Liczba odwiedzin: 2624 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Nauka Jazdy Marcin Sokół

  75 opinii w tym 39 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2019

Łukasz Koliński

Łukasz Koliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam. Profesjonalni instruktorzy którzy potrafią wszystko wyjaśnić w prosty i przystępny sposób.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.01.2019

Monika Lisowska

Monika Lisowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

najlepsza szkoła jazdy nie tylko w okolicy, ale również an całym świecie. pomogą zdać egzamin nawet najbardziej niedoświadczonym kierowcom. ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.01.2019

Wiktoria Kawecka

Wiktoria Kawecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

świetni instruktorzy, super cena

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

GRATULUJEMY I POZDRAWIAMY :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.12.2018

Natalia Białek

Natalia Białek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mój kurs przebiegł bardzo szybko i w fantastycznej atmosferze. Po kursie w tej szkole czułam się pewnie w aucie czego owocem było zdanie państwowego egzaminu za pierwszym razem!. Pracownicy współpracujący z Panem Marcinem wykonują swoją pracę na medal. Sam Pan Marcin jest osobą bardzo sympatyczna i zawsze niesie pomoc swoim kursantom. Serdecznie polecam tę szkołę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.12.2018

Kuba Kiersnowski

Kuba Kiersnowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Marcin to dobry i wyrozumiały instruktor, do tego z poczuciem humoru. Polecam tę szkołę

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.12.2018

Kasia Jarząbek

Kasia Jarząbek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo serdecznie pana Marcina- szefa szkoły. Instruktor z powołania, świetna atmosfera, podbudowujące podejście do kursanta. Motywuje na każdym kroku. Jest świetnym wykładowca: opowiada ciekawie, z dokładnością zwraca uwagę na ważne aspekty, które musimy uwzględnić podczas prowadzenia pojazdu. Szkoła jazdy na 6+!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy i pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.12.2018

Maksym Mittelstadt

Maksym Mittelstadt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła , ogromna możliwość modyfikacji jeśli chodzi o godziny jazd . Polecam !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.12.2018

Natalia Kawka

Natalia Kawka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dokładne wytłumaczenie, podejście z anielską cierpliwością. Przygotowanie do samego końca. Zdecydowanie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy :)