Liczba odwiedzin: 22604 Jesteś właścicielem tej szkoły?

NAUKA JAZDY HAPPY END

  172 opinie w tym 119 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.03.2020

Kacper Ciszek

Kacper Ciszek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

POLECAM!! Naprawdę fajna szkoła. Wszystko jest jasno i przejrzyście wytłumaczone. Instruktorzy mili i umiejący przekazać jak najwiecej informacji, aby nauczyć kursantów jak najwiecej. Fachowość!! Pełen profesjonalizm!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.03.2020

Ada Spera

Ada Spera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła! Przemiły właściciel i załoga, przyjazna atmosfera i co najważniejsze- pozwala na zdanie egzaminu za pierwszym razem ;) instruktorzy są różni, ale wszyscy bardzo kontaktowi i starają się nauczyć jak najlepiej potrafią. Sam proces nauki trwa całkiem szybko, i kończy się sukcesem jak nazwa sugeruje! :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.01.2020

Gabriel Gorczak

Gabriel Gorczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy HAPPY END została mi polecona przez moich znajomych, którzy również odbyli swój kurs w tej szkole i nie żałuję, że wybrałem HAPPY END! Atmosfera na zajęciach z teorii była naprawdę rewelacyjna, a informacje były przekazywane przez Pana Marka w sposób logiczny i przejrzysty, a co za tym idzie bardzo łatwo było mi się przygotwać na egzamin państwowy. Jazdy odbywałem z Panem Przemkiem oraz Panem Markiem i wyniosłem z nich ogrom przydatnej wiedzy zarówno do jazdy w normalnych jak i niecodziennych warunkach. Podczas jazd panowała bardzo dobra atmosfera, która sprzyjała szybszemu przyswajaniu wiedzy. Krótko mówiąc, ta szkoła jazdy gwarantuje super przygotowanie do egzaminu jak i do dalszych przygód na drodze. :)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.09.2019

Aleksander Łysoń

Aleksander Łysoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam szkołę Happy End, instruktorzy (zwłaszcza pan Marek i pani Basia) są bardzo sympatyczni i świetnie tłumaczą.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.07.2019

Weronika Rucińska

Weronika Rucińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przyjemna atmosfera, teoria wykładana w prosty, zrozumiały sposób. Sympatyczni instruktorzy, zwłaszcza pani Basia i pan Marek. Wyjeździłam trochę więcej niż te 30 godzin, ale zdecydowanie mi się to przydało.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.06.2019

Jan Czapski

Jan Czapski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejscie i elastyczne grafiki, ponadto doswiadczeni kierowcy z doswiadczeniem jako egzaminatorzy. Serdecznie polecam, teoria zdana 74/74, a praktyka bezblednie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2019

Julia Szymankiewicz

Julia Szymankiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam szkołę nauki jazdy Happy End przede wszystkim za profesjonalne podejście do kursantów. Pan Marek rzetelnie przekazuje swoją wiedzę, dzięki czemu egzamin teoretyczny zarówno wewnętrzny jak i państwowy zdałam za pierwszym podejściem. Pani Basia z kolei pełna cierpliwości i pozytywnej energii świetnie przygotowała mnie do egzaminu państwowego praktycznego, co zaskutkowało zdaniem za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.05.2019

Maksym Galushko

Maksym Galushko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Happyend wszystkim, którzy chcą zdać egzamin od pierwszego razu. Instruktorzy to profesjonaliści, mili i cierpliwi. Cena kursu jest atrakcyjna. Czas na ćwiczenia można wybrać. Ważne było dla mnie wyjaśnienie wszystkich trudności. Te, z którymi możesz się zmierzyć na egzaminie. W rezultacie to doświadczenie pomogło mi zdać egzamin od pierwszego razu.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.03.2019

Kamil Retkowski

Kamil Retkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła warta polecenia. Wspaniali ludzie, dogodne terminy, atrakcyjna cena kursu. Bardzo dziękuję za przygotowanie do egzaminów, które zdałem za pierwszym razem! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.01.2019

Aleksandra Chamera

Aleksandra Chamera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, polecam! Teoria, wykładana przez Pana Marka, bardzo solidnie przedstawiona i wyjaśniona, prowadzona w taki sposób, że każdy kursant był aktywny. Instruktorzy rewelacyjni, Pani Basia doskonale przygotowała mnie nie tylko do egzaminu, ale nauczyła jeździć. Bardzo cierpliwa, ciepła, z ogromnym poczuciem humoru, ale także wymagająca, z rewelacyjnym podejściem do kursanta. Dzięki temu zdałam zupełnie bez stresu za pierwszym razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.12.2018

Wiktoria Wierzbicka

Wiktoria Wierzbicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Szczecinie! Zdałam za pierwszym razem. Polecam Panią Basię!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.09.2018

Justyna Szustakiewicz

Justyna Szustakiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka w szkole jazdy Happy End to czysta przyjemność. Zajęcia teoretyczne prowadzone bardzo rzetelnie w rodzinnej atmosferze. Pan Marek to bardzo sympatyczny, kompetentny i bezstresowy instruktor . Egzamin z teorii jak i z praktyki zdany za pierwszym razem! Szczerze polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.09.2018

Laura Szalewska

Laura Szalewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady teoretyczne bardzo ciekawe, przydatne, prowadzone w miły i humorystyczny sposób. Instruktorzy podczas jazd wyrozumiali, bardzo bardzo cierpliwi i pomocni. Doświadczeni instruktorzy wiedzą na co zwracać uwagę, by zdać egzamin państwowy. Jazda samochodem na jazdach zawsze jest przyjemnością. Szkoła godna polecenia :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.09.2018

Natalia Gierszewska

Natalia Gierszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do egzaminu praktycznego przygotowywał mnie Pan Przemek i Pan Marek. Uważam, że są to świetni instruktorzy, dbający o bezpieczeństwo i uczący zarówno rzeczy teoretycznych, jak i zależnych od różnych sytuacji na drodze. Zostałam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu i zdałam za pierwszym podejściem. Moim zdaniem jest to szkoła godna polecenia, ze względu na miłą atmosferę i profesjonalizm.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.06.2018

Piotr Płuciennik

Piotr Płuciennik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Co tu mówić dużo, zdane za pierwszym razem. Instruktorzy przyjemni i mili. Polecam każdemu tą szkołę nauki jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.05.2018

Sandra Kusyk

Sandra Kusyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła i instruktorzy podchodzą poważnie do każdego z kursantów. Dobrze uczą tłumacza wszystko po kolei jak trzeba to powtórzą. Widać że zależy im aby każdy kursant zdał

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.03.2018

Linda Wierzchnicka

Linda Wierzchnicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Naukę jazdy rozpoczęłam w Szkole o wdzięcznej nazwie Happy End. Sam kurs teoretyczny prowadzony sprawnie i profesjonalnie okazał się miłym zaskoczeniem, bowiem każda osoba brała w nim czynny udział. Wspólnie omawialiśmy sytuacje i sporne kwestie, mówiąc krótko nie było mowy o nudzie. Zajęcia teoretyczne prowadził Pan Marek człowiek z duszą i pasją w tym co robił, przekazywał swoją wiedzę w sposób przystępny, dzięki czemu nie mieliśmy problemu aby ją przyswoić. Zajęcia praktyczne rozpoczęłam z Panem Jarkiem, sympatycznym człowiekiem, tłumaczącym każdy etap jazdy w taki sposób, że stawała się ona mniej stresująca mimo początków. Sama organizacja była na najwyższym poziomie, możliwość wyboru dogodnych terminów jazdy nie była żadnym problemem. Miałam również okazję jeździć z innymi instruktorami, Panem Przemkiem który okazał się miłym, opanowanym i spokojnym człowiekiem i dał mi kilka cennych wskazówek jak ułatwić sobie jazdę. Pan Marek jak już wyżej wspomniałam człowiek z pasją, gdyby mógł to całą swoją wiedzę oddałby kursantowi tu i teraz. Na koniec Pani Basia cudowna, przemiła osoba, dzięki której mój strach przed egzaminem był bardziej opanowany, wiedziała jak podtrzymać na duchu i przerodzić samą jazdę w miłe doznanie. Prawdę mówiąc, każdy z instruktorów służył bardzo dobrymi radami, a swoją wiedzę przekazywał w sposób profesjonalny i przystępny. Efektem był mój osobisty Happy End i dlatego serdecznie dziękuję wszystkim wyżej wspomnianym osobom za pomoc, dobre rady i przysłużenie się temu, że dzień egzaminu państwowego był dla mnie pozytywnym doświadczeniem. SERDECZNIE POLECAM! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 14.02.2018

Olivia Mikołajczak

Olivia Mikołajczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę zkoly jazdy że względu na atrakcyjna cenę bez ukrytych kosztów,wykłady prowadzone sumiennie i starannie a na nich bardzo miła atmosfera. Jazdy z Panem Gienkiem to nie tylko jazda ale i przyjemność cierpliwość oraz stanowczość pozwalały na doskonała jazdę. Kolejnym plusem była elastyczność i dopasowanie do dnia kursanta. Dodatkowe materiały otrzymane od szkoły pomocne w nauce po kursie. Z całego serca mogę polecić te szkole!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 01.01.2018

Alicja Hoffa

Alicja Hoffa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z ręką na sercu polecam każdemu szkołę Happy End, ponieważ oprócz niskiej ceny za kurs w porównaniu do innych szczecińskich szkół nauki jazdy oraz jakże optymistycznej nazwy???? ujmuje absolutnym profesjonalizmem na każdym etapie nauki. Idąc na pierwsze zajęcia teoretyczne byłam przekonana, że wynudzę się za wszystkie czasy i przynajmniej trochę wyśpię. Moje zaskoczenie było przeogromne kiedy okazało się, że zajęcia prowadzone są przez Pana Marka w sposób bardzo ciekawy i zawsze z humorem oraz absolutnym profesjonalizmem, wielokrotnie zwracał uwagę na najważniejsze rzeczy, przydatne nie tylko na egzaminie, ale przede wszystkim w życiu. W czasie zajęć praktycznych miałam przyjemność jeździć z Panem Jarkiem, który z anielskim spokojem potrafił wszystko wytłumaczyć, zdarzało się nawet, że rozrysowywał mi trudniejsze zagadnienia na kartkach, tak abym lepiej je zrozumiała. Jazdy odbywały się w miłej, bezstresowej atmosferze. Na dodatkowo dokupionych godzinach jeździłam z Panem Markiem, wrażenie jakie wywarł na mnie podczas zajęć teoretycznych potwierdziło się w 100%, jest to prawdziwy instruktor z powołania, a dodatkowo bardzo pozytywny, przyjazny i przesympatyczny człowiek, który zarówno zajęcia teoretyczne jak i praktyczne prowadzi z ogromnym profesjonalizmem i zaangażowaniem. Miałam okazję jeździć również z Panem Przemkiem i z czystym sumieniem mogę zagwarantować, że jest to najspokojniejszy i najbardziej opanowany człowiek jakiego znam. W trakcie jazd panowała bezstresowa atmosfera i jestem skłonna zaryzykować stwierdzenie, że nic nie jest w stanie wyprowadzić go z równowagi, ponieważ mimo wyjeżdżonych ponad 30 godzin parę razy zdarzyło mi się popełnić taki błąd, jakbym pierwszy raz jechała samochodem, to Pan Przemek za każdym razem zachowywał spokój. Myślę, że warto również zwrócić uwagę na to, że nie ma problemów z umówieniem się na dogodne terminy jazd, jak również zajęcia teoretyczne planowane są tak aby każdemu odpowiadał ich termin. Zarówno część teoretyczną jak i praktyczną kończy się z ogromnym żalem; mimo tego, że przed egzaminem państwowym dokupię jeszcze kilka godzin to już wiem, że będę bardzo tęsknić za tym miejscem i z ogromnym uśmiechem wspominać czas spędzony tutaj, ponieważ tak wspaniałych ludzi po prostu nie spotyka się każdego dnia. Dlatego serdecznie polecam wybór tej szkoły nauki jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.12.2017

Róża Derkacz

Róża Derkacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mogę szczerze polecić każdemu naukę w szkole jazdy Happy End! Zajęcia teoretyczne z Panem Markiem ciekawe i konkretne. Do tego zajęcia z pierwszej pomocy są przeprowadzone z ratownikiem medycznym, które na prawdę wiele wnoszą - nawet jak pewną wiedzę posiadało się przed rozpoczęciem kursu. Zajęcia praktyczne miałam głównie z Panem Przemkiem, który jest oazą spokoju i świetnym instruktorem. Wszystko na spokojnie wytłumaczy, nawet po kilka razy, jeśli była taka potrzeba. Wiele cennych rad odnośnie techniki i stylu jazdy. Kilka jazd miałam z Panem Markiem, który również jest świetnym instruktorem, wszystko wyjaśnił i dawał wiele cennych wskazówek. Elastyczne godziny jazd, indywidualne podejście do kursanta. Przed wyborem szkoły najbardziej obawiałam się, że trafię na instruktora, który będzie się naśmiewać itp. co tylko zmniejszy pewność siebie i zniechęci do dalszej nauki jazdy. W szkole Happy End nic takiego nie miało miejsca, wręcz przeciwnie - instruktorzy dodają pewności siebie! Szkoła zdecydowanie godna polecenia :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.12.2017

Eryk Majka

Eryk Majka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej polecam szkołę Happy End, już od pierwszego wykładu z teorii było widać, że pan Marek wie co robi. Nauka przebiegała w taki sposób, że większość materiału zapamiętałem i nie musiałem go potem powtarzać. Moim instruktorem był pan Mirek, jest pan doskonałym przykładem jak powinien zachowywać się instruktor! Przed rozpoczęciem kursu nigdy wcześniej nie prowadziłem samochodu, jednak po odbytych jazdach przed egzaminem czułem się pewny siebie. Pan Mirosław w 100% oddawał swoją uwagę, nie raz można usłyszeć o tym, że instruktorzy olewają kursantów i nie zależy im na ich nauce, tutaj natomiast wszystko wyglądało jak należy. Wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem. Uważam, że w życiu trzeba ryzykować i próbować nowych rzeczy, gdybym miał jeszcze raz zdawać prawo jazdy to w tym przypadku nie ryzykowałbym i zdawał w tej samej szkole! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.11.2017

Karolina Grabowska

Karolina Grabowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

To nie przypadek w nazwie szkoły:) prawdziwy HAPPY END ! Nigdy nie sądziłam, że zdecyduje się na kurs prawa jazdy. Jestem po wypadku samochodowym i czułam głęboką niechęć i strach do samochodów. Dużo czasu mi zajęło zanim usiadłam w fotelu po raz kolejny jako pasażer, a co dopiero jako kierowca. Powiedziałam NIGDY. Po kilku latach pojawiły się nowe okoliczności, które wręcz mnie zmusiły do posiadania prawa jazdy. Szkółkę wybierałam długo. Zwracałam uwagę na opinie, koszty, a także podejście właścicieli po pierwszej rozmowie telefonicznej. W większości szkół odzew był następujący ,,proszę zadzwonić jak będzie miała Pani PKK"- co to jest? dlaczego? chyba należało wyjaśnić przyszłemu kursantowi. W jednej, jedynej szkole (HAPPY END)podczas rozmowy telefonicznej, na spokojnie Pan Marek wytłumaczył mi czym jest PKK, czemu służy, wysłuchał moich obaw odnośnie jazdy samochodem i poświęcił dużo czasu na rozmowę ze mną.Stwierdziłam, że jest to strzał w dziesiątkę. I nie myliłam się.Teoria przeprowadzona w sposób ciekawy, interesujący i pouczający. Przychodząc do domu z wielkim zapałem wykonywałam testy. Nie po to aby zdać, byłam na prawdę zainteresowana przekazaną wiedzą. Jazdy rozpoczęłam z dużym stresem. Nie wiedziałam czego mogę się spodziewać. Pan Mirek- bardzo wymagający, konkretny i chyba dzięki temu przemogłam swój strach, ponieważ wiedziałam, że pod jego okiem nie stanie mi się żadna krzywda. Jeździłam również kilka godzin z Panią Iwoną, Panem Przemkiem oraz z Panem Markiem- SERDECZNIE POLECAM TYCH INSTRUKTORÓW ! Pan Marek chyba przeczuwał, gdzie na egzaminie zabierze mnie Pan Egzaminator, ponieważ WSZYSTKIE trasy doskonale znałam i wiedziałam na co zwracać uwagę. Rezultaty ? Egzaminy zdane za pierwszym razem, zarówno wewnętrzne jak i państwowe. Mój strach został gdzieś daleko w tyle i szczerze mogę dzisiaj się z niego śmiać. POLECAM POLECAM POLECAM !!! Jadę właśnie do urzędu po wymarzoną plakietkę ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.11.2017

Dominika Górnik

Dominika Górnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy Happy End! Natrafiłam na nią z polecenia koleżanki i bardzo się cieszę, że się na nią zdecydowałam. Jest to szkoła bardzo pozytywna, elastyczna i profesjonalna. Pan Marek bardzo ciekawie i kompetentnie prowadził zajęcia z teorii. Oprócz podstawowych informacji, opowiadał też historie z życia wzięte, które łatwo zapadają w pamieć i ułatwiają naukę. Jeździłam z Panem Jarkiem, który jest bardzo kompetentnym i niezmiernie cierpliwym instruktorem. Każda godzina była spędzona w bardzo miłej, przyjaznej atmosferze i bardzo chętnie na nie przychodziłam. Pan Jarek wspaniale przygotował mnie do egzaminu praktycznego i dzięki temu zdałam za pierwszym razem. Oboje, Pan Jarek i Pan Marek dają swoim kursantom mnóstwo motywacji i wsparcia. Jeżeli ktoś szuka szkoły, w której wszystko będzie na spokojnie i w miłej atmosferze, ale jednoczesnie profesjonalnie i efektywnie (z happy endem) to jest to idealny wybór.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.11.2017

Michał Wziętek

Michał Wziętek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam pozdrawiam wszystkich czytajacych polecam szkole jazdy hapy and bardzo mila atmosfera bardzo dobrze uczy pan marek teori bo zdalem za pierwszym razem bez blednie i pana przemka z ktorym bardzo dobrze sie jezdzilo i efekty przynioslo wiec zapraszam innych bo warto

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.10.2017

Damian Kowalik

Damian Kowalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na samym wstępie chciałbym podziękować Panu Markowi za super motywację do podejścia do egzaminu Państwowego, zajęcia tworetyczne prowadzone przez Pana Marka super prowadzone bardzo interesująco oraz ciekawie opowiadane i omawiane tematu, co do zajęć praktycznych polecam i dziękuję za przygotowanie Panu Jarkowi także super prowadzone zajecia, wspólnie przejezdzaliśmy praktycznie wszystkie możliwe drogi do przygotowania do egzaminu, super tłumaczenie co do wykonywania poszczególnych manewrow, szkoła godna polecenia, Pozdrawiam Damian Kamiński-kowalik

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.10.2017

Paweł Durczak

Paweł Durczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Odbyłem w tej szkole tylko jazdy doszkalające, lecz już na tej podstawie mogę wystawić bardzo dobrą opinię. Instruktor bardzo dobrze tłumaczy niezrozumiałe zagadnienia i dokładnie pokazuje jak jaki manewr wykonywać. Krok po kroku. Instruktor zauważa co kursantowi sprawia trudność i skupia uwagę właśnie na tym. Atmosfera bardzo dobra. Kontakt wzorowy i profesjonalny. Instruktor nie krzyczy nawet gdy kursant popełni ten sam błąd wiele razy. Jak najbardziej polecam tę szkołę jazdy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.10.2017

Mirosław Wyrzykiewicz

Mirosław Wyrzykiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam. Kurs zrobiony na kat. A u pana Marka. Miła atmosfera, sprzęt pewny (nie jakiś klekot) czas dopasowany indywidualnie do każdego kursanta. Kurs minął w miłej atmosferze dla mnie jak i dla pana instruktora. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.09.2017

Weronika Boczulak

Weronika Boczulak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

U mnie zdanie egzaminu państwowego również zakończyło się " Happy end'em" jak sama nazwa szkoły mówi :) Instruktor bardzo wyrozumiały i cierpliwy, podczas jazdy wszystko omawiane jest szczegółowo i powtarzane do skutku :) Bardzo polecam !

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.09.2017

Tomasz Ha

Tomasz Ha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Przy wyborze szkoły kierowałem się dwoma rzeczami: czasem oczekiwania na zajęcia praktyczne oraz elastycznymi godzinami jazd, gdyż jestem osobą pracującą. Kurs rozpoczął się bardzo szybko, bo jazdy odbyły się 3 dni po zapisie. Co do godzin jazd to również bardzo mi odpowiadały, gdyż niejednokrotnie zdarzało się jeździć w godzinach wieczornych. Motocykl był w bardzo dobrym stanie, plac kameralny, a podejście Marka do zajęć bardzo profesjonalne :) zdałem wymarzoną kat A za pierwszym razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.09.2017

Tomasz Kucharczyk

Tomasz Kucharczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm , i fachowość w każdym calu . Polecam !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak