Nauka jazdy PLAN

 22 opinie w tym 11 zaufanych

Odznaki Szkoły

0 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Nauka jazdy PLAN
11 Listopada 11A
05-825 Grodzisk Mazowiecki

Kontakt

Opis

PLAN Ośrodek Szkolenia Kierowców to profesjonalna szkoła nauki jazdy działająca na terenie powiatu Grodziskiego.

To "Partner"  Gminy Grodzisk Mazowiecki w sprawie współpracy w ramach programu  "Karta Dużej Rodziny".

To wyszkolona i doświadczona kadra, nowy sprzęt, najnowocześniejsze oprogramowanie do prowadzenia wykładów on-line i stacjonarnych oraz na bieżąco aktualizowana baza pytań egzaminacyjnych. Podczas naszych zajęć dokładamy wszelkich starań dla wytworzenia pozytywnej i bezstresowej atmosfery. Przygotowujemy kursantów do podejścia do egzaminu państwowego oraz prowadzimy jazdy doszkalające dla przyszłych kierowców. System naszego szkolenia pozwala na szybkie i efektywne pozyskiwanie wiedzy teoretycznej jak i praktycznej oraz zdobywanie cennego doświadczenia za kierownicą. Naszych kursantów przygotowujemy do samodzielnej i bezpiecznej oraz pewnej jazdy samochodem, szkolimy w taki sposób, żeby egzamin państwowy był naturalnym zakończeniem kursu.

Zobacz pełny opis szkoły

Odziały szkoły

Mazowieckie Pola 26, 96-321 Żabia Wola

tel: 600016252

Żabia Wola

Instruktorzy

Tomasz Sas

Tomasz Sas

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne, Popołudniowy, Wieczorowy

2249 zł

codziennie

11 Listopada 11A

WIĘCEJ Zajrzyj na naszą stronę i zobacz jakie czekają na Ciebie PROMOCJE !!!

W CENIE OTRZYMASZ:
-materiały szkoleniowe (podręcznik + dostęp do testów)
-zajęcia teoretyczne stacjonarne 30 godz (1 godz= 45 min)
-zajęcia praktyczne 30 godz (1 godz= 60 min)
-samochód hyundai i20 identyczny jak w WORD Warszawa i WORD Grójec !!!
-zajęcia z pierwszej pomocy przedmedycznej
-egzamin wewnętrzny teoretyczny i praktyczny po 30 godzinach ZA DARMO

badania lekarskie - dodatkowo płatne


kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne, Popołudniowy, Wieczorowy

2249 zł

codziennie

11 Listopada 11A

WIĘCEJ Zajrzyj na naszą stronę i zobacz jakie czekają na Ciebie PROMOCJE !!!

W CENIE OTRZYMASZ:
-multimedialne materiały szkoleniowe (aplikacja + dostęp do testów)
-zajęcia teoretyczne (E-learning)
-zajęcia praktyczne 30 godz (1 godz= 60 min)
-samochód hyundai i20 identyczny jak w WORD Warszawa i WORD Grójec !!!
-zajęcia z pierwszej pomocy przedmedycznej
-egzamin wewnętrzny teoretyczny i praktyczny po 30 godzinach ZA DARMO

badania lekarskie -dodatkowo płatne

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Cena jednej godziny dla NASZYCH KURSANTÓW to 70 zł !!!

Cennik i pakiety dla osób z poza naszego OSK;
Minimalny pakiet 2 godziny - koszt 180 zł, każda następna 90 zł
pakiet 10 godzin - koszt 800 zł, każda następna 80 zł

cena za pakiet: 180 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Yurii B .......o ip: 79.191.154.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Panie Tomaszu, Dziękuję za cierpliwość i zaangażowanie. Polecam wszystkich.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Nikola Cieślak

Nikola Cieślak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepszy instruktor na jakiego można trafić, z całego serca polecam! Pan Tomasz jest cierpliwy, spostrzegawczy i pełen pozytywnej energii :) Przygotowanie do egzaminu na najwyższym poziomie. Na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło, na kursie poznajemy dokładnie trasy egzaminacyjne, będą też skomplikowane manewry, które potrafi wytłumaczyć krok po kroku (nawet dla wzrokowców znajdzie się rysunek poglądowy!). Choć nauka była intensywna i pełna wiedzy to również nie zabrakło atmosfery pełnej ciekawych rozmów i śmiechu :D

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Dołężka

Patryk Dołężka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobry instruktor polecam każdemu

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ewa Fryzowska

Ewa Fryzowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy, najlepszy instruktor!!! Już po pierwszych zajęciach praktycznych wiedziałam więcej niż po kilku lekcjach w innej szkole. Profesjonalizm, miła atmosfera i przede wszystkim ogromna wiedza Pana Tomasza, którą potrafi przekazać w sposób łatwy i zrozumiały. Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Szymon S Sas ip: 46.204.35.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam OSK Plan całym sercem! Kurs w tej szkole dogłębnie przygotował mnie do egzaminu. Moje pierwsze kroki stawiane za kierownicą odbywały się pod okiem wychwytującego najdrobniejsze błędy instruktora Pana Tomasza. Zostałem od początku naprowadzony na odpowiednie tory, będąc uczonym zaradności w ruchu drogowym. Siedząc w nowiutkim hyundai'u który służył nam do nauki podczas pierwszych godzin jazd instruktor Tomasz spokojnie tłumaczył co należy robić, jak się zachować, oraz objaśniał dlaczego coś zrobione nieprawidłowo mogło by spowodować zagrożenie. Obrazowe wypowiedzi zaprocentowały w późniejszym czasie. Jazda autem przestała być stresująca z powodu wiedzy i świadomości przekazanej mi przez instruktora. Od momentu trzaśnięcia drzwiami auta, wiedziałem że trafiłem w najlepsze miejsce w grodzisku, i z biegiem czasu, oraz przebyciem kursu potwierdziło się to że się nie myliłem. Teoria zdana za 1 podejściem z punktacją 74/74. Egzamin praktyczny bezbłędnie zdany w warszawie za 1 podejściem. Polecam tą szkołę jazdy wszystkim szykującym się do przeskoczenia z fotela pasażera na fotel kierowcy ;)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Martyna P ...s ip: 83.9.226.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pana Tomka polecam wszystkim rozpoczynającym naukę za kółkiem ale też takim jak ja czyli doszkalającym jazdę po długiej przerwie. Od pierwszych lekcji jazdy Pan Tomek z anielską cierpliwością znosił moje wszystkie błędy a było ich dużo... świetnie tłumaczył, uspokajał nerwy, do tego wprowadział dobrą atmosferę, pełną humoru. Dzięki niemu jazda za kółkiem nie jest dla mnie odległym marzeniem. Taki powinien być każdy instruktor. Martyna

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Emilka Składanek

Emilka Składanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zdane !!! !!! Jeśli ktoś potrzebuje jasnej, konkretnej, komunikacji, spokojnego podejscia i ogromu cierpliwości a do tego chce czas na to poświęcony spędzić w super atmosferze i ze świetnym żartem ???? to polecam Pana Tomasza !!!! To był super spędzony czas !!!!! Najważniejsze co osiągnęłam dzięki Panu Tomaszowi to logiczne myślenie podczas prowadzenia auta. !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Anna W .....k ip: 5.173.140.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Tomasz to świetny instruktor - nauczył mnie w 10 godzin więcej niż nauczyłam się podczas całego kursu w innej szkole. Tłumaczył bardzo dokładnie przejazdy przez najbardziej typowe skrzyżowania na egzaminie, tak, że później pokonanie dowolnego skrzyżowania nie stanowiło problemu. Nauczył też skutecznego parkowania prostopadle oraz jazdy tyłem. Dzięki Panu Tomkowi zdałam egzamin za drugim razem na Radarowej, co na pewno nie udałoby się po mojej nauce w poprzedniej szkole. Bardzo polecam! :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agnieszka J ......a ip: 5.173.209.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.05.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Po bardzo długiej przerwie w prowadzeniu auta postanowiłam wykupić jazdy doszkalające. W kilka godzin odbyłam świetnie poprowadzony, skrócony kurs, dzięki któremu mogłam odświeżyć sobie zarówno teorię, jak i praktykę. Dostałam mnóstwo cierpliwości i cennych wskazówek. Serdecznie polecam! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Katarzyna Mizielska

Katarzyna Mizielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam, po kolejnym nie zdanym egzaminie wybrałam jazdy doszkalające u P. Tomasza i się udało!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Borek

Mateusz Borek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w okolicy wg.mnie.Nauczanie na najwyższym poziomie, bezstresowo,indywidualne podejście do kursanta.Ta szkoła uczy jak pokonać stres na egzaminie a szczególnie Pan Tomek.Zdane w Warszawie za pierwszym razem.Polecam tą szkołę każdemu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Szymon Kolk

Szymon Kolk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tę szkołę. Fachowe podejście, jazdy ustawione pod kursanta, pełen profesjonalizm. Dzięki niemu poczułem się pewnie za kierownicą. Zdane za pierwszym razem

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Katarzyna Niewiadomska

Katarzyna Niewiadomska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pierwsze doświadczenie ze szkoła jazdy jak i z kierownicą. Pierwsze lekcje praktyczne pełne przerażenia z mojej strony ale Pan Tomasz odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu skrupulatnie lekcja po lekcji przekazywał mi swoje umiejętności i wiedzę bardzo skutecznie. Nie tuzinkowa metoda nauk, cierpliwość, zaangażowanie, komunikatywność i wiele innych dobrych cech można by wymieniać leczy wszystko prowadzi do Pana Tomasz który ma indywidulany PLAN dla swojego kursanta. Tak jak wyżej pierwsze doświadczenie kurs skończony podejście do teorii za pierwszym praktyczny egzamin nie dużo później (czyli dziś)również zdany za pierwszym razem. Pan Tomasz zbudował bardzo solidny fundament na którym teraz będę budować dalej.????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Sylwia Z ............k ip: 95.160.158.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

PO 3 instruktorach i 7 niezdanych egzaminach trafiłam do pana Tomasza. Już po 2h wiedziałam, że wcześniejszy30h kurs -to pieniądze wyrzucone w błoto. U Pana Tomasza wszystkie lekcje były tak samo intensywne. Manewry, manewry, manewry! Egzamin zdany w Warszawie. Trasa sprawdzona i wyćwiczona. Parkowanie, górka i łuk -wyćwiczone. Pan Tomasz wychwytuje błędy, potrafi świetnie tłumaczyć i nie traci czasu na jeżdżenie prosto- w poprzedniej szkole robiłam 1-2 parkowania na 2h jazd a tutaj parkowanie, cofanie, skręcanie, zawracanie i tak w koło. Polecam-nie ma lepszego nauczyciela-wiem co mówię. Wielkie dzięki! SYLWIA

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kuba M .......i ip: 85.232.232.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo profesjonalna szkoła nauki jazdy. Teoria oraz praktyka najlepsza w okolicy. Ogromna wiedza idąca z profesjonalnym podejściem do kursanta, która przekłada się w codzienności. Pan Tomek najlepszy instruktor na jakiego można trafić. Polecam J.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Justyna Grabowska

Justyna Grabowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pan Tomek jest najlepszym instruktorem na jakiego można trafić! Wszystko dokładnie potrafi wytłumaczyć, nie tracąc przy tym cierpliwości do kursanta. Jest czujny i uważny - nie skupia się na samej nauce, ale na wszystkim co się dzieje dookoła. Podczas zajęć zauważył starszego mężczyznę, który przewrócił się na chodniku i rozbił sobie nos. Pan Tomek kazał mi się zatrzymać, zanim ja zdążyłam zauważyć co się dzieje i błyskawicznie udzielił mężczyźnie pierwszej pomocy. Dodatkowo, Pan Tomek jest mistrzem przeprowadzania egzaminów wewnętrznych tak, aby wiedzieć czego można się spodziewać na egzaminie państwowym. Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Artur J .......k ip: 46.215.78.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super instruktor, świetne podejście do kursanta i najlepsza atmosfera jakiej życzyłbym każdemu w drodze po prawko.

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Milena Lewandowska

Milena Lewandowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Tomek jest super instruktorem i nie zamieniłabym go na żadnego innego :) świetnie wszystko tlumaczy, aż czlowiek zrozumie, a przy tym jest bardzo cierpliwy i opanowany. Potrafi rozładować ewentualny stres podczas lekcji, dzięki czemu lekcje mijają w bardzo pozytywnej atmosferze. Polecam serdecznie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Renata Sałek

Renata Sałek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Profesjonalne podejście do kursanta Wysoki poziom nauczania Polecam każdemu -bezstresowe przygotowanie do egzaminów

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia W ......z ip: 95.40.3.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo polecam jazdy z Panem Tomkiem! Super atmosfera, brak stresu podczas jazdy oraz przesympatyczny i doświadczony instruktor! <3 !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Iwona F ....z ip: 37.47.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo serdecznie polecam jazdy u Pana Tomasza! Nie bez przyczyny zaznaczyłam wszystkie pozytywne cechy - to były zdecydowanie najlepsze ze wszystkich moich jazd, a miałam doczynienia z kilkoma instruktorami. Pan Tomasz jest bardzo cierpliwy, rzetelny, ma niebanalne podejście, bardzo często powtarzaliśmy jakże istotną teorię podczas praktyk, otrzymywałam trafne przykłady różnych zachowań na drodze. W dodatku atmosfera była luźna oraz nie raz pełna śmiechu :) poleciłam Tomasza moim koleżankom, więc polecam i państwu :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Marta B ......k ip: 5.173.153.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam. Naukę jazdy miała z Panem Tomaszem. Po niecałych 3 miesiącach kursu, egzamin zdany za pierwszym podejsciem .Pan Tomasz jest bardzo dobry nauczycielem, konkretnie wszystko tłumaczy, jest cierpliwy ale tez wymagający. Do Pana Tomasz trafiłam z polecenia , zachęcona dobra zdawalnością i sie nie zawiodłam .Marta

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak