NITRO Kat. A, B, B+E, AM, A1, A2, C, C+E

 729 opinii w tym 593 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

NITRO Kat. A, B, B+E, AM, A1, A2, C, C+E
ul. Reja 5
35-211 Rzeszów

Kontakt

Opis

Szukasz dobrej szkoły jazdy i myślisz nad zapisaniem się na prawko, lub nie możesz zdać egzaminu państwowego i potrzebujesz kilku godzin dodatkowych przed egzaminem państwowym w WORD - ZADZWOŃ 605745244

-wysoka zdawalność kursantów

-jazdy po trasach egzaminacyjnych

-indywidualne podejście do każdej osoby szkolonej

-młodzi i cierpliwi instruktorzy

-pojazdy identyczne jak na egzaminie

-wolne terminy

-dla uczniów i studentów atrakcyjne zniżki

-dla osób które utraciły prawo jazdy służymy radą oraz pomocą w zdaniu ponownego egzaminu

-materiały szkoleniowe w cenie kursu

-możliwość korzystania z placu manewrowego własnym pojazdem bez ograniczeń

-badania lekarskie 50% taniej

-dla każdego kursanta umawiamy indywidualny wjazd na plac WORD i ćwiczenie manewrów przed egzaminem praktycznym.


Wykłady w budynku szkoły językowej English School Rzeszów ul. Jabłońskiego 12 w każdy czwartek o godz.15:30

NABÓR CIĄGŁY TRWA!
ZAPISY TELEFONICZNIE oraz osobiście od pon-pt w biurze na ul.Reja 5 w Rzeszowie



Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

ul. Wyszyńskiego 2, 36-060 Głogów Małopolski

tel: 665367091

Głogów Małopolski

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1790 zł

ul. Reja 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha XJ6, Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1290 zł

codziennie

ul. Reja 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Honda CBF 125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1590 zł

ul. Reja 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Honda CB500F)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. AM, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

890 zł

ul. Reja 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
10 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
10 godzin (po 60 min) jazd (Junak 901)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. C, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2390 zł

ul. Reja 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
20 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów
30 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. C+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2190 zł

ul. Reja 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
25 godzin (po 60 min) jazd (MAN TGL 12.240 + Przyczepa Tandem)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
badania psychologiczne

kat. B+E, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

1290 zł

ul. Reja 5

WIĘCEJ W cenie kursu:
15 godzin (po 60 min) jazd (Renault Traffic + Przyczepa)
egzamin wewnętrzny praktyka

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

1990 zł

ul. Reja 5

WIĘCEJ W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) 30 godzin (po 60 min) jazd (Najnowszy Hyundai I20 ) egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka materiały dla kursantów.
Dodatkowo płatne: badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Anna Rozputyńska

Anna Rozputyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam bardzo ta szkołe, świetna atmosfera, wszystko fajnie wytłumaczone ze spokojem ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina Z ........a ip: 37.248.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Krzysztof S ........i ip: 91.150.178.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Świetni instruktorzy, miła atmosfera.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Tomasz Filipski

Tomasz Filipski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Firma świetna! Polecam, po opiniach uzyskiwanych od znajomych, nigdy nie będę żałował, że zapisałem się właśnie do Nitro, nawet jak ogólnie zachwali swoje szkoły. Wykłady okey, a praktyczna część kursu jest moim zdaniem niemal pełnym majstersztykiem wykonywanym przez Instruktorów z NITRO !!! Jednym słowem bardzo polecam tę szkołę - młodym i starszym.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Beata S ........k ip: 91.246.66.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam w 100% !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mariusz Wojdyła

Mariusz Wojdyła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super spoko polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agata Zastawna

Agata Zastawna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Miałam przyjemność jeździć z tą szkołą 2 godzinki doszkalające przed egzaminem, wyciągnęłam bardzo dużo i egzamin następnego dnia zdany perfekcyjnie !!! Pani Monika świetnie wszystko wytłumaczyła i dodała otuchy !!!jeśli mogłabym znów wybierać osk to zdecydowanie wybrałabym OSK Nitro!!!! Atmosfera przyjemna, bez zbędnego stresu !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krzysztof Adamczyk

Krzysztof Adamczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobra atmosfera, kompetentni instruktorzy, przekazują dużo wskazówek praktycznych do wykorzystania na egzaminie, który udało się zdać przy pierwszym podejsciu.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Rozalia Stachowicz

Rozalia Stachowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bardzo polecam, miła atmosfera na lekcjach, ciekawe wykłady i dobre przygotowanie do egzaminu przez instruktorów.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wioletta K ...n ip: 62.133.134.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam!! Świetni instruktorzy, wyrozumiali i cierpliwi ale tez z poczuciem humoru co tworzy bardzo dobra atmosferę !! Dzięki ich wiedzy i umiejętnościom kategoria C oraz C+E zdana za pierwszym razem !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Paweł R .. ip: 213.136.251.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła ! Pełen profesjonalizm . Pani Magda i Pan Adam to profesjonaliści . Kat C oraz C+E zdana za pierwszym razem .

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Błońska

Natalia Błońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła. Instruktorzy mili, wyrozumiali i profesjonalni. Godziny jazd dostosowane do moich potrzeb. Bardzo polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marcela Chmiel

Marcela Chmiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo serdecznie. Zdane za pierwszym razem. Super instruktorzy i miła atmosfera

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Krystian Kozak

Krystian Kozak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca! Zdane za pierwszym razem bez problemu, a zaczynałem od kompletnego zera.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Maja Stasicka

Maja Stasicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera, ciekawe wykłady i bardzo przydatne wskazówki nie tylko do egzaminu ale i do jazdy już po egzaminie :) Instruktorzy super , mega pogodni, lepszych nie mogłam mieć, z całego serduszka mogę polecić tą szkołę ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agata Rembielak

Agata Rembielak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Poleca wszysykimi OSK NITRO. Bardzo mila i bezstresowa atmosfera zarowno na wykladach, jak i podczas jazdy. Instruktorzy wspaniali, cierpliwi i bardzo dobrze tlumacza trudne sytuacje na drodze lub te z ktorymi mialam problem. Duzo tez dala mi mozliwosc wjazdu na plac Word, pozwala oswoic sie z placem i zredukowac chociaz troszke stres w dniu egazaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Renata Panek

Renata Panek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serduszka polecam NITRO Pofesjonalne podejście,znakomite przygotowanie do nauki jazdy, super atmosfera ❤️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Agata Sambora

Agata Sambora
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak najbardziej polecam! :) Bardzo przyjemna atmosfera, na wykładach wszystko jasno tłumaczone + przydatne wskazówki na przyszłość :) Instruktorzy bardzo wyrozumiali i cerpliwi. Uważam że zdałam ten egzamin za pierwszym razem dzięki Pani Monice, która nawet po dłuższym czasie przerwy w jazdach ze mną doskonale wiedziała kiedy i gdzie popełniałam błędy- zabierała mnie w dane miejsce i tłumaczyła z ogromną cierpliwością, widać było widać że zależy jej na moim sukcesie co przekładało się również na moją motywację :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Maciej Bucoń

Maciej Bucoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
C, C+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kat. C zdane za drugim podejściem, kat. C+E za pierwszym. Bardzo cierpliwi instruktorzy, pomocni, bez problemu odpowiadają na zadawane przeze mnie (nawet wielokrotnie te same) pytania. Brak krzyków, złości, że jakiś manewr źle wykonany, wytłumaczą krok po kroku co i jak. Profesjonalna i miła obsługa w biurze, nie ma problemu z ustaleniem godzin w których jazdy mają się odbyć. Ogólnie super atmosfera. Uczą nie tylko jak zdać egzamin ale też jak "jeździć". Serdecznie polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamila Szeremeta

Kamila Szeremeta
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam tą szkołę jazdy. Zaczynając od wykładów - humorystyczne podejście, ciekawie przygotowane, bardzo proste, zrozumiałe, przyjemne. Część praktyczna - no lepszych instruktorów nie mogłam sobie wymarzyć. Wszyscy sympatyczni, zawsze uśmiechnięci, rozładowują stres podczas jazdy, do tego profesjonalni i potrafiący przekazać potrzebne informacje i umiejętności nawet najsłabszym kursantom. Z biurem nie ma żadnych problemów, Pani Marzena zawsze pod telefonem gotowa odpowiedzieć na wszystkie pytania i ustalenia godzin jazd. Podsumowując - nigdy nie chciałam zrobić prawka a dzięki Pani Monice nie chce wychodzić z auta :D Moim zdaniem bezkonkurencyjni. I nikt na nikogo nie krzyczał - no chyba że instruktorzy na buców trąbiących na ELKI :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Alicja Littlehand

Alicja Littlehand
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Nitro! :-) bardzo przyjazna atmosfera i pełen szacunek. Jeździłam na kursie po wszystkich miejscach gdzie później wziął mnie egzaminator. Każda jazda była dla mnie w pełni wykorzystana i instruktorzy cierpliwie odpowiadali na moje nieskończone wątpliwości. Najwięcej jeździłam z Panią Moniką , która jest życzliwa, ale też mówi konkretnie co i jak. Będę zawsze z uśmiechem mijać samochody Nitro na mieście !:-) :-)

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Ewa Kiełbowicz

Ewa Kiełbowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy Nitro! Wszystko zdane za 1 razem :)

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Jowita Gałuszka

Jowita Gałuszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjazna atmosfera, kompetentni instruktorzy. Robiłam kurs na kat. B+E i jestem bardzo zadowolona, egzamin zdałam bez problemu dzięki temu że instruktor mnie bardzo dobrze przygotował do egzaminu, szczególnie na placu manewrowym. Polecam szkołę nauki jazdy Nitro !!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Damian G ...s ip: 37.248.213.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B+E

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, super instruktorzy, wszystko wyjaśnione, wytlumaczone od A do Z, żadnych problemów na egzaminie. Szczególnie dziękuję Pani Magdzie i Panu Adamowi. Serdecznie polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra B ...a ip: 81.190.142.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane za pierwszym razem - teoria na maksa, polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Szymon Działowski

Szymon Działowski
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 17.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szczerze OSK Nitro. Robiłem u nich kurs na prawo jazdy kat. A. Cały kurs przebiegł sprawnie, jazdy odbywały się zawsze na czas, instruktorzy cierpliwie tłumaczą wszystko krok po kroku. Egzamin praktyczny zdałem za 2 razem ale w sumie ze swojej głupoty i stresu gdyż za pierwszym razem dwukrotnie podparłem się nogą na slalomie wolnym. Drugi egzamin przebiegł już bezbłędnie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Krzyśko

Karolina Krzyśko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko zdane za pierwszym razem! Polecam tą szkołę jazdy jak najbardziej, bardzo pomocni i wyluzowani instruktorzy ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Marzena Szczeszek

Marzena Szczeszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam ośrodek Nitro . Przyjazna atmosfera i bardzo dobre podejście do kursanta . Jeździłam z Panem Sebastianem i Panią Monika bardzo Ich polecam i dziękuję za bardzo dobre przygotowanie do egzaminu ( zdane za 1 razem ) . Pani Monika wzorowy instruktor bardzo dobrze tłumaczy i pomaga . Nr 1 jako OSK w Rzeszowie. Marzena

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marcin Majcher

Marcin Majcher
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kat A zdany egzamin za pierwszym razem. Instruktorzy na najwyższym poziomie, świetne przygotowanie do egzaminu. Super atmosfera elastyczne godziny kursu. Polecam każdemu kto chce szybko, łatwo i przyjemnie zrobić prawo jazdy NIE TYLKO na kat A

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Łukasz Świder

Łukasz Świder
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pani Monika super instruktorka.Przyjazna atmosfera, wszystko wytłumaczone krok po kroku.Pozdrawiam

+ Zaletybrak
- Wadybrak