Liczba odwiedzin: 6383 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Nauka Jazdy OSK Auto Expert

  75 opinii w tym 65 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.02.2020

Kaja Grzesińska

Kaja Grzesińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.01.2020

Joanna Mazur

Joanna Mazur
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Auto Expert to bez wątpienia najlepsza szkoła nauki jazdy. Dzięki wspaniałemu instruktorowi Irkowi nie tylko zdałam egzamin, ale przede wszystkim nauczyłam się jeździć. Opanowałam umiejętności, których nie nauczyli mnie w mojej poprzedniej szkole. Duża cierpliwość, umiejętne wyjaśnienia zasad ruchu drogowego w praktyce, nacisk na samodzielność w prowadzeniu pojazdu - to bez wątpienia jedne z podstawowych atutów tej szkoły.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.11.2019

Bartłomiej Grzybek

Bartłomiej Grzybek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po 8 latach przerwy od kursu na prawo jazdy w Dąbrowie Górniczej końcu się przemogłem i dałem sobie drugą szansę, tym razem w Katowicach. Znalazłem AutoExpert w internecie, wybrałem tę firmę poprzez stosunek "jakość (bazując na rankingach) / cena" (oferta 10h jazd z rabatem zrobiła swoje). I powiem szczerze: Po 8 latach przerwy od kółka nauczyłem się wszystkiego na nowo. Pan Irek to niesamowity fachura! Po pierwsze, profesjonalista - zwracał mi uwagę na każdy błąd, szczegół, dobitnie tłumacząc o co chodzi. Po drugie - bardzo miły, ludzki człowiek. Nie było nigdy problemu z przełożeniem jazd na inny termin, godzinę, zmianę umówionego miejsca. Po trzecie - szybko poznałem trasy egzaminacyjne, więc na egzaminie NIC mnie nie zaskoczyło. Jak miałem z czymś problem, wałkowaliśmy do oporu (parkowanie równoległe itp). Ani razu nie poczułem "odbębnienia" roboty przez instruktora. Indywidualne i profesjonalne podejście. Egzamin zdałem za pierwszym razem. Polecam wszystkim!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.11.2019

Zosia Ignatowicz

Zosia Ignatowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100%!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.09.2019

Damian Strzałka

Damian Strzałka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega kompetentni instruktorzy , fajna atmosfera . Po 6 latach przerwy wystarczyło 10 godzin jazd z tymi ludźmi i egzamin zdany za pierwszym razem .Polecam tą szkołę jest mega dzięki nim nawet parkowanie równoległe nie jest już dla mnie straszne !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.09.2019

Natalia Słupianek

Natalia Słupianek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła nauki jazdy! Po 4 latach od zakończonego kursu w innej szkole jazdy postanowiłam wykupić godziny w AutoExpert i raz jeszcze spróbować. AutoExpert okazało się strzałem w 10! Po 10 godzinach z Panią Anią czułam się dużo pewniej i lepiej przygotowana niż po 30 godzinach w poprzedniej szkole - instruktor na medal, anielska cierpliwość. Świetnie przygotowuje do egzaminu, profesjonalne podejście a za razem genialna atmosfera podczas jazd. Polecam wszystkim, którzy wahają się z wyborem szkoły nauki jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.07.2019

Mikołaj Tomborowski

Mikołaj Tomborowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałem sposobność odbywać jazdy doszkalające z przemiłą Panią Anią, u której od razu dało się dostrzec pełen profesjonalizm i ogromną wiedzę. W ciągu zaledwie trzech spotkań wyeliminowała ona wszystkie błędy i zadbała o najdrobniejsze szczegóły, udzielając wielu cennych wskazówek. Dzięki naprawdę solidnemu przygotowaniu nie miałem wątpliwości, że egzamin zakończy się wynikiem pozytywnym.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.06.2019

Wiktor Truszkowski

Wiktor Truszkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam szkolę OSK Auto Exptert. Zaczynając od wykładów, które były naprawdę ciekawe i nie nudziły. Dzięki Panu Irkowi teoria nie była żadnym problemem. Oraz oczywiście jazdy. Jestem bardzo wdzięczny Pani Ani i Panu Zbyszkowi. Dużo cennych porad i praktycznych wskazówek. Dodatkowo to niesamowicie sympatyczne i cierpliwe osoby. Z tego względu jazdy zawsze były dla mnie przyjemnością, a nie niepotrzebnym stresem. Bardzo dziękuję!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.05.2019

Patrycja Sądej

Patrycja Sądej
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Baardzo polecam tę szkołę. Na wykładach nie dało się nudzić, a jazdy to sama przyjemność. Widać, że Pani Ania jest instruktorką z powołania, z anielską cierpliwością:), która bardzo dobrze nauczyla mnie jazdy samochodem i udzieliła wiele cennych wskazówek, dzięki którym łatwiej było mi zdać egzamin. Dziękuję za wszystko! Lepiej trafić nie mogłam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.04.2019

Marcin Sitkiewicz

Marcin Sitkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę. Teoria u Pana Irka to sama przyjemność, nie da się nudzić. Jazdy zorganizowane bardzo dobrze przez super instruktorów na pojazdach w super stanie technicznym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.04.2019

Agnieszka Peteja

Agnieszka Peteja
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam tą szkołę nauki jazdy.  Instruktorzy podchodzą do swoich obowiązków z pełnym profesjonalizmem, zachowując przy tym bardzo miłą i bezstresową atmosferę. Bardzo dziękuję Pani Ani za wsparcie, za przywrócenie wiary w siebie i za zdanie egzaminu z wynikiem pozytywnym:D oczywiście pozdrawiam Pana Irka z którym również miałam przyjemność jeździć:) Jeszce raz polecam wszystkim, którzy wahają się z wyborem szkoły nauki jazdy.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.04.2019

Ada Karkoszka

Ada Karkoszka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam naukę w OSK Auto Expert! Idąc na kurs jeszcze nigdy nie siedziałam za kierownicą, a egzamin zdałam za 1 razem. Zatem jestem najelpszym przykładem na to, iż odpowiedni nauczyciel to podstawa. Bardzo dziękuję panu Zbyszkowi i Pani Ani za profesjonalizm, cierpliwość i serce włożone w prace.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.04.2019

Dawid Gaweł

Dawid Gaweł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście i spokojna atmosfera, sprawią, że nawet laik jest w stanie zdać egzamin. Tak było w moim przypadku, dlatego korzystając z okazji dziękuję Pani Ani oraz Panu Zbyszkowi za doskonale przygotowanie do egzaminu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 18.04.2019

Victoria Rzymelka

Victoria Rzymelka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałam przyjemność jeździć z Panią Anią i Panem Andrzejem. Pan Andrzej uczy umięjętności, potrzebne na codzień, a Pani Ania idealnie przygotowywuje na egzamin. Atmosfera w samochodzie jest bardzo przyjemna i bez stresu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

nudne wykłady

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.04.2019

Ania Michnowska

Ania Michnowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazda w bardzo miłej atmosferze po trasach egzaminacyjnych. Świetni instruktorzy z dobrym podejściem do kursanta. Podziwiam za cierpliwość:)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.04.2019

Agnieszka Spendel

Agnieszka Spendel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy sama przyjemnosc . polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 11.04.2019

Michał Akpa

Michał Akpa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne, profesjonalne pojdescie do nauki jazdy. Miło spędzone chwile za kółkiem, ogromna wiedza prowadzących kurs. Jazda trasami, które zawsze trafiają się na egzaminie państwowym w Katowicach. Jestem niezmiernie wdzięczny całemu zespołowi autoexpert a w szczególności Pani Ani dzięki, której zdałem. Jeszcze raz dziękuje i POZDRAWIAM!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.04.2019

Marcin Galus

Marcin Galus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra L polecam Pama Maćka w tej szkole....

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.04.2019

Agnieszka Szczygieł

Agnieszka Szczygieł
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Ireneusz to świetny instruktor!idealne podejście do kursanta.Podziwiam za cierpliwość :)Szczerze polecam OSK AUTO EXPERT!???????? Serdecznie dziękuję za wszystko;-)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.04.2019

Laura Jaworek

Laura Jaworek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie ma nic lepszego niż zdany egzamin bez niepotrzebnych stresów i nerwów. Z ręką na sercu polecam Naukę Jazdy OSK Auto Expert. Cenię ich za pełen profesjonalizm, perfekcyjne przygotowanie do życia w ”miejskiej dżungli” oraz za luźną atmosferę, która sprzyja nauce i zdobywaniu nowych umiejętności. Wykłady prowadzone w ciekawy sposób dzięki czemu czas płynie szybciej, a wiedza na nich zdobyta zostaje szybko przekłuta w praktykę. W moim przypadku tej sztuki uczył mnie Pan Zbyszek oraz Pani Ania. Każdy z nich ma inny temperament ale wiedzę równie obszerną. Zarówno z Panią Anią jak i Panem Zbyszkiem nauczyłam się bezpiecznie kierować samochodem ale również poznałam wszystkie egzaminatorskie trasy i ewentualne pułapki. Zachęcam do korzystania z usług Auto Expert, bo po prostu warto!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.03.2019

Tomasz Bysiak

Tomasz Bysiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktoży, polecam Pana Andrzeja, miła atmosfera i wiedza przekazywana konkretnie. Wszystko to sprawiło że egzamin zdany za pierwszym razem, gorąco polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.03.2019

Patrycja Jarzembowska

Patrycja Jarzembowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzięki nauce w tej szkole jazdy przestało dla mnie stanowić problem parkowanie. Zdobyłam cenne doświadczenie w bezstresowej atmosferze. Polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.03.2019

Iwona Rozynek

Iwona Rozynek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie wyobrażam sobie przygotowywać się do egzaminu na prawo jazdy gdzie indziej niż w OSK Auto Expert. Instruktorzy z doświadczeniem oraz wiedzą. Bardzo miła atmosfera jazdy, a w jej trakcie cenne uwagi przydatne do egzaminu oraz codziennej jazdy samochodem. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.03.2019

Robert Kuchmacz

Robert Kuchmacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełna profeska ! I tyle w temacie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.03.2019

Aleksandra Baluch

Aleksandra Baluch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Auto Expert to najlepsza szkoła jazdy na jaką mogłam trafić. Instruktorzy Pani Ania i Pan Irek świetnie uczą techniki jazdy i dobrze znają trasy egzaminacyjne, dzięki czemu egzaminator nie miał się do czego przyczepić. Mają cierpliwość i wspaniałe podejście do kursanta. Zawsze chętnie służą pomocą oraz czasem na dodatkowe jazdy. Nigdy nie było problemu z dostosowaniem jazd do mojego czasu. Bardzo dziękuję i polecam wszystkim chętnym chcącym zdać prawko za pierwszym razem, a wszystkim podchodzącym do egzaminu życzę powodzenia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.02.2019

Mateusz Dejworek

Mateusz Dejworek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, szybka teoria, świetni instruktorzy a szczególnie polecam instruktora Andrzeja, egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.02.2019

Mateusz Ferenc

Mateusz Ferenc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Katowicach! Zdałem za drugim razem po 10 latach! Gdyby nie oni to nigdy by mi się nie udało :) pozdrawiam i polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.01.2019

Wojtek Zarzycki

Wojtek Zarzycki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, zdane za pierwszym razem w Katowicach

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.01.2019

Jaro Jarmużek

Jaro Jarmużek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam OSK Auto Expert. Zdałem za pierwszym podejściem instruktorzy bardzo cierpliwi. Grafik dostosowany został pod moje godziny pracy. Jak dla mnie bez zastrzeżeń.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.01.2019

Iwona Świetlik

Iwona Świetlik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście instruktora

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak