Liczba odwiedzin: 12964 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Nauka Jazdy MAGNET

  241 opinii w tym 164 zaufane
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.11.2019

Mateusz Gieryga

Mateusz Gieryga
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła na świecie, Krzysiu i Radziu najlepsi! Teoria i praktyka za pierwszym!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.09.2019

Wiktoria Felisek

Wiktoria Felisek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła . Instruktorzy z doświadczeniem w szczególności polecam P.Magde z którą miałam wszystkie godziny . Miła i przyjemna atmosfera !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.09.2019

Marta Kirpa

Marta Kirpa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo kompetentni instruktorzy,wykłady super wyłożone,wiedza pomaga na jazdach.Terminy jazd elastyczne,przeprowadzane nardzo profesjonalnie.Przecudowna atmosfera.Najlepsza szkoła jazdy w Szczecinie.Gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.09.2019

Ada Kochanowska

Ada Kochanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs teoretyczny prowadzony w fajny, zrozumiały sposób. Panowała na nim przyjemna atmosfera. Instruktorów jest wydaje mi się dosyć dużo, dla mnie zdecydowanie najfajniejsi to pan Radek i Krzysiu. Bardzo ich polecam, mają dobre podejście do kursantow, można się dużo przy nich nauczyć i miło spędzić czas na jazdach. Najlepiej mi się z nimi jeździło, nie stresowałam się. Od ukończenia kursu dokupowalam sobie kilka jazd przed egzaminem. Było trochę krucho z wolnymi terminami i tutaj bardzo pomocne ze strony biura było to, że informowano mnie gdy jakieś terminy się zwalniały. Ogólnie bardzo polecam, będę miło wspominać naukę w tej szkole.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.07.2019

Michalina Dudra

Michalina Dudra
Opinia zweryfikowana przez Facebook

miła atmosfera i porządne przygotowanie do egzaminu:)

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.07.2019

Alicja Wiśniewska

Alicja Wiśniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy ! Rewelacyjna atmosfera, super instruktorzy, lepiej nie mogłam trafić ;) Gorąco Polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.07.2019

Mateusz Bułgajew

Mateusz Bułgajew
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejscie do klienta, swietni instruktorzy, wyrozumiały pan z recepcji, szczerze polecam !

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.07.2019

Jolanta Celak

Jolanta Celak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca. Super instruktorzy rewelacyjna atmosfera

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 15.07.2019

Monika Ziętara

Monika Ziętara
Opinia zweryfikowana przez Facebook

MAGNET polecam z całego serca.super instruktorzy i świetna atmosfera.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.06.2019

Patryk Lisiecki-Fraj

Patryk Lisiecki-Fraj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, na poważnie, ale bez spiny przygotowuje do egzaminu i nie tylko. Fantastycznie jeździło mi się z Panią Gosią, będzie mi tego brakowało :) Szczerze polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.06.2019

Grzegorz Winczakowski

Grzegorz Winczakowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.06.2019

Kacper Głuszak

Kacper Głuszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła polecam bardzo :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 22.05.2019

Patryk Grzelak

Patryk Grzelak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu państwowego, który już za mną. Na początku zajęcia z teorii, spodziewałem się raczej że teoria nie będzie z bardzo ciekawa ale p.Radek genialnie prowadził zajęcia, z których wiele wyniosłem. Następnie jazdy, które w większości miałem z p.Krzysztofem który nauczał w miłej i przyjaznej atmosferze i wiele się nauczyłem bo startowałem z kompletnego zera nie wiedząc jak rozmieszczone są pedały. Egzamin wewnętrzny dobrze zobrazował mi jak będzie przebiegać państwowy, dzięki temu nic mnie nie zaskoczyło. Dziękuję za przygotowanie do egzaminu, mogę już wyruszyć na drogę.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.05.2019

Natalia Perek

Natalia Perek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sercem szkoła godna polecenia mimo tego, że tylko korzystałam z dodatkowych godzin jazdy przed egzaminem po 7 latach. Pani Gosia instruktorka... Wspaniała kobieta, która wkłada w swoją pracę dużo serca i cierpliwości... Jak jazdy to tylko z nią.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.05.2019

Robert Dzięciołowski

Robert Dzięciołowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu, co pozwala go bezstresowo zdać za pierwszym razem. Pełen profesjonalizm i dobra obsługa w biurze. Bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.03.2019

Martyna Sadlak

Martyna Sadlak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo! Teoria bardzo dobrze wyłożona, jazdy bezstresowo z fantastycznymi instruktorami (polecam bardzo Panią Gosię), godziny jazd dopasowane do czasu, którym się dysponuję. Miła obsługa na recepcji ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.03.2019

Michał Borkowicz

Michał Borkowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam gorąco świetna szkoła wyrozumiali, wymagający i mili instruktorzy. Bardzo uprzejma i miła obsługa w biurze, mimo wielokrotnego przekładania godzin, zawsze bezproblemowo dało się ustalić terminy kolejnych jazd. Zajęcia prowadzone profesjonalnie i ze śmiechem bez spiny.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.03.2019

Magdalena Czerniawska

Magdalena Czerniawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam przeszłam z innej szkoły po 6 latach :) bardzo sympatyczni instruktorzykazdy z nich uczy czegoś innego ale najbardziej polecam Pana Mateusza jest najbardziej wymagający ale sądzę że warto ????????

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.02.2019

Michał Zalewski

Michał Zalewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu ! Solidne przygotowanie zarówno teoretyczne jak i praktyczne. Auta egzaminacyjne, wspaniali instruktorzy, cierpliwi. Zdane za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2019

Kinga Paluch

Kinga Paluch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy❤️ wszyscy instruktorzy wspaniale przygotowują do jazdy oraz egzaminu. Bardzo dobrze dopasowany grafik do kursanta. Zdałam za pierwszym razem.❤️ Polecam, polecam ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 24.01.2019

Emilia Lech

Emilia Lech
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim, bardzo dobra szkoła jazdy. Instruktorzy mili, cierpliwi, profesjonalnie podchodzą do swojej pracy. Kuba na recepcji zawsze chętny do pomocy przy ustalaniu terminów. Teoria z Panem Radkiem była ciekawa i zrozumiała. Jazdy przebiegały zawsze w miłej i bezstresowej atmosferze. Miałam możliwość jeździć prawie ze wszystkimi instruktorami i każdy z nich mnie czegoś nauczył. Dziękuję Pani Magdzie i Pani Gosi za cenne rady przed egzaminem. Najwięcej jazd miałam z Panem Krzyśkiem, który nauczył mnie prawie wszystkiego od podstaw i miał do mnie dużo cierpliwości i życzliwości, za co mu bardzo dziękuję.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.01.2019

Mateusz Trafas

Mateusz Trafas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajna szkoła. Bardzo pozytywni instruktorzy :) POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.12.2018

Janek Banaszczyk

Janek Banaszczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystko supi. Bardzo fajne. Polecam wszystkim. Dzięki

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.12.2018

Alex Lis

Alex Lis
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Szczecinie. Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.11.2018

Mikołaj Szymkowiak

Mikołaj Szymkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni i profesjonalni instruktorzy oraz super atmosfera.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.11.2018

Pamela Jasińska

Pamela Jasińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.10.2018

Julia Mazurkiewicz

Julia Mazurkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobrze wyszkolona kadra. Profesjonalne podejście. I przemiła atmosfera sprzyjająca w szkoleniu. ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.09.2018

Dominik Siwy

Dominik Siwy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega profesjonalna szkoła jazdy, dzięki cudownym instruktorom i ich wsparciu zdałem za pierwszym razem. Zero stresu na egzaminie� każdemu polecam, bo mimo, że to było tylko 2 miesiące nauki to bardzo się z nimi związałam � cały personel jest suuper, otwarty, przemiły, ale i bardzo profesjonalny � teoria z Panem Radkiem była super, a większość moich jazd z Panią Gosią była bezstresowa, konkretna i co najważniejsze spędzona w pozytywnej i żartobliwej atmosferze! A Pan Kuba zawsze służył pomocą, informacja i dobra rada! Jazdy z Panią Magdą dzień przed egzaminem bardzo dużo mi dały ��

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.08.2018

Hania Szul

Hania Szul
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cała szkoła jest bardzo profesjonalna. Panuje tu dobra, przyjazna atmosfera. Jeżeli chodzi o wykłady z teorii to prowadzący jest niezastąpiony, wszystko przebiega jasno i konkretnie, zajęcia są bardzo ciekawe i ciężko jest na nich zasnąć. Jazdy miałam prawie z każdym instruktorem i bardzo dobrze je wspominam. Od każdego z nich można wynieść coś nowego, co bardzo się przydaje później. Instruktorzy są bardzo uprzejmi, kulturalni i wyrozumiali, zawsze jak była taka potrzeba można było się z nimi dogadać i wyjaśnić wątpliwości. Muszę jeszcze pochwalić stronę internetową, która mnie osobiście urzekła- mam na myśli to że są tam same konkrety, bez jakiś długich niepotrzebnych opisów i co najważniejsze jest napisana ilość miejsc jaka została na kurs. ???? Między innymi ta strona internetowa przekonała mnie do wyboru tej szkoły jazdy, ponieważ pokazjue ich duży profesjonalizm. Ogólnie mówiąc polecam wszystkim to miejsce, żeby efektywnie i bez nerwów zdać prawko ????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.08.2018

Natalia Danilewicz

Natalia Danilewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Sympatyczni, wyrozumiali oraz cierpliwi instruktorzy

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak