Nauka Jazdy MAGNET

 345 opinii w tym 216 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Nauka Jazdy MAGNET
ul. Joachima Lelewela 8a
71-154 Szczecin

  • Godziny:
  • Zamknięte
  • • Otwarcie: Śr 10:00

Kontakt

50x xxx xxxPokaż numer
91x xxx xxxPokaż numer
www.ema....Pokaż adres
@magnet....Pokaż adres
@magnet....Pokaż adres

Opis

Ośrodek szkolenia kierowców Magnet to prężnie rozwijająca się profesjonalna firma, która rozpoczęła swoją działalność w 2006 roku. Wysoka jakość kształcenia oraz zapewnienie naszym kursantom wszystkich niezbędnych pomocy naukowych (zarówno tradycyjnych, jak i multimedialnych) sprawiły, że nasz ośrodek nauki jazdy cieszy się stale poszerzającym się gronem zadowolonych klientów.

Nasza Szkoła zdobyła pierwsze miejsce w plebiscycie „Mistrzowie Motoryzacji” w latach 2019, 2022 oraz 2024 organizowanym przez Głos Szczeciński. W 2024 roku po raz kolejny zdobyliśmy najwięcej głosów w Szczecinie jak i w całym województwie zachodniopomorskim spośród wszystkich szkół nauki jazdy w naszym regionie.

Wszystkich przyszłych kierowców gorąco zachęcamy do zapoznania się z ofertą przygotowaną przez szczecińską szkołę nauki jazdy Magnet. Nasza oferta obejmuje kursy na prawo jazdy kategorii B oraz jazdy doszkalające dla osób przed egzaminem państwowym, a także tych, które mają już egzamin na prawo jazdy za sobą.

Wszystkie kursy prowadzone są przez doświadczoną oraz wysoce wykwalifikowaną kadrę instruktorską. Dobrze wiemy, że każdy może popełniać błędy, dlatego podczas kursów zapewniamy bezstresową, skuteczną naukę jazdy samochodem w miłej atmosferze.

Jazdy prowadzone są samochodami Toyota Yaris IV – nowo zakupionymi w 2023 roku (takie same auta używane są podczas egzaminu państwowego w Szczecinie od 02.11.2023), dzięki czemu nasi kursanci mają odpowiednio dużo czasu na oswojenie się z pojazdami, na których będą zdawać egzamin. Ponadto dysponujemy klimatyzowaną salą wykładową przy siedzibie firmy oraz placem manewrowym obok toru gokartowego PZMOT przy ul. Wojska Polskiego.

Wybierając naszą szkołę, nauczysz się jeździć po obszarze całego Szczecina. Podczas nauki bardzo duży nacisk kładziemy na poznanie tras egzaminacyjnych. Na życzenie kursantów, nasi instruktorzy mogą brać udział w praktycznym egzaminie państwowym w roli obserwatorów. Oprócz wymienionych argumentów – u nas zaoszczędzisz pieniądze! Zapłacisz tylko za kurs. Nie pobieramy i nie zmuszamy do żadnych dodatkowych opłat podczas trwania kursu.

Dołącz do sporej grupy zadowolonych kierowców. Chcesz uzyskać więcej informacji odnośnie naszej oferty? Serdecznie zapraszamy do skontaktowania się z naszym biurem.

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Weekendowy, Popołudniowy, Raty własne, Wieczorowy

3700 zł

21.06.2024

ul. Joachima Lelewela 8a

+2 inne terminy
WIĘCEJ 1. Rezerwacja miejsca ważna jest 5 dni, w tym czasie zapraszamy do naszego biura w celu podpisania umowy i wpłaty zaliczki minimum 1200 zł.
2. Zapoznaj się z informacjami na temat uzyskania numeru PKK na naszej stronie internetowej www.emagnet.pl w zakładce "krok po kroku". Numer PKK trzeba nam dostarczyć przed rozpoczęciem szkolenia.

W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria i praktyka
materiały szkoleniowe (podręcznik i dostęp do testów)

Dodatkowo płatne: badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Raty własne, Specjalny

4200 zł

21.06.2024

ul. Joachima Lelewela 8a

+2 inne terminy
WIĘCEJ !!! KURS EKSPRESOWY !!!
1. Rezerwacja miejsca ważna jest 5 dni, w tym czasie zapraszamy do naszego biura w celu podpisania umowy i wpłaty zaliczki minimum 1700 zł.
2. Zapoznaj się z informacjami na temat uzyskania numeru PKK na naszej stronie internetowej www.emagnet.pl w zakładce "krok po kroku". Numer PKK trzeba nam dostarczyć przed rozpoczęciem szkolenia.

W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris) ZREALIZOWANYCH W MAX 30 DNI
egzamin wewnętrzny teoria i praktyka
materiały szkoleniowe (podręcznik i dostęp do testów)

Dodatkowo płatne: badania lekarskie

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3800 zł

codziennie

ul. Joachima Lelewela 8a

WIĘCEJ W cenie kursu:
kurs pierwszej pomocy
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny praktyka
materiały szkoleniowe (dostęp do kursu „Teoria w domu” na 90 dni, podręcznik i dostęp do testów)

Dodatkowo płatne: badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 260 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Amelka P ......a ip: 37.248.221.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.03.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

super szkola, swietne osoby uczace, zero stresu i super atmosfera

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Sławomir U ...n ip: 83.11.58.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalne podejście do kursanta,mega atmosfera. Aga...byłaś zajebista,dziękuję????????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Gajec

Kacper Gajec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

polecam szkołę jazdy Magnet. Profesjonalne przygotowanie teoretyczne, zrozumiałe dla wszystkich Instruktorzy z dużym zaangażowaniem wspierają kursantów a jazdy z nimi to sama przyjemność

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maks Zabavchuk

Maks Zabavchuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tę szkole serdecznie dzieki indywidualnemu podejściu do kazdego i wysokich umiejętnościach pedagogicznych udało sie uzyskać podpis „”pozytywny” za pierwszym razem i chciałbym wyróżnić Pana Mariusza za dobra robote bo dzieki jemu tak sie powiodło!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Adam Z .........z ip: 87.152.142.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zajęcia z teorii przez Pana Radosława zostały poprowadzone świetnie. Super atmosfera, wszystko klarowne i zrozumiałe. Perfekcyjnie przygotowane do egzaminu teoretycznego. Zajęcia praktyczne prowadzone przez Panią Agnieszkę również zostały poprowadzone na bardzo wysokim poziomie i od siebie mogę bardzo polecić jazdy właśnie z Panią Agnieszką. Cały kurs przebiegł szybko i bardzo fajnie. Polecam wszystkim, którzy borykają się z wyborem szkoły jazdy!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Beata Wańtowska

Beata Wańtowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam szkołę jazdy Magnet. Profesjonalne przygotowanie teoretyczne , zrozumiałe dla wszystkich objaśnienia . Instruktorzy z dużym zaangażowaniem wspierają kursantów a jazdy z nimi to sama przyjemność. Pięknie dziękuje zwłaszcza Panu Mariuszowi, Krzysztofowi i dwóm cudownym Paniom - Pani Małgosi i Agnieszce za cenne wskazówki i wsparcie . Dziękuje Wam !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Joanna Lichocka

Joanna Lichocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.01.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Chciałabym serdecznie polecić szkołę nauki jazdy Magnet przede wszystkim osobom, które myślą, że kompletnie się do tego nie nadają, mają małą wiarę w siebie i w swoje możliwości. Kurs rozpoczęłam w formie e-learningu, następnie były jazdy, podczas których dowiedziałam się o ciąży i postanowiłam kontynuować moją wyboistą drogę do zdobycia prawa jazdy. I tu serdeczne podziękowania dla instruktorki Agnieszki, która cierpliwie, krok po kroku wprowadziła u mnie pewność siebie i odczucie przyjemności podczas prowadzenia samochodu. Z uwagi na stan zdrowia byłam zmuszona zrobić przerwę, która trwała dość długo. I tak, po opiniach innych kursantów postanowiłam spróbować doszkolić się pod okiem instruktorki Natalii, przy której czułam się swobodnie, co skutkowało dobrą jazdą. Popełniałam też oczywiście błędy ale Natalia upewniała mnie, że dam radę. Podobało mi się to, że zawsze usłyszałam na zakończenie jazd, co poszło nie tak, co muszę powtórzyć ale i to co było pozytywne. Podobne podejście ma również Agnieszka. Polecam również pozostałych instruktorów, z którymi miałam okazję jeździć, z nimi również było spokojnie, wyluzowanie i miło ale i konkretnie! Po tak długiej przerwie, egzamin zdałam pozytywnie a moja pewność siebie, jest efektem działania wspaniałych instruktorów ze szkoły Magnet. Podsumowując polecam przede wszystkim wysoko wrażliwym, przeżywającym i podważającym swoje umiejętności osobom ! Joanna

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia Z .......a ip: 31.62.3.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, bardzo miła atmosfera. Wszystko wytłumaczone na spokojnie i dokładnie. Bezproblemowy kontakt z biurem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Roksana M ........z ip: 176.221.125.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.01.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam szkołę jazdy Magnet każdemu, kto chciałby rozpocząć swoją przygodę z samochodem. Wykłady prowadzone w sposób bardzo ciekawy i zrozumiały, dzięki Panu Radkowi, który zadbał o to, by dostarczyć w sposób jak najbardziej czytelny całą potrzebną wiedzę. Bardzo dziękuję szczególnie Panu Krzysztofowi oraz Pani Agnieszce za przeprowadzenie jazd i cenne wskazówki, dzięki którym zdałam wszelkie egzaminy za pierwszym razem. Gorąco polecam szkołę wszystkim tym, którzy chcą zostać świetnie przygotowani do prawidłowej i bezpiecznej jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anna Nieroda

Anna Nieroda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobrze przygotowani instruktorzy zarówno wiedza teoretyczna jak i praktyczna. Polecam!!!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Marcin K .......i ip: 37.47.187.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobre podejście do kursanta podczas teorii oraz praktyki. Wszystko zostało jasno wytłumaczone Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Agata Kościołowska

Agata Kościołowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.12.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam te szkołę jazdy każdemu kto myśli nad rozpoczęciem swojej przygody za kołkiem! Teoria z Panem Radkiem przeprowadzona w bardzo miłej atmosferze, aż samemu chce się przyjść na zajęcia i go posłuchać. Widać, że starał się przekazać nam jak najwięcej i myśle, że z pozytywnym skutkiem. Jeśli chodzi o jazdy, z całego serca polecam Pana Mariusza! Jazdy przeprowadzone pełne śmiechu i rozmów, a przede wszystkim z profesjonalnym i bezstresowym podejściem do kursanta. Dzięki niemu zmieniłam swoje podejście o 180 stopni co do siedzenia za kierownicą i prowadzenia auta. Nauczył mnie wszystkiego od podstaw oraz miał do mnie ogromną cierpliwość, a wszystkie błędy tłumaczył na spokojnie, dzięki czemu jazdy były dla mnie przyjemnością. Bardzo polecam Panią Małgosię, której cenne uwagi również pomogły mi w zdaniu egzaminu, a jazdy były przeprowadzane w bardzo miłej atmosferze. Cały kurs minął mi bardzo szybko. Bardzo dziękuje za pomoc w nauce! Serdecznie pozdrawiam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aleksandra Raczyńska

Aleksandra Raczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy Magnet .Teoria z p. Radkiem prowadzona w ciekawy sposób ,wszystko jest dokładnie wytłumaczone . Bardzo polecam jazdy z p. Agnieszką ,która wykazuje się dużą cierpliwością .Jazdy odbywają się w miłej i bezstresowej atmosferze ,w trakcie dostaje się dużo cennych porad i wskazówek ,dzięki czemu egzamin został zdany za pierwszym podejściem :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patka Ulass

Patka Ulass
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła Jazdy Magnet polecam na 100%. Teoria z Panem Radkiem przeprowadzona dokładnie i przede wszystkim zrozumiale. Z każdych zajęć wszystko zapamiętane i każda teoria zadana za pierwszym. Jeżeli chodzi o jazdy to polecam Panią Beatkę oraz Agnieszkę, z którymi jazdy są bardzo przyjemne i dokładne oraz dzięki którym zdałam za pierwszym razem praktykę. Dziękuje jeszcze raz i szczerze polecam‼️‼️‼️‼️

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Krzysztof Kulka

Krzysztof Kulka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam i serdecznie dziękuję Szkole Nauki Jazdy Magnet. Praktyka jest prowadzona w bardzo profesjonalny i dokładny sposób. Na każdych zajęciach można zadawać pytania o rzeczy, z którymi sobie nie radzimy lub wobec których mamy wątpliwości. Na praktycznie każdych zajęciach są wykonywane wszystkie zadania związane z przygotowaniem na egzamin praktyczny państwowy. Kontakt ze szkołą jest stale dostępny, można dodzwonić się bez problemu i zapytać prawie o wszystko związane z nauką jazdy. Oprócz tego bardzo serdecznie dziękuję instruktorkom, które nauczyły mnie wszystkiego - Pani Agienszce, Pani Natalii, ale też Pani Beacie - i bardzo polecam zajęcia praktyczne właśnie z nimi. Egzamin został zdany za pierwszym razem. Serdecznie pozdrawiam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Amelia Chochulska

Amelia Chochulska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.10.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, super instruktorzy, miła atmosfera, a jazdy sprawiają samą przyjemność. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Martyna Piątkowska

Martyna Piątkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.09.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dziękuję bardzo za fantastyczne przygotowanie do egzaminu na prawo jazdy kat.B. Egzamin państwowy zdany za drugim razem. Wspaniałe wykłady z teorii z Panem Radkiem - wszystko, co najważniejsze tłumaczone spokojnie, rzeczowo, w ciekawy sposób. Jazdy z Panem Radkiem przebiegały w miłej atmosferze. Najlepszy instruktor na jakiego mogłam trafić, bardzo polecam - nauczył mnie wszystkiego od podstaw, cierpliwie tłumaczył błędy i sprawił, że z radością przychodziłam na kolejne jazdy, co pozwoliło mi zdać egzamin bezproblemowo. Dziękuję bardzo również za cenne uwagi Pani Natalii, Pani Małgorzacie oraz Panu Mariuszowi podczas jazd doszkalających. Jazdy z Panem Pawłem były bardzo stresujące (nie odpowiadał mi sposób zwracania uwagi), niemniej jednak usłyszałam na nich także kilka ważnych uwag. Podsumowując - MAGNET to niesamowita szkoła jazdy i polecam każdemu, kto zastanawia się nad rozpoczęciem kursu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Joanna Patryn

Joanna Patryn
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.08.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy Magnet! Teoria z p. Radkiem prowadzona w niezwykle miłej atmosferze, jazdy z p. Beatą, p. Krzysztofem i p. Radkiem to sama przyjemność! Na pewno będę miło wspominała kurs na prawo jazdy z tą szkołą! :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Justyna Wańtowska

Justyna Wańtowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.08.2021
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak dla mnie najlepsza szkoła nauki jazdy w Szczecinie!! Teoria z Radkiem na najwyższym poziomie. Wykłady były prowadzone ciekawie, a przede wszystkim zrozumiale. Najserdeczniejsze podziękowania dla Krzysztofa i Mariusza za przygotowanie do jazd. Instruktorzy z powołania, których cechuje niesamowita cierpliwość i pogoda ducha. W samochodzie panowała luźna atmosfera, a wszystko było przez nich skrupulatnie tłumaczone. Z całego serca polecam szkołę Magnet w Szczecinie. Lepszych instruktorów nie mogłam sobie wymarzyć :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ola Arciszewska

Ola Arciszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca chciałabym polecić każdemu tę szkołę jazdy !! Zaczynałam całkowicie od zera .Nie znałam żadnych przepisów drogowych , jednak szybko się to zmieniło po świetnych zajęciach teoretycznych z Panem Radkiem. Nauka była czystą przyjemnością! Jeżeli chodzi o instruktorów chciałabym przede wszystkim podziękować Pani Natalii, z którą odbywałam większość godzin jazd. Świetne podejście , milion cennych wskazówek , ogromna cierpliwość i spokój. Każda z jazd była w miłej atmosferze, ponieważ Pani Natalia nie dość, że świetnie uczy to w dodatku jest bardzo sympatyczną osobą! Dziękuje również Panu Mariuszowi , który naprawdę wiele mnie nauczył pomimo małej ilości godzin! Zdałam za drugim razem. Polecam najbardziej tych instruktorów!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Petrykowski

Dawid Petrykowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Chciałbym serdecznie podziękować za cały kurs, Pan Radek świetnie prowadził kurs teori z każdej lekcji wyniosłem bardzo dużo ale chciałem też bardzo serdecznie podziękować Pani Natali!! za świetne przygotowanie do jazdy i cierpliwość, wszystko wytłumaczone perfekt, dzięki temu zdałem egzamin bezbłędnie za pierwszym podejściem! ! Jeszcze raz dziękuję! I z całym szacunkiem polecam tą szkołę Jazdy Magnet!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dagmara P ......a ip: 94.254.220.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.07.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem zadowolona z kursu, instruktorek i obsługi klienta. Pani Agnieszka to rewelacyjna instruktorka wykazująca się dużą cierpliwością. Przy niej czułam się bezpiecznie i nie czułam żadnej presji, mimo że początki były trudne. Nie miałam najmniejszych kłopotów z dopasowaniem godzin jazdy. Kilka godzin jeździłam z panią Natalią i też ją polecam- sympatyczna, opanowana i profesjonalna.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Monika Redczuk

Monika Redczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak najbardziej polecam, egzamin zdany bez żadnych problemów za pierwszym razem. Jazdy z P. Krzysztofem, super - przemiła atmosfera, dużo cierpliwości i przy tym pełny profesjonalizm. Od Pani Beaty i Agnieszki również otrzymałam wiele cennych wskazówek, wszystko również w luźnej, bezstresowej atmosferze. Przed egzaminem państwowym dokupiłam kilka godzin, które miałam z P. Pawłem. Moim zdaniem nie podpasuje każdemu. Tuż po jazdach z nim, nie byłam zadowolona, ale z perspektywy czasu widzę, że jednak było warto. Wyczulił mnie na niektóre drobne rzeczy, dotyczące po prostu jak najlepszego traktowania samochodu i przygotował na chyba wszystkie możliwe scenariusze na egzaminie. Bez wahania polecam wszystkim Magneta!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Kinga Szarlowska

Kinga Szarlowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Co tu duzo mowic. Zdane za pierwszym razem. Teoria u Radka idealna - bez problemu zdane testy. Praktyka - jesli ktos szuka spokojnego instruktora to polecam Krzyśka. Dzieki Niemu zdałam od razu. A nie wierzylam w to ze sie naucze jezdzic... Osobiscie nie odpowiadaly mi jazdy z Pawłem, ale moze dla kogos kto chce szybko sie nauczyc bedzie idealny. Dla mnie było za szybko. Potrzebowalam oazy spokoju ;) Szkołę polecam bardzo

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Maksymilian Kowalski

Maksymilian Kowalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Teoria rewelacyjna, wykłady ciekawe i wciągające. Co do praktyki była wystarczająco dobra aby zdać za drugim, polecam wszystkim.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadyzły stan pojazdów,
Zuzia Kostrubiec

Zuzia Kostrubiec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie chciałabym polecić Szkołę Jazdy Magnet. Bardzo dobrze wytłumaczona i wyłożona przez Pana Rada teoria. Miałam również przyjemność jeździć z Panem Radkiem na jazdach, przez co egzamin był zdany bez większych trudności. Pan Kuba na recepcji dobierał terminy jazd typowo pod kursanta co jest bardzo na plus. Szczerze i z całego serca polecam! !!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Matylda F .......a ip: 5.173.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetnie przeprowadzony kurs! Teoria prowadzona przez Pana Radka była naprawdę bardzo ciekawy, nic sama w domu nie musiałam powtarzać bo wszystko zapamiętałam z kursu. Zwracał uwagę na pytania egzaminacyjne i pokazywał "haczyki" w pytaniach. Bardzo szybko zrobiona bo tylko 6 dni z rzędu, więc z całym kursem można się na spokojnie w miesiąc wyrobić zwłaszcza jeżeli komuś zależy na szybkim jego ukończeniu. Praktyki miałam z Panią Agnieszką i Panią Natalią, obie bardzo spokojne co było dla mnie ważne, żeby nie było nerwowej atmosfery podczas jazd. Wszystko tłumaczyły, na bieżąco wyjaśniały mi jakieś niejasności na drodze. Zwracały uwagę nawet na najmniejsze szczegóły, co uważam za cenne zwłaszcza przy zdawaniu egzaminu. Jazdy dostosowane pode mnie w godzinach i dniach w jakich mi najbardziej odpowiadały czasowo. Z całego serca polecam i BARDZO dziękuję!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina N ......k ip: 88.199.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy! Świetne zajęcia teoretyczne jak i praktyczne. Większość jazd miałam z panem Radkiem i bardzo dobrze je wspominam. Wszystko odbyło się w przyjemnej atmosferze i bez stresu. Zostałam świetnie przygotowana, dzięki czemu jazda samodzielna nie sprawia mi najmniejszych trudności. Serdecznie polecam wszystkim tę szkołę!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zofia K ....k ip: 46.170.221.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę nauki jazdy! Zdałam za pierwszym razem. Głównie jazdy miałam z panem Mariuszem, który wszystko potrafił na spokojnie wytłumaczyć i jazdy przebiegały w bardzo miłej atmosferze. Serdecznie polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria K ..... ip: 37.47.182.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wykupiłam 4h dodatkowych jazd przed egzaminem u Pana Krzysztofa i jestem bardzo zadowolona. Dzięki niemu zdałam za pierwszym razem. Jazdy przebiegły w miłej atmosferze. Dużo wyniosłam z tych jazd. Więcej nauczyłam się w ciągu tych 4h niż na 10h kursu w innej szkole jazdy. Polecam serdecznie każdemu!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak