Liczba odwiedzin: 4886 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Motokurs Szkoła nauki jazdy

  36 opinii w tym 10 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.01.2021

Patryk Idzikowski

Patryk Idzikowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Prawo jazdy zrobiłem w 3 miesiące dzięki tej szkole (byłoby szybciej gdyby nie virus i czekanie 2 tygodnie na wizytę w urzędzie) świetnie mnie przygotowali do egzaminu,który zdałem za pierwszym razem ;) Bardzo polecam Szkole motokurs oraz Panią Sylwię - super kobieta :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.11.2020

Anna Charytoniuk

Anna Charytoniuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fajna szkoła, lekcje w bardzo przyjemnej atmosferze. Egzamin zdałam za pierwszym razem :)

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.11.2020

Kuba Mastalerz

Kuba Mastalerz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam jazdy, profesjonalizm połączony z wystarczającą ilością luzu aby się nie stresować daje super wynik. W moim przypadku nawet po długiej przerwie od jeżdżenia w parę godzin da się nabrać pewności siebie wystarczającej aby zdać egzamin. Bardzo przyjazne jazdy i super kontakt z instruktorem :) Serdecznie polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.10.2020

Marta Krupińska

Marta Krupińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!!! Sylwia łączy w sobie full profesjonalizm z optymalnie luźnym podejściem, przyszłam do niej na jazdy doszkalające, po kursie w renomowanej szkole, gdzie instruktor skupiał się głównie na ocenianiu sylwetek przechodzących po ulicy kobiet !!!!!♀️!!!!!!♀️!!!♀️ Mimo ze niewiele umiałam, po 10 h z nią zdałam egzamin. Warto!!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 26.09.2020

Marta Szewczuk

Marta Szewczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalna szkola. Po 10l i niepowodzeniach e końcu się udało tym razem za 1 razem. Pani Sylwia jest inspirująca, motywująca i wymagająca. Jest znakomity kontakt. Polecam z całego serca

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.09.2020

Zuzanna Bujalska

Zuzanna Bujalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkole jazdy! Przede wszystkim Pana Macieja Markiewicza który jest prawdziwym instruktorem z powołania, poświęca kursantowi 100% uwagę, jest bardzo dobrze zorganizowany, współpraca jest bardzo przyjemna. Pan Maciej uczy nie tylko jak dobrze zdać egzamin ale przede wszystkim uczy dobrych nawyków, odwagi, zdrowego podejścia i przyjemności z jazdy. Prowadzi, również ciekawe wykłady, zwięźle, konkretnie i na temat. Ja osobiście na początku bardzo się bałam, a dziś nie mam żadnego problemu żeby samemu usiąść za kółkiem. Zdałam egzamin za pierwszym razem bez problemowo i bez większego stresu:) Serdecznie polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.08.2020

Iza Gajowniczek

Iza Gajowniczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całego serca polecam kurs. Świetna atmosfera, pani Sylwia jest przemiłą i niezwykle cierpliwą osobą. Dostałam bardzo dużo wsparcia i wiary w to, że mi się uda. No i się udało za pierwszym razem. :) polecam!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.07.2020

Dominik Grzech

Dominik Grzech
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam serdecznie Bardzo mocne 6 gwiazdek dla tej szkoły :) Odbywałem kompletny kurs prawa jazdy i dzięki profesjonalnym podejściem do kursantów i przekazywaniu cennych informacji udało się zdać egzamin za 2 razem :) Polecam każdemu tą szkołę a bardziej nowym osobom które będą mogli tutaj w bardzo miłej atmosferze oraz podejściu indywidualnym do każdego nauczyć się jezdzic :) Serdecznie pozdrawiam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.03.2020

Adam Nosalski

Adam Nosalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ogólnie do Ośrodka trafiłem z polecenia kolegi, który polecił mi w tej szkole instruktora P. MACIEJA M. Na pierwsze zajęcia przyszedłem z dużą trwogą i obawa ponieważ po raz 1 w życiu usiadłem za "kółkiem ". Moje wrażenia są jak najbardziej pozytywne. Spokojny, wyrozumiały człowiek. Merytorycznie i praktycznie krok po kroku wyjaśniał mi zasady prowadzenia pojazdu chociaż poczatki i rokowania były marne. Pan Maciej wyzwoli we mnie siłe i wolę ducha, chęć do dalszej nauki za co jestem mu wdzięczny i dziękuję bo zdałem za 2 razem ;-) bez jego pomocy j wsparcia było by to odległe. Polecam z całą pewnością siebie ten Ośrodek i instruktora P.Macieja. Pozdrawiam Adam N.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.03.2020

Anna Em

Anna Em
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo wdzięczna mojej Instruktorce, pani Sylwii Nosalskiej, za kompetencje, cierpliwość, humor, życzliwość i bezstresową, przyjazną, a przede wszystkim skuteczną naukę. Przed poznaniem Pani Sylwii miałam kontakt z inną szkołą i dwójką innych instruktorów, którzy spowodowali, że nabrałam złych nawyków i coraz bardziej się stresowałam, zamiast zyskiwać więcej swobody w prowadzeniu auta. Niemal zupełnie zniechęciłam się do dalszej nauki. Na szczęście ktoś z rodziny polecił mi szkołę MotoKurs i panią Sylwię. Jazdy doszkalające z Panią Sylwią sprawiły, że tajniki prowadzenia samochodu oraz zasady ruchu drogowego stały się dla mnie proste i zrozumiałe, i w końcu poczułam się pewnie za kierownicą. Podsumowując - nauka jazdy z Panią Sylwią jest bezstresową, fajną przygodą. Bardzo dziękuję!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak