Moto Jack

 515 opinii w tym 469 zaufanych

Odznaki Szkoły

3 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Moto Jack
ul. Rynek Nowomiejski 4
87-100 Toruń

Kontakt

Opis

Szkoła prowadzona jest przez doświadczonego instruktora, który postawił na jakość wyszkolenia teoretycznego i praktycznego. Doświadczenie jest poparte wieloletnią praktyką w różnych szkołach jazdy i ukończeniem wielu kursów doszkalających z zakresu ruchu drogowego i techniki jazdy motocyklami i samochodami.

Nasi instruktorzy nauki jazdy to najlepsi nauczyciele, posiadający ogromna wiedzę z zakresu przepisów ruchu drogowego oraz metod praktycznego nauczania i techniki jazdy. To z nimi podczas kursu na prawo jazdy przekształcicie wiedzę teoretyczną w praktyczne umiejętności kierowania pojazdem w sposób sprawny i dynamiczny. To ludzie z ogromnym zapałem, zaangażowaniem, cierpliwością i ciepłem.



- zapisy prowadzimy w biurze (ul. Rynek Nowomiejski 4) lub telefonicznie 603 055 982 lub 506 112 508

- wejdź na FB i znajdź OSK Moto Jack i bądź na bieżąco z terminami kursów
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Jacek Kwiatkowski instruktor i wykładowca

Jacek Kwiatkowski instruktor i wykładowca

Instruktorka Karolina

Instruktorka Karolina

Instruktor Mateusz

Instruktor Mateusz

Instruktor Mariusz

Instruktor Mariusz

Instruktor Robert

Instruktor Robert

Instruktor Piotr

Instruktor Piotr

Instruktor Bartosz

Justyna wykładowca

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2100 zł

27.09.2021

ul. Rynek Nowomiejski 4, Rozpoczęcie kursu 27 wrzesień 2021 r. o godzinie 16.00

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2100 zł

27.09.2021

ul. Rynek Nowomiejski 4, Rozpoczęcie kursu 27 wrzesień 2021 r. o godzinie 16.00

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Popołudniowy, Raty własne

2000 zł

2100 zł

27.09.2021

ul. Rynek Nowomiejski 4, Rozpoczęcie kursu 27 wrzesień 2021 r. o godzinie 16.00

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris 6-biegowa)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2100 zł

27.09.2021

ul. Rynek Nowomiejski 4, Rozpoczęcie kursu 27 wrzesień 2021r. o godzinie 16.00

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki GSX-S125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A+B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

4200 zł

27.09.2021

ul. Rynek Nowomiejski 4, Rozpoczęcie kursu 27 wrzesień 2021r o godzinie 16.00 https://www.facebook.com/events/363307207993649

WIĘCEJ W cenie kursu:
-30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
-20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT 07) na kat. A
-30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris 6-biegowa) na kat. B
-egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
-materiały dla kursantów
Dodatkowo płatne: badania lekarskie

kat. A2+B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3900 zł

27.09.2021

ul. Rynek Nowomiejski 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
- 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
- 20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius) na kat. A2
- 30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris 6-biegowa) na kat. B
- egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
- materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
- badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2400 zł

27.09.2021

ul. Rynek Nowomiejski 4, Rozpoczęcie kursu 27 wrzesień 2021r. o godzinie 16.00

WIĘCEJ W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) 20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT 07) egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka materiały dla kursantów. Podstawienie motocykla na Pierwszy Egzamin WORD w cenie kursu. Dodatkowo płatne: badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Karolina Machczyńska

Karolina Machczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetnie przekazana teoria, wszystkie wątpliwości rozwiane. Jazda, mimo początkowego stresu, to sama przyjemność. Super atmosfera, zarówno w biurze, podczas teorii, jak i praktyki. Wszystko zdane za pierwszym razem. Dziękuję!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Amelia Wierzbowska

Amelia Wierzbowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy mają super podejście, panuje bardzo miła atmosfera

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Barczyńska

Julia Barczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii, i życzymy szerokiej drogi.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jagoda Waszak

Jagoda Waszak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystko za pierwszym razem!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Julia C ......k ip: 109.107.7.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

!!!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii ,i życzymy szerokiej drogi.

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Krzysztof Smoliński

Krzysztof Smoliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam tę szkołę. Wykłady teoretyczne przebiegały w miłej atmosferze, były przeprowadzane przez bardzo pogodną i uśmiechniętą Panią. Pani w biurze również jest bardzo miła i pomocna. Instruktorzy, z którymi miałem styczność emanowali spokojem, przekazywali wiedzę w sposób prosty i zrozumiały, a podczas jazd dawali dużo wskazówek, dzięki którym zdałem egzamin za pierwszym podejściem. Plusem jest też fakt, iż szkoła ta dysponuje takimi samymi samochodami, na jakich zdaje się egzamin państwowy.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Nikola Zamor

Nikola Zamor
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca szkole jazdy Moto Jack!! Pani prowadząca zajęcia teoretyczne bardzo sympatyczna! A instruktor jazdy Pan Mateusz mega przygotował do jazdy samochodem! Pozdrawiam Nikola :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Wiśniewski

Bartek Wiśniewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.03.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła posiada bardzo dobrych instruktorów, Pani w biurze bardzo miła. Jednak ilość godzin do wyjeżdzenia tygodniowo to porażka (czasami 3h tygodniowo). Cały kurs zajął mi 3 miesiące, ewidentnie za długo.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadydługi czas trwania kursu, problemy z umawianiem na jazdy, ukryte koszty dodatkowe,
Zuzanna Anderton

Zuzanna Anderton
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zapisałam się na kurs z polecenia i na pewno się nie zawiodłam. Zarówno instruktorzy jak i Pani z biura bardzo mili i pomocni. Egzamin został zdany bez większych problemów.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Michał K .......i ip: 5.173.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam serdecznie. Fachowe podejście instruktorów i bardzo miła i sympatyczna pani pracująca w biurze :D Egzamin zdany za pierwszy razem, więc mogę polecić z czystym sumieniem :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadydługi czas trwania kursu,
Zosia Burczyńska

Zosia Burczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca mogę polecić tą szkołę. Super atmosfera podczas całego odbytego kursu teoretycznego, Pani z biura przemiła. Przez cały kurs praktyczny przeprowadził mnie Pan Piotr, bardzo doświadczony instruktor ze świetnym podejściem, bardzo gorąco polecam, dzięki niemu egzamin to nie było nic strasznego:)))

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Łukasz Bilinkiewicz

Łukasz Bilinkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy w Toruniu. We wszystkim wspierają, są pomocni. Wykłady naprawdę ciekawe, przeprowadzone w miłej atmosferze. Zajęcia z instruktorem Piotrem to pełen profesjonalizm, spokój, cierpliwość, indywidualne podejście do kursanta- to jego cechy. Czułem się bardzo dobrze przygotowany przystępując do egzaminu.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Kwiatkowska

Julia Kwiatkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jaką mogłam wybrać! Pan Piotr widać, że z powołania i dokłada wszelkich starań, aby przekazać wiedzę i umiejętności kursantom. Nie ma nic co bym mogła zarzucić. Również kurs teoretyczny był bardzo ciekawie przeprowadzony. Zachęcam do wybrania tej szkoły :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mateusz Piotrowski

Mateusz Piotrowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Gorąco polecam, najlepsza szkoła jazdy!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Klaudia S ....... ip: 86.111.118.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.02.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Profesjonalna szkoła jazdy z bardzo dobrym podejściem do kursanta, z najlepszym instruktorem Panem Piotrem, który przygotował mnie do egzaminu. Polecam serdecznie.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Macias Wysza

Macias Wysza
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobre przygotowanie do egzaminów. Zdałem za pierwszym razem.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak

Nina D .......... ip: 46.204.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyszłam do tej szkoły z polecenia i naprawdę ani chwili nie żałowałam tej decyzji. Wykłady z teorii były prowadzone w ciekawy sposób, tak że od razu się zapamiętywało zasady. Nie było żadnych problemów z kontaktem ze szkołą. A same jazdy, w moim przypadku z panem Piotrem, były super! Na każdej ćwiczyłam i plac i jazdę po mieście, tak żebym do zadań egzaminacyjnych podeszła "na luzie". Gorąco polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Karolina M .......a ip: 87.205.171.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Do MotoJack trafiłam po odbyciu kursu teoretycznego w innej szkole. Naukę jazdy zaczynałam w drugiej fali pandemii, przez co zajęcia odbywały się z różną częstotliwością i były prowadzone przez kilku instruktorów. W połowie kursu zostałam przypisana do jednego instruktora - pana Piotra, który prowadził jazdy profesjonalnie, kładąc nacisk na ćwiczenie zadań egzaminacyjnych, dzięki czemu zdałam egzamin za pierwszym razem! Jedynym minusem jest fakt, że za samą praktyczną część kursu zapłaciłam tyle samo, co za całość. Jednak nie żałuję, szkoła jazdy godna polecenia.

Odpowiedź:

Dziękujemy za wystawienie opinii, i życzymy szerokiej drogi.

+ Zaletydobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krystian Morawski

Krystian Morawski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię, życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ola Słowik

Ola Słowik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Baaaardzo dobra szkoła jazdy! Nie uczą na pamięć byle by zdać, ale żeby faktycznie można było jeździć po ulicach. dają bardzo dużo wskazówek, na co warto zwrócić uwagę na egzaminie, z własnego doświadczenia jako egzaminator z word. Karolina i Mateusz głównie przygotowywali mnie do egzaminu Pomocny również był właściciel- Pan Jacek z całego serca polecam ! Elastyczne podejście do kuranta, można w różnych godzinach umawiać się na jazdy. Samochody identyczne jak na egzaminie w WORD, Czego w wielu szkołach nie ma.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Bartoszynski

Bartek Bartoszynski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła polecam ją z całego serca

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Siostra Agata

Siostra Agata
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy jaka mogła mi się trafić. Wszystkim jak najbardziej polecam właśnie tą szkołę. Wspaniała Pani od części teoretycznej kursu, bardzo miła Pani z biura, znakomici i kompetentni instruktorzy jazdy. Atmosfera bardzo rodzinna, indywidualne podejście do kursanta oraz bezproblemowy kontakt z biurem. Jazda z Karoliną, Mateuszem i Szefem to była czysta przyjemność. Śmiało mogę stwierdzić, że całkowicie skradli moje serce.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcin Stypczyński

Marcin Stypczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście Pani prowadzącej teorie, ciekawie prowadzone wykłady, miła Pani z biura, podchodzaca do każdego pozytywnie, traktując wszystkich sprawiedliwie w rozpisywaniu godzin jazd. Instruktorzy cierpliwi i kompetentni, polecam każdemu Pana Mateusza oraz Pana Jacka. Szkoła 11/10

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Martyna Cieciórska

Martyna Cieciórska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowałam się na tę szkołę w oparciu o ilość pozytywnych opinii, które zobaczyłam na Waszej stronie. Niestety, moja opinia taka nie będzie. Nie chcę mówić źle o całej szkole. To byłoby niesprawiedliwe wobec dwóch osób. Bardzo dobrze wspominam panią, która prowadziła kurs teoretyczny. To miła i kompetentna kobieta, która w bardzo przystępny sposób przekazała mi niezbędną wiedzę. Poza nią dobrze oceniam także panią pracującą w biurze. I na tym kończy się dobra część opinii… Podczas części praktycznej miałam nieprzyjemność trafić na pana Krzysztofa, pod którego okiem spędziłam ⅔ kursu. Było to najgorsze, co może spotkać początkującego kierowcę. Pan Krzysztof nie potrafił powstrzymać się od nieprzyzwoitych, sprośnych komentarzy, których żadna młoda kobieta nie powinna słyszeć. Choć na początku wydawał się przyjazny, w pewnym momencie zaczął także reagować na każdy mój najmniejszy błąd w bardzo ostry i opryskliwy sposób. Coraz częściej słyszałam wykłady, jak bardzo się nie staram i najpewniej nie chcę się w ogóle nauczyć jeździć. Komentarze jak bardzo pan Krzysztof czuje bezsens pracy ze mną, były na porządku dziennym. Byłam wtedy w połowie kursu, więc błędy nie powinny być niczym dziwnym. Niejednokrotnie krzyczał na mnie, a swojego zachowania nie zmienił nawet wtedy, gdy podczas jednej z jazd nie wytrzymałam jego agresji i wpadłam w niepohamowany szloch. O wszystkim został poinformowany właściciel szkoły, pan Jacek, który obiecał, że zajmie się sprawą, skontaktuje się ze mną osobiście i zostanę przeproszona za przykrości, które mnie spotkały. Przeprosin nie usłyszałam do dzisiaj. Nikt się ze mną nie skontaktował, by wyjaśnić sprawę. Jedynie zmieniono mi instruktora. Następne godziny jazdy kończyłam w nieustannym napięciu i strachu, że kolejny instruktor będzie krzyczał na mnie za najmniejszy błąd. Kurs zakończyłam 2 listopada pozbawiona pewności siebie i z brakami w wiedzy. Zmusiło mnie to do wzięcia dodatkowych godzin w innej szkole jazdy. Po paru lekcjach z bardzo dobrym instruktorem podeszłam do egzaminu i zdałam go za pierwszym razem. Jak widać, nie byłam tak oporna w nauce jazdy, jak twierdził pan Krzysztof. Zastanówcie się, czy chcecie uczyć się w takiej szkole.

Odpowiedź:

Pani Martyno dzwoniąc do Pani i mówiąc ze wyjaśnie sprawę zrobiłem to. Został zmieniony instruktor a Pan Krzysztof nie widząc swojej winy w swoim podejściu jak dobrze Pani wie juz nie pracuje w naszej szkole. Szkoda ze nie napisała Pani ze po zmianie instruktora już nie było takich sytuacji jak z p. Krzysztofem. Szkoda tez ze o wszystkim dowiaduje się po wszystkim pomimo ze był ze mną jako właścicielem kontakt. JA tylko mogę ze swojej strony przeprosić ze doszlo do takiej sytuacji i na tyle ile mogłem zareagować zrobiłem to.

+ Zaletyciekawe wykłady
- Wadydługi czas trwania kursuinstruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazdnerwowa atmosferaproblemy z umawianiem na jazdy
Wiktoria Affelt

Wiktoria Affelt
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera, bardzo ciekawie prowadzone zajęcia teoretyczne. Instruktorzy bardzo profesjonalni i podchodzący bardzo indywidualnie do kursantów. Naprawdę bardzo polecam szkole Moto Jack❤️

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Grzesiu Buzalski

Grzesiu Buzalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2+B

Rodzaj szkolenia
Kurs

.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ola Redecka

Ola Redecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zajęcia teoretyczne bardzo dobrze przeprowadzone, wszystko fajnie wytłumaczone w przyjaznej atmosferze. Można o wszystko zapytać. Jazdy z Panem Piotrem super sprawa!, szkoli konkretnie i skutecznie. Bardzo polecam. Jedynym minusem było dogadywanie się z/przez biuro, dlatego polecam z instruktorem załatwiać wszystko.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię, życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Mariusz Szubski

Mariusz Szubski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Toruniu. Z czystym sumieniem polecam każdemu, I chciałbym podziękować Mateuszowi naprawdę mega instruktor.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Piotr Mączewski

Piotr Mączewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Robiłem w MotoJack kurs na prawa jazdy kat A. Bardzo fajna atmosfera i profesjonalizm. Instruktorzy i właściciel firmy są bardzo pomocni nawet po skończonym kursie. Egzamin zdany bez problemu. Samochody i motocykle są nowe. Można umówić się na jazdy w dogodnych godzinach. Będę polecał wszystkim z czystym sumieniem.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marcin Cichocki

Marcin Cichocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Toruniu !!!!! Bardzo miło wspominam teorię Ale wielkie ukłony dla instruktora Piotra pełen profesjonalizm , człowiek który potrafi wzorowo przygotować kursanta , instruktor z wielo letnim stażem Jeśli ktoś chce zacząć kurs to polecam szkołę Moto Jack I instruktor Piotra wtedy pewność egzaminu jest 100 % Egzamin zdany za pierwszym razem,

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak