszym razem! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.05.2017

Karol Eljasz

Karol Eljasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zajęcia teoretyczne przeprowadzane bardzo ciekawie. Do tego instruktor Pan Leszek jest profesjonalistą. Najlepsza szkoła w Częstochowie. Teoria i praktyka zdana za pierwszym razem. Polecam tę szkołę ;D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 26.04.2017

Mateusz Frankowski

Mateusz Frankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy są bardzo mili, a spędzony z nimi czs jest pożyteczny i przyjemny.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 19.04.2017

Bartosz Tomza

Bartosz Tomza
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ;)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.04.2017

Tetyana Boretska-Kruk

Tetyana Boretska-Kruk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszstkim i każdemu z osobna. Super szkoła! Za 2 razem zdany egzamin teoretyczny (coprawda jestem obcokrajowcą - był problem tylko czasowy na zrozumienie pytania) , a praktykę zdałam za pierwszym razem. Super Iinstruktorzy. Pan Janusz i Pan Leszek są najlepsi!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 07.04.2017

Monika R ......d ip: 31.42.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam pana Leszka! :) Fantastyczna i luźna atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.04.2017

Sylwia Szatan

Sylwia Szatan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim w 10000 %%% Polecam Pana Arkadiusza pełen profesjonalizm i miła atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.04.2017

Asia Huras

Asia Huras
Opinia zweryfikowana przez Facebook

jestem bardzo zadowolona z kursu Polecam jazdy z Panem Leszkiem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.04.2017

Patrycja Krętuś

Patrycja Krętuś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.04.2017

Julia R ...a ip: 83.4.202.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko na najlepszym poziomie :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak