Liczba odwiedzin: 9384 Jesteś właścicielem tej szkoły?

MOTOFRAJDA

  100 opinii w tym 77 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.03.2020

Wiktoria Matras

Wiktoria Matras
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy, wszystko załatwione bez problemu. Instruktor Mateusz super tłumaczy, dzięki niemu zdałam bez problemu za pierwszym razem. Zero stresu podczas nauki, bardzo polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.11.2019

Witek Rys

Witek Rys
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam . Bardzo polecam Motofrajde . Atmosfera super instruktor Mateusz dobrze mnie nauczył i zdałem za pierwszym razem . W ciągu 2 miesięcy zdałem prawko super ;) .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.09.2019

Magda Podstawka

Magda Podstawka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z kursu. Szkoła na wysokim poziomie. Mateusz bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu i zdałam za pierwszym razem bez żadnego błędu :) dziękuję za profesjonalne podejście i miła atmosferę :) polecam całym sercem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.09.2019

Damian Zaczek

Damian Zaczek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy pierwsza klasa. Instruktorzy bardzo dobrze tłumaczą zasady ruchu drogowego zarówno podczas zajęć teoretycznych jak i podczas praktycznych. Bardzo duża elastyczność dzięki czemu łatwo dopasować godziny kursów pod siebie. Lepszej atmosfery podczas zajęć sobie wymarzyć nie mogłem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.09.2019

Aleksander Sikorski

Aleksander Sikorski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła jazdy! Pan Mateusz jest super nauczycielem! Osoba cierpliwa, jazdy bezstresowe, na każdy błąd reaguje dobrym tłumaczeniem jego Polecam 5/5!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.08.2019

Karolina Kowalska

Karolina Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super atmosfera, świetne przygotowanie pod kątem egzaminu. Jazdy były przyjemne i bezstresowe. Jeździłam z Mateuszem, bardzo cierpliwa osoba, tłumaczył mi wszystko póki nie załapałam :) Gorąco polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.08.2019

Patryk Omilanowski

Patryk Omilanowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm Miła atmosfera Bardzo dobre przygotowanie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.08.2019

Błażej Balczun

Błażej Balczun
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, profesjonalizm

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 06.08.2019

Dominik Tutkaj

Dominik Tutkaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miła atmosfera, profesjonalne podejście do kursanta, nic dodać, nic ująć. Gorąco Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 31.07.2019

Kasia Ślęzak

Kasia Ślęzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca ❤️ Świetna przemiła atmosfera i profesjonalne podejście do nauki jazdy. Z nimi zdasz na 100%!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.07.2019

Dawid Rybka

Dawid Rybka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm egzamin zdany za pierwszym razem. przygotowanie do zarówno do placu manewrowego jak i do jazdy po mieście be zbędnej merytoryki. Polecam!!!! 11/10

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.07.2019

Agnieszka Jablońska

Agnieszka Jablońska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Indywidualne podejście do klienta, miła atmosfera oraz profesjonalna nauka .

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.07.2019

Sylwester Radolski

Sylwester Radolski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam ośrodek szkolenia Motofrajda, kat. A, instruktor pan Adam, fachowa wiedza pana Adama i umiejętność jej przekazania, poskutkowała zdaniem egzaminu za pierwszym razem ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.04.2019

Radoslaw Wiśniewski

Radoslaw Wiśniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Niesamowity instruktor.Opanowany perfekcyjny i profesjonalny. Potrafi przekazać wiedzę teoretyczna i praktyczną. Wilekie podziękowania dla p.Artura. Oby każdy ośrodek jazdy miał takich szkoleniowcow.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.04.2019

Milena Perdek

Milena Perdek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła we Wrocławiu, brak jakichkolwiek ukrytych kosztów, młoda kadra. Bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.04.2019

Asia Cieśla

Asia Cieśla
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Co tu duzo mowic, motofrajda najlepsza szkola dla przyszlych kierowcow! Pelen profesjonalizm, mila atmosfera i genialne podejscie do kursanta. Goraco polecam Pana Artura! Najlepszy z najlepszych! ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.04.2019

Maciek Czubak

Maciek Czubak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Jeździłem z Olą i Arturem, świetnie przygotowują do egzaminu, zwracają uwagę na najmniejsze szczegóły! Na egzamin idziesz przygotowany i dzieki temu mniej zestresowany.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.04.2019

Kasia Ościsławska

Kasia Ościsławska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm ze strony Pana Artura. Anielska cierpliwość i wysoka kultura osobista. Ustawianie grafiku spotkań pod kursanta. Egzamin oczywiście zdany za co bardzo dziękuję Motofrajdzie.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 01.04.2019

Magdalena Weber

Magdalena Weber
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę! Pełen profesjonalizm podczas wykładów, ciekawe zajęcia z pierwszej pomocy, oraz świetna atmosfera podczas części praktycznej. Jazdy z Mateuszem wspominam bardzo pozytywnie, duża wyrozumiałość i spokój. Mimo moich kilku problemów z opanowaniem pewnych elementów, sposób tłumaczenia i wielokrotne ćwiczenia przyniosły super efekt. Jeszcze raz POLECAM :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 30.03.2019

Marta Baldowska

Marta Baldowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Olę i Artura! Pomimo ogromnego stresu, czułam się dobrze przygotowana do egzaminu i zdałam za 2 razem!:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.03.2019

Izabela Frąckowiak

Izabela Frąckowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jazdy z Mateuszem. Bardzo miły i życzliwy instruktor poradzi sobie nawet z największymi histerykami. Polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.02.2019

Paulina Nadowicz

Paulina Nadowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła gorąco polecam , teoria oraz praktyka zdana za pierwszym razem w Wordzie. Jeździłam z Panem Mateuszem bardzo dobrze podchodzi do osoby nie krzyczy wszystko tłumaczy kilka razy jeżeli ktoś nie rozumie , szkoła obiecująca zdawalność 100% więc jeżeli ktoś się zastanawia nad wyborem to ta szkoła będzie idealna! I jeszcze raz polecam Pana Mateusza! Najlepszy instruktor na jakiego trafiłam!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.02.2019

Wiktoria Galak

Wiktoria Galak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mega fajna szkoła. Pięknie pan Mateusz mnie nauczył jeździć. Zdane może i za drugim razem ale za to bezbłędnie. Super atmosfera. Szkoda mi było kończyć. W takich warunkach mogłabym się uczyć o wiele dużej.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.01.2019

Grzesiek Markiewicz

Grzesiek Markiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Imo najlepsza szkółka we Wrocławiu. Pan Artur bardzo równy gość, tak samo jak jego żona. Nauka bezstresowa, jak i skuteczna - czego chcieć więcej. Egzamin oczywiście pozytywny. Najchętniej zapisałbym się na kurs jeszcze raz, tylko ze względu na bardzo pozytywne przeżycia z wcześniej wspomnianymi instruktorami.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.01.2019

Natalia Ganowska

Natalia Ganowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak najbardziej polecam, egzamin praktyczny zdany za pierwszym razem, komentarz egzaminatora "widać, że miała Pani, bardzo dobrego instruktora" Dziękuję całej Motofrajdzie, a w szczególności Mateuszowi :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.11.2018

Maria Magdalena Janik

Maria Magdalena Janik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła z super podejściem. Kiedyś próbowałam już zdawać w innym mieście, niestety skończyło się kilkoma niezdanymi egzaminami i traumą na przyszłość. Ola pomogła mi polubić jazdę i zwalczyć stres. Tym razem zdałam za pierwszym razem! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.11.2018

Paulina Skoropada

Paulina Skoropada
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybór tej szkoły to jedna z moich najlepszych decyzji! ????Instruktorzy, którzy potrafili takiego niepewnego osobnika jak ja nauczyć jeździć odważnie i z ogromną przyjemnością to już naprawdę wielki sukces. Co mogę o nich powiedzieć? Przesympatyczni, profesjonalni, w 100% zaangażowani????. Bez jakichkolwiek negatywnych emocji cierpliwie tłumaczyli dane czynności i je powtarzali, az kursant nie pojmie i zacznie wykonywać je prawidłowo. Z nimi jazda to pestka!???? Najważniejsze jest to, że jazda jest bezstresowa ???? Każdego nauczą jeździć, no bo skoro mnie.. To naprawdę każdego! Po wyjezdzonych u nich godzinach idąc na egzamin państwowy można czuć się przygotowanym. Wszystko na ogromny plus! ????????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.11.2018

Piotr Mularczyk

Piotr Mularczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super Firma, z pełną świadomością polecam wszystkim chcącym odbyć kurs prawa jazdy. Szkoleniowcy profesjonalni dzięki poradom i wskazówką egzamin zdany za pierwszym razem. Nie bójcie się jest czas na spełnianie marzeń.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.11.2018

Gosia Nacewicz

Gosia Nacewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs i jazdy przeprowadzone super oraz bardzo miła atmosfera! Wszystko pozdawałam za pierwszym razem, polecam całym sercem!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2018

Olek Tkacz

Olek Tkacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Szybko ukończyłem jazdy i egzaminy wewnętrzne bez żadnych problemów. Nauczyłem się kierować autem od podstaw dzięki pomocy pana Mateusza. 5/5 :D

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak