Nauka Jazdy MAGNET

 345 opinii w tym 216 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Nauka Jazdy MAGNET
ul. Joachima Lelewela 8a
71-154 Szczecin

  • Godziny:
  • Otwarte
  • • Zamknięcie: 17:00

Kontakt

50x xxx xxxPokaż numer
91x xxx xxxPokaż numer
www.ema....Pokaż adres
@magnet....Pokaż adres
@magnet....Pokaż adres

Opis

Ośrodek szkolenia kierowców Magnet to prężnie rozwijająca się profesjonalna firma, która rozpoczęła swoją działalność w 2006 roku. Wysoka jakość kształcenia oraz zapewnienie naszym kursantom wszystkich niezbędnych pomocy naukowych (zarówno tradycyjnych, jak i multimedialnych) sprawiły, że nasz ośrodek nauki jazdy cieszy się stale poszerzającym się gronem zadowolonych klientów.

Nasza Szkoła zdobyła pierwsze miejsce w plebiscycie „Mistrzowie Motoryzacji” w latach 2019, 2022 oraz 2024 organizowanym przez Głos Szczeciński. W 2024 roku po raz kolejny zdobyliśmy najwięcej głosów w Szczecinie jak i w całym województwie zachodniopomorskim spośród wszystkich szkół nauki jazdy w naszym regionie.

Wszystkich przyszłych kierowców gorąco zachęcamy do zapoznania się z ofertą przygotowaną przez szczecińską szkołę nauki jazdy Magnet. Nasza oferta obejmuje kursy na prawo jazdy kategorii B oraz jazdy doszkalające dla osób przed egzaminem państwowym, a także tych, które mają już egzamin na prawo jazdy za sobą.

Wszystkie kursy prowadzone są przez doświadczoną oraz wysoce wykwalifikowaną kadrę instruktorską. Dobrze wiemy, że każdy może popełniać błędy, dlatego podczas kursów zapewniamy bezstresową, skuteczną naukę jazdy samochodem w miłej atmosferze.

Jazdy prowadzone są samochodami Toyota Yaris IV – nowo zakupionymi w 2023 roku (takie same auta używane są podczas egzaminu państwowego w Szczecinie od 02.11.2023), dzięki czemu nasi kursanci mają odpowiednio dużo czasu na oswojenie się z pojazdami, na których będą zdawać egzamin. Ponadto dysponujemy klimatyzowaną salą wykładową przy siedzibie firmy oraz placem manewrowym obok toru gokartowego PZMOT przy ul. Wojska Polskiego.

Wybierając naszą szkołę, nauczysz się jeździć po obszarze całego Szczecina. Podczas nauki bardzo duży nacisk kładziemy na poznanie tras egzaminacyjnych. Na życzenie kursantów, nasi instruktorzy mogą brać udział w praktycznym egzaminie państwowym w roli obserwatorów. Oprócz wymienionych argumentów – u nas zaoszczędzisz pieniądze! Zapłacisz tylko za kurs. Nie pobieramy i nie zmuszamy do żadnych dodatkowych opłat podczas trwania kursu.

Dołącz do sporej grupy zadowolonych kierowców. Chcesz uzyskać więcej informacji odnośnie naszej oferty? Serdecznie zapraszamy do skontaktowania się z naszym biurem.

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Weekendowy, Popołudniowy, Raty własne, Wieczorowy

3700 zł

21.06.2024

ul. Joachima Lelewela 8a

+2 inne terminy
WIĘCEJ 1. Rezerwacja miejsca ważna jest 5 dni, w tym czasie zapraszamy do naszego biura w celu podpisania umowy i wpłaty zaliczki minimum 1200 zł.
2. Zapoznaj się z informacjami na temat uzyskania numeru PKK na naszej stronie internetowej www.emagnet.pl w zakładce "krok po kroku". Numer PKK trzeba nam dostarczyć przed rozpoczęciem szkolenia.

W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria i praktyka
materiały szkoleniowe (podręcznik i dostęp do testów)

Dodatkowo płatne: badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Raty własne, Specjalny

4200 zł

21.06.2024

ul. Joachima Lelewela 8a

+2 inne terminy
WIĘCEJ !!! KURS EKSPRESOWY !!!
1. Rezerwacja miejsca ważna jest 5 dni, w tym czasie zapraszamy do naszego biura w celu podpisania umowy i wpłaty zaliczki minimum 1700 zł.
2. Zapoznaj się z informacjami na temat uzyskania numeru PKK na naszej stronie internetowej www.emagnet.pl w zakładce "krok po kroku". Numer PKK trzeba nam dostarczyć przed rozpoczęciem szkolenia.

W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris) ZREALIZOWANYCH W MAX 30 DNI
egzamin wewnętrzny teoria i praktyka
materiały szkoleniowe (podręcznik i dostęp do testów)

Dodatkowo płatne: badania lekarskie

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3800 zł

codziennie

ul. Joachima Lelewela 8a

WIĘCEJ W cenie kursu:
kurs pierwszej pomocy
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny praktyka
materiały szkoleniowe (dostęp do kursu „Teoria w domu” na 100 dni, podręcznik i dostęp do testów)

Dodatkowo płatne: badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 260 zł

ilość godzin w pakiecie: 2h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Klaudia U ......k ip: 62.69.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.05.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Niestety nie mogę polecić tej szkoły jazdy, bardzo mało jeździłam po rejonach egzaminacyjnych, podczas jazd instruktor niewiele wyjaśniał, są tam dobrzy instruktorzy, ale większość jazd niemiło wspominam. Dodatkowe godziny w innej szkole nauki pokazały mi jak przyjemne są jazdy, gdy instruktorzy się starają.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów
- Wadyinstruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazdnerwowa atmosferaskracanie czasu trwania jazd

Agnieszka K ......... ip: 88.199.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.05.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolona z realizacji usługi w szkole nauki jazdy MAGNET SZCZECIN .To naprawdę rzetelna szkoła z bardzo dobrym podejściem do nawet najbardziej opornych na przyswajanie zarówno wiedzy, jak i praktyki osób. Elastyczny grafik pomógł dostosować godziny jazdy do indywidualnych potrzeb. Specjalnie PODZIĘKOWANIA dla instruktora jazdy Pana KRZYSZTOFA ,za zajęcia przeprowadzone sprawnie i z dużym zaangażowaniem, za jego umiejętność przekazywania sztuki jazdy. Pan KRZYSZTOF,niezwykle cierpliwie i szczegółowo wskazywał i tłumaczył wszelkie błędy oraz wyjaśniał przepisy. Jazdy prowadził na luzie w miłej i bezstresowej atmosferze. Potrafił zmotywować do wytrwałości!!! Pani Agnieszka,druga najlepsza instruktora. Uczą się w takich warunkach na pewno można polubić jazdę! Zdecydowanie polecam szkolu nauki jazdy Magnet!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kacper R ........ ip: 89.64.27.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.04.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy sama w sobie bardzo dobra,wiedza teoretyczna przekazana przez Pana Radka 10/10,w biurze przemiły Pan Kuba który dostosowywuje wszystko wedle potrzeb kursantów, jedyny minus to instruktorzy a w zasadzie Pani instruktorka Agata która kompletnie olewa przekazywanie wiedzy praktycznej kusranstom i załatwia swoje potrzeby w czasie pracy jak i zniechęca do wyjeżdżania reszty swoich godzin praktycznych z innymi instruktorami. Dziękuję Panu Mirkowi,Panu Michałowi jak i Pani Beacie za to wszystkie wspólne jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadyinstruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, skracanie czasu trwania jazd,

Adrian I ........ ip: 37.248.166.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam szkołę nauki jazdy Magnet. W szczególności dziękuję P. Michałowi za profesjonalne podejście do kursanta, przekazaną wiedzę i cierpliwość. Pragnę również podziękować reszcie instruktorów z którymi miałem przyjemność jeździć. Polecam wszystkim,którzy pragną zacząć przygodę z nauką jazdy.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Marta T .....z ip: 46.205.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazdy miałam z panią Agatą Wojtkiewicz i gwarantuje że to najlepsze jazdy jakie miałam. Super atmosfera, bardzo dobrze uczy. Każdy egzamin zdany za pierwszym razem! Serdecznie polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maria Baranowska

Maria Baranowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.03.2024
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

bardzo polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ka Ka

Ka Ka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.02.2024

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam w 100% a Pan MICHAŁ jako instruktor jest niezwykle kompetentny, cierpliwy. Jego przejrzyste wyjaśnienia i indywidualne podejście sprawiają, że nauka staje się przyjemnością. Atmosfera jest przyjazna, a lekcje prowadzone z dużym zaangażowaniem. Serdecznie polecam szkołę, a przede wszystkim współpracę z Panem MICHAŁEM!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Jędrzej Dworak

Jędrzej Dworak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.01.2024
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam.

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadyskracanie czasu trwania jazd,

Emma G ....... ip: 80.94.18.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 24.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowania do egzaminów, instruktorzy mili i oddani. Serdecznie polecam, dzięki tej szkółce zdałam egzaminy w wordzie za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Stanisław B ......... ip: 109.226.147.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.11.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobrzy instruktorzy, dobre i fajne lekcje. Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paulina W ........a ip: 83.11.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.10.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeden z lepszych wyborów w moim życiu. Cieszę się że trafiłam do Szkoły Nauki Jazdy „Magnet” Pełen profesjonalizm w prowadzeniu zajęć z teorii i pierwszej pomocy. Instruktorzy widać, że robią to z powołania. Wprowadzają miłą luźną atmosferę dzięki czemu się nie stresujesz i wszystko przychodzi z łatwością. Czujesz się jakbyś jeździł z dobrym znajomym (Beatko, Panie Krzysztofie - dziękuje ❤️) Wszystko wytłumaczą, dadzą cenne wskazówki. Przejedziesz wszystkie możliwe trasy egzaminacyjne. Z całego serca polecam Naukę Jazdy Magnet

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Karol M ........i ip: 37.47.188.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.09.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy bardzo sympatyczni a szkoła bardzo zorganizowana.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Hubert Wawrowski

Hubert Wawrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.05.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła polecam

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Aleksander W .....k ip: 46.205.140.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.04.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko fajnie, egzaminy zdane za 1 razem. Szkoła godna polecenia

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Wiktoria K ....j ip: 164.127.226.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.04.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszyscy instruktorzy to profesjonaliści, z niesamowitym podejściem do kursanta. Każde jazdy odbywały się w spokojnej i sympatycznej atmosferze. Teoria przedstawiana była bardzo ciekawie, dzięki czemu łatwiej było wszystko zapamiętać. Wiem, że dzięki staraniu każdego jestem bardzo dobrze przygotowana i na egzamin państwowy i na jazdę samodzielną po zdaniu egzaminu. Moim prowadzącym był Pan Michał, którego bardzo polecam, z wielkim zaangażowaniem i dbaniem o szczegóły wszystkiego mnie nauczył i wytłumaczył.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria J .....o ip: 89.64.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.03.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem już jakiś czas po zdanym egzaminie i polecam każdemu NJ MAGNET. Osobiście jazdy odbywałam z Panem Krzysztofem - bardzo miły, spokojny i wyrozumiały instruktor, który zwraca uwagę na szczegóły oraz pokazuje jak najwięcej możliwych opcji tzw. trasy egzaminacyjnej, co w późniejszym rezultacie daje nam dużo więcej swobody i pewności przed egzaminem państwowym.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wiola Sobieszczuk

Wiola Sobieszczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem mogę polecić Pana Michała, który świetnie przygotował mnie do egzaminu i zdałam za pierwszym razem. Dziękuję za wspracie i wiarę do samego końca, każdemu z całego serca polecam tę szkołę, świetna atmosfera i pełen profesjonalizm.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Michał Kosmalski

Michał Kosmalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna profesjonalna atmosfera. Przede wszystkim przygotowano mnie do bezpiecznej jazdy. Szczególnie dziękuje mojemu głównemu instruktorowi Michałowi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktor D ........i ip: 37.47.145.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dobre podejście do kursantów, bogata ilość prowadzących, elastyczny dobór godzin z możliwością ich zmian.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Magdalena N ........... ip: 5.173.196.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.03.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Niedawno ukończyłam kurs i szkołę mogę polecić z czystym sumieniem. Zostałam naprawdę dobrze przygotowana do egzaminu państwowego, który udało mi się zdać za pierwszym razem. W szczególności polecam zajęcia z Panem Michałem, który w przystępny sposób przekazuje swoją wiedzę i bardzo skupia się na doskonaleniu umiejętności kursanta. Zajęcia przebiegały w przyjemnej atmosferze. Pan Michał pomógł mi uwierzyć w swoje umiejętności i zwalczyć niepewność związaną z prowadzeniem samochodu. Dokładnie tłumaczył zasady ruchu, różne zachowania na drodze, a wszystkie popełnione błędy traktował ze spokojem i wyjaśniał tak prosto, że zostawało to w mojej pamięci. Dla własnej pewności dokupiłam kilka dodatkowych godzin, ale pod koniec kursu jeździłam już praktycznie samodzielnie, bez podpowiedzi tak jakbym już posiadała prawo jazdy. Polecam z całego serducha!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Lusia Luśka

Lusia Luśka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.03.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

minut temu NOWA Bardzo polecam Panią instruktor Agnieszkę Sitarek ! Cudowna, ciepła i bardzo cierpliwa osoba, ma świetne podejście do kursanta, motywuje i bardzo dobrze wszystko tłumaczy. Byłam zniechęcona przez poprzednich instruktorów do nauki, ale dzięki Pani Agnieszce odzyskałam wiarę w siebie i swoje możliwości i dziś zdałam egzamin! Zawdzięczam to przede wszystkim Pani Agnieszce, która jeździ i pokazuje kursantom miejsca w których może się odbyc egzamin i tłumaczy gdzie można popełnić błąd, TŁUMACZY spokojnie a nie krzyczy jak inni czasami. Mogłabym pisać i pisać bardzo długo o Pani instruktor ale po prostu napisze ze polecam Ją z całego serca, dzięki Niej cała przygoda z jazdą była naprawdę przyjemna, a atmosfera podczas jazdy tez była spokojna, a nie stresująca. Jest to instruktor z powołania i proszę o więcej takich ludzi, którzy widać ze lubią i świetnie się odnajdują w swojej pracy. Jeszcze raz dziękuje !!!:)

+ Zaletybrak
- Wadybrak
Alicja Sajewicz

Alicja Sajewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.02.2023

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystkim mogę polecić szkołę jazdy Magnet???? Teoria, prowadzona przez P. Radka, była ciekawa i łatwo wchodziła do głowy. Bardzo polecam jazdy z P. Michałem, z którym miałam znaczną większość jazd. Bardzo dobrze trafiłam???? Nauczyłam się wielu rzeczy w krótkim czasie. Będę tęsknić za tymi jazdami i dobrze je wspominać, bardzo dziękuję <3 Aż szkoda było kończyć kursy. Dzięki miłej atmosferze i indywidualnemu podejściu instruktorów, to była naprawdę super przygoda i czas mijał bardzo szybko. Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Igor Buciarski

Igor Buciarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Teoria zdana za pierwszym razem, praktyka tak samo . Bardzo polecam Panią Agnieszkę Sitarek, dzięki naszej wspólnej pracy udało się zdać bez problemowo.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Amelka Bętlewska

Amelka Bętlewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam!! Pan Mariusz wraz z Panem Pawlem E. sprawili, że zostałam świetnie przygotowana do egzaminu praktycznego. Również pani Agnieszka S., u której dokupilam jazdy dodatkowe sprawiła, ze czułam się pewniej! Jak szkoła jazdy to tylko Magnet!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Agata G ...... ip: 46.20.58.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.01.2023
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przez okres trwania kursu praktycznego moim instruktorem była Pani Beata, bardzo dobrze się z nią jeździło w kwestii atmosfery lecz dopiero na jazdach doszkalających "nauczyłam się" wszystkich przydatnych rzeczy. Ogromny minus dla tej szkoły za Pana Pawła, ponieważ na moich pierwszych jazdach na autostradzie wprowadzał negatywną atmosferę aż do zaparkowania pod szkołą jazdy. Z całego serca mogę polecić Panią Agatę i Pana Mariusza, przekazali mi wszelkie przydatne rzeczy aby zdać egzamin.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, punktualność
- Wadyinstruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, nerwowa atmosfera, skracanie czasu trwania jazd
Go Sia

Go Sia
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Naukę Jazdy Magnet. Całość kursu, z teorią, jazdami i egzaminem wewnętrznym ukończona w miesiąc. Już sama teoria była przyjemna i dobrze wytłumaczona. Moim instruktorem prowadzącym była Pani Beata, która prowadziła jazdy w bardzo miłej atmosferze, jednocześnie zachowując profesionalizm. Na koniec miałam jazdy doszkalające z innymi instruktorami . Pan Krzysztof B oraz Radek okazali się wyjątkowo pomocni w doszkoleniu parkowania oraz innych manewrów. Jedyną negatywną rzeczą w trakcie trwania kursu były jazdy z Panem Michałem, który wykazał się nieprofesjonalizmem komentując moje prywatne sprawy jakimi jest wybór auta. Poczułam się atakowana, a atmosfera w aucie doprowadziła mnie do łez. Sprawa została zgłoszona na recepcji i wszystko zostało wyjaśnione, co również uważam za plus Nauki Jazdy Magnet, dbają o komfort każdego z uczniów.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność
- Wadynerwowa atmosfera,
Алеся Логинова

Алеся Логинова
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Я из Беларуси, отношение к иностранцам хорошее, преподаватели внимательные. Рекомендую всем пани Agnieszka !!!Она к своей работе относится очень ответственно. К основным часам купила ещё дополнительно 4 часа и всё отлично! Внутренний экзамен сдала с первого раза. Государственный со второго. Из минусов - некоторые из инструкторов были заняты своими делами, поэтому рекомендую делать замену, если вам что-то не подходит. Спасибо школе за приобретенный навык, теперь я водитель!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadyinstruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd

Lidiia ......... ip: 89.64.105.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła. Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Patryk G ...s ip: 5.173.158.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.12.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Teorie prowadzone w fajnej atmosferze oraz przez świetnego wykładowcę. Super kadra instruktorów z praktyki. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia D .....a ip: 188.146.66.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam NJ Magnet! ❤️ Teoria z Radkiem przeprowadzona bardzo sprawnie, dokładnie, a przy tym w ciekawy sposób. Podczas jazd w ramach kursu i jazd doszkalających miałam przyjemność jeździć z kilkoma instruktorami i od każdego otrzymałam cenne wskazówki. W szczególności polecam jazdy z Beatą i Radkiem - świetna atmosfera, a przy tym dużo wiedzy praktycznej i nauka życiowej, ale przepisowej jazdy. Dzięki spokojnemu podejściu instruktorów jazda była i jest wielką przyjemnością. ???? Wszystkie podchwytliwe miejsca egzaminacyjne zaliczone na jazdach, dzięki czemu stres na egzaminie był dużo mniejszy. Pojazdy szkoleniowe w dobrym stanie. Duży plus również za organizację. Zarówno część teoretyczna, jak i praktyczna kursu zakończone szybko i bezproblemowo. Dzięki Kubie z recepcji nie ma też większych problemów z odwołaniem/przełożeniem jazdy i terminami jazd doszkalających. Jeszcze raz bardzo dziękuję całemu zespołowi i zdecydowanie polecam NJ Magnet każdemu, kto za kierownicą chce poczuć się pewnie i swobodnie ????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak