Liczba odwiedzin: 28460 Jesteś właścicielem tej szkoły?

NITRO Kat. A, B, B+E, AM, A1, A2, C, C+E

  689 opinii w tym 564 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.11.2020

Natalia Błońska

Natalia Błońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Instruktorzy mili, wyrozumiali i profesjonalni. Godziny jazd dostosowane do moich potrzeb. Bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.11.2020

Marcela Chmiel

Marcela Chmiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo serdecznie. Zdane za pierwszym razem. Super instruktorzy i miła atmosfera

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.11.2020

Krystian Kozak

Krystian Kozak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca! Zdane za pierwszym razem bez problemu, a zaczynałem od kompletnego zera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.11.2020

Maja Stasicka

Maja Stasicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, ciekawe wykłady i bardzo przydatne wskazówki nie tylko do egzaminu ale i do jazdy już po egzaminie :) Instruktorzy super , mega pogodni, lepszych nie mogłam mieć, z całego serduszka mogę polecić tą szkołę ;)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.11.2020

Agata Rembielak

Agata Rembielak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Poleca wszysykimi OSK NITRO. Bardzo mila i bezstresowa atmosfera zarowno na wykladach, jak i podczas jazdy. Instruktorzy wspaniali, cierpliwi i bardzo dobrze tlumacza trudne sytuacje na drodze lub te z ktorymi mialam problem. Duzo tez dala mi mozliwosc wjazdu na plac Word, pozwala oswoic sie z placem i zredukowac chociaz troszke stres w dniu egazaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.11.2020

Renata Panek

Renata Panek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serduszka polecam NITRO Pofesjonalne podejście,znakomite przygotowanie do nauki jazdy, super atmosfera ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.11.2020

Agata Sambora

Agata Sambora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej polecam! :) Bardzo przyjemna atmosfera, na wykładach wszystko jasno tłumaczone + przydatne wskazówki na przyszłość :) Instruktorzy bardzo wyrozumiali i cerpliwi. Uważam że zdałam ten egzamin za pierwszym razem dzięki Pani Monice, która nawet po dłuższym czasie przerwy w jazdach ze mną doskonale wiedziała kiedy i gdzie popełniałam błędy- zabierała mnie w dane miejsce i tłumaczyła z ogromną cierpliwością, widać było widać że zależy jej na moim sukcesie co przekładało się również na moją motywację :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.10.2020

Maciej Bucoń

Maciej Bucoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kat. C zdane za drugim podejściem, kat. C+E za pierwszym. Bardzo cierpliwi instruktorzy, pomocni, bez problemu odpowiadają na zadawane przeze mnie (nawet wielokrotnie te same) pytania. Brak krzyków, złości, że jakiś manewr źle wykonany, wytłumaczą krok po kroku co i jak. Profesjonalna i miła obsługa w biurze, nie ma problemu z ustaleniem godzin w których jazdy mają się odbyć. Ogólnie super atmosfera. Uczą nie tylko jak zdać egzamin ale też jak "jeździć". Serdecznie polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.10.2020

Kamila Szeremeta

Kamila Szeremeta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam tą szkołę jazdy. Zaczynając od wykładów - humorystyczne podejście, ciekawie przygotowane, bardzo proste, zrozumiałe, przyjemne. Część praktyczna - no lepszych instruktorów nie mogłam sobie wymarzyć. Wszyscy sympatyczni, zawsze uśmiechnięci, rozładowują stres podczas jazdy, do tego profesjonalni i potrafiący przekazać potrzebne informacje i umiejętności nawet najsłabszym kursantom. Z biurem nie ma żadnych problemów, Pani Marzena zawsze pod telefonem gotowa odpowiedzieć na wszystkie pytania i ustalenia godzin jazd. Podsumowując - nigdy nie chciałam zrobić prawka a dzięki Pani Monice nie chce wychodzić z auta :D Moim zdaniem bezkonkurencyjni. I nikt na nikogo nie krzyczał - no chyba że instruktorzy na buców trąbiących na ELKI :D

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.10.2020

Alicja Littlehand

Alicja Littlehand
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Nitro! :-) bardzo przyjazna atmosfera i pełen szacunek. Jeździłam na kursie po wszystkich miejscach gdzie później wziął mnie egzaminator. Każda jazda była dla mnie w pełni wykorzystana i instruktorzy cierpliwie odpowiadali na moje nieskończone wątpliwości. Najwięcej jeździłam z Panią Moniką , która jest życzliwa, ale też mówi konkretnie co i jak. Będę zawsze z uśmiechem mijać samochody Nitro na mieście !:-) :-)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.10.2020

Ewa Kiełbowicz

Ewa Kiełbowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy Nitro! Wszystko zdane za 1 razem :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.10.2020

Jowita Gałuszka

Jowita Gałuszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjazna atmosfera, kompetentni instruktorzy. Robiłam kurs na kat. B+E i jestem bardzo zadowolona, egzamin zdałam bez problemu dzięki temu że instruktor mnie bardzo dobrze przygotował do egzaminu, szczególnie na placu manewrowym. Polecam szkołę nauki jazdy Nitro !!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.10.2020

Karolina Krzyśko

Karolina Krzyśko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko zdane za pierwszym razem! Polecam tą szkołę jazdy jak najbardziej, bardzo pomocni i wyluzowani instruktorzy ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.09.2020

Marzena Szczeszek

Marzena Szczeszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam ośrodek Nitro . Przyjazna atmosfera i bardzo dobre podejście do kursanta . Jeździłam z Panem Sebastianem i Panią Monika bardzo Ich polecam i dziękuję za bardzo dobre przygotowanie do egzaminu ( zdane za 1 razem ) . Pani Monika wzorowy instruktor bardzo dobrze tłumaczy i pomaga . Nr 1 jako OSK w Rzeszowie. Marzena

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.09.2020

Marcin Majcher

Marcin Majcher
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kat A zdany egzamin za pierwszym razem. Instruktorzy na najwyższym poziomie, świetne przygotowanie do egzaminu. Super atmosfera elastyczne godziny kursu. Polecam każdemu kto chce szybko, łatwo i przyjemnie zrobić prawo jazdy NIE TYLKO na kat A

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.09.2020

Łukasz Świder

Łukasz Świder
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pani Monika super instruktorka.Przyjazna atmosfera, wszystko wytłumaczone krok po kroku.Pozdrawiam

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.09.2020

Przemysław Butyński

Przemysław Butyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo dobra szkoła jazdy C+E zdane za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.08.2020

Olivia Dyrkacz

Olivia Dyrkacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołe jazdy, teoria i praktyka zdana za 1 razem, instruktorzy super pomocni, i lekcje przeprowadzane sa z bardzo dobrym humorem! ;) polecam z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.08.2020

Aleksandra Pruchnik

Aleksandra Pruchnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę polecam! Profesjonalne podejście instruktorów, dobra organizacja i punktualność, przyjemna atmosfera, przerabiane są trasy z WORDu, super przygotowanie do egzaminu. Oba egzaminy państwowe zdane za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.08.2020

Dominika Moskwa

Dominika Moskwa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdane za 1 razem! Super szkoła jazdy, Pani instruktor Monika najlepsza na świecie, super podejście do kursanta na spokojnie wszystko wytłumaczone i nawet przed samym egzaminem nie ma stresu. Polecam jak najbardziej!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.08.2020

Jacek Łagowski

Jacek Łagowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

P.Monika super instruktorka miałem kilka godzin doszkalajacych bardzo dobrze tlumaczy na spokojnie i luzie w szkole dobra atmosfera serdecznie polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.08.2020

Arek Bazylak

Arek Bazylak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.08.2020

Czörny Bartek

Czörny Bartek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalni instruktorzy i bardzo przyjemna atmosfera, polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.07.2020

Grzegorz Turczyk

Grzegorz Turczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak dla mnie idealna szkoła do nauki jazdy. Prze mili instruktorzy, bezproblemowy kontakt z biurem i godziny dostosowane do kursantów. Dziękuję za doskonałe przygotowanie do egzaminu. To była formalność.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.06.2020

Klaudia Pałac

Klaudia Pałac
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Przyjazna atmosfera, trasy takie jak w Wordzie. Szczegółowe wykłady i super przygotowanie do egzaminu państwowego.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.06.2020

Aneta Tęcza

Aneta Tęcza
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super ośrodek szkolenia kierowców! ;) Wszystko odbywało się punktualnie, szczegółowe i merytoryczne przygotowanie do egzaminu - w WORD na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło, dlatego zdane za pierwszym, a co istotne podczas nauki to bardzo przyjazna atmosfera na jazdach.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.06.2020

Krzysztof Panek

Krzysztof Panek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.06.2020

Kamil Chrzanowski

Kamil Chrzanowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, w pełni profesjonalne podejście do kursanta,bardzo miła atmosfera, super ciężarówki identyczne jak w wordzie,oraz super przygotowanie, egzaminator niczym mnie nie zaskoczył. Egzamin na kategorię C, zdany za pierwszym razem. Jeszcze raz bardzo dziękuję Panu Adamowi i Pani Magdalenie za super przygotowanie do egzaminu. Na pewno wrócę na C+E. Serdecznie POLECAM !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.06.2020

Wiktoria Rzucidło

Wiktoria Rzucidło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Rzeszowie! Instruktorzy świetnie przygotowali mnie do egzaminu państwowego. Jazdy i wykłady przebiegały w bardzo miłej atmosferze. Państwowe egzaminy zdane za pierwszym razem. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.06.2020

Marcin Grzyb

Marcin Grzyb
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naprawdę polecam, egzamin na kat. B+E zdany za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak