OSK 5 BIEG

 258 opinii w tym 129 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

OSK 5 BIEG
ul. Szopena 11 III LO
35-055 Rzeszów

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

60x xxx xxxPokaż numer
www.osk....Pokaż adres
@OSK5BI....Pokaż adres

Opis

Ośrodek Szkolenia Kierowców 5 Bieg w Rzeszowie to szkoła, która powstała z myślą o Państwa potrzebach. Powstawaniu OSK 5 Bieg Rzeszów przyświecała idea pomocy zarówno osobom wkraczającym w dorosłość, rozpoczynającym swoją przygodę z prowadzeniem samochodu, a także osobom dojrzałym, które chcą poprawić swój standard życia, usamodzielnić się i podjąć wyzwanie, jakim jest zdanie egzaminu na Prawo Jazdy. Dzięki swojemu długoletniemu doświadczeniu, jako Instruktor Jazdy mogę Państwu zapewnić najwyższą jakość usług. Jestem przekonany, że ciężka praca oraz wspólne zaangażowanie da efekt w postaci ukończenia kursu oraz zdana egzaminu na Prawo Jazdy.

OSK 5 Bieg to szkoła, która w przeciwieństwie do innych Ośrodków Szkolenia, wyróżnia się przede wszystkim indywidualnym podejściem do klienta. Jako osoba z wieloletnim doświadczeniem oraz umiejętnością pracy z ludźmi, mam świadomość korzyści wynikających z bezpośredniego kontaktu Instruktora z Kursantem. Zrobię wszystko, by pomóc Państwu zarówno w kwestiach merytorycznych jak i praktycznych. Dołożę wszelkich starań, by rozwiać jakiekolwiek wątpliwości związane z tak skomplikowanymi dzisiaj testami na Prawo Jazdy. Jestem osobą, która nie boi się ciężkiej pracy oraz wyzwań. Stawiam na pewność siebie oraz konkretne działania. Jestem zdecydowany i skoncentrowany, ale przede wszystkim opanowany i świadomy. Niech referencją moich działań będą dziesiątki zadowolonych klientów. Nic bowiem nie stanowi lepszej rekomendacji niż zadowoleni ze współpracy Kursanci.
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2600 zł

codziennie

ul. Szopena 11 III LO

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 160 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Karolina T ....e ip: 185.226.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin zdany :) Instruktor Pan Marcin przyjazny, nie stresuje nie potrzebnie. Gdy się czegoś nie wie, nie do końca rozumie na spokojnie wytłumaczy. Pomoce naukowe otrzymujemy odpowiednio wcześnie by móc się rzetelnie przygotować do egzaminu. Podczas ćwiczeń praktycznych panuje miła atmosfera.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kamil Krasnopolski

Kamil Krasnopolski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.02.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam, egzamin zdany za pierwszym podejściem, wszystko za zasługa Pana Marcina, świetny instruktor, cały kurs odbył się w miłej atmosferze, na prawdę polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Bazan

Karolina Bazan
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kurs u Pana Marcina w OSK 5 BIEG to był zdecydowanie dobry wybór. Lekcje teoretyczne przeprowadzone były w ciekawy i przyjemny sposób. Profesjonalizm, dbałość o każdy detal i ogromna cierpliwość Pana Marcina sprawiły, że zostałam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu praktycznego, a przedewszystkim do bezpiecznej samodzielnej jazdy. Zdecydowanie instruktor z pasją.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Klaudia J ...k ip: 185.252.182.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bezkonkurencyjna szkoła jazdy! Zaczynając od ciekawych wykładów, z których wyciągnęłam i zapamiętałam mnóstwo wiedzy. Prowadzone w dobrej atmosferze oraz w sposób atrakcyjny dla kursanta. Podczas lekcji nauki jazdy, Marcin tłumaczy wszystko zrozumiale i do skutku. Lekcje mijają bezstresownie i w bardzo dobrej atmosferze. Wszystko bez presji i na spokojnie. Cena kursu również może być dla wielu wielkim plusem. Oczywiście egzamin zdany za pierwszym razem. Dzieki Marcinowi podchodziłam do egzaminów " na luzie" co było bardzo pomocne.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kinga Kowalska

Kinga Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Egzamin zdany za pierwszym razem. Na pierwszy rzut oka widać, że Pan Marcin lubi swoją pracę. Ma ogrom wiedzy, którą dzieli się z kursantami, dużo cierpliwości i spokoju, dzięki czemu jazdy odbywają się w miłej atmosferze i z dużym poczuciem humoru.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Dracz

Natalia Dracz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam kurs. Instruktor dobrze tłumaczy, bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kornelia M ..... ip: 5.173.40.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy oraz najlepszego Instruktora, jakiego można sobie tylko wyobrazić. Pan Marcin - pełen profesjonalizm, ogromna dawka wiedzy oraz praktycznych wskazówek, wielkie podłoże cierpliwości oraz wyrozumiałość, a także poczucie humoru, super energia, bezstresowa nauka i elastyczność, jeśli chodzi o dostosowywanie się do godzin jazd kursanta. Wcześniej myślałam, że opinie w Internecie to ściema, natomiast tą piszę z serducha - polecam wszystkim szkołę jazdy 5 bieg i kurs u Pana Marcina. Egzamin oczywiście zdany, nie mogło być inaczej :) Podsumowując, cenne lekcje i porady, które zapamiętam na całe życie i na pewno wykorzystam w przyszłości, będąc na drodze :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Elżbieta Sołtys

Elżbieta Sołtys
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.12.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam kurs, pan Marcin podchodzi do kursanta z ogromną cierpliwością, wyrozumiałością i profesjonalizmem. Jazdy odbywają się zawsze punktualnie i o wyznaczonym terminie w miłej atmosferze. Świetnie objaśnione zadania egzaminacyjne z wieloma ćwiczeniami.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Elżbieta p ...... ip: 5.173.73.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, kurs przyjemny w profesjonalnych warunkach. Zdane za 2 razem☺️

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Magdalena Brydak

Magdalena Brydak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam kurs u pana Marcina. Profesjonalne podejście do każdego kursanta oraz świetna atmosfera podczas jazd. Wszytko wytłumaczone i omówione dokładnie, dzięki czemu egzaminy nie stanowiły żadnego problemu. Polecam serdecznie!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Damian Czekajski

Damian Czekajski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane wszystko za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ewelina Górka

Ewelina Górka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo! Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdane za pierwszym razem. Bardzo miła atmosfera i żadnego stresu. Dzięki Panu Marcinowi byłam bardzo dobrze przygotowana do egzaminów.????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Kadłuczka

Julia Kadłuczka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera profesjonalne podejście. Teoria jak i praktyka zdane za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sebastian Szeremeta

Sebastian Szeremeta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam ta szkole. Zdane wszystko za pierwszym razem. Bardzo miły instruktor z super podejściem do kursanta

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karol Kumorek

Karol Kumorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetny egzaminator, przyjemna atmosfera, zero stresu czy paniki, profesjonalne porady i wyrozumiałość. Bardzo mocno polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ela Wisz

Ela Wisz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.08.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tę szkołę. Wysoki profesjonalizm prowadzącego, kultura i cierpliwość, gwarantujące dobre przygotowanie kursanta do egzaminu. Zawsze dostępny i gotowy do merytorycznych wyjaśnień. Marcin, bardzo Ci dziękuję i pozdrawiam .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Joanna Kuziara

Joanna Kuziara
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za drugim razem. Pan Marcin wyrozumiały i cierpliwy, każde zadanie egzaminacyjne dokładnie pokazane i omówione. Miła i luźna atmosfera, bezproblemowe ustalenie terminów jazd. Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Krzysztof K .....k ip: 31.11.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.07.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

4h jazdy z Panem Marcinem dały mi więcej niż 30h w innej szkole, atmosfera godna podziwu!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Andzia Pikor

Andzia Pikor
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko zdane za pierwszym razem, Pan Marcin jest bardzo wyrozumiały, cierpliwy i pomocny. Atmosfera zawsze była cudowna. Każdemu polecam! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Krauz

Dawid Krauz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem. Pan Marcin tłumaczy wszystkie zagadnienia bardzo przystępnie oraz jest wyrozumiały względem kursantów. Na jazdach była zawsze bardzo przyjemna atmosfera. Bardzo polecam wybór tej szkoły jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marek Z .........i ip: 62.133.136.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za 1 razem

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Filip Kobos

Filip Kobos
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor bardzo w porzadku bardzo dobrze uczy zdane wszystko za 1

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Davyd Luzhytskyi

Davyd Luzhytskyi
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam kurs, najlepsza szkoła w Rzeszowie! Zdane za pierwszym razem. Jazda zawsze była w miłej atmosferze!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Angelika Łotecka

Angelika Łotecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.02.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca! Spokojny, cierpliwy człowiek który przygotuje w 100% do egzaminu, dobre podejście do osoby początkującej, spokój i bardzo fajna atmosfera co w dzisiejszych czasach jest rzadkością! ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Oliwia Oberbek

Oliwia Oberbek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.02.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super! Zdane za 2 razem, wszystko dobrze wyuczone, jazdy na luzie w miłej atmosferze. Polecam

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Przemysław Fröhlich

Przemysław Fröhlich
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam kurs u pana Marcina. Możliwość dogadania się o terminy w jakich odbywa się jazda. Na lekcjach zero stresu, miła atmosfera, świetne przygotowanie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Przemek Kucab

Przemek Kucab
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Rzeszowie szybkie terminy jazd Pan Marcin jest bardzo wyrozumiały i umie przekazać wiedzę na temat jazdy samochodem na jazdach panuje miła atmosfera bez żadnego stresu wszystko zdane za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Wojnar

Mateusz Wojnar
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła. Pan Marcin jest świetnym instruktorem i znakomicie przekazuje swoją wiedzę, a lekcje jazdy przebiegały mi w przemiłej atmosferze. Zdałem za pierwszym razem. Polecam wszystkim. :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Martyna S ....z ip: 213.146.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam zdane za pierwszym razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Klaudia Gancarz

Klaudia Gancarz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.12.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę jazdy, świetne przygotowanie do egzaminu, bardzo fajny instruktor i miła atmosfera w samochodzie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak