Liczba odwiedzin: 13433 Jesteś właścicielem tej szkoły?

NOVA

  42 opinie w tym 11 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.12.2018

Iga Świtalska

Iga Świtalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlesza p.iwona i p.darek super atmosfera wymagajacy ale nie ma ze boli musisz i masz cos za cos pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.09.2017

Karolina Kotwasińska

Karolina Kotwasińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam jazdy z Panią Pauliną. Bardzo spokojna i opanowana Pani Instruktor, jazdy w miłej i wyluzowanej atmosferze, a przy tym super merytorycznie. Jeżeli potrzebowałam się dodatkowo umówić na jazdę przed egzaminem to Pani Paulina zawsze znalazła termin. Zdane za drugim razem ale to pewnie dlatego, że zaczęłam jeździć z p.Pauliną dopiero od połowy kursu:) jeżeli chodzi o szkołę to nie mam żadnych zastrzeżeń, żadnych ukrytych kosztów itd. Szef Pan Mirek przezabawny:)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.05.2017

Jolanta Dytko

Jolanta Dytko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim OSK NOVA. To był mój najlepszy wybór zapisując się do szkoły Pana Mirka. Teoria z Panem Mirkiem minęła szybko w miłej atmosferze. Pracują tam sami pozytywni ludzie. Jazdy przeprowadzone w niestresującej atmosferze pod okiem najlepszego instruktora na świecie Pana Darka Wojtasika, który swoim dobrym poczuciem humoru i dobrym słowem potrafił rozładować stresujące sytuacje. Pan Darek posiada ogromną wiedze i świetnie potrafi wszystko wytłumaczyć. Panie Darku bardzo dziękuję za poświęcony czas i zaangażowanie, jest Pan naprawde NAJ i lepiej trafić nie mogłam, jest Pan "ojcem" mojego sukcesu. Dziękuję też Pani Paulinie oraz Panu Mirkowi za cenne rady i uwagi. Jesteście najlepsi. Egzaminy wewnętrzne przebiegły bez problemu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.05.2017

Paweł Mikołajczak

Paweł Mikołajczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lepszej nauki jazdy od Nova niema instruktorzy Mirek Wabno i Darek Wojtasik są the best poprostu są zaiefajni Mirek wykłady prowadzi super a z Darkiem Wojtaskiem się jeździ jak z kumplem super atmosfera polecam!!!!!!!!!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.05.2017

Mateusz Rudnicki

Mateusz Rudnicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Lepszej szkoły nie ma. Wszystko zdane dzieki panu Mirkowi i Darkowi Wojtasikowi za pierwszym razem i na luzie. Polecam! ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2017

Julia Wabno

Julia Wabno
Opinia zweryfikowana przez Facebook

wszystko za pierwszym razem, polecam mocniutko ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2017

Bogna Omelan

Bogna Omelan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam, wcześniej bałam się usiąść za kierownicą, a dzięki chłopakom z Novej (tu szczególne podziękowania dla Mirka i Darka ) prowadzenie zaczęło sprawiać mi wielką frajdę! Nova to świetna atmosfera, podejście do ludzi, zawsze z cierpliwością i poczuciem humoru! Nigdy nie było problemu z umówieniem się na jazdy, zmiany godzin etc.- pełna elastyczność i zrozumienie. Jestem bardzo wdzięczna chłopakom, bo bez nich bym sobie nie poradziła. Cieszę się, że egzaminy mam już za sobą tylko tych wspólnych jazd będzie mi bardzo brakować....Szczerze polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.02.2017

Michał Sitek

Michał Sitek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

super szkoła, super instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.02.2017

Małgorzata Chodkiewicz

Małgorzata Chodkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam wszystkim świetną szkołę nauki jazdy. Dzięki miłej atmosferze, dużej cierpliwości a przede wszystkim profesjonalizmowi Pana Mirka trema którą miałam przed kierowaniem pojazdem minęła. Zdałam egzamin za pierwszym razem. Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.02.2017

Arleta Łaszkiewicz

Arleta Łaszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Prawo jazdy A i B zdane za pierwszym razem :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 12.08.2015

Jacek Semen

Jacek Semen
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeśli ktoś z Was, potencjalnych kierowców, szuka profesjonalnego, a przy tym mocno luzackiego podejścia do nauki kierowania autem, to polecam szkołę Mirosława Wabno. Pełen profesjonalizm w nauczaniu teorii jak i praktyki, świetni instruktorzy, którzy naprawdę bezstresowo nauczą co, jak, kiedy i gdzie a przy tym w ramach bonusu zapewnią niezły ubaw. Z bardziej trywialnych ale interesujących spraw - jak na Wrocław świetne warunki finansowe, zero kosztów, o których się dowiaduje po czasie. Możliwość dogadania się w sprawie godzin niemal dowolna, Naprawdę z czystym sumieniem polecam. Jacek S.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak