Liczba odwiedzin: 5385 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Mustang. Ośrodek szkolenia kierowców

  31 opinii w tym 18 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2020

Zuzia Płaczek

Zuzia Płaczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła !! Zdane za pierwszym teoria i praktyka !!!! Serdecznie polecam ❤️❤️❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.02.2020

Agnieszka Pintos

Agnieszka Pintos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Wszystkim! Pan Jurek to najlepszy instruktor, przesympatyczny czlowiek, spokojny, nie krzyczał ???? wszystko pięknie mi wytłumaczył, powtarzał x razy, aż zakodowałam ???? Zdałam za pierwszym razem ☺️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię. Życzę szerokości i do zobaczenia na drodze.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.01.2020

Marta Sodiana Kania

Marta Sodiana Kania
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszy instruktor na świecie :) Brałam tylko jazdy doszkalające, i zdałam za pierwszym razem. Przy tym jest spokojny, i swietnie tłumaczy. Polecam z całego serca!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

DZIĘKUJĘ I ŻYCZĘ SZEROKOŚCI

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.01.2020

Lena Wysocka

Lena Wysocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wlasciciel, ktory jest rowniez instruktorem to czlowiek o anielskim przysposobieniu i cierpliwosci. Rownoczesnie bardzo dobrze uczy i wiele wymaga, co przelozylo sie na moj pozytywny wynik egzaminu. Bardzo polecam szkole Mustang : )

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękuję za opinię i życzę szerokości

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.01.2020

Paweł Brzoski

Paweł Brzoski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Co tu wiele pisać do Pana Jurka i tyle nawet największy, "gamoń" wszystko pojmie i to bez tłumaczenia "łopatą" !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.09.2019

Agata Nowińska

Agata Nowińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK Mustang. Skuteczna szkoła, mili instruktorzy, którzy chcą nauczyć! Zdałam za pierwszym i mogę polecać :D Pozdrawiam, Agata

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.09.2019

Paulina Wasikowska

Paulina Wasikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tą szkołę!!!!! 100 %

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.09.2019

Dominika Kubiak

Dominika Kubiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, super kierownik pan Jerzy i super instruktorzy(szczególne pan Hubert). Polecam z całego serca :-)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 24.09.2019

Sebastian Lewandowski

Sebastian Lewandowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo serdecznie polecam ta szkołę jeździłem 3 dni 5 godzin dodatkowych 100% skuteczności przedewszystkim nauczyłem się jak jeździć nie jak zdać egzamin jak to moja szkoła mnie i żonę nieudolne uczyli po jazdach doszkalających u Pana Jerzego wraz z żoną cieszymy się zdanym egzaminie i prawo jazdy ???? Pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.08.2019

Julia Domagalska

Julia Domagalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Trafiłam do OSK Mustang z polecania koleżanki i absolutnie się nie zawiodłam - jazdy odbywały się zawsze w pozytywnej, bezstresowej atmosferze. Miałam okazję jechać chyba ze wszystkimi instruktorami pracującymi w OSK, stąd mogę powiedzieć, że wszyscy podchodzą do swojej pracy równie profesjonalnie. Każdy instruktor udzielał mi wartościowych rad i wyłapywał innego rodzaju błędy, dzięki czemu byłam w stanie je skorygować na etapie nauki. W trakcie jazd przerobione zostały wszystkie trasy egzaminacyjne, dlatego podczas egzaminu praktycznego nie było żadnego zaskoczenia ani niepewności. Dużym plusem jest dodatkowa godzina jazdy tuż przed egzaminem w Wordzie - na egzaminie przejechałam prawie tą samą trasą, którą jechałam w trakcie tej godziny, co bardzo pomogło zredukować stres. Bardzo polecam ten ośrodek osobom, które chcą iść na egzamin pewne swoich umiejętności! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

DZIĘKUJEMY.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.08.2019

Estera Maria

Estera Maria
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę napisać same dobre słowa o Panie Jurku :) dlaczego tylko o nim? Ponieważ nie miałam okazji poznać reszty załogi, bo w szkole Mustang tylko się doszkalam i żałuję, że 2 lata temu jak podchodzilam do prawa jazdy nie wybrałam tej szkoły :) ta widzę co przekazał mi Pan Jurek przez 10godzin wystarczyła ona, abym zdała egzamin praktyczny za pierwszym razem :) cierpliwość, wyrozumiałość, jazda w dobrej atmosferze. Jeszcze raz dziękuję!!!!!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

DZIEKUJĘ

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.08.2019

Albert Millert

Albert Millert
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam OSK Mustang. Jazdy odbywały się w bardzo sympatycznej atmosferze. Pan Jurek jest wyrozumiały i bardzo pomocny, a do nauki podchodzi profesjonalnie i indywidualnie. Godziny jazd są elastyczne, dzięki czemu nie ma najmniejszego problemu, aby umówić się w miejscu i o czasie odpowiadającym każdej ze stron. Do Mustanga trafiłem z polecenia po dwóch nieudanych podejściach do egzaminu i dłuższej przerwie; zaledwie po kilku jazdach udało się wyeliminować błędy i w końcu zdać egzamin, za co jestem niezmiernie wdzięczny. Z całego serca polecam każdemu, kto chce zdać egzamin i czuć się pewniej na drodze.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.08.2019

Jan Czerniawski

Jan Czerniawski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po kursie w OSK Mustang, bez większego stresu mogłem podejść do egzaminów na prawo jazdy. Czułem się do nich dobrze przygotowany dzięki profesjonalnej pracy instruktorów w "Mustangu", a w szczególności Pana Jerzego. Jest to bardzo cierpliwy nauczyciel, potrafiący w zrozumiały sposób przekazać wszystkie zagadnienia z zakresu bezpiecznej, "egzaminacyjnej" jazdy. Ponadto bardzo sympatyczny, zawsze gdy sie telefonuje do Pana Jurka ma się wrażenie jakby oczekiwał tego telefonu i ucieszył się, że dzwonimy; traktuje swoich kursantów w myśl zasady "to ja jestem dla Was, a nie Wy dla mnie". Kilka jazd odbywałem również z innymi instruktorami Mustanga, którzy przez swoje ciut inne spojrzenie na kilka kwestii pozwolili mi na szerszy obraz sztuki kierowania autem. Na tej podstawie mogę stwierdzić, że w tym ośrodku uczą instruktorzy na najwyższym poziomie, którzy ponadto dają się lubić, tak po prostu, jako ludzie, co znacząco wpływa na bezstresową naukę w miłej atmosferze. Co ważne jazdy odbywają się zadbanymi, zawsze czystymi i pachnącymi autami po trasach egzaminacyjnych. Wykłady prowadzone były w sposób zachęcający do aktywności z dużym zaangażowaniem Pan Jerzego. Te wszystkie czynniki pozwoliły mi zdać za pierwszym razem zarówno egzamin teoretyczny jak i praktyczny, pomimo tego, iż nigdy nie wykazywałem zdolności ani predyspozycji do kierowania pojazdami, ani nie doszkalałem się poza wyznaczonymi jazdami w ośrodku.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.08.2019

Daria Przybyła

Daria Przybyła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, nie ma problemu z umawianiem jazd, bardzo dobry kontakt z wlascicielem szkoly. Fantastyczni instruktorzy (Pan Maciej i Pan Jurek) którzy cierpliwie i w jasny sposób wszystko tłumaczą, nie denerwuja się, pokazują różne potencjalnie trudne miejsca i manewry, które mogą pojawić się na egzaminie. Atmosfera jazd baaardzo na plus :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

DZIEKUJEMY

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.08.2019

Natalia Kubiak

Natalia Kubiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

30 godzin jazd w bardzo przyjemnej atmosferze a co najważniejsze intensywnie wykorzystane na nauce. Na plus elastyczność i możliwy szybki kontakt z właścicielem ośrodka. Niesamowite podejście do kursanta, gdzie przez skupienie się na błędach i ich rozwiązaniu, zdałam egzamin za pierwszym razem dzięki Panu Jurkowi. Polecam z całego serca tę szkołę jazdy tutaj i każdemu innemu osobiście!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

DZIĘKUJĘ

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.07.2019

Monika Urbanska

Monika Urbanska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W OSK Mustang miałam tylko jazdy doszkalające, 2h, dzień przed egzaminem, także nie mogę duzo powiedzieć :) jednak podobało mi się profesjonalne podejście instruktora, duża wiedza i cierpliwość w tłumaczeniu. Fajne było to, że jeździliśmy po trasach, które moga stwarzać problemy, a są często wybierane przez egzaminatorów. Oprócz tego, pan instruktor rozwiał wszelkie moje wątpliwości i poświęcił mi nawet trochę więcej niż 2h ;) Generalnie polecam taką kombinację - kurs w jednej szkole, jazdy doszkalające w innej, bo można sobie porównać wiedze, nauczyć sie czegoś nowego. Zdałam za pierwszym razem, ale jestem też osobą, która sie duzo nie stresuje, więc to na pewno pomogło.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękuję za opinię. Miło przeczytać takie słowa.
Jerzy Mielcarek
OSK MUSTANG
PS. Życzę szerokości i do zobaczenia na drodze

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.06.2019

Małgorzata Mielcarek

Małgorzata Mielcarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

OSK MUSTANG to super szkoła. Po kilku niezdanych egzaminach wzięłam kilka jazd doskonalących w innym OSK i od razu był efekt. Instruktorzy są bardzo wyrozumiali. Szczególnie polecam Pana Macieja który bardzo cierpliwie nauczył mnie wreszcie pokonać rondo. Instruktor z powołania. Kilka godzin dodatkowych jazd i egzamin wreszcie zdany!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.06.2019

Michał Wołoszyn

Michał Wołoszyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chyba jedyna taka szkoła jazdy w Poznaniu. Bardzo serdecznie polecam jazdy z Marcinem jak i z Panem Jurkiem, dużo się można od nich1 nauczyć. Egzamin wewnętrzny tak naprawdę ma na celu pokazanie nad czym musimy popracować a dodatkowa godzina jazd przed egzaminem uratowała mi skórę z powodu dłuższej przerwy między jazdami. (Moja wlasna glupota i lenistwo). Polecam osobą, które nie chcą iść na skróty i chcą zdać wszystko za pierwszym razem! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

DZIĘKUJEMY!!!!