Nauka Jazdy Marcin Sokół

 128 opinii w tym 70 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Nauka Jazdy Marcin Sokół
ul. Grodzka 7 (I piętro)
70-560 Szczecin

Kontakt

Opis


Poznaj naszą szkołę jazdy

W naszej szkole nauki jazdy pragniemy wyszkolić kierowcę posiadającego dobrą znajomość przepisów ruchu drogowego oraz poprawną technikę prowadzenia pojazdu. Podczas kursu prawa jazdy przekazujemy podstawowe wiadomości z zakresu obsługi samochodu oraz uczymy, jak kulturalnie zachować się na drodze i udzielić pierwszej pomocy w razie wypadku.

Nauka jazdy prowadzona jest w nowych, klimatyzowanych samochodach Toyota Yaris – pojazdach stosowanych na egzaminach państwowych. Każdego uczestnika kursu prawa jazdy uczymy prowadzić takie auto, na jakim będą egzaminowani, co daje im odpowiednie przećwiczenie i komfort psychiczny. Sala wykładowa, w której odbywa się część teoretyczna kursu prawa jazdy, wyposażona jest w niezbędne pomoce dydaktyczne oraz komputery z testami, które uczestnicy kursu będą musieli zdać na egzaminie teoretycznym. Nasza szkoła jazdy w Szczecinie oferuje niezbędną pomoc kursantom, dlatego każdy z nich może bezpłatnie poćwiczyć rozwiązywanie zadań, także poza godzinami szkoleń. Podczas kursu na prawo jazdy odbywają się zajęcia z pierwszej pomocy, które prowadzone są przez lekarza specjalistę chorób wewnętrznych.
Indywidualne podejście

Jesteśmy szkołą jazdy, która indywidualnie podchodzi do każdego kursanta. Nasi instruktorzy wiedzą, że każdy uczeń ma inne umiejętności, zdolności i potencjał. Dopasowujemy tok nauki jazdy do każdego z osobna. Jesteśmy elastyczni – ustalamy terminy i godziny zajęć zgodnie z możliwościami kursantów, a nie instruktora nauki jazdy. Staramy się kierować wyrozumiałością, odpowiadamy na wszelkie pytania i tak planujemy zajęcia praktyczne, by w pełni przećwiczyć wszystkie manewry i doszlifować słabsze strony poszczególnych osób. Niepewnym uczniom proponujemy także jazdy dodatkowe i jazdy doszkalające, które pomogą dopracować jazdę. Nie zwlekaj i zapisz się na kurs prawa jazdy !
Kontakt

Każdy nasz instruktor nauki jazdy posiada nie tylko niezbędne uprawnienia do prowadzenia kursu na prawo jazdy, ale także potrafi rozmawiać z drugą osobą. Wiemy, że pierwsze zajęcia w szkole jazdy mogą być dla wielu osób bardzo stresujące – staramy się, aby ten stres nie zdominował Waszych umiejętności. Gwarantujemy profesjonalne podejście.
Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2349 zł

14.06.2021

ul. Grodzka 7 (I piętro)

WIĘCEJ W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) - możliwość nauki w wersji e-learning, ilość miejsc ograniczona (8-10 osób) 30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris) egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka materiały dla kursantów Dodatkowo płatne: badania lekarskie Cena kursu: -> kurs dla osób uczących się - 2299 zł -> kurs dla osób nie uczących się - 2349 zł

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Antoni B ........i ip: 31.183.200.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fajna bardzo szkoła. Brak ukryttych kosztów za kurs. Miłe i profesjonalne podejscie do klienta.

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów
- Wadybrak
Marta Falińska

Marta Falińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dzięki tej szkole udało mi się szybko zdać egzamin na prawo jazdy, na czym bardzo mi zależało. Bardzo miła atmosfera, i wyrozumiali instruktorzy! Polecam pana Marcina, Mirka, Tomka oraz Grześka. Nauka jazdy przebiegała w sympatycznej bezstresowej atmosferze, a jednocześnie była skuteczna. Dzięki temu sam egzamin państwowy nie był w cale taki stresujący, jak niektórzy go opisują ;)

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie. Gratulujemy zdanych egzaminów. Pozdrawiamy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak

Kacper P ...a ip: 37.47.135.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę nauki jazdy. Od początku do końca kursu bardzo dobry kontakt. Pomoc z biura jak i pomoc, wiedza i cierpliwość instruktorów na 6. Jeszcze raz polecam.

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie. Gratulujemy zdanych egzaminów. Pozdrawiamy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Nastazja Dibrova

Nastazja Dibrova
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkole jazdy! Wszystko dobrze zorganizowane, bardzo miła atmosfera, prawie wszystcy instruktorzy wyrozumiali wszystkiego nauczą i powtórzą, dzieńki temu egzamin państwowy zdany za pierwszym razem :) Jedynie tylko nie polecam instruktora Pana Michała - najgorsze jazdy z nim. Miałam poczucie, ze on prowadzi, a ja tak sobie tu siedze, zeby się nie nudziło(

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Krzysztof G ..........i ip: 5.173.24.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy mili, wyrozumiali i potrafią uczyć jazdy, cudowna sekretarka, która stara się jak może by dopasować godziny jazd do naszych potrzeb.

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

a ...r ip: 5.173.16.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Klasa!!!!! nic dodac nic ująć gdyby nie pan Tomasz R. Nie bylo by opcji na zdanie z calego serca polecam i bede polecal !!!!!!✌

Odpowiedź:

GRATULUJEMY !!! Dziękujemy za zaufanie :) Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gabi Lewandowska

Gabi Lewandowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko dobrze zorganizowane , bardzo miła atmosfera , instruktorzy wyrozumiali wszystkiego nauczą i powtórzą , bardzo polecam tą szkole jazdy która bardzo mi pomogła zdać egzamin państwowy za pierwszym razem :)

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak

Natalia R R. ip: 89.73.130.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Szkołę Jazdy Pana Marcina Sokoła! Sympatyczna atmosfera w biurze i w szkole, indywidualne podejście do kursanta, pozytywne podejście instruktorów. Jeździłam z Panem Krzysztofem, Marcinem, Grzegorzem i Mirkiem. Każdy z nich wiele wniósł do mojej wiedzy i umiejętności w prowadzeniu samochodu. POLECAM :)

Odpowiedź:

GRATULUJEMY !!! Dziękujemy za zaufanie :) Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dominik S ........k ip: 94.254.169.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Rewelacyjna nauka jazdy! Mili instruktorzy a jeździłem z Panem Marcinem, Krzyskiem, Mirkiem i Tomkiem. Grafik jazd elastyczny, fachowa nauka i fajne podejście do kursantów, którzy dopiero się uczą! Pan Marcin ostoja spokoju, reszta instruktorów również świetna i fachowa. Teoria przyjemna cena również!

Odpowiedź:

GRATULUJEMY!! Dziękujemy za zaufanie. pozdrawiamy :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kuba Ślęczka

Kuba Ślęczka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdane na spokojnie za pierwszym razem teoria jak i praktyka. Najlepsza szkoła jazdy w Szczecinie, super atmosfera, empatyczni i bardzo dobrzy instruktorzy (polecam Pana Marcina, Mirka, Grzegorza i Tomka), bardzo komfortowo, elastyczne i indywidualne podejście do kursanta. Wszystko dzięki najlepszej Pani Elwirze, która jest niezastąpiona. Pozdrawiam

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Mateusz Olejnik

Mateusz Olejnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Po długim czasie zwlekania z prawem jazdy, zdecydowałem się i mimo pracy i napiętego grafiku udało mi się umówić jazdy dzięki super Pani Elwirze, a dzięki ekstra instruktorom niedawno zdać egzamin! Gorąco polecam!

Odpowiedź:

Gratulujemy. Dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kacper Magda

Kacper Magda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam ????

Odpowiedź:

Gratulujemy zdania egzaminów za pierwszym razem. Dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kuba Podgórski

Kuba Podgórski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo Fajna atmosfera instruktorzy sa wyrozumiali I dostosowuja sie do potrzeb kursanta. Marcin Sokol jako instruktor wiadomo najlepszy. Milo wspominam, udalo sie zdac za 1 razem :)

Odpowiedź:

Gratulujemy zdania egzaminów za pierwszym razem. Dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Eryka L .......a ip: 79.185.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy godna polecenia. Metody nauczania teorii i praktyki, podejście do klienta oraz ceny bardzo dobre. Jestem zadowolona, że osiągnęłam z nimi swój sukces odbierając upragnione prawo jazdy. Dziękuję.

Odpowiedź:

Gratulujemy. Dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jacek Qrantowicz

Jacek Qrantowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

doszkolenie przed egzaminem. zdane za pierwszym podejściem

Odpowiedź:

Gratulujemy zdania egzaminów za pierwszym razem. Dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kuba Pszczoła

Kuba Pszczoła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wypas bez żadnego ale, a instruktora takiego jak Grzesiek to ze świecą szukać,polecam!

Odpowiedź:

Gratulujemy zdania egzaminów za pierwszym razem. Dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Karolina K ......... ip: 94.254.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.07.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła w mieście!!! Bardzo miła atmosfera. Pani Elwira to cudowna kobieta - zawsze znalazła dogodny termin jazdy dla kursanta, zaś Pan Mariusz to idealny instruktor - spokojny, opanowany, usmiechniety, nie krzyczy tylko cierpliwie tłumaczy popełniane przez kursanta blędy. Egzamin zdany za pierwszym razem, dziękuję !!!! Szkoła jak najbardziej godna polecenia

Odpowiedź:

Gratulujemy zdania egzaminów za pierwszym razem. Dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

o ...d ip: 5.184.123.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła bardzo dobrze przygotowała mnie do egzaminu!

Odpowiedź:

Gratulujemy zdania egzaminów za pierwszym razem. Dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Magda G ...... ip: 37.47.148.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.06.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super instruktor, wszystko tłumaczy !!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Tomasz D .......i ip: 5.184.100.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Witam. Z ukończonego tu kursu jestem niezmiernie zadowolona gdyż bardzo dobrze przygotował mnie on do egzaminu prawa jazdy.

Odpowiedź:

Dziękujemy i gratulujemy zdanego egzaminu za pierwszym razem. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Sandra Krzyżostaniak

Sandra Krzyżostaniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy Sokół. Oczywiście egzamin zdany za pierwszym razem! Zawdzięczam to najlepszemu instruktorowi Panu Marcinowi, który świetnie mnie przygotował nie tylko do egzaminu, ale i do bycia dobrym i ostrożnym kierowcą. Fantastyczni instruktorzy z bardzo dobrym i indywidualnym podejściem do kursanta. Jeśli zdać za pierwszym razem to tylko w tej szkole.

Odpowiedź:

Dziękujemy. GRATULUJEMY zdanego egzaminu za pierwszym podejściem.
Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magda M ......k ip: 31.183.207.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.04.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobrze, ze wybrałam właśnie tą szkołę. Przyjaciel mi ją polecił. On również uczył się tu jeździć.

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera
- Wadybrak
Karolina Wulkiewicz

Karolina Wulkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.04.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zadopwolona jestem, że tutaj trafiłam, a to dzięki moje,u przyjacielowu, który również tutaj uczył się jeździć. Polecam innym osobom tą szkołę.

Odpowiedź:

Gratulujemy zdanych egzaminów. Dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wojtek Głogowski

Wojtek Głogowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jak najbardziej do polecenia. Każdy, sprawdzę każdy instruktor z którym jeździłem był bardzo miły, chętnie wszystko tłumaczył i wykazywał się dużą cierpliwością. Jazdy były dla mnie czymś miłym, chętnie na nie uczęszczałem. Moim głównym instruktorem był Pan Mariusz, którego zapamiętam naprawdę dobrze. Przygotował mnie do egzaminu naprawdę porządnie, dzięki czemu bez większych problemów zdałem egzamin praktyczny za pierwszym razem. Do teorii przygotowywał nas właściciel szkoły - Pan Marcin Sokół, który również przez cały okres szkolenia chętnie tłumaczył nam wszystkie zagadnienia związane z kursem prawa jazdy. Dzięki temu egzamin teoretyczny również zdałem za pierwszym razem. Serdecznie polecam tą szkołę.

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i gratulujemy zdanych egzaminów za pierwszym razem. Cała ekipa "Sokoła" serdecznie pozdrawia :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Strojek

Patryk Strojek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolony z instruktorów przygotowali mnie jak najlepiej i zdałem za pierwszym razem !!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i gratulujemy zdanego egzaminu za pierwszym razem.Cała ekipa "Sokoła" serdecznie pozdrawia :)

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Darek T .........i ip: 31.183.200.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.02.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Tu pracują ludzie, którym faktycznie się chce człowieka nauczyć jeździć!! Bardzo dziękuję!

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i gratulujemy zdanych egzaminów. Cała ekipa "Sokoła" serdecznie pozdrawia :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak

Dorota L .....k ip: 5.173.152.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Pomimo obaw i stresu egzamin spokojnie zdany za 1 razem . Główne podziękowania dla Pana Marcina z którym miałam większość jazd -za cierpliwość i opierdziel kiedy było trzeba , podziękowania również dla Pana Mirosława za cenne wskazówki podczas jazd przed samym egzaminem oraz Pani Elwirze z biura za wielka pomoc dosłownie we wszystkim.

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i gratulujemy zdanego egzaminu za pierwszym razem.Cała ekipa "Sokoła" serdecznie pozdrawia :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Szymczak K ..... ip: 5.173.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.02.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdeczne podziękowania dla Pana Krzysztofa, dzięki któremu udało się za pierwszym razem!- doświadczenie tego instruktora przekłada się na efektywność nauki, bardzo dobry sposób tłumaczenia wszystkich trudniejszych rzeczy:) Drugi instruktor, z którym miałam okazje jeździć- Pan Mirosław również miło mnie zaskoczył, pokazał mi jak perfekcyjnie wykonać luk, parkować i zawracać(cenne rady bardzo się przydały) Bardzo miły i przede wszystkim cierpliwy człowiek:) Pozdrawiam również Panią z biura-bardzo uprzejma i pomocna osoba:) Wszystko co opisałam miało miejsce podczas czterogodzinnej jazdy dodatkowej, nauka na naprawdę wysokim poziomie, szczerze i z całego serca polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie i gratulujemy zdanego egzaminu za pierwszym razem. Pozdrawiamy :)

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Wiktoria B ....k ip: 89.64.61.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca szkołę jazdy a w szczególności pana Krzysztofa- człowieka o anielskiej cierpliwości i ogromnej wiedzy. Pan Elwira pracująca w biurze zawsze uśmiechnięta i chętna do pomocy!

Odpowiedź:

Dziękujemy i gratulujemy zdanych egzaminów :) Cała ekipa "Sokoła" serdecznie pozdrawia :)

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Karolina P ........a ip: 31.183.202.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.01.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajnie i dokładnie przeprowadzane wykłady. Było ciekawie a nie nudno. Jazdy samochodem też były super.

Odpowiedź:

Dziękujemy za zaufanie :) Pozdrawiamy serdecznie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera
- Wadybrak