Liczba odwiedzin: 27790 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Niezła Jazda, OSK Łukasz Kurdziel

  475 opinii w tym 355 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.02.2020

Kamil Górawski

Kamil Górawski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalnie, sprawnie i przyjemnie. Polecam gorąco

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2020

Wiktor Bielinski

Wiktor Bielinski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super przugotowanie, polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2020

Przemysław Łasiński

Przemysław Łasiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałem wszystko za pierwszym razem, super instruktorzy, mili i profesjonalni. Polecam każdemu!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2020

Arek Wasilewski

Arek Wasilewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, przygotowują do egzaminu w sposób taki, ze wydaje się banalny. Polecam serdecznie.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.01.2020

Patrycja Żabicka

Patrycja Żabicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Częstochowie :D przemili i cierpliwi instruktorzy, profesjonalne podejście, oraz bardzo przyjazna atmosfera polecam z czystym sumieniem dla wszystkich szukających szkoły jazdy i dodatkowych godzin przed egzaminem, instruktorzy nie wywyższają się i i chcą jak najlepiej dla ciebie ;) polecam Pana Łukasza

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.01.2020

Marcin Stępień

Marcin Stępień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałem wszystko za pierwszym razem ponieważ ta szkoła przygotowała mnie do tego perfekcyjnie serdecznie polecam każdemu tą szkołę na prawdę warto super atmosfera doświadczeni instruktorzy wszystko na plus.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.01.2020

Zosia Klimasz

Zosia Klimasz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem. Cudowni i cierpliwi instruktorzy, przemiła atmosfera. Polecam z całego serca!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.01.2020

Klaudia Łągiewka

Klaudia Łągiewka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła posiada same zalety, super atmosfera, profesjonalne I indywidualne podejście do każdego kursanta. Polecam każdemu ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.12.2019

Martyna Ujma

Martyna Ujma
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cudowna szkoła, cudowni instruktorzy, cudowna atmosfera. Polecam każdemu mocno!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.12.2019

Żann Ka

Żann Ka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła. Świetni instruktorzy. Polecam!!! Z chęcią chodziłam na jazdy. Stały się częścią mojego planu dnia. Cierpliwość mega zaleta. Instruktor do skutku powtarzał kilka najważniejszych zasad,które ostatecznie przelozyly się na egzamin. Zdane za 1 razem.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.12.2019

Cezary Piskorski

Cezary Piskorski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, super atmosfera. Zdałem za pierwszym podejściem. Serdecznie polecam wszystkim.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2019

Sandra Zając

Sandra Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super przygotowanie, miła atmosfera, zdane za pierwszym, polecam wszystkim, którzy nie tylko chcą zdać egzamin, ale również nauczyc się dobrze jeździć.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.11.2019

Krzysztof Wasik

Krzysztof Wasik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy i bardzo miła atmosfera podczas kursu, serdecznie polecam każdemu kto szuka najlepszej szkoły jazdy w mieście

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.11.2019

Krzysztof Maj

Krzysztof Maj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobry stan techniczny aut. Wykwalifikowani instruktorzy, dobre przygotowanie do egzaminu. Czego chcieć więcej? :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.11.2019

Sandra Ladra

Sandra Ladra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Częstochowie! Luźna atmosfera, mili i otwarci instruktorzy. Rozkład jazd dopasowany pod kursanta. Po zakończeniu kursu zostają same miłe wspomnienia związane z NIEZŁĄ JAZDĄ. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.11.2019

Dominik Stępień

Dominik Stępień
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca, za pierwszym razem zdane.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 16.10.2019

Iga Grygielska

Iga Grygielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy uczą bezpiecznej jazdy i są cierpliwi. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.10.2019

Karolina Moskwa

Karolina Moskwa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam tą szkołę. Kurs miałam z trzema instruktorami, co zadziałało cuda, gdyż nie opierałam się na doświadczeniu jednego instruktora. Zdanie egzaminu było, tylko formalnością!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.07.2019

Mikołaj Malczyk

Mikołaj Malczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Mili instruktorzy (w szczególności pan Michał i pani Marta), sam kurs przeprowadzony profesjonalnie, bezstresowo i skutecznie. Dzięki dobremu przygotowaniu wyszedłem z wordu z wynikiem pozytywnym za pierwszym razem!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.07.2019

Monika Zaborska

Monika Zaborska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy, zdałam zarówno teorię jak i praktykę za pierwszym razem. Rewelacyjne podejście do kursanta. Instruktorzy cierpliwie wszystko tłumaczą. Z Martą, Sylwkiem oraz Łukaszem jeździ się super. Pełen profesjonalizm.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.07.2019

Karolina Deska

Karolina Deska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę, można się dużo nauczyć. Instruktorzy bardzo miłi stwarzają świetna atmosferę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2019

Weronika Trzepizur

Weronika Trzepizur
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Częstochowie. Miła atmosfera i świetni instruktorzy. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2019

Marcin Skrzypczyk

Marcin Skrzypczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołe bardzo ciekawa teoria, a przede wszystkim jazdy. Świetni instruktorzy i atmosfera. Można się naprawde dużo nauczyć

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.01.2019

Kuba Bednarek

Kuba Bednarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega atmosfera i super instruktorzy, polecam z calego serca!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.01.2019

Julia Bodziachowska

Julia Bodziachowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, luźna atmosfera i pełny profesjonalizm

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.11.2018

Weronika Bogacz

Weronika Bogacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, super atmosfera. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.10.2018

Wiktoria Kostarczyk

Wiktoria Kostarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzięki wam zdałam za pierwszym. Dziękuję!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.10.2018

Łukasz Matysiak

Łukasz Matysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę jazdy! Szczególnie instruktorke z którą miałem jazdy panią Magdę przemiła osoba dzięki której zdanie za 1 razem nie sprawiło żadnego problemu :)Pozdrawiam Łukasz :*

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.08.2018

Klaudia Sztekler

Klaudia Sztekler
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsi instruktorzy w Częstochowie, pełen profesjonalizm!!! Chętnie powtórzyłabym jeszcze raz cały kurs! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.07.2018

Anna Stęclik

Anna Stęclik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkołą jazdy w Częstochowie. Miła atmosfera i świetni instruktorzy. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak