Liczba odwiedzin: 44021 Jesteś właścicielem tej szkoły?

OSK "Ale Jazda" Paweł Borkowski

  456 opinii w tym 333 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.03.2020

Tatiana Baturenko

Tatiana Baturenko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczególnie polecam naukę z panem Pawłem. Super szkoła

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.03.2020

Анна Балацкая

Анна Балацкая
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra organizacja, najlepsza szkoła jazdy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.03.2020

Nazar Hrytsenko

Nazar Hrytsenko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera pod czas jazd. Naprawdę warta polecenia.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.02.2020

Jacek Lercel

Jacek Lercel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teoria super prowadzona, informacje przekazywane na lekcjach przyswajały się bardzo szybko! Instruktorzy świetni, zawsze służą pomocą. Szkoła nie tylko świetnie przygotuje do egzaminu, ale także do jazdy w życiu codziennym. Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.01.2020

Julia Dobrzykowska

Julia Dobrzykowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę jazdy! Miałam okazję jeździć z panem Pawłem, Andrzejem i Darkiem. Każdy z nich miał wspaniałe podejście, wszystko wytłumaczone, przyjemna atmosfera. Każdy, bez wzgledu na doświadczenie sie odnajdzie :)

Plusy

atrakcyjna cena, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.01.2020

Sebastian Panasiuk

Sebastian Panasiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła niż dodać nic ująć .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.01.2020

Oliwia Nowaczyk

Oliwia Nowaczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybrałam ta szkole z polecenia no i nie żałuję! Szkoła bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu teoretycznego jak i praktycznego. Pan Paweł zawsze punktulany i nauczy wszystkiego tak jak trzeba. Jeździłam też z Panem Andrzejem który jest bardzo stanowczy i konkretny w tym co robi co za tym idzie lepiej wszystko wchodzi do głowy. Pan Darek super instruktor z humorem i podejściem do kursanta. Polecam każdemu szkole gdyż nie mam co do tego żadnych zastrzeżeń. Bardzo miła atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.01.2020

Pan Dawid

Pan Dawid
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie szkole "ale jazda" fachowe podejście, miła atmosfera. Bardzo dobre podejście do kursanta 100% profesjonalizmu. Pozdrawiam i polecam Pana Darka !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.01.2020

Monika Kaliska

Monika Kaliska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moim zdaniem, najlepsza szkoła jazdy w Bydgoszczy! Instruktorzy perfekcyjnie przygotowali mnie do egzaminu państwowego. Serdecznie polecam każdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.12.2019

Olga Kachelska

Olga Kachelska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła !!! Uczy bardzo sumienie , polecam Pana Andrzeja !!!☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 19.12.2019

Daria Burzynska

Daria Burzynska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła super !!! nawet dla kogoś kto nigdy nie miał styczności z autem tak jak ja !!! instruktorzy super. Jeździłam z Panem Pawłem oraz Panem Andrzejem. Nie mam żadnych zastrzeżeń !!! wszystko idealne !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 15.12.2019

Aleksandra Dończyk

Aleksandra Dończyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo serdecznie szkołę jazdy „Ale jazda”! Super podejście do kursanta, kontakt z instruktorem genialny, dopasowane godziny do potrzeb, wszystko jest jak najbardziej na plus! Egzamin zdany za 2 razem, bo najlepsi kierowcy zdają za drugim ???? Gorąco polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.12.2019

Wojtek Jankowski

Wojtek Jankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jedna z lepszych szkół w Bydgoszczy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.12.2019

Kamil Wójcik

Kamil Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy naprawdę super, bardzo miła otmosfera,zatrzymywanie się przed trudnym skrzyżowaniem i omawianie skrzyżowań, zachowania, znaków na nim będących, bardzo pomaga to w zrozumieniu zasad panujących na różnych skrzyżowaniach i dostosowania się do ruchu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 05.12.2019

Lilianna Ring

Lilianna Ring
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Bydgoszczy. Teoria bardzo rozbudowana w każdym szczególe nawet nie musiałam zbyt dużo się uczyć ponieważ wszystko wynosiłam z zajęć. Nauka praktyki również dobrze przeprowadzona z najlepszymi instruktorami. Jestem bardzo zadowolona z przygotowania do egzaminu Miałam okazję jeździć z Panem Pawłem i Panem Darkiem. Bardzo gorąco polecam tych instruktorów oraz tą szkołę!!!!!!!! Wszystko na wysokim poziomie. Polecam, polecam i jeszcze raz polecam!!! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.12.2019

Monika Puzio

Monika Puzio
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Bydgoszczy! Cena kursu bardzo atrakcyjna, instruktorzy dobrze przygotowują do egzaminu-miałam okazje jeździć z p. Pawlem oraz p. Darkiem i polecam tych instruktorów z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2019

Adam Baranowski

Adam Baranowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetnie podejście szkoły. Nie było żadnych problemów ani że strony finansowej ani organizacyjnej! Wszystko w punkt! Punktualność całej załogi i wielka motywacja na najwyższym poziomie!! Pan Instruktor Darek pełen profesjonalizm! Super podejście do kursanta, zawsze dokładnie omawiane błędy, których w przyszłości nie było :) Mogę polecić każdemu i zapewniam że jest to super przygoda która nauczy jeździć! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.11.2019

Adam Witos

Adam Witos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady teoretyczne prowadzone przez pana Janusza są prowadzone w mistrzowski sposób. Żarty i luźna atmosfera na wykładach sprzyja zapamiętywaniu tematów, to jest na duży plus. Na wykładach większy nacisk kładzie się na bezpieczeństwo w ruchu i na praktyczne wskazówki dotyczące jazdy samochodem, czy to w zimie, w lecie.Zajęcia praktyczne odbywałem z Panem Pawłem Borkowskim. Fajnie się jeździło, gawędziło i lekcje mijały dość szybko :p trochę brakuje mi tych spotkań. Przygotowany do egzaminu zostałem dobrze, nawet bardzo. Jeździliśmy po trasach egzaminacyjnych, można powiedzieć do znudzenia, ale czy to nie na tym polega, by egzamin zdać? Ja zdałem za pierwszym razem. Teorię napisałem również za pierwszym z wynikiem 74/74. Po odebraniu prawa jazdy czuję się dobrze na drodze, choć wiadomo.. własny samochód, lekki stres jest ha ha Uważam, że gdy ktoś chcę to wyniesie z tej szkoły ile się da, po wykładach zawsze można dopytać p Janusza o coś, instruktor na jazdach również służy pomocą. Ogólnie polecam bardzo! Szkołę ogólnie, jak i mojego instruktora! Szkoła rzetelna, słowna, dobry kontakt z właścicielem, z instruktorami, sprawdzona, znana i z renomą wieloletnią.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.09.2019

Maciek Niedźwiecki

Maciek Niedźwiecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, fachowi instruktorzy znajdujący czas z dnia na dzień przed egzaminem. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.07.2019

Angelika Bednarska

Angelika Bednarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Korzystalam na szczescie tylko z tej szkoly jazdy- udało mi sie zdać za 1 razem! Z czego jestem bardzo dumna i z calego serca polecam te szkołę, szczegolnie p.Pawla :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.07.2019

Robert Bednarski

Robert Bednarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, jazda na wysokim poziomie, instruktorzy bardzo spokojni i potrafią dobrze przygotować na egzaminy. Polecam! Robert Bednarski

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 17.05.2019

Eliza ES

Eliza ES
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy przebiegły fantastycznie, instruktor Pan Dariusz przemiły pan. Wszystko wytłumaczył mi, jestem bardzo ciężką osobą pod względem swoich jakiś zasad mianowicie trzymanie kierownicy jedna ręka, skręcanie jedna ręka. Pan Dariusz bardzo duzo poswiecał mi uwagi na to iż nie moge tak robić na egzaminie i w życiu codziennym. Wkoncu jakos doszło to so mnie starałam sie bardzo. Dakupilam bardzo duzo godzin pobiewaz kurs konczylam juz dwa lata wstecz, wiec dodatkiwych godzin tez duzo dokupiłam. Nie żałuje tych dokupionych godzin ponieważ jestem bardzo dobrze nauczony. Egzamin w word trwał 36min jazda bezbłędna wynik POZYTYWNY. Dodam na sam koniec zdawałam Egzamin w strasznej ulewie, warunki pogorszone. Polecam z całego serca Pana Dariusza należą mu się wielkie gratulacje nie tylko mi za zdany egzamin ale jemu za cierpliwość do mnie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.05.2019

Klaudia Kruk

Klaudia Kruk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera i podejście instruktora do ucznia .Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.04.2019

Patrycja Mibs

Patrycja Mibs
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie Polecam!!!Super atmosfera , profesjonalne podejscie do kazdego kursanta! Najlepsza szkoła w Bydgoszczy.Naprawde Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.03.2019

Elżbieta Wasążnik Modra

Elżbieta Wasążnik Modra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Darek super instruktor nauki jazdy polecam

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.02.2019

Kasia Karbowiak

Kasia Karbowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza Szkoła Jazdy na Świecie! Poszłam do tej szkoły razem z trójką moich przyjaciół i wszyscy zdaliśmy teorię i praktykę za pierwszym razem! ❤️❤️ Niesamowita metoda nauczania, niesamowita atmosfera, a przede wszystkim niesamowici instruktorzy. Bardzo dziękuje panu Grzegorzowi za niezapomniane jazdy przy aurze piosenek z radia pogoda i nauczenie mnie piosenki „luna parki”. Jazdy z panem to była dla mnie sama radość ???????? Wymagający, ale warto!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.01.2019

Adriana Żurek

Adriana Żurek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Bydgoszczy. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.01.2019

Marcin Zacharias

Marcin Zacharias
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, świetna szkoła

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.01.2019

Katarzyna Ziółkowska

Katarzyna Ziółkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie Polecam , super szkoła , super instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 10.01.2019

Par Sa

Par Sa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie Polecam ! niesamowita atmosfera , profesjonalne podejscie do kazdego kursanta! Najlepsza szkoła w Bydgoszczy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak