Liczba odwiedzin: 42721 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Juszkiewicz Dorota. Nauka jazdy

  501 opinii w tym 266 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.03.2020

Tomasz Pęczak

Tomasz Pęczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra Atmosfera , super sympatyczni instruktorzy , bardzo dobre tłumacza, polecam !!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.03.2020

Wiktoria Burdelak

Wiktoria Burdelak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!!!

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.02.2020

Karolina Jaśkiewicz

Karolina Jaśkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła jazdy. Bardzo mili i sympatyczni instruktorzy , dobrze tlumacza, super atmosfera . Polecam !

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.02.2020

Adrian Rybarkiewicz

Adrian Rybarkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! Mili instruktorzy, dobre przygotowanie do egzaminu a także wiele cennych rad przydających się w życiu codziennym.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2020

Łukasz Szewczyk

Łukasz Szewczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecdyowanie polecam! Miła atmosfera podczas jazd i nauka na najwyższym poziomie, a Pan Radek i Pan Piotrek to świetni instruktorzy, którzy dają wiele porad i bardzo dobrze przygotowują do egzaminu!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.02.2020

Justyna Latuszkiewicz

Justyna Latuszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Chcę serdecznie podziękować Panu Radkowi i Piotrowi, za rzetelne i indywidualne podejście do kursanta. Instruktorzy, którzy posiadają wiedzę, ale również potrafią umiejętnie się nią podzielić to skarb. Polecam tę szkołę z czystym sumieniem!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.02.2020

Ruby Silikon

Ruby Silikon
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna nauka i miła atmosfera polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.12.2019

Ewa Dreżdżeniewska

Ewa Dreżdżeniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Radek to najlepszy instruktor z jakim jeździłam. Wiele cennych rad, profesjonalizm i miła, bezstresowa atmosfera. Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.12.2019

Klaudia Smolarska

Klaudia Smolarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajni i rzetelni instruktorzy. Pokazali i nauczyli wszystkiego czego oczekują na egzaminie praktycznym. Egzamin zdany za pierwszym razem. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.12.2019

Wiktoria Kasprzak

Wiktoria Kasprzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! Egzamin zdany za pierwszym razem. Super przygotowanie nie tylko do egzaminu, ale również do codziennej jazdy!

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 07.12.2019

Alicja Komarnicka Puc

Alicja Komarnicka Puc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moim zdaniem Najlepsza Szkoła Jazdy w Sieradzu, Pan Radek kopalnia dobrych, bardzo przydatnych rad, bardzo cierpliwy, punktualny z indywidualnym podejściem do kursanta, jednym słowem INSTRUKTOR JAZDY przez duże I ,jak najbardziej polecam. Jeśli szkolić się to tylko u Państwa Juszkiewicz. !!!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.12.2019

Daria Grzesiak

Daria Grzesiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam polecam, bardzo dobre podejście do uczących się. Zdałam za 1 razem ! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.11.2019

Mateusz Kaźmierczak

Mateusz Kaźmierczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam jak najbardziej :D

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.11.2019

Szymon Kemp

Szymon Kemp
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam, jazdy w miłej atmosferze z indywidualnym i cierpliwym podejściem do kursanta.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.11.2019

Marcin Paprota

Marcin Paprota
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia, fantastyczna atmosfera, z nimi zdasz na pewno!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 20.11.2019

Wiktoria Mikołajczyk

Wiktoria Mikołajczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim którzy chcą się uczyć w miłej atmosferze :) Instruktorzy mają indywidualne podejście do kursanta:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.10.2019

Helena Łata

Helena Łata
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim, którzy walczą żeby w końcu dostać wymarzony kawałek plastiku :D Ja próbowałam zdawać w Łodzi, ale kompletnie mi to nie szło więc koniec końców wkurzyłam się i pojechałam do Sieradza :D I nie żałuje. Pan Radek jest super instruktorem, bardzo dobrze tłumaczy, ma świetne i profesjonalne podejście no i oczywiście - miła atmosfera jest zapewniona :D Jego rady na pewno przydadzą się w życiu. Również dziękuję Panu Piotrkowi, który też dołożył swoją cegiełkę do tego żeby mogłam zdać egzamin. No i udało się :D Jeszcze raz wszystkim baaardzo baardzo polecam.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.10.2019

Ola Juszkiewicz

Ola Juszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Fantastyczne podejście do kursantów, dzięki jazdom doszkalającym w tej szkole udało mi się zdać! Serdecznie polecam

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.10.2019

Krzysiu Krzyś

Krzysiu Krzyś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetny OSK, moim zdaniem najlepszy w Sieradzu. Instruktorzy bardzo zaangażowani w naukę kursanta, punktualni i mili :) Jeżeli chcesz zdać prawko "za pierwszym" to tylko OSK JUSZKIEWICZ. :)

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.09.2019

Adriana Strojecka

Adriana Strojecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona. Po 7 godzinach jazd doszkalających zdałam za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.08.2019

Ola Gębicka

Ola Gębicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna auto szkoła, instruktorzy super, można zapisywać się bez zastanowienia. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.08.2019

Gosia Zając

Gosia Zając
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła w Sieradzu !!!Polecam wszystkim ,którzy chcą w końcu mieć prawo jazdy w kieszeni!Pełne zaangażowanie instruktorów!Wszyscy są przemili ,posiadający ogromną wiedzę!!Widać,że ta praca to dla nich przyjemność!Dobre nawyki ,bezpieczna jazda podczas kursu na pewno zaprocentują !Mnie sie udało zdać za pierwszym razem po 3 latach przerwy !Najlepszy wybór !!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.08.2019

Patryk Krykwiński

Patryk Krykwiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy w Sieradzu, zdecydowanie polecam! Jak masz jakieś wątpliwości co do wyboru odpowiedniego OSK, to nie wahaj się i celuj prosto tutaj!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.07.2019

Julia Klimek

Julia Klimek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tę szkołę jazdy, profesjonalni instruktorzy zwracający uwagę na szczegóły, miła atmosfera podczas jazd, zawsze punktualni, wprowadzają kursantom bardzo dobre nawyki co przyczynia się do bezpiecznej jazdy. Dobrałam godziny po przeniesieniu z Łodzi i w Sieradzu zdane za pierwszym. Jeszcze raz gorąco POLECAM!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 19.07.2019

Sławomir Łatoszyński

Sławomir Łatoszyński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia, kompetentny i życzliwy instruktor.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.07.2019

Dawid Świątek

Dawid Świątek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo miła atmosfera, profesjonalne przygotowanie do egzaminu oraz nawyków niezbędnych do bezpieczniej jazdy. Jazda w tym ośrodku szkolenia kierowców to czysta przyjemność. Polecam serdecznie! :D

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.07.2019

Julia Mańka

Julia Mańka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepszi instruktorzy pod słońcem. Wspaniała atmosfera podczas jazdy. Zdałam za pierwszym razem. Dziękuję bardzo ❤️

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.07.2019

Anita Ciapa

Anita Ciapa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy. Miła atmosfera, profesjonalni instruktorzy. Bezstresowa nauka i perfekcyjne przygotowanie.Dobre podejście do kursanta. Wszystkie egzaminy zdane za pierwszym razem ;) Polecam!! ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.07.2019

Anna Pavlyshyn

Anna Pavlyshyn
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam tą szkole kierowców !!!!Przygotowanie w pełni aby podejść do egzaminu , bardzo miła atmosfera . Prawo jazdy zdane dzięki panu Radosławowi ,więcej dowiedziałam się przez dokupione godziny niż z całego kursu w innej szkole jazdy. Pozdrawiam Pana Radosława i dziękuję.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.06.2019

Kacper Nowacki

Kacper Nowacki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak