Liczba odwiedzin: 12362 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Moto Jack

  404 opinie w tym 381 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.03.2020

Karolina Gęsicka

Karolina Gęsicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo podobał mi sie kurs. Świetna organizacja pracy ze strony biura jak również i instruktorów. Gorąco polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.02.2020

Julia Cichorz

Julia Cichorz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wcześniej nie miałam zamiaru robić prawka. To wszystko zmieniło się gdy zapisałam się na kurs i po raz pierwszy prowadziłam autko. Moje podejście zmieniło się o 180 stopni. Nie miałam pojęcia, ze tak mi się spodoba. Chciałabym bardzo ale to bardzo podziękować instruktorom z którymi miałam przyjemność jeździć, w szczególności Panu Mateuszowi bo to z nim wyjeździłam najwiecej. Cudowna atmosfera, indywidualne podejście do kursanta, o wszystko można śmiało pytac, na jazdy chodziłam z czystą przyjemnością a na koniec miałam jeszcze mało ???? Egzamin zdany za 1 razem. SERDECZNIE POLECAM SZKOLE JAZDY MOTO JACK!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2020

Julia Antkowiak

Julia Antkowiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam! Super atmosfera, świetne wykłady z teorii oraz bardzo uprzejmi i profesjonalny instruktorzy????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.01.2020

Marcelina Karol Lewandowscy

Marcelina Karol Lewandowscy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po czteroletniej przerwie w nauce jazdy uznałam, że to dobry moment, by kontynuować naukę. Mój przypadek nie należał do najprostszych. Pan Jacek mi wszystko szczegółowo wytłumaczył, oraz w razie problemów był dyspozycyjny. I teraz najlepsze: wystarczyło mi tylko 20 H, by pozbyć się obrzydliwych nawyków ze starej szkoły I NAUCZYĆ MNIE JEŹDZIĆ. Rezultat- egzamin Państwowy zdany za Pierwszym razem. Chciałabym podziękować instruktorom z którymi jeździłam. Za cierpliwość, wyrozumiałość oraz za luźną atmosferę. Najwięcej godzin wyjeździłam z Panem Mateuszem i to mu zawdzięczam swój sukces oraz to, że umiem jeździć autem- dziękuję. NAJLEPSZA SZKOŁA JAZDY W TORUNIU.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.01.2020

Damian Matylski

Damian Matylski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teoria za 2 razem (za 1 razem brak 1 punktu, za 2 maks, praktyka za 1) Polecam tą szkołę. Wykłady dosyć szybko przeprowadzone (8dni około), a jazdy prawie że codziennie (miałem nawet 5 razy po 2h w tygodniu). Wszystko można zrobić szybko, sprawnie i można dobrze nauczyć się jeździć dzięki instruktorom(jeździłem z każdym instruktorem i polecam każdego :)).

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.12.2019

Justyna Stefańska

Justyna Stefańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam z całego serca, na naukę jazdy chodziłam z czystą przyjemnością ! Instruktorzy wykazują się dużym doświadczeniem, wiedzą i cierpliwością do kursanta, motywują, starają się pomóc i nauczyć ile tylko się da w ciągu całego kursu. W dodatku panuje bardzo miła atmosfera :) Myśle, że duży plus stanowi zmienianie instruktorów i możliwość jazdy różnymi pojazdami, ponieważ podchodząc do egzaminu mamy większe doświadczenie i mniejszy poziom stresu w jeździe nie tylko z jedną i tą samą osobą ale także porównanie sprzęgła. Bardzo się cieszę, że trafiłam do tej szkoły, szczerze polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.12.2019

Anka Linn

Anka Linn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

To był doskonały wybór! Młodzi, bardzo kompetentni instruktorzy, niezwykle cierpliwi ale i posiadający ogromw wiedzy. Profesjonalizm w pełni. Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 13.12.2019

Ola Szumińska

Ola Szumińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła i luźna atmosfera na zajęciach z teorii i praktyki. Instruktorzy przede wszystkim uczą jak jeździć, a nie tylko jak zdać egzamin :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 13.12.2019

Julia Knera

Julia Knera
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła jazdy. Bez zastanowienia się poleciłabym każdemu, kto planuje zdać prawo jazdy w świetnym towarzystwie instruktorów, przyjaznej atmosferze podczas szkoleń oraz efektach które widzicie po zdanym egzaminie. Indywidualne podejście do każdego kursanta to jedna z wielu cech które na pewno powinny iść w parze z świetną szkołą nauki jazdy, a ta szkoła takie podejście gwarantuje w 100%!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.12.2019

Agata Nowak

Agata Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs przeprowadzany w bardzo ciekawy sposób, zaangażowanie ze strony pani prowadzącej, miła atmosfera zarówno w biurze jak i w czasie jazd, duży profesjonalizm i cierpliwość do kursanta, szczerze polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.12.2019

Natalia Pawlicka

Natalia Pawlicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do Moto Jacka przyszłam na jazdy dodatkowe,gdyż kurs w mojej poprzedniej szkole jazdy nie był przyjemnym doświadczeniem.Tak naprawdę dopiero tutaj nauczyłam się jeździć.Instruktorzy są bardzo wyrozumiali,jazdy odbywały się w miłej atmosferze.Żałuje,że nie trafiłam tutaj od razu.Szczerze polecam :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.12.2019

Ana Kowalczewska

Ana Kowalczewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Sami wspaniali ludzie! Wszystko było super zorganizowane, przystępnie prowadzone zajęcia teoretyczne oraz zajecia z pierwszej pomocy. Instruktorzy- bardzo profesjonalni i cierpliwi, super jest to, że jedździ się ze wszystkimi po trochu i różnymi samochodami. Przyjemna atmosfera i dobra organizacja- POLECAM KAŻDEMU!!! Zdałam wszystko za pierwszym razem a początki do łatwych nie należały. Myślę, że na motor wrócę do Nich!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.10.2019

Mikołaj Blangiewicz

Mikołaj Blangiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła! Egzamin zdany za pierwszym podejściem, prawie że bezbłędnie. Bardzo profesjonalnie i sprawnie został przeprowadzony kurs, polecam wszystkim!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.10.2019

Paweł Żero

Paweł Żero
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzięki znakomitym instruktorom zdałem za pierwszym razem.. Miła obsługa w biurze.. wszystko wytłumaczone w prosty sposób.. według mnie najlepsza szkoła jazdy w Toruniu i na pewno będę ja Polecał znajomym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.10.2019

Damian Kwiatkowski

Damian Kwiatkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo! Egzamin państwowy zdany za pierwszym podejściem! Wyuczony od Zera!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.10.2019

Ania Górecka

Ania Górecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin na motocykl zdany za 1 razem - Jacek uczy skutecznie ;) teoria poprowadzona bardzo ciekawie, nawet dla osoby która ma już prawo jazdy na auto. Jacek ma dużą wiedzę i to czuć na każdej jeździe, czasem musiał mi 15x wytłumaczyć (ach ten szybki slalom), ale idąc na egzamin - mimo całego stresu - widziałam, ze potrafię. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2019

Tomek Barnat

Tomek Barnat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdawałem A i gorąco polecam MotoJack. Jeden instruktor przez całe szkolenie (tytułowy Pan Jacek), gość z powołania, wymagał tyle ile trzeba, potrafi pochwalić i jak trzeba zrugać. Uczył nie tylko jak 'zdać', ale wprowadzał nas w motocyklowy świat, dawał rady wykraczające poza zakres kursu, podpowaidał gdzie serwiosować swojego moto, i jak zachowywać się już podczas prawdziwej jazdy. Ja i trójka znajomych z kursu zdali za pierwszym - przypadek? ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.10.2019

Natalia Dudek

Natalia Dudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę Moto Jack Jacek Kwiatkowski. Profesjonalne przygotowanie kursanta. Kurs prowadzony ze spokojnym podejściem instruktora. Wszystkie wskazówki przekazywane w sposób zrozumiały. Dzięki doświadczonym instruktorom egzamin zdany za pierwszym razem bez większego trudu.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.10.2019

Ania Kozik

Ania Kozik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy z podejściem do kursanta, uczą jak jeździć w praktyce, a nie jedynie podejść do egzaminu i nie umieć wykorzystać wiedzy w praktyce. Na pewno będę polecać nieraz.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.10.2019

Hubert Gimiński

Hubert Gimiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła. Instruktorzy uczą jak jeździć, a nie jak zdać egzamin. Miła atmosfera. Jedyny zgrzyt, to niektórzy instruktorzy, którzy zjadają ok. 10 min. każdej godziny, żeby przygotował się kolejny kursant. I nie byłoby w tym nic złego, gdyby kolejny kursant po przygotowaniu nie czekał na instruktora, bo ten urządza sobie pogawędkę ze znajomym z fachu. Praktycznie jazdy zaczynasz puktualnie, ale godzina trwa 50min. Zgaduję, że to bolączka wielu szkół. Bardzo polecam Pana Mariusza, go ten problem na pewno nie dotyczy. Ogólnie, szkoła na mocny plus i polecam ją każdemu. Znakomity współczynnik zdawalności do ceny, która, porównując do innych szkół, jest niska. 5/5

Plusy

atrakcyjna cena, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

skracanie czasu trwania jazd

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.09.2019

Jan Kujawa

Jan Kujawa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy i profesjonalna opieka. Zdane za pierwszym ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 25.09.2019

Szymon Niedlich

Szymon Niedlich
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wszystkim przyszłym kursantom, wybierającym szkołę jazdy, z czystym sumieniem polecam Moto Jack!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.09.2019

Rafał Napiórkowski

Rafał Napiórkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szukałem szkoły prowadzonej przez praktyka, który ma już za sobą kilka sezonów motocyklowych i w razie potrzeby udzieli cennych wskazówek. Znalazłem szkołę, gdzie praktyk ma większe doświadczenie niż oczekiwałem i nie daje tylko wskazówek...jak potrzeba wsiada na motocykl i pokazuje jak dane zadanie powinno wyglądać. Czasami jedna uwaga specjalisty, czy pokazowy przejazd jest cenniejsza niz kilka godzin ćwiczeń. Polecam dla tych którzy chcą się nauczyć, a nie tylko zdać. Podejście do kursanta, elastyczność i atmosfera pierwsza klasa. Polecam :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.09.2019

Oskar Szudzik

Oskar Szudzik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła kadra, która dobrze przygotowuje do egzaminu. Szkoła pomaga też w rejestracji do WORDu, co znacznie ułatwia życie kursantowi. Gorąco polecam ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 18.09.2019

Ania Machałowska

Ania Machałowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teorie w WORDzie zdałam za pierwszym razem. Praktyki nie zdałam z własnej głupoty. Na egzamin byłam bardzo dobrze przygotowana. Zajęcie teoretyczne odbyły się bardzo sprawnie. Instruktor miły i zawsze się pytał w jakim zadaniu nie czuje się dobrze. Zawsze tłumaczył i pomagał w zrozumieniu zasad. Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu kto chce się nauczyć (myślę że nawet jakby ktoś nie chciał to i tak by został nauczony)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 18.09.2019

Patrycja Kowalik

Patrycja Kowalik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła, super instruktorzy

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.09.2019

Izabela Czeszel

Izabela Czeszel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona z kursu. Miałam wspaniałego instruktora, który sumiennie podchodził do omówienia tematów, ale kiedy było trzeba był wyrozumiały :). Szkola również była bardzo pomocna i angażowała się w przekazanie kursantką jak największej wiedzy. Nie tylko wiele się nauczyłam, ale także spędziłam czas w bardzo miłej atmosferze

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.08.2019

Radosław Wiśniewski

Radosław Wiśniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalny i czasami szczery do bólu instruktor. Miła atmosfera podczas trwania kursu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.08.2019

Emilia Kulwicka

Emilia Kulwicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Od dwóch dni jestem szczęśliwą posiadaczką prawo jazdy kat.A. Polecam wszystkim Moto-Jack. Nauczą nawet gdybyś nie chciał się nauczyć !!! Super kadra, super atmosfera, luz na egzaminie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 21.08.2019

Ewelina Wróbel

Ewelina Wróbel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem Polecam!!

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak