Nauka Jazdy PRYMUS

 432 opinie w tym 337 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Nauka Jazdy PRYMUS
ul. Maksymiliana Golisza 25 A (vis a vis WORD)
71-681 Szczecin

Kontakt

Opis

https://www.youtube.com/watch?v=66g8E9CCHYASprawdź nasze wynikihttp://www.zdawalnosc.pl/18-szczecin-zdawalnosc-prawa-jazdy-zdawalnosc-ranking-szkol-jazdy-osk-wordNasz ośrodek stawia na wykwalifikowaną i doświadczoną kadrę instruktorską. Do każdego kursanta podchodzimy indywidualnie i dbamy o to, aby nauka w naszej szkole była efektywna i zaowocowała zdanym egzaminem państwowym za pierwszym razem! Kurs rozpoczyna się od zajęć teoretycznych, na których przyszli kierowcy zaznajamiają się z zasadami ruchu.Dlaczego warto skorzystać z naszej oferty:- bo dla nas Kursant jest Najważniejszy- bo mamy Super Instruktorów z bardzo dobrymi wynikami- bo nasza siedziba jest tuż przy WORD (bardzo dobry dojazd komunikacją miejską) - bo na nasz plac manewrowy dojedziecie Państwo w 5 min. od siedziby szkoły (nie tracąc czasu na stanie w korkach) i poruszając się cały czas po trasach egzaminacyjnych- bo żadna inna szkoła nie posiada tylu samochodów do szkolenia(8 x Toyota Yaris zakupionych w salonie, identycznych w wyposażeniu jak w WORD u nas Kursant decyduje kiedy zdaje egzamin państwowy, a nie szkoła podstawiając samochód w WORD w dogodnym dla szkoły, a nie koniecznie dla Kursanta dniu...- bo w cenie kursu gwarantujemy badania lekarskie, gwarantujemy w ramach kursu jazdy po torach manewrowych (łuk) WORD- bo nie ukrywamy kosztów a cena podana na stronie nie różni se od faktycznej- bo opinie, które możecie Państwo przeczytać na nasz temat są napisane spontanicznie po zdanym egzaminie, a nie pisane na zamówienie- bo nasz system planowania jazd pozwala na systematyczność w prowadzeniu zajęć praktycznych (każdy Kursant przynajmniej 3 razy w tygodniu ma zaplanowane jazdy)ZAPRASZAMY!!!

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2900 zł

ul. Maksymiliana Golisza 25 A (vis a vis WORD)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów - zajęcia zdalne w trybie „live” z wykorzystaniem platformy ZOOM
4 godziny lekcyjne (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris) na trasach egzaminacyjnych
dostęp do e-kursu na prawo jazdy „Teoria w domu”
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów (dostęp do pełnej bazy pytań przez 120 dni, podręcznik do nauki)

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat

2900 zł

ul. Maksymiliana Golisza 25 A (vis a vis WORD)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów - zajęcia zdalne w trybie „live” z wykorzystaniem platformy ZOOM
4 godziny lekcyjne (po 45 min) kursu pierwszej pomocy
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris Hibryd) na trasach egzaminacyjnych
dostęp do e-kursu na prawo jazdy „Teoria w domu”
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów (dostęp do pełnej bazy pytań przez 120 dni, podręcznik do nauki)

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Szkolenie uzupełniające skrzynia manualna
1 h – koszt 95 zł 10 h – koszt 900 zł dotyczy Kursantów spoza OSK Prymus
1 h – koszt 90 zł 10 h – koszt 850 zł dla Kursantów OSK Prymus

Szkolenie uzupełniające skrzynia automatyczna
1 h – koszt 95 zł 10 h – koszt 900 zł dotyczy Kursantów spoza OSK Prymus
1 h – koszt 90 zł 10 h – koszt 850 zł dla Kursantów OSK Prymus

cena za pakiet: 95 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Claudia Sawuła

Claudia Sawuła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jak najbardziej godna polecenia! Dzięki mojej Pani Instruktor egzamin zdałam za pierwszym razem. Pani Ewa jest wyrozumiała, uczy przede wszystkim myślenia i przewidywania na drodze. Pełen profesjonalizm. Po jazdach z Panią Ewą egzamin państwowy to tylko formalność.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Adriana Skulska

Adriana Skulska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm! Teoria jak i praktyka przeprowadzona w bardzo miłej atmosferze. Widać, że instruktorzy wkładają całe serce, aby kursant zdał egzamin jak najlepiej. Szkoła godna polecenia ????

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kuba Uciurkiewicz

Kuba Uciurkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nauczyłem się wszystkiego, co było potrzebne, instruktorzy wiedzieli co robią, a na zajęciach z teorii nie było nudno, zwłaszcza na pierwszej pomocy :D, prawko zdane za pierwszym razem (teoria jak i praktyka), wszystkim gorąco poleca!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Hubert MałoLepszy

Hubert MałoLepszy
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Po prostu doskonałe przygotowanie do egzaminu w miłej i przyjemnej atmosferze oraz ogromny plus za elastycznosc godzin co do prakryki

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Romański

Mateusz Romański
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełny profesjonalizm. Kurs teoretyczny został przeprowadzony w przyjemny, humorystyczny sposób. Instruktorzy cierpliwi i mili. Duża elastyczność w kwestii umawiania się na jazdy. Szkoła zdecydowanie godna polecenia!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Mularczuk

Julia Mularczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie najlepszy wybor szkoly nauki jazdy i moja najlepsza decyzja, jaka moglam podjac zapisujac sie tam na kurs. Zajecia teoretyczne prowadzone przez P.Mariusza na najwyzszym poziomie- przyznam sie, ze nie mialam po nich wiekszej potrzeby zagladania do materiałów do nauki, poniewaz wiekszosc wynioslam z zajec. Jazdy zaczelam z P.Jackem, ktory wspaniale mnie do tego przygotowal, wytlumaczyl jak dziala maszyna i nauczyl od podstaw. Epizodycznie jazdy przeprowadzil ze mna P.Tadeusz, po ktorych wynioslam inne techniki prowadzenia (lecz rownie dobre i profesjonalne!)-P.Tadeusz bowiem skupial duzo uwagi na mojej technice jazdy, dzieki czemu czulam, ze te godziny byly maksymalnie wykorzystane. Ostatnim moim instruktorem byl P.Marcin, przy ktorym zdecydowalam sie zostac do konca swojej przygody z prawem jazdy. P.Marcin doszlifowal moja jazde, wprowadzil wspaniala atmosfere, dzieki czemu przestalam sie stresowac, nauczyl bezblednych manewrow i przygotowal do jazdy nie tylo na egzaminie, ale rowniez po nim, poniewaz nie boje sie wsiasc do samochodu sama. To fantastyczne podejscie do kursanta sprawilo, ze nie moglam sie doczekac nastepnych jazd i zalowalam, ze ten czas w samochodzie tak szybko leci. Jedyne, do czego moge sie przyczepic, to wyolbrzymianie niewygodnych sytuacji przez P.Mariusza, bowiem jak np. na wlasna reke próbuje sie zalatwic cos z instruktorem, P.Mariusz, jak tylko sie dowie, bezzwlocznie dzwoni do kursanta, by powiedziec mu "gdzie jego miejsce". Moze wlasnie takie podejscie jest gwarantem utrzymania placowki, by nic nie wychodzilo spod kontroli, lecz trzeba uwazac, bo naprawde niewiele potrzeba, by atmosfera w szkole znacznie sie pogorszyla. Mimo wszystko, jest to wspaniala szkola, z fantastyczna kadra. Sa to osoby znajace sie na rzeczy, wykonujace prace z pasja i zaangazowaniem. Z calego serca polecam wszystkim, ktorzy szukaja dobrej szkoly nauki jazdy w Szczecinie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ania Ciamaga

Ania Ciamaga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, prawko zdane za pierwszym razem, polecam :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Grabowska

Julia Grabowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła, w której nie ma być "milutko", ale w której masz nauczyć się jeździć, nie wydasz "mlionów monet" w WORDZie- bo zdasz za pierwszym razem.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Ania Zöllner

Ania Zöllner
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W tej szkole jazdy sprawdziłam prawie każdego instruktora, I nie jest to żadna ukryta metafora. Wysoki poziom nauczania, klasa i poczucie humoru, To chyba wymogi w CV podczas naboru! Przyjemne jazdy i miła atmosfera, Godziny, które sobie sam kursant wybiera! Brzmi nierealnie? A jest do zrobienia - przychodząc na zajęcia uczeń aż się rozpromienia! Lokalizacja w centrum, świetne samochody, W tej szkole są chyba same wygody. Mówić o Prymusie to jednak za mało, Na kurs należy zapisywać się śmiało!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Eryk Krasiński

Eryk Krasiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktor, z którym jeździłem nie dość, że bardzo pozytywnie i z humorem prowadził zajęcia praktyczne to również nauczył mnie na tyle, że zdałem egzamin państwowy za pierwszym podejściem. To samo można powiedzieć o instruktorze prowadzącym zajęcia teorytyczne. Podejście szkoły do kursanta na wysokim poziomie, pomijając już łatwe i wszechobecne w naszych czasach załatwianie spraw drogą elektroniczną, to także należy pochwalić możliwość praktycznie całodobowego kontaktu telefonicznego w przypadkach „kryzysowych” lub po prostu ważnych pytań z osobą kompetentą, która zawsze potrafiła odpowiedzieć na pytania, a także poradzić co zrobić w wyżej wspomnianych sytuacjach kryzysowych. Ważną rzeczą jest także sposób przeprowadzania egzaminu teorytycznego. Możliwe jest tylko jedno podejście dziennie, co poniekąd zmusza zdających do sumiennej nauki. Próg 72pkt, aby zdać egzamin wewnętrzny także jest dużym bodźcem do solidnego przygotowania się do egzaminu państwowego, który dzięki temu zdaje się bez żadnych trudności. Wielkim plusem jest także jazda w ostatnich godzinach z różnymi instruktorami, gdzie każdy z nich dzięki swoim własnym doświadczeniom pomaga w jeszcze lepszym opanowaniu jazdy po mieście i dostrzega błędy, które zostały niedochwycone przez innych instruktorów. Dzięki temu, kończąc 30 godzin jazd możesz poczuć się solidnym kierowcą, który oczywiście jednak potrzebuje jeszcze sporo doświadczenia, które nabyje już po zdaniu egzaminów. Reasumując, polecam tą szkołe każdemu, kto chce zdać prawo jazdy szybko, a przede wszystkim dobrze się przy tym bawiąc. Pozdrawiam, E.K.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Piotr L .......z ip: 89.229.84.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Do Prymusa trafiłem przez czysty przypadek. Teoria wyłożona w humorystyczny sposób ale na pewno efektowne. Jazdy z Panem Tadeuszem Kaczmarkiem to była czysta przyjemność. Przygotował mnie idealnie i egzamin praktyczny zarówno jeden jak i drugi zdany za pierwszym razem. Szacunek dla Pana Mariusza za prowadzenie tak dobrej szkoły :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marta Panuciak

Marta Panuciak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.02.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szczerze polecam szkołę, szczególnie instruktora Pana Marcina bez którego nie dałabym rady. Dziękuję jeszcze raz!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Wiktoria Ciejek

Wiktoria Ciejek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Doskonale podejście do kursanta, zarówno na zajęciach teoretycznych jak i praktycznych. Instruktorzy bardzo cierpliwi, wyrozumiali i pomocni. Nawet przy małej dyspozycyjności na jazdy nie czekałam długo. Przynajmniej 4 godziny w tygodniu. Nie spotkałam się z żadna nie miłą sytuacją w trakcie kursu jak i po, przy wykupowaniu dodatkowych jazd przed egzaminem. W trakcie 2 godzin, instruktor przejechał wszystkie możliwe trasy egzaminacyjne, które na drugi dzień dostałam. Wszystkie egzaminy wewnętrzne i państwowe pozdawane za pierwszym razem. Szczerze polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Paweł Matyja

Paweł Matyja
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jak najbardziej godna polecenia! Nie zawiodłem się! Ciekawie i w interesujący sposób przekazana teoria na wykładach, profesjonalne zajęcia z pierwszej pomocy - po zajęciach z teorii, "spokojna głowa" o zdany egzamin teoretyczny ;) Profesjonalne i indywidualne podejście do kursanta w trakcie jazd, instruktorzy chętnie odpowiadają na nurtujące pytania, rozwiewają wszelkie wątpliwości. Konkretne przygotowanie do egzaminu praktycznego!! Jazdy z Panem Mariuszem i Marcinem - czysta przyjemność :D POLECAM!!!!!! Egzamin zdany za pierwszym razem!! :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Roksana Trochimiuk

Roksana Trochimiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.02.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście do kursanta ,przy tym zachowane ciepło,życzliwość i wyrozumiałość. Zarówno zajęcia teoretyczne jak i praktyczne odbywały się w fantastycznej atmosferze (zajęcia z pierwszej pomocy bomba), a etap przygotowania do egzaminu nie pozostawił żadnych wątpliwości (milion pytań z mojej strony nawet o najdrobniejsze szczegóły ,na wszystkie uzyskałam wyczerpujące odpowiedzi ,za co jestem niezmiernie wdzięczna). Fantastyczna szkoła, przecudnowni ludzie. Niestety już koniec naszej wspólnej przygody, dlatego też dziękuję za owocną współpracę i ogrom pracy włożony ze strony szkoły, egzamin zdany za pierwszym podejściem.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Przemek Krupa

Przemek Krupa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.01.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gdybym miał odbywać kurs jeszcze raz, ponownie udałbym się do Prymusa. Dogodne terminy jazd (dostosowane do "naszego grafiku"), rzeczowe i wartościowe lekcje teorii, praktyka bezstresowo i "leciutko". Egzamin w WORDZIE zdany za pierwszym razem - na pewno w ogromnym stopniu to zasługa p. Mariusza i jego ekipy. Nie żałuje żadnej wydanej złotówki. W skrócie było mega warto i na pewno będę z sentymentem wspominał. PEŁEN PROFESJONALIZM. Pozdrawiam i polecam.

+ Zaletyprofesjonalizm
- Wadybrak
Oskar Sokołowski

Oskar Sokołowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.01.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mimo początkowych trudności udało się dzięki pomocy instruktorów nauczyć zasad kierowania pojazdem, co pozwoliło mi na zdanie prawa jazdy za pierwszym razem. Dobry i wygodny system ustawiania jazd, nie wymaga odwiedzania ośrodka a zapisy odbywają się przez SMS. W ciągu kursu miałem trzech instruktorów i każdy dołożył starania by poprawić moją jazdę. Egzamin wewnętrzny pomógł mi zrozumieć błędy i lepiej przygotować się na egzamin państwowy, a także dzięki temu zaznajomiłem się z tym jak on "wygląda" co zwiększyło moja pewność siebie. Zajęcia teoretyczne ciekawie odbywane a nauka pierwszej pomocy prowadzona w żywy sposób przez medyka z jednostki wojskowej. Ogólnie bardzo polecam, najlepsza szkoła w Szczecinie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Filip Schabek

Filip Schabek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.01.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!

+ Zaletyprofesjonalizm
- Wadybrak
Danuta Kozlowska-Warlikowska

Danuta Kozlowska-Warlikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.01.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeśli myślisz profesjonalizm, doświadczenie, fachowość, rodzinna atmosfera oraz anielska cierpliwość nawet do najbardziej opornego kursanta to skojarzenie jest tylko jedno – szkoła Prymus. Świetne prowadzone zajęcia teoretyczne, wiele przydatnych informacji, które tylko należy wykorzystać w praktyce. Elastyczny plan godzin jazd w tygodniu. Egzamin wewnętrzny teoretyczny i praktyczny, po to aby sprawdzić samego siebie przed finałowym spotkaniem z Wordem. Na koniec ktoś bez kogo moja „przygoda” nie byłaby kompletna – mój kochany instruktor! Panie Mariuszu - była to czysta przyjemność i ten czas będę wspominać z łezką w oku:). Teraz już wiem, że jak nie będę pomagać to sam sobie dobrze da radę…hihihi. Pozdrawiam Wikipedia:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sara Podsiadłowska

Sara Podsiadłowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.01.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia. Jestem bardzo zadowolona, że trafiłam do Prymusa. Dzięki cierpliwości instruktorów jazdy to była przyjemność. Nie było niepotrzebnego stresu i zniechęcena. Mnie na drogę sukcesu wyprowadził Pan Piotr, którego serdecznie polecam. Bardzo wyrozumiały i cierpliwy. Bierze pod uwagę samopoczucie kursanta, jest po prostu ludzki i wie jak to jest dopiero zaczynać. Z całego serca polecam również Panią Ewę, ktorej takze zawdzieczam zdany egzamin za pierwszym razem. Pani jest po prostu najlepsza, mowila i tlumaczyla tak dlugo az nie zrozumialam, powtarzalam cos do skutku dzieki czemu parkowanie na egzaminie poszlo mi bardzo dobrze, gdzie przed spotkaniem z Pania Ewą było najwiekszym powodem do stresu na egzaminie. Teorie wspominam bardzo dobrze, poznalam świetnych ludzi i nie bylo nudno!;) Dziekuje za wszystko calej załodze Prymusa z Panem Mariuszem na czele

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Majerowski

Kuba Majerowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.01.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cały kurs został przeprowadzony w pełni profesjonalnie, przyjemnie , bez zbędnych stresów czy problemów. Duża elastyczność w kwestii umawiania się na jazdy. Szkoła zdecydowanie godna polecenia!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paulina Redwanc

Paulina Redwanc
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.01.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam szkołę jazdy Prymus ????.wspaniałe podejście do kursanta,ogromne zaangażowanie,wyrozumiałość i cierpliwość. Szczególnie dziękuję Pani Ewie oraz Panu Mariuszowi. Jesteście najlepsi!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marta Wróblewska

Marta Wróblewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.01.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie mam najmniejszych uwag! Kurs prowadzony profesjonalnie w miłej atmosferze. Serdecznie polecam :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Makarczuk

Michał Makarczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.01.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze mogę polecić szkołę jazdy Prymus. Ciekawe wykłady, doświadczeni instruktorzy którzy z zaangażowaniem podchodzą do kursantów i naprawdę zależy im, żeby przygotować kursanta do egzaminu państwowego. Godziny jazd są bardzo elastyczne, nigdy nie miałem problemu z wyborem terminu jazd. Egzamin zdany za pierwszym razem :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kaś Qurovska

Kaś Qurovska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.01.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkola jazdy w 100% godna polecenia! Po pierwsze, czesc teoretyczna kursu - zajecia sa prowadzone przez pana Mariusza w sposob rzetelny, zagadnienia sa omowione bardzo szczegolowo, a wiele przytaczanych zabawnych anegdot i praktycznych przykladow sprawiaja, ze nauka jest efektywna i lekcje sa po prostu bardzo przyjemne :) Dodatkowym plusem sa zajecia praktyczne z ratownikiem medycznym - wojskowym, podczas ktorych wszyscy kursanci odgrywaja rozne scenki sytuacyjne z pierwszej pomocy (odpowiednie zabezpieczenie miejsca wypadku, ocena stanu i pierwsza pomoc poszkodowanym) - w tych zajeciach trzeba uczestniczyc, zeby zrozumiec ich "specyficznosc" ;). Wyklady, nauka z podrecznikiem i dostep do przykladowych testow online sprawily, ze bez najmniejszego problemu zaliczylam czesc teoretyczna egzaminu za pierwszym razem. Moim instruktorem jazd byl pan Marcin, ktoremu jeszcze raz bardzo bardzo dziekuje za cierpliwosc, bycie wymagajacym, a przede wszystkim za wiele dobrych, praktycznych rad. Chociaz przez pierwsze godziny bylam dosyc zestresowana a moja jazda raczej chaotyczna, pan Marcin wszystko tlumaczyl, kazdy manewr byl omawiany (czasem bardzo wiele razy ;)). W efekcie na zajecia przychodzilam zawsze z przyjemoscia, z kazda kolejna godzina odkrywajac, ze prowadzenie samochodu to nie tylko przydatna umiejetnosc, ale i frajda! Dziekuje tez panu Mariuszowi i pani Ewie, z ktorymi odbylam pare godzin jazd i ktorzy rowniez udzielili mi wielu cennych wskazowek. Na kurs w tej szkole zdecydowalam sie szukajac informacji i czytajac pozytywne opinie w Internecie. Z czystym sumieniem dolaczam do grona zadowolonych kursantow i, przede wszystkim, z prawem jazdy w reku, mlodych kierowcow!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agata Kalinowska

Agata Kalinowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.12.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zajęcia teoretyczne przeprowadzane ciekawie i zrozumiale. Zajęcia praktyczne przebiegały w bezstresowej, miłej atmosferze. Pan Marcin, cierpliwy i wyrozumiały instruktor z dobrym podejściem do kursanta. Idealne przygotowanie do egzaminu państwowego. Z czystym sumieniem polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Marta Kaczmarek

Marta Kaczmarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.12.2017

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Trafiłam do szkoły Prymus po 2 letniej przerwie w zdawaniu, wtedy jeszcze z innej szkoły. Najlepszy wybór jakiego mogłam dokonać to właśnie Prymus. Pan Jacek jest niezwykle cierpliwym, wyrozumiałym instruktorem. Balsam na moje zszargane nerwy. Nauczył mnie nie tylko jak zdać, ale i jeździć, z szacunkiem dla innych. Z panem Mariuszem uczyłam się czytać skrzyżowania, widać skutecznie. Polecam każdemu, kto jeszcze nie wie dokąd się udać po swoje marzenia. Pozdrawiam Marta Kaczmarek

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sandra Kuś

Sandra Kuś
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.12.2017
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Atmosfera w szkole bardzo mila, wyklady z teorii byly prowadzone bardzo ciekawie. Instruktorzy bardzo duzo ucza na zajeciach i bardzo dobrze tlumacza. Jezeli ktos chce szybko zrobic kurs i ma do tego troche wolnego czasu, to w tej szkole jest to mozliwe :) Bardzo serdecznie polecam nauke jazdy PRYMUS !!! :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak
Marta Wiśniewska

Marta Wiśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.12.2017
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie wyobrażam sobie robić kurs na prawo jazdy w jakiejkolwiek innej szkole niż Prymus. Wykłady przez P.Mariusza były prowadzone w tak ciekawy, a przy tym przystępny sposób, że bez problemu chłonęłam wiedzę o ruchu drogowym i z chęcią przychodziłam na każde zajęcia. Sposób umawiania się i ustalania godzin jazd uważam za najlepszy z możliwych. Jazdy miałam z 3 instruktorami, trudno powiedzieć wprost, który jest najlepszy, bo każdy z nich jest instruktorem z powołania, który dał mi wiele cennych rad. Najbardziej tęsknię za P.Marcinem, z którym już kilku minutach odnalazłam wspólny język. Polecam :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Michał U .....z ip: 94.254.160.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.12.2017
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła, która umie uczyć, nie ignoruje elementów kursu. Szanuje kursanta i wysyła go dobrze przygotowanego na egzamin. Jeśli ktoś chce, to dzięki tej szkole zda przy pierwszym podejściu. Sprawdziłem, polecam

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak