Liczba odwiedzin: 2782 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Nauka Jazdy Marcin Sokół

  79 opinii w tym 40 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.05.2020

Sandra Krzyżostaniak

Sandra Krzyżostaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę jazdy Sokół. Oczywiście egzamin zdany za pierwszym razem! Zawdzięczam to najlepszemu instruktorowi Panu Marcinowi, który świetnie mnie przygotował nie tylko do egzaminu, ale i do bycia dobrym i ostrożnym kierowcą. Fantastyczni instruktorzy z bardzo dobrym i indywidualnym podejściem do kursanta. Jeśli zdać za pierwszym razem to tylko w tej szkole.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy. GRATULUJEMY zdanego egzaminu za pierwszym podejściem.
Pozdrawiamy serdecznie :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.04.2020

Karolina Wulkiewicz

Karolina Wulkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zadopwolona jestem, że tutaj trafiłam, a to dzięki moje,u przyjacielowu, który również tutaj uczył się jeździć. Polecam innym osobom tą szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów. Dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy serdecznie :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2020

Wojtek Głogowski

Wojtek Głogowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jak najbardziej do polecenia. Każdy, sprawdzę każdy instruktor z którym jeździłem był bardzo miły, chętnie wszystko tłumaczył i wykazywał się dużą cierpliwością. Jazdy były dla mnie czymś miłym, chętnie na nie uczęszczałem. Moim głównym instruktorem był Pan Mariusz, którego zapamiętam naprawdę dobrze. Przygotował mnie do egzaminu naprawdę porządnie, dzięki czemu bez większych problemów zdałem egzamin praktyczny za pierwszym razem. Do teorii przygotowywał nas właściciel szkoły - Pan Marcin Sokół, który również przez cały okres szkolenia chętnie tłumaczył nam wszystkie zagadnienia związane z kursem prawa jazdy. Dzięki temu egzamin teoretyczny również zdałem za pierwszym razem. Serdecznie polecam tą szkołę.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem. Cała ekipa "Sokoła" serdecznie pozdrawia :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2020

Patryk Strojek

Patryk Strojek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolony z instruktorów przygotowali mnie jak najlepiej i zdałem za pierwszym razem !!!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i gratulujemy zdanego egzaminu za pierwszym razem.Cała ekipa "Sokoła" serdecznie pozdrawia :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 09.01.2020

Agnieszka Stawiarska

Agnieszka Stawiarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła warta polecenia!!miałam obawy czy w moim wieku warto robić prawko, teraz wiem, że moje obawy były niepotrzebne. Jeździłam z różnymi instruktorami i każda godzina była wartościowa, w biurze pomagają zaplanować i dostosować grafik do twoich potrzeb. Uczą nie tylko jak zdać ale jak jeździć bezpiecznie i pewnie. Plusem jest lokalizacja sali edukacyjnej.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie :) Pozdrawiamy serdecznie :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.12.2019

Iza Caban

Iza Caban
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zadowolona!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy zdania egzaminu za pierwszym razem :) Pozdrawiamy serdecznie :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.12.2019

Mateusz Bołąkowski

Mateusz Bołąkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobrzy instruktorzy i świetne przygotowanie do egzaminu.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy zdania egzaminu za pierwszym razem :) Pozdrawiamy serdecznie :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.12.2019

Iwona Ruszak

Iwona Ruszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzięki jazdom doszkalającym mogłam sprawdzić się po 10 latach nie jeżdżenia samochodem. Dziękuję za wyrozumiałość i cierpliwość.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie :) Pozdrawiamy serdecznie :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.11.2019

Karolina Kozerska

Karolina Kozerska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i gratulujemy zdania egzaminu za pierwszym razem. Pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.11.2019

Hubert Szreder

Hubert Szreder
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre i przyjazne relacje między kursantami i instruktorami. Elastyczne godziny wykładów i dobra atmosfera panującą na nich przyśpiesza ich czas. Polecam instruktora Pana Krzysztofa może i wymagający ale prawko zdane za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i gratulujemy zdania egzaminu za pierwszym razem. Pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 09.10.2019

Patryk Gendek

Patryk Gendek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo ciepła i przyjemna atmosfera zarówno podczas jazd jak i zajęć. Dobra organizacja i profesjonalne podejście, dobrzy instruktorzy i bardzo pomocna pani sekretarka. Każdemu szczerze polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i gratulujemy zdanych egzaminów :) Cała ekipa "Sokoła" serdecznie pozdrawia :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.10.2019

Grzesiek Adamus

Grzesiek Adamus
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko na wysokim poziomie, miła atmosfera, każdemu polecam jeśli chce zdać :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i gratulujemy zdania egzaminu za pierwszym razem. Pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.09.2019

Konrad Brendy

Konrad Brendy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko fachowo i profesjonalnie, egzamin zdany za 1 razem. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i gratulujemy zdania egzaminu za pierwszym razem. Pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.09.2019

Gosia Czaczyk

Gosia Czaczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam tę szkołę jazdy! Cześć teoretyczna przebiegła bardzo ciekawie i sprawnie;Sekretarka-pani Elwira błyskawicznie rozpisala godziny jazdy,zawsze służyła pomocą i uśmiechem. Instruktorzy-lepszych nie można było sobie wymarzyc,oazy spokoju,pełni humoru i przede wszystkim skarbnice wiedzy. Pan Mariusz-mój główny mentor spisał się na medal ! Nie żałuję żadnej wydanej złotówki na odbycie kursu ;)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem:) Cała ekipa "Sokoła" serdecznie pozdrawia :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.09.2019

Kuba Konieczyński

Kuba Konieczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega szkoła, super instruktorzy, przemiła atmosfera i przedewszytskim atrakcyjna cena polecam z całego serducha

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Z całego serducha dziękujemy i gratulujemy zdanych egzaminów :) Cała ekipa "Sokoła" serdecznie pozdrawia :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 27.08.2019

Kamil Winnicki

Kamil Winnicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super, polecam z całego serducha!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Z całego serducha dziękujemy i gratulujemy zdanych egzaminów :) Cała ekipa "Sokoła" serdecznie pozdrawia :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 23.08.2019

Roksana Huba

Roksana Huba
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła warta polecania kazdemu !!! Podziękowania dla wszystkich instruktorów z ktorymi jedziłam: dla Pana Krzysztofa za pierwsze lekcje prowadzienia samochodu ,dla Pana Mariusza za cierpliwość, a szegolnie dla Pana Marcina za motywacje, wskazówki i dobry humor :) Dziękuję rownież Pani Elwirze z biura za pomoc w dostosowaniu godzin jazd. <3

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i gratulujemy zdanych egzaminów :) Cała ekipa "Sokoła" serdecznie pozdrawia :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.08.2019

Zuza Kwiatkowska

Zuza Kwiatkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Sensownie przeprowadzona teoria.Większość praktyki miałam z Panem Marcinem ,którego serdecznie polecam .Miła atmosfera podczas jazd i przydatne wskazówki. Pana Krzysztofa też mogę polecić ,jest bardzo spokojny i ma anielską cierpliwość.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i gratulujemy zdania egzaminu za pierwszym razem. Pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.06.2019

Weronika Ossowicz

Weronika Ossowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dziękuje świetnej szkole jazdy! Pan Marcin świetnie przygotował do egzaminu - „przecież to proste jak drut kolczasty”. Moi instruktorzy byli bardzooo cierpliwi i mieli świetne poczucie humoru. Dziękuje panu Michałowi - za przygotowanie szczególnie na łuku, Panu Grzegorzowi „no to teraz w lewo” i za katowanie ze mną strasznego skrzyżowania jakim jest „Rodła”. Pani z sekretariatu także otrzymuje ode mnie serdeczne podziękowania i wyrazy szacunku. Zawsze dostępna, zawsze pomocna nawet przy przesuwaniu terminów. Zawsze uśmiechnięta i z spokojem wszystko tłumaczy nawet po 3 razy. Zdałam za 1, wiec jeszcze raz dziękuje! <3

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Cała ekipa Sokoła bardzo dziękuje i gratuluje zdanego egzaminu za pierwszym razem :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 18.06.2019

Paulina Sidorczuk

Paulina Sidorczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, pomocni ludzie, polecam gorąco ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.06.2019

Szymon Ostatek

Szymon Ostatek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazd, profesjonalne podejście instruktorów, miła obsługa, dokładnie ćwiczone trasy egzaminacyjne od samego początku jazdy. polecam gorąco

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i gratulujemy zdania egzaminu za pierwszym razem. Pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.06.2019

Ewa Domańska

Ewa Domańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, profesjonalizm, zawsze pomocni instruktorzy, zwracanie uwagi na szczegóły. Trasy egzaminacyjne ćwiczone od początku jazd. Z całego serca polecam jako instruktora prowadzącego Pana Marcina- zawsze uśmiechnięty, cierpliwy, z poczuciem humoru, bardzo dobrze przekazuje wiedzę. ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanego egzaminu za pierwszym podejściem. Pozdrawiamy serdecznie :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.05.2019

Klaudia Sucha

Klaudia Sucha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, mili instruktorzy z cierpliwym podejściem do kursantów. Pani z biura uprzejma i pomocna. Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i pozdrawiamy serdecznie :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.05.2019

Karolina Czyż

Karolina Czyż
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wspaniała szkoła, wspaniali instruktorzy! Kurs przebiegł bardzo szybko z czego jestem bardzo zadowolona:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanego egzaminu za pierwszym podejściem. Pozdrawiamy serdecznie :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.04.2019

Karolina Buła

Karolina Buła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nalepsi instruktorzy z jakimi miałem doczynienia. Profesjonalne, rzeczowe tłumaczenie przepisów ruchu drogowego oraz przede wszystkim jazdy praktyczne bezstresowe i z dużą dozą cierpliwości.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy zdania egzaminu za pierwszym razem. pozdrawiamy serdecznie :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.04.2019

Marta Babska

Marta Babska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs warty polecenia, naprawdę wspaniałe przygotowanie nie tylko do egzaminu, ale przede wszystkim jazdy:) bardzo fajni instruktorzy, sprawna teoria.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanego egzaminu za pierwszym podejściem. Pozdrawiamy serdecznie :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.04.2019

Paulina Bartoszewska

Paulina Bartoszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoda że tylko 5 gwiazdek można dać bo ja z pewnością i czystym sumieniem dałabym ich dużo dużo więcej. Moim instruktorem z którym jeździłam był Pan Krzysztof który zasługuje na najwyższe uznanie. Do tego Pani pracująca w biurze,która zawsze wszystko tak ułoży że naprawdę można i pracę i naukę pogodzić ze sobą. Naprawdę polecam !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za wszystkie gwiazdki :) Pozdrawiamy serdecznie :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.04.2019

VeroniCa Boguszewicz

VeroniCa Boguszewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkola naprawdę warta polecenia. Naprawdę uczą. Posiadają instruktorów dla każdego. Egzamin zdany za drugim razem (ale tuż przy wordzie na powrocie- z własnej głupoty) naprawdę polecam✌️✌️✌️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy :) Pozdrawiamy serdecznie :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.03.2019

Marcelina Cytryna

Marcelina Cytryna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przemiła atmosfera i instruktorzy, bardzo dobra organizacja, kurs zrobiłam w półtora miesiąca. Polecam serdecznie! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanego egzaminu za pierwszym podejściem :) Pozdrawiamy serdecznie :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.03.2019

Karol Urbanek

Karol Urbanek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy :)