Moto Jack

 494 opinie w tym 456 zaufanych

Odznaki Szkoły

3 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Moto Jack
ul. Rynek Nowomiejski 4
87-100 Toruń

Kontakt

Opis

Szkoła prowadzona jest przez doświadczonego instruktora, który postawił na jakość wyszkolenia teoretycznego i praktycznego. Doświadczenie jest poparte wieloletnią praktyką w różnych szkołach jazdy i ukończeniem wielu kursów doszkalających z zakresu ruchu drogowego i techniki jazdy motocyklami i samochodami.

Nasi instruktorzy nauki jazdy to najlepsi nauczyciele, posiadający ogromna wiedzę z zakresu przepisów ruchu drogowego oraz metod praktycznego nauczania i techniki jazdy. To z nimi podczas kursu na prawo jazdy przekształcicie wiedzę teoretyczną w praktyczne umiejętności kierowania pojazdem w sposób sprawny i dynamiczny. To ludzie z ogromnym zapałem, zaangażowaniem, cierpliwością i ciepłem.



- zapisy prowadzimy w biurze (ul. Rynek Nowomiejski 4) lub telefonicznie 603 055 982 lub 506 112 508

- wejdź na FB i znajdź OSK Moto Jack i bądź na bieżąco z terminami kursów
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Jacek Kwiatkowski instruktor i wykładowca

Jacek Kwiatkowski instruktor i wykładowca

Instruktorka Karolina

Instruktorka Karolina

Instruktor Mateusz

Instruktor Mateusz

Instruktor Mariusz

Instruktor Mariusz

Instruktor Robert

Instruktor Robert

Instruktor Piotr

Instruktor Piotr

Instruktor Bartosz

Justyna wykładowca

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2100 zł

21.06.2021

ul. Rynek Nowomiejski 4, Rozpoczęcie kursu 21 czerwiec 2021 r. o godzinie 17

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2100 zł

21.06.2021

ul. Rynek Nowomiejski 4, Rozpoczęcie kursu 21 czerwiec 2021 r. o godzinie 17

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Ekspresowy, Popołudniowy, Raty własne

2100 zł

21.06.2021

ul. Rynek Nowomiejski 4, Rozpoczęcie kursu 21 czerwiec 2021 r. o godzinie 17

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris 6-biegowa)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A1, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

21.06.2021

ul. Rynek Nowomiejski 4, Rozpoczęcie kursu 21 czerwiec 2021r. o godzinie 17

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki GSX-S125)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A+B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

4200 zł

21.06.2021

ul. Rynek Nowomiejski 4, Rozpoczęcie kursu 21 czerwiec 2021r o godzinie 17 https://www.facebook.com/events/363307207993649

WIĘCEJ W cenie kursu:
-30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
-20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT 07) na kat. A
-30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris 6-biegowa) na kat. B
-egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
-materiały dla kursantów
Dodatkowo płatne: badania lekarskie

kat. A2+B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

3900 zł

21.06.2021

ul. Rynek Nowomiejski 4

WIĘCEJ W cenie kursu:
- 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
- 20 godzin (po 60 min) jazd (Suzuki Gladius) na kat. A2
- 30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris 6-biegowa) na kat. B
- egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
- materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
- badania lekarskie

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2400 zł

21.06.2021

ul. Rynek Nowomiejski 4, Rozpoczęcie kursu 21 czerwiec 2021r. o godzinie 17

WIĘCEJ W cenie kursu: 30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy) 20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT 07) egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka materiały dla kursantów. Podstawienie motocykla na Pierwszy Egzamin WORD w cenie kursu. Dodatkowo płatne: badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Ola Słowik

Ola Słowik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Baaaardzo dobra szkoła jazdy! Nie uczą na pamięć byle by zdać, ale żeby faktycznie można było jeździć po ulicach. dają bardzo dużo wskazówek, na co warto zwrócić uwagę na egzaminie, z własnego doświadczenia jako egzaminator z word. Karolina i Mateusz głównie przygotowywali mnie do egzaminu Pomocny również był właściciel- Pan Jacek z całego serca polecam ! Elastyczne podejście do kuranta, można w różnych godzinach umawiać się na jazdy. Samochody identyczne jak na egzaminie w WORD, Czego w wielu szkołach nie ma.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Bartek Bartoszynski

Bartek Bartoszynski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła polecam ją z całego serca

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Siostra Agata

Siostra Agata
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła jazdy jaka mogła mi się trafić. Wszystkim jak najbardziej polecam właśnie tą szkołę. Wspaniała Pani od części teoretycznej kursu, bardzo miła Pani z biura, znakomici i kompetentni instruktorzy jazdy. Atmosfera bardzo rodzinna, indywidualne podejście do kursanta oraz bezproblemowy kontakt z biurem. Jazda z Karoliną, Mateuszem i Szefem to była czysta przyjemność. Śmiało mogę stwierdzić, że całkowicie skradli moje serce.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marcin Stypczyński

Marcin Stypczyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super podejście Pani prowadzącej teorie, ciekawie prowadzone wykłady, miła Pani z biura, podchodzaca do każdego pozytywnie, traktując wszystkich sprawiedliwie w rozpisywaniu godzin jazd. Instruktorzy cierpliwi i kompetentni, polecam każdemu Pana Mateusza oraz Pana Jacka. Szkoła 11/10

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Martyna Cieciórska

Martyna Cieciórska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowałam się na tę szkołę w oparciu o ilość pozytywnych opinii, które zobaczyłam na Waszej stronie. Niestety, moja opinia taka nie będzie. Nie chcę mówić źle o całej szkole. To byłoby niesprawiedliwe wobec dwóch osób. Bardzo dobrze wspominam panią, która prowadziła kurs teoretyczny. To miła i kompetentna kobieta, która w bardzo przystępny sposób przekazała mi niezbędną wiedzę. Poza nią dobrze oceniam także panią pracującą w biurze. I na tym kończy się dobra część opinii… Podczas części praktycznej miałam nieprzyjemność trafić na pana Krzysztofa, pod którego okiem spędziłam ⅔ kursu. Było to najgorsze, co może spotkać początkującego kierowcę. Pan Krzysztof nie potrafił powstrzymać się od nieprzyzwoitych, sprośnych komentarzy, których żadna młoda kobieta nie powinna słyszeć. Choć na początku wydawał się przyjazny, w pewnym momencie zaczął także reagować na każdy mój najmniejszy błąd w bardzo ostry i opryskliwy sposób. Coraz częściej słyszałam wykłady, jak bardzo się nie staram i najpewniej nie chcę się w ogóle nauczyć jeździć. Komentarze jak bardzo pan Krzysztof czuje bezsens pracy ze mną, były na porządku dziennym. Byłam wtedy w połowie kursu, więc błędy nie powinny być niczym dziwnym. Niejednokrotnie krzyczał na mnie, a swojego zachowania nie zmienił nawet wtedy, gdy podczas jednej z jazd nie wytrzymałam jego agresji i wpadłam w niepohamowany szloch. O wszystkim został poinformowany właściciel szkoły, pan Jacek, który obiecał, że zajmie się sprawą, skontaktuje się ze mną osobiście i zostanę przeproszona za przykrości, które mnie spotkały. Przeprosin nie usłyszałam do dzisiaj. Nikt się ze mną nie skontaktował, by wyjaśnić sprawę. Jedynie zmieniono mi instruktora. Następne godziny jazdy kończyłam w nieustannym napięciu i strachu, że kolejny instruktor będzie krzyczał na mnie za najmniejszy błąd. Kurs zakończyłam 2 listopada pozbawiona pewności siebie i z brakami w wiedzy. Zmusiło mnie to do wzięcia dodatkowych godzin w innej szkole jazdy. Po paru lekcjach z bardzo dobrym instruktorem podeszłam do egzaminu i zdałam go za pierwszym razem. Jak widać, nie byłam tak oporna w nauce jazdy, jak twierdził pan Krzysztof. Zastanówcie się, czy chcecie uczyć się w takiej szkole.

Odpowiedź:

Pani Martyno dzwoniąc do Pani i mówiąc ze wyjaśnie sprawę zrobiłem to. Został zmieniony instruktor a Pan Krzysztof nie widząc swojej winy w swoim podejściu jak dobrze Pani wie juz nie pracuje w naszej szkole. Szkoda ze nie napisała Pani ze po zmianie instruktora już nie było takich sytuacji jak z p. Krzysztofem. Szkoda tez ze o wszystkim dowiaduje się po wszystkim pomimo ze był ze mną jako właścicielem kontakt. JA tylko mogę ze swojej strony przeprosić ze doszlo do takiej sytuacji i na tyle ile mogłem zareagować zrobiłem to.

+ Zaletyciekawe wykłady
- Wadydługi czas trwania kursuinstruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazdnerwowa atmosferaproblemy z umawianiem na jazdy
Wiktoria Affelt

Wiktoria Affelt
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera, bardzo ciekawie prowadzone zajęcia teoretyczne. Instruktorzy bardzo profesjonalni i podchodzący bardzo indywidualnie do kursantów. Naprawdę bardzo polecam szkole Moto Jack❤️

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Grzesiu Buzalski

Grzesiu Buzalski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2+B

Rodzaj szkolenia
Kurs

.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ola Redecka

Ola Redecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zajęcia teoretyczne bardzo dobrze przeprowadzone, wszystko fajnie wytłumaczone w przyjaznej atmosferze. Można o wszystko zapytać. Jazdy z Panem Piotrem super sprawa!, szkoli konkretnie i skutecznie. Bardzo polecam. Jedynym minusem było dogadywanie się z/przez biuro, dlatego polecam z instruktorem załatwiać wszystko.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię, życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Mariusz Szubski

Mariusz Szubski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Toruniu. Z czystym sumieniem polecam każdemu, I chciałbym podziękować Mateuszowi naprawdę mega instruktor.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Piotr Mączewski

Piotr Mączewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 01.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Robiłem w MotoJack kurs na prawa jazdy kat A. Bardzo fajna atmosfera i profesjonalizm. Instruktorzy i właściciel firmy są bardzo pomocni nawet po skończonym kursie. Egzamin zdany bez problemu. Samochody i motocykle są nowe. Można umówić się na jazdy w dogodnych godzinach. Będę polecał wszystkim z czystym sumieniem.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Marcin Cichocki

Marcin Cichocki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła w Toruniu !!!!! Bardzo miło wspominam teorię Ale wielkie ukłony dla instruktora Piotra pełen profesjonalizm , człowiek który potrafi wzorowo przygotować kursanta , instruktor z wielo letnim stażem Jeśli ktoś chce zacząć kurs to polecam szkołę Moto Jack I instruktor Piotra wtedy pewność egzaminu jest 100 % Egzamin zdany za pierwszym razem,

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Wojtek Kopyciński

Wojtek Kopyciński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Profesjonalnie przeprowadzony kurs. Doświadczeni instruktorzy.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Wiktoria Figurska

Wiktoria Figurska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, bardzo dobre podejście do kursanta oraz super przygotowanie do egzaminu. Polecam wszystkim!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Paulina Bartosik

Paulina Bartosik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szybki i profesjonalnie prowadzony kurs. Ciekawe wykłady i cierpliwie prowadzone jazdy pozwoliły mi zdać egzamin za pierwszym podejściem. Polecam.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominik Kopczynski

Dominik Kopczynski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 18.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2+B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi oraz jak najwięcej zakrętów w jeździe na motocyklu

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Paweł N ...k ip: 188.47.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Rewelacyjny instruktor i egzamin zdany za pierwszy razem!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Monika Kubiaczyk

Monika Kubiaczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera, profesjonalni instruktorzy, którzy doskonale przygotują do egzaminu państwowego. Bardzo polecam!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi i wymarzonego pierwszego auta.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm
- Wadybrak

Barbara B ..... ip: 5.173.129.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super atmosfera i naprawdę fachowe podejście ! Wszystkim bardzo polecam !

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Maciej Lewandowski

Maciej Lewandowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo miła atmosfera, Instruktor Pan Piotr wyjasnił wszystkie manewry, plac i trasę egzaminacyjną efekt egzamin zdany perfekcyjnie za pierwszym razem. Polecam

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julka Olejnik

Julka Olejnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo cierpliwi Instruktorzy, zdecydowanie polecam!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kasia Byczyńska

Kasia Byczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! Miła atmosfera i przede wszystkim super instruktorzy.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magdalena H .... ip: 94.254.162.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam!!!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Weronika Rzepka

Weronika Rzepka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Niestety pomimo wielu pozytywnych opinii nie mogę za dużo pozytywnego powiedzieć o tej szkole. Jedynym plusem były bardzo ciekawe wykłady ze świetną instruktorką, ale po tym było już tylko źle. Ciągle problemy z umawianiem się na jazdy (brak lub max dwie godziny w tygodniu pomimo mojej dyspozycyjności), kłótnie między instruktorami znacząco wpływające na kursantów czy brak chęci instruktorów do uczenia zadań egzaminacyjnych zmusiły mnie do zmiany szkoły, abym chociaż miała szansę przygotować się do egzaminu i go zdać. Nikomu nie polecam tej szkoły!

Odpowiedź:

Po rozmowie telefonicznej z Panią Weroniką nie mogę zgodzić się z jej negatywną opinią. Pani Weronika odbyła w Naszej Szkole w całości kurs, na koniec zdając egzaminy wewnętrzne z teorii i praktyki po czym otrzymała zaświadczenie o ukończeniu kursu nie zgłaszając zastrzeżeń co do szkolenia. Jak się potem okazało po kursie podstawowym p. Weronika zgłosiła się do innej szkoły na 6h jazd dodatkowych po czym w WORDZie zdała egzamin teoretyczny i praktyczny za pierwszym podejściem. Po 6h dodatkowych jazd można jedynie "doszlifować" elementy jazdy, a podstawy zdobywa się podczas 30 h podstawowych jazd na kursie. Jedynie do czego poczuwamy się to trudności z umawianiem się na kolejne jazdy, które spowodowane były sytuacją od nas nie zależną tj. czasem pandemii z którą borykały się wszystkie Szkoły Jazdy. O innych aspektach wywołanych w opinii kursantki nie wypowiadamy się z uwagi na bardzo prywatny charakter zaistniałej sytuacji o której nam nie było wiadomo.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobry stan pojazdów
- Wadyczęste zmiany instruktorów, długi czas trwania kursunerwowa atmosferaproblemy z umawianiem na jazdy
Jeremiasz Butrykowski

Jeremiasz Butrykowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy mili instruktorzy którzy potrafią bardzo dobrze nauczyć wszystkich manewrow. Serdecznie polecam wszystkim.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Mati Jermacz

Mati Jermacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 14.10.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2+B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam odbycie kursu zarówno na kategorię B jak i inne-motocyklowe w moto jack.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi

+ Zaletyatrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jan Sworowski

Jan Sworowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdawałem na prawo jazdy kat. A2 egzamin zdany za pierwszym razem, potrafią nauczyć od a do z jak i w teorii i w praktyce. Polecam. Panie Jacku widzimy się za dwa lata na kat A!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi. Oczywiście zapraszam na dopełnienie kat. A, będę czekał.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Aneta Małek

Aneta Małek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo serdecznie. Miła atmosfera i profesjonalne podejście :D

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi !!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Joanna Czajkowska

Joanna Czajkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam :) Całe szkolenie przebiega w pozytywnej atmosferze. Właściciel szkoły jest zarazem instruktorem i pasjonatem jazdy na motocyklu z wieloletnią praktyką. Pan Jacek nie tylko perfekcyjnie przygotowuje do egzaminu, ale również uczy prawidłowej techniki jazdy i odpowiedniej reakcji przyszłego kierowcy w przypadku wystąpienia sytuacji awaryjnej na drodze. Jeszcze raz dziękuje za przyjemność odbywania kursu pod okiem Pana Jacka.

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi, tyle samo wyjazdów i powrotów. Miło, że na drogę wyjedzie tak pozytywnie nakręcona i świadoma Kobieta Joanna :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Olivia Wintrowicz

Olivia Wintrowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 07.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serca!!❤ W szkole jazdy panuje bardzo miła atmosfera. Pani która prowadziła teorię, mega profesjonalna, a jej wykłady bardzo ciekawe. Pan Jacek, prowadzący zajęcia praktyczne, ma wieloletnie doświadczenie i zna się w 100% na rzeczy. Uczy jak jeździć na motocyklu, a nie jak zdać egzamin!!! Więc to jest chyba najlepsza reklama.❤❤❤❤ Jacek, jesteś najlepszy!!!

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi. Tak pozytywnie zakręconej kursantki życzyłbym sobie za każdym razem. Przyczepności życzę.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Patryk Grabowski

Patryk Grabowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera, spoko instruktor, polecam....

Odpowiedź:

Dziękujemy za opinię i życzymy szerokiej drogi. Przez pot w słońcu doszedł do celu. Gratulacje i do zobaczenia na drodze na dwóch kółkach.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak