Liczba odwiedzin: 9748 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Nauka Jazdy CAR START

  148 opinii w tym 97 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.02.2020

Ewa Wasiluk

Ewa Wasiluk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam serdecznie! Dobra, bezstresowa atmosfera, elastyczne podejście. Teoria i praktyka zdane za pierwszym razem

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.01.2020

Zuzia Rakowska

Zuzia Rakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo poważne kratkowanie kursanta, instruktorzy mili, spokojnie tłumaczą, wskazują błędy. Uczą jazdy w prawdziwym życiu a nie tylko pod egzamin. Czułam się zaopiekowana i polecam każdemu

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.12.2019

Magdalena Kościańska

Magdalena Kościańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega pozytyw! Polecam CarStart z całego serca. Pan Marcin i Pan Darek - Instruktorzy na najwyższym poziomie,bardzo profesjonalni. Do tego przesympatyczna Pani Sylwia, która godziny zawsze dopasowywała do moich próśb. Podsumowując: szkoła na 6!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.11.2019

Renata Vogt

Renata Vogt
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam szkołę jazdy Car Start.W tej szkole odzyskalam wiarę w to ,że marzenia się spełniają nawet w wieku 50-ciu lat. Polecam ten zespół za profesionalizm,podejście indywidualne do kursanta.wysoki poziom nauczania .Pan Marcin konkretny,ambitny szef. Pani Sylwia uśmiechem rozbraja napięcie u kursanta i stara się tak dopasować jazdy żeby każdemu kursantowi pasowały( a to niezła gimnastyka). Na medal zasługuje Pan Dariusz ,z którym miałam jazdy .Instruktor profesjonalny,mogłam pytać i pytać wszystko cierpliwie tłumaczył.Jeszcze raz dziękuję za pomoc ,wsparcie i przyjazną atmosferę. ☺

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 04.11.2019

Urszula Bałuch

Urszula Bałuch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Andrzej wraz z Panem Antonim to najlepszy instruktorzy na świecie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 D Z I Ę K U J Ę !!!!!!!!!!!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.10.2019

Marcin Szufranowicz

Marcin Szufranowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Szczecinie !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 03.10.2019

Oliwer Strzeboński

Oliwer Strzeboński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam Pana Marcina, bardzo cierpliwy i pozytywny człowiek! Atmosfera w szkole jazdy ogółem pozytywna i nie ma na co narzekać. Jeśli zależy ci na dobrym przygotowaniu do egzaminu państwowego to tylko car start!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.09.2019

Natalia Mańkowska

Natalia Mańkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, polecam serdecznie

Plusy

dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.08.2019

Lenka Pomianowska

Lenka Pomianowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła! Polecam ,zdałam za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.05.2019

Konrad Sielicki

Konrad Sielicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera. Dzięki Panu Marcinowi zdałem za pierwszym razem. Gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.04.2019

Aleksandra Bardzińska

Aleksandra Bardzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo przyjemna atmosfera, wszystko super, dzieki Panu Wiesławowi zdałam za pierwszym ????polecam z calego serduszka

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.03.2019

Dawid Gonet

Dawid Gonet
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystkie moje oczekiwania jakie miałem do szkoły zostały spełnione: - mili instruktorzy ✔️ - miła atmosfera ✔️ - instruktorzy cierpliwi, chętni do pomocy, powtarzający w kółko rzeczy, z którymi kursant ma problem ✔️ - profesjonalny i zadbany sprzęt (w postaci aut) ✔️ - pomoce naukowe dołączone w cenie kursu ✔️ Nic dodać, nic ująć. Szczerze polecam szkołę !!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.02.2019

Michał Warakomski

Michał Warakomski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła z przyjemną atmosferą, idealnie przygotowująca do zdania egzaminów.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.02.2019

Marta Jagiełło

Marta Jagiełło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem polecam Naukę Jazdy Car Start. Instruktorzy super, bardzo miła atmosfera. Dzięki Panu Marcinowi zdałam za pierwszym razem! POLECAM!

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.01.2019

Luna Haj

Luna Haj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy nauki jazdy na wysokim poziomie,pełna kultura,duża wiedza przekazywana w umiejętny sposób. Z nimi na pewno ZDASZ! Szczerze Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.12.2018

Anna Barańska Nowakowska

Anna Barańska Nowakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę CAR START,super kadra instruktorska,fajna atmosfera . Szczególne podziękowania należą się p. Darkowi M. Za cenne rady i bardzo dobre przygotowanie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.11.2018

Tymek Gajda

Tymek Gajda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

wszyscy bardzo mili, doświadczeni, wyrozumiali

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.11.2018

Chris Wesley

Chris Wesley
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super konkretni instruktorzy dzieki nim zdalem prawko

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.10.2018

Patryk Cyraniak

Patryk Cyraniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, doskonałe przygotowanie do egzaminów państwowych. Serdecznie dziękuję Panu Antoniemu oraz całej załodze Carstar. Pozdrawiam. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.08.2018

Agnieszka Sokół

Agnieszka Sokół
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Świetni wykładowcy teorii a także nauczyciele jazdy praktycznej. Zawsze dopasowane terminy jazd i podejście do kursanta że strony szkoły pełny profesjonalizm w załatwieniu sprawy i miły szef i najlepszy instruktor nauki jazdy w Szczecinie JACEK. POLECAM WSZYSTKIM TĘ SZKOŁĘ. Agnieszka Sokół

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.07.2018

Zuzia Chrobak

Zuzia Chrobak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy. Bardzo cierpliwi instruktorzy. Polecam.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.06.2018

Michał Smyk

Michał Smyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Instruktorzy mili, cierpliwi a co najważniejsze wyrozumiali. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.05.2018

Popolino Smile Mma

Popolino Smile Mma
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam :) Pan Darek wspaniały instruktor pomógł spełnić mi moje Marzenie Zdane za 1 razem

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

ukryte koszty dodatkowe

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.05.2018

Laura Wawreńczuk

Laura Wawreńczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, miła atmosfera, profesjonalne podejście do kursanta, świetni instruktorzy a zwłaszcza Pan Jackek. Polecam z czystym sumieniem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.05.2018

Magdalena Włodarczyk

Magdalena Włodarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z czystym sumieniem ! Zaangażowanie oraz indywidualne podejście do kursanta jest na pierwszym miejscu !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.03.2018

Łukasz Hasiuk

Łukasz Hasiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Swietna szkoła

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.03.2018

Kacper Grzegorzak

Kacper Grzegorzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy Miła atmosfera dużo nauki która owocuje zdanym prawojazdy :) Dziękuję

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2018

Rafał Piłat

Rafał Piłat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę z całego serca! Pozdrawiam Pana Darka za cierpliwość oraz Panią Anię za uśmiech i pomoc przez całą tą przygodę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.02.2018

Iza Kierylak

Iza Kierylak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z calego serca polecam szkole Car Start a w szczegolnosci instruktora Pana Jacka.Polecam 100% sa najlepsi....

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 22.01.2018

Sebastian Bujko

Sebastian Bujko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

CarStart to swietna szkola, bardzo dobrze mozna w szkole nauczyc zajec praktycznych i teoretycznych. swietni sa instruktorzy, instruktor pan Wiesiu ktory bardzo dobrze uczy i szkoli, duzo mozna sie od niego dowiedziec i milo wspominam jazdy z panem Wiesiem. pania Anie tez dobrze wspominam poniewaz mozna bylo u niej wszystko zalatwic i jest dobra atmosfera w szkole. seba

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak