Nauka Jazdy CARSTART

 218 opinii w tym 138 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Nauka Jazdy CARSTART
ul. Przyjaciół Żołnierza 4 lok. 58 (Centrum Handlowe "Wilcza")
71-670 Szczecin

Kontakt

Opis

Zanim zdecydujesz się na wybór nauki jazdy przeczytaj a dowiesz się wszystkiego na temat naszych szkoleń! Twoi koledzy i koleżanki już Nam zaufali sprawdź to w komentarzach wyrażających ich opinię na temat nauki jazdy  www.google.pl lub na profilu nauki jazdy CarStart na Facebooku ! W Ośrodku Szkolenia Kierowców CarStart pracują doświadczeni instruktorzy nauki jazdy posiadający zawodowe prawo jazdy kategorii A, B, B+E, C, C+E, D, D+E, co za tym idzie bardzo duże doświadczenie w prowadzeniu motocykli, samochodów osobowych, ciężarowych oraz autobusów. W naszym Ośrodku pracuje również instruktor z uprawnieniami egzaminatora na kat.B (były egzaminator) i techniki jazdy kategorii B, C, C+E. Pozwala to nam na bieżące podejście do tematu w czasie prowadzonych zajęć zarówno teoretycznych jak i praktycznych.

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2599 zł

ul. Przyjaciół Żołnierza 4 lok. 58 (Centrum Handlowe "Wilcza")

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Cena kursu:
-> dla uczniów studentów - 2499 zł
-> dla pozostałych osób - 2549 zł

Jazdy dodatkowe:
-> dla naszych kursantów - 85 zł
-> dla kursantów spoza szkoły - 90 zł

kat. B78, Wykłady i praktyka

Automat, Niepełnosprawni, Raty własne

2649 zł

ul. Przyjaciół Żołnierza 4 lok. 58 (Centrum Handlowe "Wilcza")

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Nissan Note)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Cena kursu:
-> dla uczniów studentów - 2549 zł
-> dla pozostałych osób - 2599 zł
-> dla niepełnosprawnych - od 2599 zł

Jazdy dodatkowe:
-> dla naszych kursantów - 90 zł
-> dla kursantów spoza szkoły - 100 zł
-> dla niepełnosprawnych - od 95 zł

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Koszt 1h jazdy doszkalającej - 95 zł
Koszt 1h jazdy doszkalającej dla kursantów szkoły CARSTART - 90 zł

cena za pakiet: 95 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria B78

WIĘCEJ Koszt 1h jazdy doszkalającej - 100 zł
Koszt 1h jazdy doszkalającej dla kursantów szkoły CARSTART - 95 zł

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Zofia S ....o ip: 83.11.73.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo serdecznie polecam. Profesjonalne przygotowanie do egzaminu w naprawdę cudownej atmosferze. Miałam przyjemność jeździć z Panem Eugeniuszem oraz Panem Wiesławem, którzy są naprawdę rewelacyjnymi instruktorami. Ogromnie dziękuję Pani Sylwii, która zawsze służyła pomocą w ustalaniu terminów jazd oraz za ogromne wsparcie. Naprawdę polecam, pełen profesjonalizm.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mariola Kos

Mariola Kos
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, cudowna atmosfera i super instruktorzy, a zwłaszcza mój Pan Eugeniusz Ciosek, ogrom wiedzy, doświadczenia, polecam szkołę z całego serca

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Monika Monika

Monika Monika
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.06.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła nauki jazdy! Teoria i praktyka zdana za 1 razem! Dziękuje za wszystko i szczerze polecam wszystkim :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktor M ......... ip: 94.229.214.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.06.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła ma genialne podejście do nauki teorii i praktyki, przez cały okres szkolenia zdobyłem wiedzę, na bezproblemowe zdanie egzaminów państwowych. Serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Sandra Trzcińska

Sandra Trzcińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Świetne podejście i super atmosfera. Pan Marcin świetnie przygotował mnie do bycia kierowcą i egzamin zdany za pierwszym razem, a Pani Sylwia bardzo sympatyczna, zawsze znajdzie termin dopasowany do kursanta.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartosz Żelazek

Bartosz Żelazek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcin Karwowski

Marcin Karwowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę CarStrat. Miałem przyjemność jeździć z Panią Sylwią - genialnym instruktorem ze świetnym podejściem do kursantów. Bardzo profesjonalne przygotowanie nie tylko do egzminów, ale też do "normalnej" jazdy. Jeszcze raz gorąco polecam.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Monika Surma

Monika Surma
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam! Jeśli ktoś szuka szkoły jazdy gdzie chce nauczyć się prowadzić samochód to Nauka Jazdy Car Star jest idealnym miejscem. Przygotowanie do egzaminu jest bardzo fachowe oraz cała atmosfera jest bardzo przyjazna. Duże podziękowania należą się Panu Wiesławowi, który jest wspaniałym instruktorem z doświadczeniem i wszystko bardzo dokładnie tłumaczy. Podziękowania należą się także Pani Sylwi, która zawsze dopasowała godziny jazd do potrzeb kursanta. Szkoła znajduje się w bardzo dobrej lokalizacji (niedaleko Wordu) co jest dodatkowym plusem! Polecam serdecznie ????

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aga Borkowska

Aga Borkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeśli jesteście na etapie szukania dobrej szkoły nauki jazdy i zależy Wam na tym, aby naprawdę nauczyć się prowadzić auto, to z czystym sumieniem polecam CarStart! Ogromne podziękowania dla Pana Wiesława - wspaniały instruktor, z doświadczeniem i ogromną wiedzą, którą potrafi przekazać. Bardzo cierpliwy, spokojny i przede wszystkim zaangażowany w przygotowanie swoich kursantów. Pani Sylwia również bardzo pomocna:) Cieszę się, że przygodę z nauką jazdy mam już za sobą, ale będzie mi Was brakowało:)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paulina B ..y ip: 37.47.153.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.05.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo serdecznie

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna J .. ip: 188.146.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy, bardzo miła atmosfera, egzamin teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem. Polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patrycja Majorek

Patrycja Majorek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Przyszłam do CarStart, żeby wykupić dodatkowe godziny przed egzaminem. Okazało się, że jestem dosłownie sierotą na drodze, ale dzięki pomocy Pana Darka udało mi się dzisiaj zdać egzamin praktyczny. Po poprzedniej szkole jazdy miałam ogromne braki, które tutaj nadrobiłam w niezwykle szybkim tempie. Pragnę dodać, że szkoła ma świetną lokalizację, bo znajduje się mniej więcej 10-15 minut od Wordu. Z czystym sercem mogę stwierdzić, że żałuję, iż nie przyszłam tutaj od razu!!! No cóż mogę dodać, nie popełniajcie moich błędów ????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Justyna Mądrawska

Justyna Mądrawska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam! Po bardzo długiej przerwie udało się przygotować mnie w krótkim czasie do egzaminu praktycznego Panu Sławkowi - Bardzo dziękuję!!! :D Również dziękuję Pani Sylwii za dobierania dla mnie zawsze dogodnych terminów jazd :D NAPRAWDĘ SZKOŁA GODNA POLECENIA! :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Wojciech Matuszak

Wojciech Matuszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam szkołę CAR START. Pan Dariusz świetny instruktor cierpliwy, bardzo wyrozumiały oraz spokojny. Atmosfera za kierownica bezstresowa przy takim instruktorze 30 godzin wystarczyło by zdać egzamin za pierwszym podejściem. Pani Sylwia zawsze ustawi zajęcia pod kursanta. Będę miło wspominał naukę jazdy w u Was !!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Małgorzata K ..... ip: 31.0.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem mogę polecić szkołę CAR START!!!!! Profesjonalne podejście do kursanta, stały kontakt z biurem i bezstresowe nauczanie. Teoria jak i praktyka zdane za pierwszym razem! Wielkie podziękowania dla Pana Antoniego i Pani Sylwii za cierpliwość, wiarę i wsparcie, a także za atmosferę jaka panowała zarówno na wykładach jak i jazdach! Dziękuje bardzo całej ekipie „CAR START” za przygotowanie! ❤️????????

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna Z .... ip: 89.76.192.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 17.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo się cieszę, że wybrałam Car Start. Od organizacji (Pani Sylwia, która tworzy grafik jazd tak skrupulatnie, że dogodzi śpiochom i nieogarniętym duszyczkom i generalnie jest super kobitką), przez szybką, sprawną i zrozumiałą teorię, porządne auta, po instruktorów. Ja trafiłam na pana Wieśka i nie wiem, czy można trafić lepiej. Od pierwszych jazd mnie motywował, pomagał, uspokajał, a kiedy w końcu wychodziło, to chwalił, ale nie owijał też w bawełnę przy błędach - jak nie wychodzi, to nie ma co się pchać na egzamin, tylko jeszcze poćwiczyć, żeby wizyta w Wordzie była tylko formalnością. Szkoli kompleksowo, tłumaczy, no i świetnie się z nim gawędzi, aż nie chciało się kończyć jazd :D Z całego serca polecam, oba egzaminy za pierwszym mówią pewnie same za siebie!

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Karolina Skumiał

Karolina Skumiał
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy CarStart. Instruktorzy profesjonalni, cierpliwi oraz uprzejmi. Każdy szczegółowy błąd podczas nauki został wyłapany, dzięki czemu egzamin państwowy zdany za pierwszym razem! Serdecznie pozdrawiam Panią Sylwię oraz Pana Darka :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Oliwia Sadowska

Oliwia Sadowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przy wyborze szkoły jazdy, ważne było dla mnie podejście do kursanta, dopasowane godziny jazd, przyjemna atmosfera na wykładach oraz stały kontakt w razie wątpliwości. Kierowałam się opiniami i nie zawiodłam się. Z terminami nie było problemów, pani Sylwia zawsze do dyspozycji, instruktorzy bezstresowo prowadzą jazdy. Gdybym mogła jeszcze raz wybrać ośrodek szkolenia kierowców, z pewnością byłoby to CarStart.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marcin Kotyński

Marcin Kotyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Cześć wszystkim, którzy postanowili zmienić coś w swoim życiu. Po decyzji pojawia się pytanie: którą szkołę wybrać? Nie mam porównania z innymi szkołami, ale cieszę się niesamowicie, że wybrałem CAR START ! Cenię ich profesjonalizm i filozofię. Zaoszczędziło mi to sporo pieniędzy i czasu. Oczywiście mam na myśli zdane egzaminy za pierwszym podejściem ! :-) Pan Marcin, właściciel, zatrudnił świetną ekipę do swojej firmy. Pani Sylwia, która w biurze koordynuje (oprócz niezbędnej papierologii) terminy i godziny jazd kursantów, potrafi pomóc zaplanować nawet najbardziej zapracowanym ludziom w Szczecinie :-) . Zdany za pierwszym razem egzamin zawdzięczam zaś instruktorowi Panu Sławkowi, jego podejście do kursanta i niesamowita umiejętność przekazywania wiedzy zrobiła ze mnie kierowcę , uliczne manewry stały się zrozumiałe i oczywiste. Jest jeszcze jeden instruktor: pani Sylwia, z którą miałem przyjemność przez kilka godzin pracować i, której nie brakuje cech, które wymieniłem wyżej. Serdecznie pozdrawiam i dziękuję całej ekipie CAR START!!! :-) Wszystkim niezdecydowanym polecam tę szkołę !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kuba Mikołajewski

Kuba Mikołajewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ta szkoła jazdy zaskoczyła mnie pozytywnie, dobre położenie, łatwy dojazd ,sprawny kontakt z biurem, mila obsługa, instruktor Pan Sławek bardzo wymagający ale dzięki temu bardzo prosto osiągnie się swój cel w staniu się świetnym kierowcą !! W zupełności polecam, szkołę jak i instruktora

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktor Giecewicz

Wiktor Giecewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jazdy ''Car Start'', to zdecydowanie topowe miejsce jeśli istotne jest dla nas dobre przygotowanie się do egzaminu praktycznego jak i teoretycznego. Profesjonalizm okazywany przez instruktorów, ludzkie podejście do kursanta i dobra komunikacja to rzeczy które nie są w tym miejscu niczym obcym. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym razem, bez jakości jaką daje ta szkoła jazdy liczba ta mogłaby być przerażająca. Szczerze polecam, każdemu kto celuje w bezbłędną jazdę ;)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paula Minkwitz

Paula Minkwitz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wybór tej szkoły byl Najlepszym wyborem w moim życiu, wspaniali instruktorzy ,z całego serca polecam Pana Darka ,człowiek o stoickim spokoju i ogromnym poczuciem humoru ????.Bardzo dziękuję za wszytskie wskazówki, Syliwi za ciepłe słowa i wsparcie . POLECAM WSZYSTKIM !!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Weronika Pyza

Weronika Pyza
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy, atmosfera i kontakt z biurem. Czysty profesjonalizm. Mogę serdecznie polecić z czystym sumieniem!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kamila Sander

Kamila Sander
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę Car Start. Pan Marcin to cierpliwy i wyrozumiały instruktor. Bardzo dziękuję za przekazaną wiedzę i udzielone rady. Pani Sylwia dopasowuje zawsze terminy jazd zgodnie z życzeniem kursanta, a podejście do niego to pełny profesjonalizm w załatwianiu wszelki spraw. Za co Jej również bardzo dziękuję. Świetna atmosfera, doskonałe przygotowanie do egzaminów państwowych. Kamila Sander

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Bartek D .... ip: 188.146.164.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim!

+ Zaletydobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak

Kamila z ......a ip: 83.11.45.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dzięki tej szkole zrozumiałam, że niemożliwe staje się MOŻLIWE :) Mając trochę więcej niż 18 lat, zdałam egzamin państwowy za 1 razem (z teorii jak i z praktyki). Szczególne podziękowania dla Pana Wiesława, dzięki któremu tego dokonałam. Wspaniały instruktor, z ogromna wiedzą i doświadczeniem, którą potrafi przekazać. Do tego ogromna cierpliwość i zaangażowanie w przygotowanie kursanta. A Pani Sylwia...przemiła, cudowna kobieta, z którą bez najmniejszego problemu można załatwić wszelkie sprawy organizacyjne, która zawsze wesprze dobrym słowem i podtrzyma na duchu :) Serdecznie polecam i jeszcze raz dziękuję.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Dawid Doruch

Dawid Doruch
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła polecam. Zdane za pierwszym razem. Pan Wiesiek genialny instruktor

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Emil Stępień

Emil Stępień
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam, super instruktorzy!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Natalia Pawelec

Natalia Pawelec
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła jak najbardxiej godna polecenia. Nie ma problemów z umówieniem terminów jazdy , i tu wielkie ukłony w kierunku pani Sylwii. Insrtruktor pan Darek bardzo cierpliwy, wyrozumiały,mega pozytywny. Nauka jazdy z takimi ludźmi ,w takiej szkole to ogromna przyjemność, atmosfera tam panujaca nie pozwala na dodatkowe stresy . Gdybym drugi raz, miala wybrać szkołę jazdy wybrała bym właśnie tą. Dziękuję za wszystko. Natalia Pawelec

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Julia Rewolińska

Julia Rewolińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam ta szkole jazdy. Profesjonalne podejscie do kursantów zarówno Panów Instruktorów jak i przesympatycznej Pani Sylwii. ☺️

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak