Nauka Jazdy CARSTART

 324 opinie w tym 192 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Nauka Jazdy CARSTART
ul. Przyjaciół Żołnierza 4 lok. 58 (Centrum Handlowe "Wilcza")
71-670 Szczecin

  • Brak godzin otwarcia

Kontakt

Opis

Zanim zdecydujesz się na wybór nauki jazdy przeczytaj a dowiesz się wszystkiego na temat naszych szkoleń! Twoi koledzy i koleżanki już Nam zaufali sprawdź to w komentarzach wyrażających ich opinię na temat nauki jazdy  www.google.pl lub na profilu nauki jazdy CarStart na Facebooku ! W Ośrodku Szkolenia Kierowców CarStart pracują doświadczeni instruktorzy nauki jazdy posiadający zawodowe prawo jazdy kategorii A, B, B+E, C, C+E, D, D+E, co za tym idzie bardzo duże doświadczenie w prowadzeniu motocykli, samochodów osobowych, ciężarowych oraz autobusów. W naszym Ośrodku pracuje również instruktor z uprawnieniami egzaminatora na kat.B (były egzaminator) i techniki jazdy kategorii B, C, C+E. Pozwala to nam na bieżące podejście do tematu w czasie prowadzonych zajęć zarówno teoretycznych jak i praktycznych.

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3649 zł

codziennie

ul. Przyjaciół Żołnierza 4 lok. 58 (Centrum Handlowe "Wilcza")

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
wjazd na plac WORD

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Cena kursu:
-> dla uczniów studentów - 3599 zł
-> dla pozostałych osób - 3649zł

Jazdy dodatkowe:
-> dla naszych kursantów - 125 zł
-> dla kursantów spoza szkoły - 130zł

kat. B78, Wykłady i praktyka

Automat, Raty własne

3749 zł

codziennie

ul. Przyjaciół Żołnierza 4 lok. 58 (Centrum Handlowe "Wilcza")

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Nissan Note i Honda Jazz "hybryda")
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów
wjazd na plac WORD

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Cena kursu:
-> dla uczniów studentów - 3699zł
-> dla pozostałych osób - 3749zł


Jazdy dodatkowe:
-> dla naszych kursantów - 130 zł
-> dla kursantów spoza szkoły - 135zł

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

WIĘCEJ Koszt 1h jazdy doszkalającej - 130 zł
Koszt 1h jazdy doszkalającej dla kursantów szkoły CARSTART - 125 zł

cena za pakiet: 130 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

kategoria B78

WIĘCEJ Koszt 1h jazdy doszkalającej - 100 zł
Koszt 1h jazdy doszkalającej dla kursantów szkoły CARSTART - 95 zł

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Zuzanna Jarosińska

Zuzanna Jarosińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tę szkołę. Miła atmosfera i dobre przygotowanie do egzaminu

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

Natalia T ........a ip: 5.173.157.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 08.11.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam, najlepsza szkoła jazdy! Znakomite podejście do kursantów (szczególnie dziękuję Panu Darkowi), zawsze znajdzie się idealny termin jazd, Pani Sylwia jest bardzo pomocna. Przede wszystkim panuje miła i przyjazna atmosfera. Teoria zdana za pierwszym razem, a praktyka za trzecim❤️

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Małgorzata Janicka

Małgorzata Janicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wspaniała szkoła i ludzie , którzy ją tworzą. Profesjonalny instruktor - pan Wiesław, którego bardzo polecam. Niezwykle cierpliwy i wyrozumiały, jednocześnie stanowczy i wymagający, z poczuciem humoru i wrażliwością. Pani Sylwia - profesjonalna, wyrozumiała, mądra, wrażliwa, umiejąca zaradzić w każdej sytuacji. Zdałam za 4 razem. co dla mnie osobiście jest niebywałym sukcesem przy moich niewielkich predyspozycjach do jazdy oraz nieco już zaawansowanym wieku ( 52 lata ). Pan Antoni - ciekawe wykłady i bardzo dobre przygotowanie teoretyczne. Polecam szkołę ...bardzo...

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Alicja Łętowska

Alicja Łętowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

jeśli egzamin chcecie zdać, lekcje w carstarcie polecam wam brać. jest to najlepsza szkoła jazdy, uczą się tam same gwiazdy. do egzaminu bardzo dobrze przygotowują, pewność siebie kursantom budują. lekcje tam są super odjazdowe, ale uważajcie na przejazdy kolejowe. teoria przyjemna dla przyjaciół i parek, a najlepszym instruktorem jest tam Pan Darek !!! Dziękuję bardzo za profesjonalne przygotowanie do egzaminów.

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Ania Piela

Ania Piela
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.10.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szkoła godna polecenia !!!! egzamin praktyczny zdany za pierwszym podejściem - mimo iż miałam przerwę w kursie i 4 niezdanych egzamin (pierwotnie kurs robiony w innej szkole). Szczególne podziękowania dla Pani Sylwii, która zawsze zmotywuje do działania, dostosuje godziny jazd do potrzeb kursanta oraz dla instruktora Pana Sławka, który ma duże pokłady cierpliwości oraz potrafi przekazać wiedzę praktyczną i teoretyczną w bardzo prosty i rzeczowy sposób oraz zmotywuje do działania ???????? Dziękuję serdecznie za pozytywny wynik egzaminu ????????❤️❤️????????

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Jakub P .....k ip: 188.47.125.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam szkółkę jazdy car start! Sympatyczna ekipa, profesjonalizm i dobrze przedstawiona praktyczna wiedza, to wszystko umożliwiło zdanie egzaminu państwowego na prawo jazdy!:)

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oskar Dziedzic

Oskar Dziedzic
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła najlepszy wybór przygotowanie do jazdy oraz egzaminów pierwsza klasa zdane za 1 razem ????

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

Dominika P ......... ip: 89.231.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy ???? bardzo polecam Pani Sylwia z biura zawsze motywuje i jest bardzo pomocna ❤ Instruktorzy bardzo profesjonali i świetnie przekazują wiedzę ????

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze

+ Zaletydobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kacper B .........i ip: 46.205.132.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.10.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem mega zadowolony, zdane polecam pana Tomka <3

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Małgorzata Jabłońska

Małgorzata Jabłońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia! Pani Sylwia z biura-cudowna kobieta, empatyczna i wyrozumiała ❤️ Zawsze znalazła idealny termin na jazdy wg potrzeb kursanta. Pan Antonii przekazał ogrom wiedzy podczas wykładów prowadzonych w ciekawy sposób, nie było dla niego głupich pytań, na każde odpowiadał w taki sposób, aby każdy zrozumiał. Nie pozostawiał nas-kursantów-bez odpowiedzi. No i instruktor Tomasz...wisieńka na torcie całego kursu ???? Dziękuję za każdą jazdę, ZA CIERPLIWOŚĆ w szczególności, łatwo czasami nie było, ale dałeś rade przygotować mnie najlepiej do części praktycznej wg własnej wiedzy ???? Dzięki za cenne wskazówki, obiecuję nigdy nie doprowadzić na drodze do sytuacji, że gdy się pali to ja dopiero studnię zaczynam kopać ???? Teoria za 1 razem ???? Praktyka za 2 razem ???? POLECAM!

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze

+ Zaletybrak
- Wadybrak

Maria M ...... ip: 31.0.59.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, pełen profesjonalizm, ale też bardzo serdeczna atmosfera. Przygotowywał mnie Pan Artur - duży spokój, cierpliwość i świetne uwagi, które przydały się na egzaminie. Bardzo polecam!

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Maks S ...c ip: 89.64.103.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.09.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy, mili i pomocni instruktorzy, szczególnie Pan Tomek. Pani Sylwia zawsze miła i pomocna. Egzamin zdany za pierwszym podejściem. Serdecznie polecam!

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Daniel Wittkowski

Daniel Wittkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wysoki poziom szkolenia, wszystko wytłumaczone w oparciu o doświadczenie i przykłady z realnych sytuacji bez suchych faktów. Bardzo indywidualne podejście do potrzeb kursantów. Polecam każdemu. Pozdrowienia dla Pana Antoniego i podziękowania za cierpliwość i proste tłumaczenie przez caly kurs

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Agnes PL

Agnes PL
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 31.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, perfekcyjne przygotowanie do egzaminu praktycznego i samodzielnej jazdy. Pan Tomasz jest najlepszym instruktorem jakiego można sobie wymarzyć! medal za pokłady cierpliwości i sposób tłumaczenia... szczerze polecam !

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Justyna Jarosz

Justyna Jarosz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkole CarStart. Chcialabym podziękować Pani Sylwii z biura, która jest przesympatyczna i zawsze pomagała dopasować godziny jazd do potrzeb kursanta oraz Pani Sylwii instruktor za jazdy bez stresu, w świetnej atmosferze i za przygotowanie do egzaminu!!!

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Urszula B .....z ip: 88.199.146.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.08.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wspaniała szkoła dla każdego, kto chce nauczyć się jeździć, kurs i egzaminy wewnętrzne przebiegały w dobrej atmosferze.☺️

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Natali Kot

Natali Kot
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Indywidualne podejście do każdego kursanta , wszystko dokładnie wyjaśnione i wytłumaczone , instruktorom zależy na kursancie , jego potrzebach i sukcesie ) Polecam z całego serca ❤️

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze

+ Zaletydobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Magdalena Zapor

Magdalena Zapor
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.06.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy CARSTART wszystkim, którzy zaczynają swoją przygodę z prawem jazdy ale i nie tylko, bo naprawdę warto się tu zapisać. !!!! Szkoła ta nie tylko zapewni Ci, że będziesz w pełni przygotowany do zdania egzaminu teoretycznego i praktycznego, ale również ciepłą i przyjazną atmosferę, indywidualne podejście do kursanta oraz bez wątpienia wspaniałych instruktorów. ???? Na koniec mogę tylko bardzo podziękować panu Darkowi za cierpliwość i super przeprowadzone nauki jazdy oraz pani Sylwii za przejrzysty sposób wyjaśniania jakichkolwiek niejasności i za możliwość elastycznego ustalania godzin jazd.

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Zlata Ziaziulia

Zlata Ziaziulia
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Szkołę Jazdy CAR START!!! Zdałam egzaminy (teorię i praktykę) za pierwszym razem ! Pan Antoni jest świetnym instruktorem , z dużym doświadczeniem , cierpliwy , spokojny i wszystko bardzo dokładnie tłumaczy. Na zajęciach była miła atmosfera, z dużą chęcią szłam na każde zajęcie . A Pani Sylwia - cudowna kobieta , uśmiechnięta , profesjonalna i zawsze znajdzie dobre godziny jazdy ! Wielkie podziękowanie dla Pana Antoniego i Pani Sylwii za wiarę i wsparcie . Najlepsza szkoła jazdy ! Polecam z całego serca:)

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Alelsandra C .......... ip: 5.173.13.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.05.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam szkołę CarStart z czystym sumieniem. Nie ma problemu z ustaleniem najbardziej dogodnych godzin, pani Sylwia zawsze ustali tak aby było dobrze :) Natomiast Pani Sylwia instruktor to uśmiechnięta, życzliwa, rzetelna i cierpliwa osoba, dzięki której zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem, bezbłędnie. Wiedza i doświadczenie, które mi przekazała przygotowały mnie do egzaminu tak aby nic mnie nie zaskoczyło. Z całego serca dziękuję

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Yana H ........ ip: 37.47.148.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkole nauki jazdy Car Start!!! Instruktorzy nastawieni na fachową naukę przyszłych kierowców. Posiadają dużą wiedzę i kompetencje. Polecam wszystkim którzy chcą zostać kierowcami. Instruktorzy o wysokiej kulturze osobistej umiejętnie i cierpliwie przekazują wiedzę. Jesli nauka jazdy to tylko Car Start!!!!!!

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Natalia Trembowska

Natalia Trembowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkołę Car start, ponieważ od samego początku panowała miła atmosfera. Wykłady ciekawie prowadzone. Pani Sylwia jest bardzo miła i pomocna. W każdej chwili służy pomocą. Potrafi dodać otuchy i wiary w swoje siły. Zawsze można usłyszeć od niej dobre słowo. Instruktorzy bardzo sympatyczni. Pan Dariusz bardzo konkretny i profesjonalny. Posiadający dużo cierpliwości ☺️Bardzo dziękuję za dobre przygotowanie.

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Filip Chudziński

Filip Chudziński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.05.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkole car start, Moim instruktorem był Pan Sławek jeśli nie ma się zielonego pojęcia na temat ruchu drogowego Pan Sławek nauczy was wszystkiego od a do z, a co ważniejsze z wielkim zaangażowaniem Jeśli chodzi o biuro prowadzi je profesjonalna sympatyczna oraz bardzo pomocna Pani Sylwia Szczerze szkoła naprawdę godna polecenia dla wszystkich Pozdrawiam i dziękuję

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Piotr O ... ip: 176.221.122.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Profesjonalne przygotowanie do egzaminu przez Pana Sławka. Przesyłam podziękowania. Polecam CARSTART w 100% !!!

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Malgorzata J ......... ip: 5.173.4.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę i mogę z czystym sumieniem polecić każdemu....Pan Wiesław przygotował mnie idealnie pomimo mojego stresu zawsze cierpliwy uśmiechnięty dawał cenne rady, wskazówki i odrazu stres mijał....Dziękuję za przygotowanie...A Pani Sylwi dziekuje za motywację i że wierzyla we mnie

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Hanna Najlepsza

Hanna Najlepsza
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, egzamin zdany za 1! Pan Darek bardzo fajny instruktor, i bardzo dobra obsługa w biurze☺️.

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Julia K ......a ip: 37.248.221.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 14.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę Car Start. Indywidualne podejście do kursanta. Trafiłam na jazdy do Pani Sylwi i to była najlepsza decyzja! Jazdy były prowadzone bardzo spokojnie i zawsze było dużo śmiechu, po kazdej godzinie wynosiłam sporo wiedzy, Pani Sylwia z biura- bardzo pomocna i życzliwa osoba, nie było nigdy problemu z umawianiem się na kolejne godziny jazdy:) praktyka niestety za piątym razem ale teoria za 1-szym !!!!

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Iza Bugzel

Iza Bugzel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.04.2022

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca! Od samego początku do samego końca czuć wsparci zarówno od Pani Sylwii z biura i od Pani Sylwii instruktorki☺️ Pani Sylwia z biura robiła wszystko żeby dostosować godziny pode mnie !!! mega profesjonalne podejście do każdego kursanta, zawsze uśmiechnięta,pomocna i wspiera za każdym razem jak się dzwoni !!!! i teraz Pani Sylwia instruktorka- najlepsza! Podejście do kursanta-idealne, wyrozumiała, cierpliwa, pomimo ze dużo rozmawiałyśmy i śmiałyśmy się non stop to zawsze wplatane były rozmowy na temat techniki jazdy, przepisów itd ☺️ po 9 latach nie bałam się podejść w końcu do egzaminu co zakończyło się sukcesem! Polecam każdemu. PS Pani Sylwio czekam u siebie na Panią !!!!

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dawid Sowiński

Dawid Sowiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.04.2022
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy, profesjonalne podejście do kursantów, elastyczne godziny, świetni instruktorzy z dobrym podejściem i z ogromną cierpliwością. Gorąco polecam tę szkołę, uczyć się tutaj to była dla mnie czysta przyjemność i szkoda, że ten czas się już skończył.

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Nikola Stelmach

Nikola Stelmach
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.03.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam najlepszą szkołę jazdy Car Start! Wszystko zdane za pierwszym razem. ☺️ Przemiła Pani Sylwia zawsze znajdzie dobre godziny jazdy ze świetnymi instruktorami. Bardzo profesjonalne podejście i miła atmosfera.

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :-)Do zobaczenia na drodze

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak