Liczba odwiedzin: 2624 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Nauka Jazdy Marcin Sokół

  75 opinii w tym 39 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2020

Tomasz D .......i ip: 5.184.100.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Witam. Z ukończonego tu kursu jestem niezmiernie zadowolona gdyż bardzo dobrze przygotował mnie on do egzaminu prawa jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i gratulujemy zdanego egzaminu za pierwszym razem. Pozdrawiamy serdecznie :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.04.2020

Magda M ......k ip: 31.183.207.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobrze, ze wybrałam właśnie tą szkołę. Przyjaciel mi ją polecił. On również uczył się tu jeździć.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy serdecznie :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.02.2020

Darek T .........i ip: 31.183.200.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Tu pracują ludzie, którym faktycznie się chce człowieka nauczyć jeździć!! Bardzo dziękuję!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i gratulujemy zdanych egzaminów. Cała ekipa "Sokoła" serdecznie pozdrawia :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.02.2020

Dorota L .....k ip: 5.173.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam. Pomimo obaw i stresu egzamin spokojnie zdany za 1 razem . Główne podziękowania dla Pana Marcina z którym miałam większość jazd -za cierpliwość i opierdziel kiedy było trzeba , podziękowania również dla Pana Mirosława za cenne wskazówki podczas jazd przed samym egzaminem oraz Pani Elwirze z biura za wielka pomoc dosłownie we wszystkim.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i gratulujemy zdanego egzaminu za pierwszym razem.Cała ekipa "Sokoła" serdecznie pozdrawia :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.02.2020

Szymczak K ..... ip: 5.173.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdeczne podziękowania dla Pana Krzysztofa, dzięki któremu udało się za pierwszym razem!- doświadczenie tego instruktora przekłada się na efektywność nauki, bardzo dobry sposób tłumaczenia wszystkich trudniejszych rzeczy:) Drugi instruktor, z którym miałam okazje jeździć- Pan Mirosław również miło mnie zaskoczył, pokazał mi jak perfekcyjnie wykonać luk, parkować i zawracać(cenne rady bardzo się przydały) Bardzo miły i przede wszystkim cierpliwy człowiek:) Pozdrawiam również Panią z biura-bardzo uprzejma i pomocna osoba:) Wszystko co opisałam miało miejsce podczas czterogodzinnej jazdy dodatkowej, nauka na naprawdę wysokim poziomie, szczerze i z całego serca polecam!

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i gratulujemy zdanego egzaminu za pierwszym razem. Pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.02.2020

Wiktoria B ....k ip: 89.64.61.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam z całego serca szkołę jazdy a w szczególności pana Krzysztofa- człowieka o anielskiej cierpliwości i ogromnej wiedzy. Pan Elwira pracująca w biurze zawsze uśmiechnięta i chętna do pomocy!

Plusy

brak

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i gratulujemy zdanych egzaminów :) Cała ekipa "Sokoła" serdecznie pozdrawia :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.01.2020

Karolina P ........a ip: 31.183.202.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo fajnie i dokładnie przeprowadzane wykłady. Było ciekawie a nie nudno. Jazdy samochodem też były super.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie :) Pozdrawiamy serdecznie :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 09.01.2020

Krystian K ........i ip: 31.0.123.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetne wykłady z dobrą atmosferą, instruktorzy potrafiący przekazać wiedzę oraz jasno przedstawione koszta!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie :) Pozdrawiamy serdecznie :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.12.2019

Agata K ....... ip: 89.151.33.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła, która porządnie przygotuje do jazdy. Z całego serca polecam Pana Krzysztofa- jest to człowiek niezwykle cierpliwy, który potrafi wszystko wytłumaczyć.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 23.11.2019

Kamila B .....k ip: 89.64.9.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miła, sympatyczna wręcz rodzinna atmosfera. Pełne profesjonalizmu szkolenia teoretyczne i praktyczne. Atrakcyjna cena. Indywidualne podejście do kursanta. Elastyczne godziny nauki. Polecam instruktora Pana Krzysztofa - wymagający a zarazem cierpliwy i wyrozumiały. Jego profesjonalizm, wiedza i zaangażowanie umożliwiły mi zdanie egzaminu za pierwszym razem. Dziękuję. Kamila B.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i gratulujemy zdanego egzaminu za pierwszym razem. Pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.11.2019

Tymoteusz R ......i ip: 37.47.183.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dzięki nim zdanie egzaminu nie stanowi problemu, polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i gratulujemy zdanego egzaminu. Pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.11.2019

Konrad B .... ip: 178.42.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dałem Wam 5 gwiazdek ale zasługujecie oczywiście na dużo więcej. Dzięki Szkole jazdy Sokół uwierzyłem w siebie i swoje umiejętności, Zaangażowanie, podejście do klientów oraz ciągłe rozwijanie kompetencji aby być świetnymi instruktorami godne szacunku.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i gratulujemy zdania egzaminu za pierwszym razem. Pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.10.2019

Zuzia ..k ip: 5.173.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła ma dobre podejście do kursantów. Wszyscy są mili, łatwo uczy się jazdy, teoria również jest w ciekawy sposób przekazywana. Podejście jest bardzo dobre. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i gratulujemy zdania egzaminu za pierwszym razem. Pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2019

Alicja G ......a ip: 79.185.200.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo fajni i cierpliwi instruktorzy, którzy potrafią wszystko fachowo objaśnić a przede wszystkim pracują z pasją do zawodu. Bardzo się ciszę,że akurat u nich zdawałam kurs na prawko.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i gratulujemy zdania egzaminu za pierwszym razem. Pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.10.2019

Karolina W .....n ip: 89.71.103.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła godna polecenia!! Wspaniałe, indywidualne podejście do każdej osoby, ciepła atmosfera i przede wszystkim dobra nauka! Każdy instruktor stara się przekazać swoją wiedzę i umiejętności w jak najlepszy sposób:) Szczególnie dziękuje Panu Mirkowi za cierpliwość i poświęcony czas;) Nie żałuję, że do Was trafiłam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i gratulujemy zdanych egzaminów :) Cała ekipa "Sokoła" serdecznie pozdrawia :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.10.2019

Oliwia Adamczyk

Oliwia Adamczyk
Opinia niezweryfikowna

Szkoła godna polecenia! Wspaniałe, indywidualne podejście do każdej osoby, ciepła atmosfera i przede wszystkim dobra nauka! Każdy instruktor zwraca uwagę na najmniejsze drobnostki i stara się przekazać swoją wiedzę i umiejętności w jak najlepszy sposób:) Cieszę się, że do Was trafiłam!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i gratulujemy zdanych egzaminów :) Cała ekipa "Sokoła" serdecznie pozdrawia :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.07.2019

Wiktoria B ......a ip: 31.1.155.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dziękuje za świetną naukę! Jeśli chodzi o mnie, to każdemu będę polecać tą szkołę! Wykłady przez p.Marcina bardzo ciekawe, a instruktorzy cierpliwi i co najważniejsze dobrze uczą jeździć. Podziękowania również dla pani z sekretariatu. Jeśli ma ktoś wątpliwości lub nie jest pewny nad wyborem szkoły, to mogę napisać, że ta będzie najlepszym wyborem! Teoria i praktyka zdana za 1 razem. Dziękuje jeszcze raz! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem:) Cała ekipa "Sokoła" serdecznie pozdrawia :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2019

Katarzyna M ..... ip: 178.42.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobre warunki do zdobywania umiejętności kierowcy. Bezpieczne samochody i nauka całkowicie bezstresowa. Moim skromnym zdaniem to najlepsza szkoła w Szczecinie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanego egzaminu za pierwszym razem :) Pozdrawiamy serdecznie :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.05.2019

Filip K .....w ip: 37.47.141.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super atmosferka

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.03.2019

Aleksandra S ......a ip: 37.47.175.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Super instruktorzy, teoria - krótko, zwięźle i na temat. Atrakcyjna cena

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.03.2019

Matylda F Fus ip: 79.185.42.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła jazdy, którą warto polecić każdemu człowiekowi pragnącemu zostać dobrym kierowcą. Doświadczeni istruktorzy z dobrym podejściem. Udowadniają że jeżdzić można w każdym wieku. Ja mam 50 lat i zdałam egzamin za pierwszym podejściem bez zbędnego stresu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy serdecznie :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.02.2019

Anna M .........a ip: 89.64.14.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła z polecenia koleżanki i bardzo trafny wybór:) instruktor Grzesiek najlepszy z najlepszych! Podejście jak mało kto:) Atmosfera na jazdach była super, za kierownica kompletnie bezstresowo, vox fm grał w głośnikach, a nauka wchodziła bardzo szybko ???? + teoria z Panem Marcinem pełna humoru, a Pani Elwira z biura super babka, pozdrowienia dla całej ekipy - kursantka Ania z 2016????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy. Cała ekipa "Sokoła" serdecznie pozdrawia :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.02.2019

Sandra Z .....a ip: 89.64.21.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy w Szczecinie. Nauka na wysokim poziomie a instruktorzy mają dużą cierpliwość do kursantów. Po kursie w tej szkole egzamin zdany bez żadnego problemu za pierwszym razem. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy :)
Gratulujemy zdanych egzaminów. Pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.01.2019

Marta D .......... ip: 37.47.190.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Egzamin zdany za pierwszym razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

GRATULUJEMY :) Pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 31.01.2019

Magdalena W ....r ip: 94.254.232.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pan Krzysztof to najlepszy instruktor jakiego mialam, przekazal mi niezwykle cenne rady, czulam sie bardzo dobrze przygotowana idac na egzamin.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.01.2019

Patryk L .........i ip: 188.147.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miła atmosfera, profesjonalne podejście, dobre przygotowanie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

GRATULUJEMY I POZDRAWIAMY :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.12.2018

Dominika N ......k ip: 5.173.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor, który był moim prowadzącym był bardzo profesjonalny. W bardzo miłej atmosferze, bez stresowo spędziłam wszystkie jazdy. Zostałam bardzo dobrze wyszkolona, bez problemu zdałam egzamin wewnętrzny i zewnętrzny za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.12.2018

Daniel B ........i ip: 83.23.250.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Jak najbardziej polecam!!! Profesjonalne podejście do kursanta. I mniej godzin do końca kursu tym bardziej pewny siebie a to dzięki instruktorom.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.12.2018

Paulina K .......a ip: 212.14.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo miła atmosfera, prosfesjonalni instruktorzy

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.11.2018

Aneta P ....a ip: 89.64.59.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

wszystko było super, powyżej oczekiwań, świetne auta, doświadczeni instruktorzy, ciekawe wykłady. Dzięki nim mogę pochwalić się nowym prawkiem, zdanym za drugim razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

GRATULUJEMY I DZIĘKUJEMY ZA ZAUFANIE. POZDRAWIAMY :)