Liczba odwiedzin: 6202 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Nauka Jazdy Sis-Car

  169 opinii w tym 119 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.05.2020

Natalka Kuźma

Natalka Kuźma
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serduszka ❤️ O szkole dowiedziałam się od koleżanki, która bardzo chwaliła sobie sposób nauczania. Miałam okazje jeździć z Panem Darkiem przez 4 godziny. Miły, sympatyczny oraz posiadający ogromną wiedzę instruktor. Mimo, że były to tylko 4 godziny nauczyłam bardzo dużo. Dzięki wskazówkom Pana Darka udało mi się zdać egzamin. Moja jazda stała się płynniejsza i bardziej opanowana. Dziękuje wam bardzo ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.05.2020

Hubert Trzopek

Hubert Trzopek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Sis-car profesjonalne podejście do kursanta rozmowa tłumaczenie naprawdę dodają wiary swoje umiejętności dzięki sis-car mam upragniony dokument pozdrawiam Pana Sylwestera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.05.2020

Kornel Śpiewak

Kornel Śpiewak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra i rzetelna szkola nauki jazdy. Sympatyczni intruktorowie i mila atmosfera. Przygotowanie do egzaminu teorytycznego jak i do praktycznego jest na wysokim poziomie. Osobiscie zdalem oba egzaminy za pierwszym razem, dzieki czemu smialo moge stwierdzic, ze zostalem przygotowany na wysokim poziomie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.03.2020

Agnieszka Zielińska

Agnieszka Zielińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę. Profesjonalne podejście. Miła atmosfera. Motywujący instruktorzy. Nauczą jeździć każdego !!! Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.03.2020

Mariusz Wilczek

Mariusz Wilczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę Sis-Car. Dziś udało mi się zdać egzamin państwowy z części praktycznej za pierwszy podejściem oraz teorię również za pierwszym podejściem. Wykłady z części teoretycznej oraz jazdy przeprowadzane są naprawdę w świetniej atmosferze. Instruktorzy tj.Pan Darek oraz Pan Sylwek z wielką cierpliwością wytłumaczą kursantowi wszystko. Tak samo wykonywanie danych manewrów do skutku. Nie mogę dać innej oceny niż 5!.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.03.2020

Aleksandra Idzik

Aleksandra Idzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu - a to chyba najważniejsze :) dodatkowo przyjazna atmosfera, elastyczny dobór godzin jazd oraz atrakcyjna cena. Mega polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.02.2020

Dawid Andros

Dawid Andros
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy najlepsi. Dużą uczą, dziś zakończyłem egzamin pozytywnie, oznacza ton, że zdałem za pierwszym razem. Instruktorzy przykładają się do swojej pracy, a kursanci zdają bez problemu. Ocena 5, nie mogę dać mniej! Polecam kazdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2020

Anna Tomaszewska

Anna Tomaszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Same plusy nauki w tej szkole,a egzamin zdany za pierwszym razem! Pan Sylwek potrafi dobrze wytłumaczyć , pomoc oraz zmotywować!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.02.2020

Kamila Pawlak

Kamila Pawlak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Sis-Car. Instruktorzy kompetentni, zaangażowani i cierpliwi, atmosfera przyjazna. Bezproblemowe ustalenie grafiku jazd. Dobre przygotowanie do egzaminu dzięki zapoznaniu się z trasami egzaminacyjnymi i powtarzaniem manewrów do skutku ;)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2020

Oliwia Giergielewicz

Oliwia Giergielewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała atmosfera, wyrozumiali i cierpliwi instruktorzy, luźne godziny co do spotkań i jazdy. Jestem bardzo zadowolona z kursu, tym bardziej, że zdałam egzamin za pierwszym razem. Zdecydowanie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2020

Fran Black

Fran Black
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jeżeli ktoś myśli, że w Szczecinie nie da się zdać egzaminu za pierwszym razem - z tą szkołą jazdy jest to jak najbardziej możliwe. Wykłady teorii bardzo ciekawe, profesjonalne podejście do kursanta od samego początku. Instruktorzy są bardzo pomocni, wyrozumiali i cierpliwi. Nie ma problemu z umówieniem się na jazdy czy też przełożeniem ich gdyby coś nam wypadło. Zdecydowanie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.01.2020

Paweł Nic

Paweł Nic
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy, wybrałem opcję e-learningu. Instruktorzy są cierpliwi, kompetetni i chętni do współpracy. Mimo już zdanego egzaminu teorytycznego, to dostałem spore wsparcie z zastosowaniem zasad ruchu drogowego w praktyce oraz uzupełnione zostały jakieś ewentualne braki :) Polecam tą szkołe, jeżeli chcecie bez stresowo się przygotować do egzaminu na prawo jazdy ;)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i gratulujemy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.01.2020

Jakub Kuźma

Jakub Kuźma
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, instruktorzy mają dużą wiedzę i kompetencje oraz cierpliwość. Przyjemna atmosfera, szczególnie polecam instruktorów Pana Darka i Pana Sylwka dużo się od nich nauczyłem i wiele im zawdzięczam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

????????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.01.2020

Zuzia Wiśniewska

Zuzia Wiśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej polecam szkołę SIS Car.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.01.2020

Adrian Grzywacz

Adrian Grzywacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tą szkołę , zajęcia teoretyczne są prowadzone w ciekawy sposób. Zajęcia praktyczne są przeprowadzane w fajnej atmosferze i pełne profesjonalizmu.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.01.2020

Izabela Wróbel

Izabela Wróbel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej polecam SIS-car Każda jazda bez stresowa. Świetne przygotowanie i wynik pozytywny za pierwszym razem ! Bobmba dziękuje jeszcze raz i polecam !!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.01.2020

Anna Nowik

Anna Nowik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkołę jazdy Sis-Car znalazłam przez przypadek, ale był to najlepszy przypadek w moim życiu ! :) cały kurs odbyłam w innej szkole jazdy w Szczecinie i po 30h czułam się kompletnie niepewna, zestresowana i z marną wizją zdania prawka. Dokupiłam 10 doszkalających godzin w Sis-Car i uwierzcie było to niebo a ziemia! - Przede wszystkim nie było żadnego problemu z umówieniem mnie "z zewnątrz" - Nie było żadnego problemu, że nie mogłam stawić się w biurze tylko w kilku wyznaczonych godzinach w ciągu dnia i załatwić sprawę, bo wiadomo, że praca/zajęcia. - Wszystko mobilnie i łatwo, płatność zrealizowałam przelewem - też żadnego problemu. - Instruktorzy przecudowni - p. Darek złoty człowiek, wytłumaczył mi na nowo wszystko - wyciszył i uspokoił - umiałam przejechać trudne skrzyżowania, w końcu! p.Sylwek bardzo dobrze tłumaczył wszelkie błędy i sytuacje na drodze - zero podnoszenia głosu jak w niektórych szkołach, zero stresu, wszystko na najwyższym poziomie! Polecam z całego serca szkołę jazdy SIS-Car - zdałam prawko za pierwszym razem!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.12.2019

Zuzanna Winnicka

Zuzanna Winnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę sis-car. Teoria wraz z praktyką zdana za pierwszym razem. Bardzo dziękuje Panu Darkowi i Panu Sylwkowi za świetne przygotowanie do egzaminów! Pozdrawiam !!!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.12.2019

Wiktoria Góra

Wiktoria Góra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę. Zajęcia teoretyczne prowadzone ciekawie i w dobrej atmosferze, jazdy tak samo. Instruktorzy świetni, którzy na spokojnie wszystko wytłumaczą. A oba egzaminy państwowe zdane za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szerokiej drogi ;)
Pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 01.12.2019

Milena Rudnicka

Milena Rudnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo serdecznie! Miałam przyjemność jeździć z p.Sylwkiem, miła atmosfera, cenne wskazówki,korygowanie błędów, jestem bardzo zadowolona, że wybrałam szkole jazdy Sis Car do jazd doszkalających! Egzamin zdany za pierwszym podejściem co oznacza,że dobrze trafiłam na ostatnie poprawki przed egzaminem. Jeżeli zdawałbym raz jeszcze, ponownie wybrałabym Sis Car‼️!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Nie było dużo do korygowania ;)
Szerokiej drogi i dziękujemy za wybór SIS-CAR.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.12.2019

Izabela Grabowska

Izabela Grabowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam naukę jazdy Sis-Car! Lepszej szkoły nie mogłam sobie wymarzyć. Instruktorzy z przeogromną wiedzą, pełni profesjonalizmu, ale również z fantastycznym poczuciem humoru i cierpliwością. Z całego serca polecam wszystkim, nawet tym którzy bardzo się stresują i ich wiedza jest zerowa. Świetni instruktorzy z Sis-Car poradzą sobie z każdym przypadkiem! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.11.2019

Lila Niewczas

Lila Niewczas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy! Dopiero po jazdach doszkalajacych w Sis-Carze nabrałam pewności siebie za kierownicą i w końcu udało mi się zdać egzamin państwowy. Instruktorzy z powołania z profesjonalnym podejściem oraz miła i bezstresowa atmosfera. Polecam wszystkim, którzy chcą szybko skończyć swoją przygodę z WORDEM :D

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Szerokiej drogi!!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2019

Kaja Izdebska

Kaja Izdebska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam !!!Teoria zdana 74/74, a praktyczny za pierwszym razem. Instruktorzy profesjonalni, prawdziwi fachowcy, wszystko wytłumaczą. Przyjazna atmosfera, każdy się dogada jeśli chodzi o grafik jazd. Wybranie tej szkoły to gwarancja zostania dobrym kierowcą

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulacje :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.11.2019

Paulina Świenta

Paulina Świenta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza nauka jazdy!Dopiero po lekcjach doszkalajacych w tej szkole nabrałam pewności za kierownicą i udało mi się zdać egzamin.Profesjonalne podejście, a przy tym bezstresowa i miła atmosfera. Bezproblemowe umawianie się na jazdy ,elastyczny grafik.Samochody są w bardzo dobrym stanie ,co wcale nie jest takie oczywiste.Polecam wszystkim, gwarantowany sukces!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.11.2019

Łukasz Lewandowski

Łukasz Lewandowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam. Najlepszy możliwy wybór szkoły. Świetnie przygotowali mnie do egzaminu teoretycznego i praktycznego. Miła atmosfera podczas jazd, pełen profesionalizm.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulacje :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.10.2019

Mihlanda Curameng

Mihlanda Curameng
Opinia zweryfikowana przez Facebook

The best school you can have :-) It is highly recommended especially to foreigners. Instructors are very well prepared and giving you the right answers. Level of English language is also very good. Higly recommended.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Well done Mihlanda ????

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.10.2019

Marcel Bajer

Marcel Bajer
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła, która świetnie mnie przygotowała do egzaminu teoretycznego 74/74 oraz praktycznego (za 1-wszym razem), bardzo przyjemna atmosfera, dokładne i ciekawe tłumaczenie, instruktorzy przyjaźni. Kwota niska, także polecam bardzo wszystkim

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.10.2019

Weronika Jankowska

Weronika Jankowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera :) Świetne kursy teoretyczne co przekładało się na lepsza jazdę. Przejeżdżone typowe trasy egzaminacyjne, każdy manewr wykonany źle powtarzany aż będzie bezbłędny. Podejście bardzo profesjonalne. Polecam ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2019

Tomasz Bialowas

Tomasz Bialowas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejście do kursanta, dobre tłumaczenie zagadnień, każdy manewr wyjeżdżony do skutku. Super atmosfera zero nerwów. Egzamin zdany za pierwszym razem, to mówi samo za siebie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy ;)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.09.2019

Marcel Dąbrowski

Marcel Dąbrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkola na zajęciach teoretycznych jak i na jazdsch miła przyjazna atmosfera. Isntruktorzy To świetni ludzie jak i nauczyciele potrafią przekazać wiedzę w ciekawy sposób i zawsze są chętni do pomocy

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak