Liczba odwiedzin: 7821 Jesteś właścicielem tej szkoły?
120 Opinii
Suma opinii (120)
  • Bardzo dobry119 (99%)
  • Dobry1 (1%)
  • Neutralny 0
  • Słaby 0
  • Bardzo słaby 0
Statystyka zdawalności

Opinie o Nauka Jazdy CAR START

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 14.11.2018

Tymek Gajda

Tymek Gajda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

wszyscy bardzo mili, doświadczeni, wyrozumiali

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.11.2018

Chris Wesley

Chris Wesley
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super konkretni instruktorzy dzieki nim zdalem prawko

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.10.2018

Paula D ............. ip: 213.155.181.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Szczecinie :) !!!! Super instruktorzy, doświadczeni, wiedzą co robią :)! Mega super atmosfera !!! Zdawałam na automat i rewelacja, nie ma nic przyjemniejszego jak jazdy z nimi i super efekt :) Pan Marcin przemiły człowiek i życzę oby więcej kursantów przychodziło właśnie do CarStartu :) !!!!! Uwielbiam Was !!!:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.10.2018

Patryk Cyraniak

Patryk Cyraniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna atmosfera, doskonałe przygotowanie do egzaminów państwowych. Serdecznie dziękuję Panu Antoniemu oraz całej załodze Carstar. Pozdrawiam. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.09.2018

Natalia P ....k ip: 5.173.153.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Kilka lat przerwy od kursów w innych szkołach i niezdanych egzaminów (2012) a egzamin teoretyczny i praktyczny po tej szkole zdany za 1 podejściem! Polecam bardzo!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.09.2018

Karolina D ........a ip: 37.47.128.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Długo zastanawiałam się, którą szkołę jazdy wybrać i CARSTART okazał się strzałem w 10! Ciekawe wykłady, luźna i bezstresowa atmosfera, a instruktorzy pomocni i bardzo sympatyczni. Dzięki Panu Marcinowi WSZYSTKIE egzaminy zdałam za PIERWSZYM razem! Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.08.2018

Agnieszka Sokół

Agnieszka Sokół
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Świetni wykładowcy teorii a także nauczyciele jazdy praktycznej. Zawsze dopasowane terminy jazd i podejście do kursanta że strony szkoły pełny profesjonalizm w załatwieniu sprawy i miły szef i najlepszy instruktor nauki jazdy w Szczecinie JACEK. POLECAM WSZYSTKIM TĘ SZKOŁĘ. Agnieszka Sokół

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.08.2018

Szymon J ........k ip: 94.254.227.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Dobre podejscie instruktorów do kursantów, miła atmosfera na zajęciach teoretycznych.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.08.2018

Agnieszka A .....k ip: 89.229.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkola godna polecenia, lepiej wybrac nie moglam. Egzamin panstwowy- praktyczny zdany za pierwszym podejsciem. Ogromne podziekowania calemu zespolowi szkoly CarStart , przede wszystkim za profesjonalizm, wsparcie , fantastyczna atmosfere oraz motywacje . Wiedza , doswiadczenie instruktorow oraz opieka nad kursantem na najwyzszym poziomie. Szczerze polecam i dziekuje za wszystko.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.08.2018

Grzegorz B ....s ip: 95.160.158.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła jazdy w Szczecinie. Miła i luźna atmosfera na wykładach jak i na jazdach. Szkołe wybrałem jako pierwszą i ostatnią. Egzamin państwowy teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.08.2018

Donata T ...... ip: 37.47.187.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam tą szkołę jazdy. Instruktorzy dają dużo wskazówek, bardzo dobrze wszystko tłumaczą, atmosfera super , jeszcze nigdy się nie czułam tak swobodnie za kierownicą jak w Car Start :D Dziękuję za wszystko ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.08.2018

Ewelina Z ........a ip: 91.200.78.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam Carstart, mila atmosfera, super instruktorzy, zdane za pierwszym :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 24.07.2018

Małgorzata G ......a ip: 94.254.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Najlepsza szkoła nauki jazdy w Szczecinie:). Pełen profesjonalizm, a przede wszystkim indywidualne podejście i opieka nad kursantem. Instruktorzy bardzo dobrze przygotowani do pracy z ”przyszłymi kierowcami”. Nauka przebiega w przemiłej atmosferze, co nie przeszkadza w przekazywaniu niezbędnej wiedzy i szkoleniu umiejętności. Po tak przebytym kursie można bez stresu stanąć do egzaminu i zdać. Osobiście zakończyłam kurs z wynikiem pozytywnym z egzaminu państwowego. Wielkie podziękowania dla P. Marcina i całej załogi najlepszych instruktorów :). Z całym zaufaniem polecam naukę w szkole CAR START

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.07.2018

Zuzia Chrobak

Zuzia Chrobak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy. Bardzo cierpliwi instruktorzy. Polecam.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.06.2018

Łukasz P ........a ip: 89.74.173.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobra szkoła jazdy, w której za sprawą świetnych instruktorów można podczas jazd doszkalających uzupełnić wszelkie braki i solidnie przygotować się do egzaminu, jak i do samodzielnego poruszania się samochodem w ruchu drogowym! Polecam wszystkim, którzy szukają tej ostatniej szkoły jazdy, w której nauczą się wszystkiego, co niezbędne, aby ruszyć w świat własnym samochodem z prawkiem w ręku!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.06.2018

Michał Smyk

Michał Smyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Instruktorzy mili, cierpliwi a co najważniejsze wyrozumiali. Serdecznie polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.05.2018

Popolino Smile Mma

Popolino Smile Mma
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam :) Pan Darek wspaniały instruktor pomógł spełnić mi moje Marzenie Zdane za 1 razem

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

ukryte koszty dodatkowe

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.05.2018

Laura Wawreńczuk

Laura Wawreńczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy, miła atmosfera, profesjonalne podejście do kursanta, świetni instruktorzy a zwłaszcza Pan Jackek. Polecam z czystym sumieniem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.05.2018

Magdalena Włodarczyk

Magdalena Włodarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z czystym sumieniem ! Zaangażowanie oraz indywidualne podejście do kursanta jest na pierwszym miejscu !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.03.2018

Łukasz Hasiuk

Łukasz Hasiuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Swietna szkoła

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 06.03.2018

Kacper Grzegorzak

Kacper Grzegorzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy Miła atmosfera dużo nauki która owocuje zdanym prawojazdy :) Dziękuję

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2018

Rafał Piłat

Rafał Piłat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę z całego serca! Pozdrawiam Pana Darka za cierpliwość oraz Panią Anię za uśmiech i pomoc przez całą tą przygodę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.02.2018

Iza Kierylak

Iza Kierylak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z calego serca polecam szkole Car Start a w szczegolnosci instruktora Pana Jacka.Polecam 100% sa najlepsi....

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 22.01.2018

Sebastian Bujko

Sebastian Bujko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

CarStart to swietna szkola, bardzo dobrze mozna w szkole nauczyc zajec praktycznych i teoretycznych. swietni sa instruktorzy, instruktor pan Wiesiu ktory bardzo dobrze uczy i szkoli, duzo mozna sie od niego dowiedziec i milo wspominam jazdy z panem Wiesiem. pania Anie tez dobrze wspominam poniewaz mozna bylo u niej wszystko zalatwic i jest dobra atmosfera w szkole. seba

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.01.2018

Sandra Sawoń

Sandra Sawoń
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera podczas jazd oraz profesjonalne podejście. Gorąco polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 05.01.2018

Adrian Serafin

Adrian Serafin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła,świetni instruktorzy,wspaniała atmosfera. Gorąco polecam tą szkołę

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.12.2017

Robert M ..k ip: 89.229.234.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko warte polecenia. Profesjonalni i cierpliwi instruktorzy. Pani Ania z biura dopasowuje godziny jazdy do możliwości kursantów. Miła atmosfera ! POLECAM (zdane za I razem teoria i praktyka)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.12.2017

Andrzej Popławski

Andrzej Popławski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miło i przyjemnie spędziłem kurs w tej szkole polecam. Mili instruktorzy wiedza wchodzi szybko i trwale:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.12.2017

Michał Klemens

Michał Klemens
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy którzy potrafią świetnie przygotować to prowadzenia samochodem w przyszłości. Profesjonalne podejście do swojej pracy. Miła i przyjazna atmosfera panująca zarówno podczas jazd jak i w biurze.Chciałbym podziękować za naukę P. Marcinowi który mobilizował, wymagał i co najważniejsze doskonale przygotował mnie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 15.11.2017

Zosia C ......a ip: 185.5.218.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Uprzejmi, cierpliwi instruktorzy z dystansem, przyjemna atmosfera, bardzo miło wspominam zarówno teorię jak i zajęcia praktyczne. Szczególnie chciałabym podziękować Panu Marcinowi za cierpliwość i poczucie humoru oraz przemiłej Pani Ani za uprzejmość i pomoc w każdej chwili. Najlepsza szkoła jazdy w Szczecinie!!!! Polecam z całego serca

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak