Liczba odwiedzin: 8557 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Nauka Jazdy CAR START

  (127 opinii w tym 85 zaufanych)
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.04.2019

Aleksandra Bardzińska

Aleksandra Bardzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna atmosfera, wszystko super, dzieki Panu Wiesławowi zdałam za pierwszym ????polecam z calego serduszka

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.03.2019

Dawid Gonet

Dawid Gonet
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystkie moje oczekiwania jakie miałem do szkoły zostały spełnione: - mili instruktorzy ✔️ - miła atmosfera ✔️ - instruktorzy cierpliwi, chętni do pomocy, powtarzający w kółko rzeczy, z którymi kursant ma problem ✔️ - profesjonalny i zadbany sprzęt (w postaci aut) ✔️ - pomoce naukowe dołączone w cenie kursu ✔️ Nic dodać, nic ująć. Szczerze polecam szkołę !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2019

Marta Jagiełło

Marta Jagiełło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam Naukę Jazdy Car Start. Instruktorzy super, bardzo miła atmosfera. Dzięki Panu Marcinowi zdałam za pierwszym razem! POLECAM!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.12.2018

Anna Barańska Nowakowska

Anna Barańska Nowakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę CAR START,super kadra instruktorska,fajna atmosfera . Szczególne podziękowania należą się p. Darkowi M. Za cenne rady i bardzo dobre przygotowanie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.11.2018

Tymek Gajda

Tymek Gajda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

wszyscy bardzo mili, doświadczeni, wyrozumiali

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.11.2018

Chris Wesley

Chris Wesley
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super konkretni instruktorzy dzieki nim zdalem prawko

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.10.2018

Patryk Cyraniak

Patryk Cyraniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, doskonałe przygotowanie do egzaminów państwowych. Serdecznie dziękuję Panu Antoniemu oraz całej załodze Carstar. Pozdrawiam. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.08.2018

Agnieszka Sokół

Agnieszka Sokół
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Świetni wykładowcy teorii a także nauczyciele jazdy praktycznej. Zawsze dopasowane terminy jazd i podejście do kursanta że strony szkoły pełny profesjonalizm w załatwieniu sprawy i miły szef i najlepszy instruktor nauki jazdy w Szczecinie JACEK. POLECAM WSZYSTKIM TĘ SZKOŁĘ. Agnieszka Sokół

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.07.2018

Zuzia Chrobak

Zuzia Chrobak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy. Bardzo cierpliwi instruktorzy. Polecam.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.06.2018

Michał Smyk

Michał Smyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Instruktorzy mili, cierpliwi a co najważniejsze wyrozumiali. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.05.2018

Popolino Smile Mma

Popolino Smile Mma
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam :) Pan Darek wspaniały instruktor pomógł spełnić mi moje Marzenie Zdane za 1 razem

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

ukryte koszty dodatkowe

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.05.2018

Laura Wawreńczuk

Laura Wawreńczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, miła atmosfera, profesjonalne podejście do kursanta, świetni instruktorzy a zwłaszcza Pan Jackek. Polecam z czystym sumieniem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.05.2018

Magdalena Włodarczyk

Magdalena Włodarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z czystym sumieniem ! Zaangażowanie oraz indywidualne podejście do kursanta jest na pierwszym miejscu !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.03.2018

Łukasz Hasiuk

Łukasz Hasiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Swietna szkoła

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.03.2018

Kacper Grzegorzak

Kacper Grzegorzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy Miła atmosfera dużo nauki która owocuje zdanym prawojazdy :) Dziękuję

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2018

Rafał Piłat

Rafał Piłat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę z całego serca! Pozdrawiam Pana Darka za cierpliwość oraz Panią Anię za uśmiech i pomoc przez całą tą przygodę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.02.2018

Iza Kierylak

Iza Kierylak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z calego serca polecam szkole Car Start a w szczegolnosci instruktora Pana Jacka.Polecam 100% sa najlepsi....

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 22.01.2018

Sebastian Bujko

Sebastian Bujko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

CarStart to swietna szkola, bardzo dobrze mozna w szkole nauczyc zajec praktycznych i teoretycznych. swietni sa instruktorzy, instruktor pan Wiesiu ktory bardzo dobrze uczy i szkoli, duzo mozna sie od niego dowiedziec i milo wspominam jazdy z panem Wiesiem. pania Anie tez dobrze wspominam poniewaz mozna bylo u niej wszystko zalatwic i jest dobra atmosfera w szkole. seba

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.01.2018

Sandra Sawoń

Sandra Sawoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera podczas jazd oraz profesjonalne podejście. Gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.01.2018

Adrian Serafin

Adrian Serafin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła,świetni instruktorzy,wspaniała atmosfera. Gorąco polecam tą szkołę

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.12.2017

Andrzej Popławski

Andrzej Popławski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miło i przyjemnie spędziłem kurs w tej szkole polecam. Mili instruktorzy wiedza wchodzi szybko i trwale:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.12.2017

Michał Klemens

Michał Klemens
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy którzy potrafią świetnie przygotować to prowadzenia samochodem w przyszłości. Profesjonalne podejście do swojej pracy. Miła i przyjazna atmosfera panująca zarówno podczas jazd jak i w biurze.Chciałbym podziękować za naukę P. Marcinowi który mobilizował, wymagał i co najważniejsze doskonale przygotował mnie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.10.2017

Joanna Szpak

Joanna Szpak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie najlepsza szkoła jazdy! Z osoby bojącej się wsiąść do auta zrobili kierowcę!!! :) Ogromne podziękowanie dla Pani Agnieszki za wsparcie, cierpliwość, motywację i wiarę nawet wtedy, gdy ja miałam wątpliwości. Za budowanie pewności siebie za kółkiem, naukę praktyczną, wskazówki i profesjonalizm. Dla Pana Marcina za wspaniałą atmosferę i doszlifowanie umiejętności, a także walkę z moim stresem. Pani Ani za pozytywną energię, odpowiedź na każde pytanie i znakomite dopasowanie godzin. Polecam, polecam i jeszcze raz polecam! :) A wdzięczna będę zawsze! :) <3

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.09.2017

Żaneta Janet

Żaneta Janet
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chciałabym bardzo podziękować Panu Marcinowi i Panu Wiesławowi- cudowni instruktorzy :) zdałam egzamin praktyczny :) przez te 4 h w waszej szkole nauczyłam się więcej niż u innych. Super podejście do kursanta, bardzo miła atmosfera na jazdach i autka bardzo zadbane :) Ślicznie dziękuję i na pewno będę polecać! :) Żaneta :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.09.2017

Sylwia Wróblewska

Sylwia Wróblewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła Nauki Jazdy, którą można polecić każdemu z czystym sumieniem! Bardzo dziękuję Pani Agnieszce <3 i Panu Marcinowi za cenne lekcje :) Instruktorzy, którzy są zaangażowani w swoją pracę w 110%! To osoby, które lubią to, co robią, a przede wszystkim, nawet przerażonym Szczecinem owieczkom :) , potrafią przekazać wiedzę :) Bardzo serdecznie dziękuję również Pani Ani, która jest cudowną wizytówką CAR START :) ! Każda szkoła nauki jazdy powinna brać z nich przykład!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2017

Sylwia Wójcik

Sylwia Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cudownie . ????????????????????????????????????Teoria za pierwszym razem i praktyczny za pierwszym razem ❤❤❤❤❤❤❤Dziękuję Marcin Węgrzynowski???????????????????? no i szkole Car Start oraz całemu Timowi . Bez was nie dałabym rady ❤❤❤❤❤❤,Koleżanka napisała wierszyk ''Sylwia dziś do auta wsiadła ładna zgrabna i powabna:)A do tego mądra była to i prawko zdobyła. By weselej jeszcze było za pierwszym razem to się przydarzyło.P.Agnieszka teorię pięknie wykładała, panowie Marcin i Andrzej jazdy uczą fest. A do tego Marcin cierpliwy wielce jest więc nauka z tą szkołą jest The Best!!!!!!!!No i Ania z biura zawsze uśmiechnięta jest by kursanci nie stresowali się i oczywiście w papierach zgadzało się :) Dziękuje jeszcze raz

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.09.2017

Sebastian Koprowski

Sebastian Koprowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy , bardzo miła atmosfera , instruktorzy bardzo dobrze tłumaczą ,polecam każdemu bardzo dobry wybór

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.07.2017

Krzysztof Chorąży

Krzysztof Chorąży
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła szkolenie na wysokim i wymagającym poziomie nie tylko uczą jeździć ale także kultury jazdy

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.05.2017

Patryk Derda

Patryk Derda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałem za pierwszym razem, super instruktorzy. Nauka Jazdy pierwsza klasa polecam każdemu

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.04.2017

Adrianna Sas

Adrianna Sas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bezstresowa nauka, na luzie i z humorem! Rzetelnie prowadzona część teoretyczna kursu; wspaniałe podejście do kursantów ze strony instruktorów, serdeczne podziękowania dla przesympatycznego pana Jacka za cierpliwość i świetne przygotowanie do egzaminu ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak