MILA

 584 opinie w tym 551 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 1 siedziby. Wybierz:

MILA
ul. Lechicka 14 (przy WORD Radarowa - Ochota)
02-156 Warszawa

Kontakt

60x xxx xxxPokaż numer
22x xxx xxxPokaż numer
www.mil....Pokaż adres
@/milaj....Pokaż adres

Opis

Doskonała kadra instruktorska, przyjazna atmosfera i indywidualne podejście do każdego kursanta – to wyróżnia szkołę MILA Nauka Jazdy.

MILA jest w czołówce szkół nauki jazdy w Warszawie, na co składają się:

Wykwalifikowani, cierpliwi i przyjaźni instruktorzy,
Bardzo wysoka zdawalność (większość Naszych kursantów zdaje egzamin za pierwszym podejściem),
Elastyczność przy umawianiu jazd (kursy non-stop i jazdy 7 dni w tygodniu w godz. 6-22),
Bezpośrednia bliskość WORD (jazdy trasami egzaminacyjnymi),
Nowe samochody identyczne jak na egzaminie państwowym,
Ciekawe wykłady i zajęcia z pierwszej pomocy prowadzone przez grupę ratowniczą,
Gwarantujemy nowoczesne i skuteczne szkolenie, co pozwoli szybko zdobyć upragniony dokument, a jednocześnie doskonale przygotować do samodzielnego i pewnego prowadzania auta .

Jesteśmy do Waszej dyspozycji.
Lubimy uczyć i wiemy jak to robić – z naszą pomocą zostaniesz Dobrym kierowcą.
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Tomek

Tomek

Edyta

Edyta

Tomek Ż

Tomek Ż

Bartek

Bartek

Jacek

Jacek

Janek

Janek

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Raty własne, Manualna skrzynia

2800 zł

ul. Lechicka 14 (przy WORD Radarowa - Ochota)

WIĘCEJ Teoria i praktyka, Manualna skrzynia biegów

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
pierwszy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Automat, Raty własne

3000 zł

ul. Lechicka 14 (przy WORD Radarowa - Ochota)

WIĘCEJ Teoria i praktyka, Automatyczna skrzynia biegów

W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
pierwszy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
wypożyczenie samochodu na egzamin państwowy

kat. B, Wykłady i praktyka

Rozszerzony, Raty własne, Manualna skrzynia

3700 zł

ul. Lechicka 14 (przy WORD Radarowa - Ochota)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
40 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
pierwszy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, E-learning i praktyka

Manualna skrzynia

2800 zł

codziennie

ul. Lechicka 14 (przy WORD Radarowa - Ochota), Aby rozpocząć kurs wystarczy dokonać wpłaty na konto pierwszej raty, w tytule przelewu podać: Kurs E-learning, Imię i Nazwisko, numer telefonu, PESEL, oraz maila. Adres strony oraz kody zostaną wysłane a adres mailowy.

WIĘCEJ Teoria i praktyka, Manualna skrzynia biegów

W cenie kursu:
Teoria e-learning
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
pierwszy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Urszula K ......s ip: 95.160.158.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam! Instruktorzy są profesjonalni, zaangażowani, mega cierpliwi i opanowani a przy tym bardzo sympatyczni i z poczuciem humoru. Jeździ się z różnymi instruktorami trasami egzaminacyjnymi. Każdy z nich zwraca uwagę na coś innego, co pozwala korygować różne błędy i niedociągnięcia i ćwiczyć je do skutku. Szczególne podziękowania dla Pana Krzysztofa za super organizację, wspaniałą atmosferę i dostosowywanie terminów jazd do kursanta i dla instruktora Jacka dzięki któremu poczułam łuk ???? i uwierzyłam w siebie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agata Zawadzka

Agata Zawadzka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie będę polecać Mile każdemu znajomemu i nie tylko. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Jazdy są prowadzone z kilkoma instruktorami przez co nie przyzwyczaja się do jednego i nie ma takiego szoku już na samym egzaminie. Każdy instruktor na swój sposób tłumaczy rożne rzeczy, przez co można wybrać co pasuje nam najbardziej. Przemiła atmosfera panuje nie tylko podczas samych jazd, ale także w samym budynku. Zero stresu, jak dla mnie wręcz przyjemnie było przychodzić na jazdy. Zarówno Pana Krzysztofa jak i panów instruktorów będę zawsze miło wspominać, ponieważ otrzymałam od nich niewyobrażalne wsparcie, nawet w dniu samego egzaminu. W pełni przygotowana przez szkołę jazdy poszłam na egzamin i zdałam za pierwszym razem. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ania Bulicz

Ania Bulicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 21.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam tę szkołę każdemu. Egzamin zdany bezbłędnie za pierwszym razem. Instruktorzy bardzo sympatyczni i profesjonalni w każdym calu. Jeśli któreś parkowanie nie wychodzi to powtarzają po kilkadziesiąt razy aż w końcu zacznie wychodzić. Perfekcjonizm to najlepsze słowo opisujące sposób nauczania w tej szkole jazdy. Dodatkowym atutem jest możliwość jeżdżenia z kilkoma instruktorami, dzięki czemu nie przyzwyczajamy się do jazdy z jedną osobą. W szkole jest też odpłatna możliwość wypożyczenia auta na egzamin, z czego skorzystałam i zdecydowanie polecam. Stres był mniejszy, bo zdawałam na aucie, którym uczyłam się jeździć. Autko podstawiono na czas, a pan Krzysztof udzielił mi jeszcze bardzo pomocnych rad przed samym egzaminem, za co bardzo pięknie dziękuję!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kristina Lashmaker

Kristina Lashmaker
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła ! Zdałam egzamin za pierwszym razem !!! Najlepszi instruktorzy , najbardziej polecam instruktora Janka ))) Ale naprawdę każdy instruktor byl bardzo miły i profesjonalny ) Dyrektor szkoły również bardzo miły mężczyzna ) wspierał i dawał polecenia przed samym egzaminem )) Dziękuje i polecam !!!!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Joanna Tajak

Joanna Tajak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam z całego serduszka ❤️ Atmosfera w szkole mega przyjazna i na luzie, instruktorzy niesamowicie cierpliwi i z humorem, otrzymałam mnóstwo cennych uwag i rad. Te elementy, które sprawiały najwięcej trudności, były cały czas ćwiczone. Jazdy, mimo początkowych obaw, były przyjemnością i będzie mi ich brakowało. Chciałabym podziękować wszystkim instruktorom, z którymi miałam okazję jeździć, szczególnie Jackowi i Jankowi - dzięki nim, udało mi się opanować stres i zdać egzamin za pierwszym razem. Serdecznie dziękuję również Panu Krzysztofowi, który dostosowuje terminy dogodne dla kursanta. Będę Was bardzo miło wspominać !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Ola Wolska

Ola Wolska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serduszka polecam tą szkółkę !!! Indywidualne podejście do każdego kursanta i przede wszystkim super ciepła atmosfera. Instruktorzy wymagający, ale bardzo cierpliwi z poczuciem humoru. Oczywiście dzięki dobremu przygotowaniu egzamin zdany za pierwszym razem. Jeszcze raz dziękuję i polecam każdemu

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Gabrysia Zając

Gabrysia Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.10.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna atmosfera, profesjonalni instruktorzy i elastyczne godziny jazd. Zostałam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu, który zdałam za pierwszym podejściem.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Iga Cackowska

Iga Cackowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę. Sympatyczni instruktorzy oraz cudowna atmosfera podczas kursu. Dodatkowo dużym plusem są elastyczne godziny jazd. Zostałam bardzo dobrze przygotowana do egzaminu teoretycznego i praktycznego.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Natalia Pregowska

Natalia Pregowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo bardzo polecam. Szkoła najlepsza z najlepszych. Nie żałuję swojego wyboru, bo wybrałam najlepiej jak mogłam ! Mila the best ! Mila FOREVER !!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Karolina Czajka

Karolina Czajka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Niedawno skończyłam kurs w Mili i jestem bardzo zadowolona, lepiej trafić nie mogłam. Udało mi się zdać za pierwszym razem i to tylko dzięki tej szkole. Jazdy są prowadzone w świetnej atmosferze, zawsze wszystko dokładnie wytłumaczone bez pośpiechu, jeśli miałam z czymś problem odraz było to wyćwiczone. Górka oraz łuk dzięki mojemu instruktorowi nie sprawiła mi żadnych problemów, wytłumaczył mi wszystko i na każdych jazdach miałam okazje to doszlifować. Naukę w tej szkole mogę polecić również ze względu na to, że nie jest to nauka tylko pod egzamin. Dodatkowo ich dużym plusem są terminy, dostosowują godziny do nas tak aby każdemu pasowało. Każdej osobie, która chce bez stresu podejść do egzaminu mogę ją polecić.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Pola Kądzielska

Pola Kądzielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam szkołę jazdy MILA! Profesjonalni i mili instruktorzy, elastyczne godziny jazd, napewno do każdego się dopasują. Bardzo dobrze przygotowują do egzaminu, zarówno teoretycznego, jak i praktycznego.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Julka Chrzanowska

Julka Chrzanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca mogę polecić tą szkole, świetne przygotowanie do egzaminu za równo teoretycznego jak i praktycznego. Super instruktorzy, przesympatyczni i z pasja do nauczania. Nie wyobrażam sobie robić kursu gdzie indziej. Za ich zasługa udało mi się zdać za pierwszym razem jeśli zapiszecie się do MILI na kurs wy tez zdacie za pierwszym.( super gość w biurze)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Magdalena K ......f ip: 89.78.225.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Uważam, że to najlepsza szkoła w Warszawie. Instruktor z ogromną wiedzą, cierpliwością. Pan Krzysztof to po prostu anioł. Szczerze polecam a mam porównanie z inną. Mam nadzieję, że moi synowie też się będą w niej uczyć.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna M .........a ip: 109.233.91.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca chciałabym polecić szkołę nauki jazdy MILA. Dużo informacji, praktycznej wiedzy oraz ciekawostek na temat egzaminu w WORD. Bardzo mi się podobała możliwość jeżdżenia z różnymi instruktorami. W taki sposób nie przyzwyczajasz się do jednej osoby i podczas egzaminu mniej stresujesz. Rzeczywiście pod koniec jazd można, na przykład wybrać jednego instruktora, z którym chcielibyście Państwo trochę więcej mieć szkoleń. Cała kadra instruktorów jest naprawdę mega wykwalifikowana. Są to pozytywni, kulturalni, spokojni ludzie, którzy dają Ci bardzo cenne uwagi, aby sprawnie się poruszać samochodem. Miałam wielką przyjemność uczyć się u takich instruktorów. Jazdy odbywają się przeważnie trasami egzaminacyjnymi. Więc można nauczyć się ich na pamięć. Często też jeździłam innymi, mniej lub więcej skomplikowanymi (droga ekspresowa, różnego rodzaju skrzyżowania, ronda). Egzamin państwowy zdany za drugim podejściem, teoria za pierwszym razem. Pozdrowienia dla całego zespołu MILA

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marta Jerzykiewicz

Marta Jerzykiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.08.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła! Egzamin zdany za pierwszym razem. Przyjaźni i wyluzowani instruktorzy z dużą wiedzą. Można się łatwo dogadać w sprawie terminów jazd. Mi udało się mieć je prawie każdego dnia, więc szybko zaliczyłam kurs. Na jazdy aż się chciało przychodzić i szkoda było kończyć. Szczególne podziękowania dla Jacka, z którym jazdy były czystą przyjemnością, ale również dla innych instruktorów, z którymi miałam przyjemność jeździć. Każdy z nich wniósł swoje trzy grosze i cenne porady. Dzięki jazdom z paroma instruktorami mogłam się przyzwyczaić do tego, że na egzaminie wsiądę do auta z nieznaną osobą. Mila uczy nie tylko jak zdać egzamin, ale jak sobie poradzić na drodze w przyszłości. Gorąco polecam wszystkim.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dominik Zabielski

Dominik Zabielski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła jazdy, świetne przygotowanie do egzaminu oraz super podejście do kursanta podczas jazd. Z MILĄ na pewno zdasz za pierwszym razem, tak jak ja. Polecam!!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dorota Szymczak

Dorota Szymczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam mile z całego serca ! Jest to najlepsza szkoła. Instruktorzy są cierpliwi i maja podejście do kursantów, potrafią wszystko wytłumaczyć. W mili panuje rodzinna atmosfera i zawsze szlam tam z uśmiechem na ustach :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Dorota Gołębiewska

Dorota Gołębiewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 15.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam. Świetna atmosfera, super ekipa ekspertów. Egzamin zaliczony za pierwszym razem:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm
- Wadybrak
Agata Lasek

Agata Lasek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.07.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazdy przeleciały mi w bardzo kolej atmosferze instruktorzy bardzo mili czułam się jak w domu. A egzamin bez stresowo. Nie mogłam trafić lepiej. Dziękuję całemu zespołowi

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Majchrzak

Julia Majchrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tą szkołę! Bardzo fajna atmosfera, instruktorzy zabawni oraz cierpliwi. Szczególne podziękowania dla Pana Tomka, który miał ogromną cierpliwość do mojego kręcenia kierownicą!:) Egzaminy zdane za pierwszym, a gdy zapisywałam się na kurs nigdy bym nie powiedziała, że mi się uda tak szybko.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Karina Kudła

Karina Kudła
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.07.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Szkoła, w której kursant jest priorytetem, instruktorzy widać, że lubią swoją pracę i wykonują ją z ogromnym zaangażowaniem. Dopiero po jazdach w tej szkole uwierzyłam, ze zdanie egzaminu jest w zasięgu moich możliwości (wystarczyły 4h), także polecam :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Tadeusz Z ............i ip: 89.64.75.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie zachęcam każdego z adeptów na kierowce do wybrania szkołę jazdy ,,Mila", powiem szczerze, że nie można lepiej trafić. Pełen profesjonalizm w szkoleniu i świetna atmosfera, z łatwością przekazywana wiedza, cierpliwość i opanowanie instruktorów których z tego miejsca serdecznie pozdrawiam i polecam (Janek, Irek, Tomek i Jacek) sprawiły, że kurs był czystą przyjemnością a wynik końcowy mówi sam za siebie teoria i praktyka zdana za pierwszym razem!!! Serdecznie pozdrawiam też z tego miejsca pana Krzysztofa który zawsze potrafił znaleźć odpowiadający moim potrzebom termin jeśli chodziło o jazdy oraz cała ekipę za wsparcie i motywacje..:) Tadeusz

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Nika Macazek

Nika Macazek
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.06.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo żałuję, że nie trafiłam do tej szkoły od razu :) Przez 6 godzin nauczyłam się o wiele więcej, niż przez prawie 30 w pierwszej szkole. Mogłam bez stresu zadać każde pytanie i otrzymać rzeczową odpowiedź. Bardzo życzliwi i profesjonalni instruktorzy. Oprócz świetnego podejścia i umiejętności dydaktycznych sprawili, że uwierzyłam w siebie, a to zaprocentowało na egzaminie. Polecam z całego serca!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Zawartko

Weronika Zawartko
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam szkołę jazdy Mila”, robienie u nich kursu było czystą przyjemnością. Świetna organizacja, profesjonalni i wyrozumiali instruktorzy, cudowna atmosfera!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julian Juszczak

Julian Juszczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła, z bardzo przyjazną atmosferą tworzoną przez super instruktorów! Świetne podejście, żadnej nerwowej atmosfery i przede wszystkim nieskończona cierpliwość naprawdę pomagają dobrze przygotować się do egzaminu, polecam zdecydowanie:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Paulina Wysocka

Paulina Wysocka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Trafiłam do tej szkoły z polecenia i jak najbardziej będę polecać dalej. Instruktorzy cierpliwi i uśmiechnięci, a przede wszystkim lubią to co robią. Przyjazna atmosfera, polecam każdemu! :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Agnieszka Kuzińska

Agnieszka Kuzińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.02.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Wróciłam do kursu na prawo jazdy po 8 latach i nie mogłam trafić lepiej :) Na pierwsze jazdy szłam na miękkich nogach i bez większych nadziei na sukces, z ostatnich wyszłam dużo pewniejsza siebie i znalazłam w jeździe samochodem dużo radości :) 10 godzin z niesamowitymi, cierpliwymi instruktorami (Jankiem i Tomkiem) wystarczyło żeby zdać egzamin przy pierwszym podejściu! Podziękowania należą się także Panu Krzysztofowi, który tworzy w szkole niemal rodzinną atmosferę, rozładowuje stres i motywuje. Bardzo dziękuję! I polecam każdemu! Agnieszka

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Liwia Piaskowska

Liwia Piaskowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.01.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowanie polecam szkołę jazdy MILA! Przesympatyczni i cierpliwi instruktorzy oraz bardzo dobra organizacja zajęć/jazd. Egzamin zdany za pierwszym podejściem - za co jestem szczególnie wdzięczna p. Jankowi, który świetnie mnie do niego przygotował na jazdach doszkalających

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Basia Sukiennicka

Basia Sukiennicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pomimo ze kurs robiłam bardzo długo, z powodu braku czasu to udało i się zdać egzamin za pierwszym razem. Polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Krzysztof Ciezkowski

Krzysztof Ciezkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 28.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 5

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła naprawdę na dużym poziomie . Instruktorzy nauczą każdego prowadzić samochód . Do tego wszystko w dobrej atmosferze dzięki czemu cały kurs jest bezstresowy . Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak