Moto Start

 1464 opinie w tym 1446 zaufanych

Odznaki Szkoły

3 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 6 siedziby. Wybierz:

Moto Start
ul. Racławicka 30 (Mokotów)
02-601 Warszawa

Kontakt

22x xxx xxxPokaż numer
motosta....Pokaż adres
@motost....Pokaż adres

Opis

Dziękujemy za Państwa opinie i zaufanie.

Oto kilka powodów dlaczego 75% kursantów trafia do nas za namową swoich znajomych:


- uczymy skutecznie od wielu lat

- znajdujemy się blisko stacji metra

- Wasze opinie potwierdzają kompetencje naszych miłych instruktorów

- używamy tylko samochodów w wersji egzaminacyjnej

- mamy rozsądne ceny i wysoką zdawalność

- dodatkowo nasi kursanci otrzymują: zniżkowe jazdy doszkalające, mobilną aplikację do nauki,
..nawigację NaviExpert i wiele innych


Zespół Moto Start zaprasza na naukę w dobrej szkole !
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Marcin: wymagający

Marcin: wymagający

Robert: bardzo cierpliwy

Robert: bardzo cierpliwy

Eryk: siła spokoju

Eryk: siła spokoju

Darek: energiczny

Darek: energiczny

Grzegorz: doświadczenie

Grzegorz: doświadczenie

Piotr: konkretny

Piotr: konkretny

Staszek: zawsze pomocny

Staszek: zawsze pomocny

Adam: dokładny

Adam: dokładny

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Raty własne, Manualna skrzynia, Weekendowy, Wieczorowy

2390 zł

2490 zł

ul. Racławicka 30 (Mokotów)

WIĘCEJ W cenie kursu:
Zajęcia teoretyczne, 30 godzin jazd, zajęcia z pierwszej pomocy, egzaminy wewnętrzne, materiały szkoleniowe, aplikacja z pytaniami egzaminacyjnymi.

kat. A, E-learning i praktyka

Raty własne, Manualna skrzynia, Weekendowy, Popołudniowy, Poranny, Wieczorowy

1750 zł

ul. Racławicka 30 (Mokotów)

WIĘCEJ Wszystkie informacje na: www.motostart.waw.pl

kat. B, Tylko praktyka

Manualna skrzynia, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Poranny, Raty własne

80 zł

ul. Racławicka 30 (Mokotów)

WIĘCEJ Cena dotyczy 60 min jazdy dodatkowej/doszkalającej w pakiecie.

kat. A+B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Weekendowy, Popołudniowy, Poranny, Wieczorowy

4000 zł

ul. Racławicka 30 (Mokotów)

WIĘCEJ Więcej informacji na: www.motostart.waw.pl

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia, Automat, Ekspresowy, Weekendowy, Popołudniowy, Wieczorowy, Poranny, Specjalny

2390 zł

2490 zł

codziennie

Odyńca 59A / Metro Racławicka, .

WIĘCEJ Kurs w trybie e-learning można zacząć w dowolnym terminie. Więcej informacji: www.motostart.waw.pl

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 800 zł

ilość godzin w pakiecie: 10h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Sandra Baczyńska

Sandra Baczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z czystym sumieniem mogę polecić instruktora do jazdy Pana Roberta. Bardzo luźna atmosfera, przyjaźnie nastawiony do kursantów, zawsze uśmiechnięty.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Stanisław Kietlicz-Wojnacki

Stanisław Kietlicz-Wojnacki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Byłem uczony przez Pana Roberta i złego słowa nie można powiedziec. Z przyjemnoscia przychodzilem na kolejne jazdy.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Pionko

Mateusz Pionko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Uczył mnie Pan Grzegorz Woźniak który świetnie uczy, miał sporo do mnie cierpliwości. Wspiera bardzo kursantów w tych trudnych czasach. Szkoła też jest bardzo super i mają bardzo dobre podejście do kursantów.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktor Płocki

Wiktor Płocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.01.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Na szkoleniach uczył mnie Pan Grzegorz, super atmosfera oraz dużo wiedzy przekazanej podczas jazd oraz wykładów z innymi instruktorami. Wszystko na plus :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Maciek Mazurkiewicz

Maciek Mazurkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkolił mnie Pan instruktor Dariusz Nowak, który świetnie uczy, jest bardzo wyrozumiały i cierpliwy. Wszystko spokojnie tłumaczy i jest bardzo wspierający w tych trudnych godzinach nauki. Sama szkoła również super! Bardzo miłe podejście do kursantów i zawsze bardzo pomocne :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Monika Majchrzak

Monika Majchrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Podejście do drugiego człowieka oraz ogrom wiedzy przekazany mi przez instruktora Pana Jacka sprawiło,że mimo iż nigdy wcześniej przed rozpoczęciem kursu nie miałam styczności z samochodem poczułam się pewnie prowadząc pojazd i nie boję się przystąpić do egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Hubert Grabiński

Hubert Grabiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Szkołe Moto Star. i instruktora Andrzeja

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Paula Fidecka

Paula Fidecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Moim instruktorem był Pan Andrzej, którego bardzo polecam. Atmosfera była super, aż nie mogłam się doczekac kolejnych. Pan Andrzej był bardzo punktualny oraz elastyczny. Czuje się dobrze przygotowana do egzaminu. Moto Start to profesjonalna szkoła-Serdecznie Polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Adrian Prykiel

Adrian Prykiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam wybór tej szkoły, przesympatyczna atmosfera i świetne podejście mojego instruktora, Pana Jacka, który z cierpliwością i wyrozumiałością podchodził do nauki.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Vanshina

Julia Vanshina
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wcześniej bardzo bojałam się studjowac praw jazdy w Polsce bo nie dokładnie znam języka,ale kiedy przyszlam do szkoły MOTO START, to zrozumiałam że nie ma czego bojac się! Bardzo mi się podobalo studjowac praktyki z Panem Robertem. Zawsze Pan mi wytłumaczył kiedy ja coś nie rozumiałam. Bardzo dobra atmosfera na zajęciach. Teraz ja nie boję się jezdzic samochodem! Pan jest profesionalnym instruktorem! Bardzo dziękuje za wszystkie zajęcia! Polecam wszystkim!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Alona Kurdina

Alona Kurdina
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

I had a drivibng course with Dariusz Witkowski who is the best teacher I have ever met in my life. He is so cheerful and pleasant man who always explain you everything regarding the road rules,situations you do not know.The atmosphere with Mr.Dariusz Witkowski was so great during our courses and I am really happy that I had such instructor.All the time when there was unexpected situations he behaved very calmly and tried to explain me the consequences of conditions thus made me feel confident of the road.Despite,he is very professional, and punctual teacher,Mr.Witkowski is also very kind and energized man who always can make you laugh and cheer you up if you had a bad day. I would highly recommend Mr.Dariusz Witkowski as the coolest instructor as well as Moto Start School which care about students and make sure they know all rules and feel confident while driving!!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominika Sawicka

Dominika Sawicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę jazdy Moto Start i instruktora - Pana Jarka Korcza. Przyjemna atmosfera, nie ma problemów z dostosowaniem godzin jazd do naszego czasu a sama nauka jest na naprawdę dobrym poziomie :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Анэт Рудская

Анэт Рудская
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem mega zadowolena ta szkola, a Panu Jarku wielkie dzieki za cierpliwosc. Naprawde otrzymalam duza wiedzy o kierowaniu pojazdem. Polecam na 100% ta szkole i najlepszego instruktora!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Płatek

Julia Płatek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

szkołę cechuje profesjonalnoś i wysoki poziom. Mój instruktor Pan Dariusz Sawicki to profesjonalista. Na jazdach towarzyszła nam wspaniała atmosfera, bez stresu. Pan instruktor był zawsze punktualny i elastyczny. Do szkolenia podchodzi bardzo zyciowo i spokojnie. śmiało mogę polecic zajęcia u Pana Darka

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Asia Dygała

Asia Dygała
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra i kompetentna obsługa w szkole. Bardzo konkretny wykładowca, z którym 12h wykładów minęło w bardzo przyjemnej atmosferze. Instruktor do jazd, Pan Dariusz Sawicki jest bardzo kompetentym i konkretnym nauczycielem, który rzetelnie przekazuje wiedzę i jest dyspozycyjny. Bardzo dobra jakośc usług do ceny, serdecznie polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Helena Shcherbakova

Helena Shcherbakova
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Dla Dariusza Witkowskiego Najlepszy instruktor którego mogłam mieć! Bardzo pomocny i naprawdę jest profesjonałem tego co robię. Podchodzi do szkolenia w nienudny sposób i bardzo praktyczny, opowiadając w jakich sytuacjach jak zachowywać się Bardzo polecam zajęcia u Pana Dariusza Witkowskiego!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Iza Karandys

Iza Karandys
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Robert jest bardzo spokojnym, miłym i bardzo wyrozumiałym instruktorem. Zawsze pomoże, jak będzie trzeba to powtórzy. Wszystko na spokojnie, bez nerwów. Bardzo polecam !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Karolina Kowalska

Karolina Kowalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Atmosfera na wykładach stacjonarnych bardzo przyjemna, nauczyciel "z powołaniem", widac, że zna się na tym czego uczy. Umawianie się na jazdy bez problemów, miła atmosfera podczas nauki i profezjonalizm ze strony instruktora, bez niepotrzebnego stresu.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Monika Seniut

Monika Seniut
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wykłady bardzo ciekawe, prowadzone profesjonalnie i na wysokim poziomie, osoby prowadzące byli to instruktorzy z powołania, widoczny był błysk w oczach podczas prowadzenia zajęc. Polecam również instruktora Grzegorza - cierpliwy, spokojny, wszystko dokładnie tłumaczy, pomysłowo i umiejętnie organizuje każdą lekcję jazd. Jestem bardzo zadowolona!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wiktoria Górka

Wiktoria Górka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jeździłam z Robertem, miły i młody instruktor, który nigdy się nie denerwuje. Wszystko dobrze wyjaśnił i nauczył jak to wykorzystać w praktyce. Uczy zarówno pod sam egzamin, jak i "sprzedaje" dobre rady, które można wykorzystać w normalnej jeździe. Myślę, że trafi nie tylko do młodzieży bo jest konsekwentny w tłumaczeniu. Z czystym sercem mogę go polecić.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak
Hania Dąbrowska

Hania Dąbrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Pana Wojtka, elastyczny grafik, brak jakichkolwiek problemów i super kontakt. Każda jazda idealnie zorganizowana.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak
Justyna Spencer

Justyna Spencer
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Moim instruktorem był Dariusz Witkowski - super podejście do kursanta, widac lata doświadczenia w nauczaniu, dobry kontakt i elastyczny grafik. Polecam szkołę Moto Start :)

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Edyta Malesa

Edyta Malesa
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam jazdy z Panem Jarkiem. Bardzo profesjonalne podejście, elastycznośc, a przede wszystkim duże pokłady cierpliwości i zaangażowania. Duża dawka praktycznej wiedzy w przyjaznej atmosferze.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Justyna Gronek

Justyna Gronek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 24.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie wszystkim szkołę nauki jazdy a zwłaszcza Pana Grzegorza, bardzo cierpliwy i sumiennie podchodzący do swojej roli instruktor, zajęcia w przemiłej atmosferze :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, punktualność
- Wadybrak
Izabella Laskowiecka

Izabella Laskowiecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam Pana Dariusza Witkowskiego!! Niesamowicie profesjonalnie podejście, przemiła, luźna atmosfera, a przede wszystkim skuteczna nauka :) Wieczny uśmiech Pana Dariusza zawsze podnosi na duchu. Jazdy bezstresowe i przemiłe, będę tęsknic!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Artem Kryvda

Artem Kryvda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam Pana Rafała, pozytywne podejście do kursantów i spore ilości cierpliwości :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krystian Piasecki

Krystian Piasecki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jestem bardzo zadowolony z kursów praktycznych u Pana Roberta. Nie spodziewałem się, że tak dobrego instruktora mógłbym trafic. Stosunek wiedzy pana Roberta do umiejetności ich przekazania jest bardzo dobry. Polecam każdemu szkołę jazdy MotoStart, jak również kurs praktyczny u pana Roberta.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Oliwia Grzelecka

Oliwia Grzelecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam. Bardzo miła atmosfera. Nie było problemów, z umawianiem się na jazdy. Pan Jarek bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu praktycznego.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mikołaj Krajewski

Mikołaj Krajewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam szkołę !

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Filip Schulz

Filip Schulz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Pan Janusz, dysponuje ogromną wiedzą oraz umiejętnością jej przekazania. Zajęcia teoretyczne oraz praktyczne były bardzo przyjemne.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak