Nauka Jazdy MAGNET

 308 opinii w tym 201 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Nauka Jazdy MAGNET
ul. Joachima Lelewela 8a
71-154 Szczecin

Kontakt

Opis

Szkoła Nauki Jazdy MAGNET

Jesteśmy prężnie rozwijającą się profesjonalną firmą działającą na rynku szkoleń kierowców od 2006 roku. Posiadamy ciągle rozszerzające się grono zadowolonych klientów. Kształcenie kursantów odbywa się za sprawą wykwalifikowanej kadry instruktorskiej z wieloletnim doświadczeniem. Gwarantujemy bezstresową, skuteczną naukę jazdy samochodem. Posiadamy samochody Toyota Yaris (takie jak na egzaminie państwowym) i Hyundai i20 , salę wykładową przy siedzibie firmy oraz plac manewrowy na torze gokartowym PZMOT przy ul. Wojska Polskiego.

Dlaczego my?

Z nami nauczysz się jeździć po terenie całego Szczecina. Przekonasz się, że Szczecin zza kierownicy nie będzie miał dla Ciebie tajemnic. Na życzenie, nasi instruktorzy mogą uczestniczyć w praktycznym egzaminie państwowym jako obserwatorzy. U nas zaoszczędzisz pieniądze!

Cena kursu podstawowego obejmuje:

-teorię 30 godzin lekcyjnych,

-praktykę 30 godzin zegarowych,

-egzamin wewnętrzny 1 godzinę,

-najnowsze materiały szkoleniowe (podręcznik + dostęp do testów online).

Dbając o jak najwyższy poziom szkolenia zapewniamy:

- profesjonalne i uczciwe podejście do naszych klientów,

- wysokie kwalifikacje, duże doświadczenie naszych instruktorów,

- duże prawdopodobieństwo, że zdasz za pierwszym razem,

- nasz ośrodek ma wysoką zdawalność,

- możliwość rozłożenia ceny kursu na nieoprocentowane raty,

- możliwość jazdy w dowolnych godzinach od 7 do 22

,- bezpłatne udostępnienie tradycyjnych jak i multimedialnych pomocy dydaktycznych,

- możliwość bezpłatnych ćwiczeń na naszym stanowisku komputerowym (w ramach czynnego biura), na oprogramowaniu identycznym jak na egzaminie państwowym,

- dodatkowe godziny jazdy w atrakcyjnych cenach,

- egzamin wewnętrzny w cenie kursu,

- jazdy doszkalające dla osób posiadających prawo jazdy

Zapraszamy!

Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Radosław Cybulski

Krzysztof Parypa

Małgorzata Dolega

Agnieszka Obielecka

Paweł Szczerbik

Beata Kowalska

Mariusz Parypa

Natalia Mościpan

Jakub Samson

Paweł Engler

Agata Wojtkiewicz

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

2990 zł

03.06.2022

ul. Joachima Lelewela 8a

+2 inne terminy
WIĘCEJ Rezerwacja miejsca ważna 3 dni, w tym czasie zapraszamy do biura w celu podpisania umowy i wpłaty zaliczki minimum 1000 zł.

W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów (podręcznik i dostęp do testów)

Dodatkowo płatne: badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 200 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Zofia U ...n ip: 37.30.20.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Trafiłam na tę szkołę z polecenia i z całego serca mogę ją dalej polecać! Bardzo dziękuję Panu Radkowi za profesjonalne zajęcia z teorii, ale przede wszystkim przesympatycznej Pani Beacie, która była moim instruktorem prowadzącym. Wyjątkowa osoba! Cierpliwość, profesjonalizm i fachowe podejście do wykonywanego zawodu.Jazdy z nią to była sama przyjemność, dostałam od niej bardzo wiele cennych wskazówek i porad. Na lepszego instruktora trafić nie mogłam.???? Dziękuję również pozostałym instruktorom, z którymi dane mi było jeździć, oraz Kubie z recepcji, który zawsze służył pomocą. Nie mogę polecić jednak Pani Agnieszki jako instruktorki. Bardzo oschła i mało wyrozumiała. Mając dopiero za sobą 4 godziny jazd, oczekiwała ode mnie, że będę już jeździła jak doświadczony kierowca. Poza tym jednym, nie mam więcej żadnych zastrzeżeń. Rekomendacją dla tej szkoły niech będzie fakt, że egzamin teoretyczny i praktyczny zdałam za pierwszym razem????

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Paweł D ........i ip: 5.173.17.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mariusz W ......k ip: 89.74.173.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, punktualność
- Wadybrak
Nikola Pawelec

Nikola Pawelec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam!! Merytoryczny wykład teorii przez Pana Radka. Praktyka z Panią Beatą i Panem Krzysztofem to sama przyjemność, bezstresowa i fachową. Zero problemów z umawianiem terminów jazd. Egzamin państwowy teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem!!!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marzena Kaźmierczak

Marzena Kaźmierczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła cieszę się że właśnie tę wybrałam. Egzamin teoretyczny zdany za pierwszym razem 100%. Egzamin teoretyczny za trzecim razem (stres robi swoje). Najlepsza instruktorka Magda. Cieszę się że wszystkie godziny miałam właśnie z nią (BARDZO CIERPLIWA) !!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Igor W .....n ip: 37.47.156.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkola polecam kazdemu

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Grzegorz Z ......i ip: 83.11.64.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W 100 procentach i z czystym sercem mogę polecić szkołę. Bardzo dobrze przeprowadzony kurs teoretyczny i świetni instruktorzy. Po 30 godzinach jazd i dodatkowych 4 na odrdzewienie przed ostateczna jazda, egzamin zdany za pierwszym razem. Jeszcze raz polecam szkołę.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Damian T ...k ip: 194.88.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre wykłady i jeszcze lepsze "JAZDY". Świetny prowadzący i instruktorzy, bardzo mili i wyrozumiali ludzie z ogromną ilością cierpliwości i wyrozumiałości. Egzamin państwowy zdałem za pierwszym razem bez większych problemów. Jednym dość nieprzyjemnym doświadczeniem była przejażdżka z jednym z instruktorów, był on dość że tak to ujmę ostry, oraz mało wyrozumiały, nie mogłem się z nim dogadać. Poza tym nie mam nic do zarzucenia, ta szkoła jest moim zdaniem świetna i godna polecenia :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magdalena Kamińska

Magdalena Kamińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim OSK Magnet . Wielkie podziękowania dla Roberta .

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Daniel Varatuceanu

Daniel Varatuceanu
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetnie wytłumaczona teoria, a także bardzo dobrze prowadzone jazdy. Jeździłem cały kurs z Panem Radkiem i serdecznie go polecam, nauczył mnie wszystkiego od zera.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Major

Karolina Major
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła do jakiej mogłam trafić. Wszystkie egzaminy za pierwszym podejściem zdane. Serdecznie polecam. Super podejście, super instruktorzy, super atmosfera.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Amanda N ...k ip: 37.47.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.07.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał S .....k ip: 159.205.70.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jest dobrze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zuzanna Kisiel

Zuzanna Kisiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Teoria wykładana bardzo solidnie, pan Radek tłumaczy wszystko świetnie od A do Z, dzięki czemu zdanie teorii to tylko formalność. Jeździłam głównie z panem Krzysiem, któremu chciałabym podziękować za cierpliwość i świetną atmosferę podczas jazd. Takich instruktorów to tylko ze świecą szukać!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadyproblemy z umawianiem na jazdy,

Gabriela S ......a ip: 37.47.136.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady z panem Radkiem prowadzone w ciekawy sposób oraz w miłej atmosferze. Jazdy z panem Krzysztofem, Mariuszem oraz Radkiem jak najbardziej na plus. Z czystym sumieniem mogę ich polecić. Odradzam jednak Pawła i Agnieszkę. Wyjątkowo nieprofesjonalni, bez podejścia do kursanta, szybko się denerwują, pojawiły się nawet niemiłe komentarze czy (krótkie co prawda, ale jednak) rozmowy telefoniczne. Dwugodzinna jazda praktycznie za każdym razem była skracana o 15 minut. Gdyby nie incydenty z powyższymi instruktorami dałabym 5 gwiazdek :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadyinstruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, nerwowa atmosfera,

Anna W ...... ip: 94.254.235.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ogromnie dziękuję Panu Radkowi za przygotowanie mnie do egzaminu. Nie mogłam wymarzyć sobie lepszego instruktora. Szkolenie było przeprowadzone tak, jak należy. Jeżeli miałam z czymś problem, nie bałam się zapytać lub poprosić o pomoc. Tak jak przypuszczałam, największym moim wrogiem będzie stres, a egzaminatorzy są jacy są. Kilka razy miałam przyjemność jeździć z Panią Gosią, wyciągnęłam z każdej godziny lekcje i Pani Gosi również chciałabym podziękować. Panie Radku, jeżeli Pan to przeczyta, jeszcze raz dziękuję i gratuluję nagrody, którą uzyskała w tym roku Pańska szkoła jazdy. Zdecydowanie polecam wszystkim, przyszłym kierowcom, bo tutaj nie można wyjść z niczym.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Magdalena Gawrońska

Magdalena Gawrońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serduszka polecam Naukę Jazdy Magnet! Zdałam za pierwszym razem! Instruktorzy mega mili i wyrozumiali, wszystko dokładnie tłumaczą. Można się dogadać w sprawie godzin. Ja zaczęłam u nich od podstaw i to był najlepszy wybór! Świetnie prowadzone zajęcia teorii przez właściciela! Polecam

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Natalia C ..... ip: 188.146.186.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mogę szczerze polecić tę szkołę jazdy. Teoria z p. Radkiem była bardzo zrozumiała i ciekawie przekazana, przyjemna atmosfera. W temacie jazd praktycznych, najwięcej miałam z instruktorem prowadzacym- p. Mariuszem, bez żadnych stresów i zdecydowanie godne polecenia.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność
- Wadybrak

Aleksandra K ....n ip: 94.254.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.05.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super instruktorzy, profesjonalnie kazdy wykonuje tam swoja prace nic dla mnie nie bylo nie jasne, dogadac oczywiscie mozna tez sie bezproblemowo. Szkolenie profesjonalne szkoła ta zapewnia materiały do nauki w domu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadywysoka cena,
Pablo Kuba

Pablo Kuba
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY W SZCZECINIE !!!! Radek, super wykłada teorię. Instruktorka Magda, no cóż, po za urokiem!!! można powiedzieć że fachowiec przez duże "F". Jazdy pełna PROFESKA, dużo ważnych i cennych rad !! W Wordzie teoria i praktyka zdana za pierwszym podejściem !!! Jeszcze raz MEGA podziękowania !!!!❤️ Jeśli chcecie zdać PRAWKO za pierwszym razem, w miłej atmosferze u ludzi którzy mają OGROMNĄ wiedzę to tylko MAGNET !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bartosz C ....s ip: 31.0.46.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie bez powodu ma miano najlepszej szkoły jazdy w Szczecinie. Cierpliwi i bardzo mili instruktorzy, dużo wolnych terminów. Wszystkie lekcje praktyczne zrobiłem w niecały miesiąc. Szkoła godna polecenia :))

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Kalinowska

Julia Kalinowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna szkoła! Teoria perfekcyjnie wyłożona! Szczególnie polecam jazdy z Panią Gosią, Panem Pawłem i Panem Mariuszem!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Żaneta A .....k ip: 89.70.73.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.01.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła. Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ania Kulińska

Ania Kulińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serducha polecam szkole nauki magnet !! Pan Radek prowadzi teorie świetnie! Wszystko jasne szybko wchodzi w głowę i pamiętasz non stop !! moja teoria zdana za 1 z maksymalną ilością punktów!! więc efekt jest ☺️ a jazda z Panem Krzysztofem rewelacja tyle mnie nauczył że szok !!!! jazda też dziś zdana za 1 razem i uwag od egzaminatora brak. Było stresu ale z tą szkołą będziecie posiadać swoje prawo jazdy na 100% polecam serdecznie !! i jeszcze raz wszystkim dziękuję za cierpliwość i naprawdę super naukę!!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Milena Rudnicka

Milena Rudnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkole jazdy Magnet! Teoria wyłożona fenomenalnie przez Pana Radka!!! Miałam przyjemność jazd z większością instruktorów, i jestem naprawdę zadowolona z przygotowania jak i efektów naszej nauki!!!!od każdego z instruktorów wyniosłam cenna radę, i każdy uczył czegoś nowego. Egzamin zdany za 1 podejściem, nic dodać nic ująć! Dziekuje!!!!

+ Zaletydobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak
Justyna Vorreiter

Justyna Vorreiter
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowałam się na tę szkołę kierując się opiniami w internecie i nie żałuję! Od początku wszystko było dobrze ułożone i organizacyjnie nie było żadnych problemów. Kontakt wzorowy! ;) Same jazdy również dobrze zorganizowane i wszystko dobrze udokumentowane. Z każdą lekcją czułam się coraz pewniej na drodze. Serdeczne pozdrowienia dla całej ekipy, a w szczególności dla pani Gosi oraz pana Pawła! Jeszcze raz dziękuję wam za cierpliwość i chęci! P.S. Niestety w czasie jednej z jazd stuknął w nas samochód (czyli nie nasza wina) i stracilismy prawie 50min. By ten czas odzyskać nie musiałam zrobić nic, bo dla szefa szkoły to było oczywiste!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Gieryga

Mateusz Gieryga
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła na świecie, Krzysiu i Radziu najlepsi! Teoria i praktyka za pierwszym!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Alexandra R .....k ip: 37.47.141.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy i super instruktorzy ! Polecam bardzo

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Paweł B ......... ip: 188.146.186.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Święta szkoła. Bardzo dobrze uczą polecam miła atmosfera. Jeśli czegoś nie wiesz lub nie rozumiesz uczą do skutku. Dziękuję bardzo za przygotowanie do egzaminu. Oczywiście zdałem !!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Aleksandra B .....o ip: 31.0.42.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.09.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Świetna szkoła jazdy! Wykupiłam u nich jazdy po rocznej przerwie i wystarczyło mi to aby zdać egzamin za 1 razem!!! Świetni instruktorzy, pan Krzysiek kładący nacisk na dynamikę mojej jazdy oraz pan Radek, najlepszy instruktor jakiego poznałam, fachowe podejście, idealne tłumaczenie wątpliwych zagadnień, sprawił ze pouczulam się pewnie za kołkiem! Szczerze polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak