Nauka Jazdy CARSTART

 174 opinie w tym 113 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Nauka Jazdy CARSTART
ul. Przyjaciół Żołnierza 4 lok. 58 (Centrum Handlowe "Wilcza")
71-670 Szczecin

Kontakt

Opis

Zanim zdecydujesz się na wybór nauki jazdy przeczytaj a dowiesz się wszystkiego na temat naszych szkoleń! Twoi koledzy i koleżanki już Nam zaufali sprawdź to w komentarzach wyrażających ich opinię na temat nauki jazdy  www.google.pl lub na profilu nauki jazdy CarStart na Facebooku ! W Ośrodku Szkolenia Kierowców CarStart pracują doświadczeni instruktorzy nauki jazdy posiadający zawodowe prawo jazdy kategorii A, B, B+E, C, C+E, D, D+E, co za tym idzie bardzo duże doświadczenie w prowadzeniu motocykli, samochodów osobowych, ciężarowych oraz autobusów. W naszym Ośrodku pracuje również instruktor z uprawnieniami egzaminatora na kat.B (były egzaminator) i techniki jazdy kategorii B, C, C+E. Pozwala to nam na bieżące podejście do tematu w czasie prowadzonych zajęć zarówno teoretycznych jak i praktycznych.

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2299 zł

ul. Przyjaciół Żołnierza 4 lok. 58 (Centrum Handlowe "Wilcza")

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Cena kursu:
-> dla uczniów studentów - 2299 zł
-> dla pozostałych osób - 2349 zł

Jazdy dodatkowe:
-> dla naszych kursantów - 80 zł
-> dla kursantów spoza szkoły - 85 zł

kat. B78, Wykłady i praktyka

Automat, Niepełnosprawni, Raty własne

2399 zł

ul. Przyjaciół Żołnierza 4 lok. 58 (Centrum Handlowe "Wilcza")

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Nissan Note)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Cena kursu:
-> dla uczniów studentów - 2399 zł
-> dla pozostałych osób - 2449 zł
-> dla niepełnosprawnych - od 2449 zł

Jazdy dodatkowe:
-> dla naszych kursantów - 90 zł
-> dla kursantów spoza szkoły - 95 zł
-> dla niepełnosprawnych - od 95 zł

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Urszula Bałuch

Urszula Bałuch
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Andrzej wraz z Panem Antonim to najlepszy instruktorzy na świecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 D Z I Ę K U J Ę !!!!!!!!!!!!!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Marcin Szufranowicz

Marcin Szufranowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Szczecinie !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kamil K ........i ip: 81.190.43.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.10.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szczerze polecam Car Start,to świetna szkoła, gdzie bezcenne uwagi i zdobyte doświadczenia prowadzą do bezproblemowego podejścia do egzaminu i gwarantują jego zdanie. Pan Marcin i jego ekipa to świetni ludzie i profesjonalisci.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwer Strzeboński

Oliwer Strzeboński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam Pana Marcina, bardzo cierpliwy i pozytywny człowiek! Atmosfera w szkole jazdy ogółem pozytywna i nie ma na co narzekać. Jeśli zależy ci na dobrym przygotowaniu do egzaminu państwowego to tylko car start!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak

Elżbieta P ....o ip: 37.249.167.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Idealna szkoła dla osób, które chcą prawo jazdy, a nie wierzą w siebie. Bardzo dziękuję Panu Antoniemu oraz Panu Darkowi za cierpliwość, profesjonalizm oraz wsparcie, i miłą atmosferę. Pani pracująca w biurze była zawsze miła, pomocna, serdeczna. Gorąco polecam szkołę CarStart, szczególnie dla osób, które zastanawiają się nad automatyczną skrzynią biegów. Bardzo, bardzo dziekuję za przygotowanie mnie do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Adrian L ...k ip: 89.64.8.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę jazdy, instruktorzy wyrozumiali, widzą błędy które popełniasz i starają się ci z nimi pomóc. Rozkład godzin dopasowany do indywidualnych potrzeb. Po naukach praktyczny egzamin państwowy zdany za pierwszym razem.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natalia Mańkowska

Natalia Mańkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, polecam serdecznie

+ Zaletydobra atmosfera, profesjonalizm
- Wadybrak

David F ...r ip: 93.243.168.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Car Start Najlepsza szkoła nauki jazdy w Szczecinie!!!!!!! Profesjonalizm, dokładność, zorganizowanie zajęć z teorii oraz praktyki na najwyższym poziomie. Przecudowny, przemiły zespół - w szczególności super kochana Pani Sylwia oraz bardzo cierpliwy Pan Marcin :) Profesionalizm Pana Marcina w trakcie nauki jazdy zaowocował zdaniem egzaminu za pierwszym razem, a dzięki Pani Sylwii ustalanie wszystkich terminów było szybkie i indywidualnie dopasowywane. Bardzo dziękuję za super atmosferę i polecam naukę jazdy Car Start w 1000%!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Krystian P ... ip: 5.172.237.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.09.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Konkretna i rzetelna firma . Pan Marcin świetnie przygotował do egzaminu. Po 10h dodatkowych jazd egzamin zdany za pierwszym razem. Szczerze polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Paulina U ........z ip: 5.173.144.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkole. Egzamin teoretyczny jak i praktyczny zdany za pierwszym a to wszystko za sprawą Pana Marcina.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak

Julia .....k ip: 37.47.133.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Szczecinie! Pełen profesjonalizm, miła atmosfera i świetni, kompetentni instruktorzy. Bardzo polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Lenka Pomianowska

Lenka Pomianowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła! Polecam ,zdałam za pierwszym razem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Sandra P ...a ip: 89.72.62.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.06.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam! rzetelne i indywidualne podejście do każdego kursanta. Właściwie przekazana wiedza teoretyczna, oraz praktyczna. Spokojni instruktorzy którzy swoją wiedzą umiejętnie oraz dobrze uczą przyszłego kierowcę poprawnej jazdy samochodem. Sprawne, szybkie załatwianie formalności biurowych dzięki czemu grafik nigdy nie stanowił problemu. Świetna atmosfera co dodatkowo wpływa na motywacje kursanta ???? Pozdrawiam i jeszcze raz dziękuje.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Konrad Sielicki

Konrad Sielicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo miła atmosfera. Dzięki Panu Marcinowi zdałem za pierwszym razem. Gorąco polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Aleksandra Bardzińska

Aleksandra Bardzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.04.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo przyjemna atmosfera, wszystko super, dzieki Panu Wiesławowi zdałam za pierwszym ????polecam z calego serduszka

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Gonet

Dawid Gonet
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystkie moje oczekiwania jakie miałem do szkoły zostały spełnione: - mili instruktorzy ✔️ - miła atmosfera ✔️ - instruktorzy cierpliwi, chętni do pomocy, powtarzający w kółko rzeczy, z którymi kursant ma problem ✔️ - profesjonalny i zadbany sprzęt (w postaci aut) ✔️ - pomoce naukowe dołączone w cenie kursu ✔️ Nic dodać, nic ująć. Szczerze polecam szkołę !!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Beata K .....h ip: 89.64.23.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykwalifikowani, cierpliwi instruktorzy, zapewniają bezpieczeństwo. Doskonała atmosfera. Żadnych problemów z doborem godzin jazd. Kurs przebiega szybko i sprawnie. Jak najbardziej polecam, wybrałabym tę szkołę jeszcze raz!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Warakomski

Michał Warakomski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła z przyjemną atmosferą, idealnie przygotowująca do zdania egzaminów.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadywysoka cena,
Marta Jagiełło

Marta Jagiełło
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.02.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem polecam Naukę Jazdy Car Start. Instruktorzy super, bardzo miła atmosfera. Dzięki Panu Marcinowi zdałam za pierwszym razem! POLECAM!

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Luna Haj

Luna Haj
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.01.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super instruktorzy nauki jazdy na wysokim poziomie,pełna kultura,duża wiedza przekazywana w umiejętny sposób. Z nimi na pewno ZDASZ! Szczerze Polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Łukasz P ............ ip: 94.254.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła super polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kamil C .......i ip: 37.47.163.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 13.12.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Prowadzący w tej szkole jazdy Pan Marcin - niespotykanie sympatyczny i porządny, a jazda z nim to sama przyjemność. Zdecydowałem się tylko na jazdy doszkalające przed egzaminem praktycznym i żałuję, że nie rozpocząłem całego kursu w tej szkole. Zdecydowanie polecam każdemu.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Anna Barańska Nowakowska

Anna Barańska Nowakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę CAR START,super kadra instruktorska,fajna atmosfera . Szczególne podziękowania należą się p. Darkowi M. Za cenne rady i bardzo dobre przygotowanie.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Tymek Gajda

Tymek Gajda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.11.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

wszyscy bardzo mili, doświadczeni, wyrozumiali

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Chris Wesley

Chris Wesley
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.11.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super konkretni instruktorzy dzieki nim zdalem prawko

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Paula D ............. ip: 213.155.181.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.10.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Szczecinie :) !!!! Super instruktorzy, doświadczeni, wiedzą co robią :)! Mega super atmosfera !!! Zdawałam na automat i rewelacja, nie ma nic przyjemniejszego jak jazdy z nimi i super efekt :) Pan Marcin przemiły człowiek i życzę oby więcej kursantów przychodziło właśnie do CarStartu :) !!!!! Uwielbiam Was !!!:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Cyraniak

Patryk Cyraniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera, doskonałe przygotowanie do egzaminów państwowych. Serdecznie dziękuję Panu Antoniemu oraz całej załodze Carstar. Pozdrawiam. :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Natalia P ....k ip: 5.173.153.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Kilka lat przerwy od kursów w innych szkołach i niezdanych egzaminów (2012) a egzamin teoretyczny i praktyczny po tej szkole zdany za 1 podejściem! Polecam bardzo!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina D ........a ip: 37.47.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Długo zastanawiałam się, którą szkołę jazdy wybrać i CARSTART okazał się strzałem w 10! Ciekawe wykłady, luźna i bezstresowa atmosfera, a instruktorzy pomocni i bardzo sympatyczni. Dzięki Panu Marcinowi WSZYSTKIE egzaminy zdałam za PIERWSZYM razem! Polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agnieszka Sokół

Agnieszka Sokół
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.08.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła. Świetni wykładowcy teorii a także nauczyciele jazdy praktycznej. Zawsze dopasowane terminy jazd i podejście do kursanta że strony szkoły pełny profesjonalizm w załatwieniu sprawy i miły szef i najlepszy instruktor nauki jazdy w Szczecinie JACEK. POLECAM WSZYSTKIM TĘ SZKOŁĘ. Agnieszka Sokół

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak