Liczba odwiedzin: 6216 Jesteś właścicielem tej szkoły?

Gryf Nauka Jazdy

  70 opinii w tym 41 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.03.2020

Weronika Ślęzak

Weronika Ślęzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pomocne rady, i szybka powtórka przed egzaminem :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.02.2020

Julka Hedder

Julka Hedder
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin państwowy teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem, instruktorzy z dobrym poczuciem humoru, na spokojnie wszystko wytłumaczą, ale również są wymagający, nie żałuje wyboru tej szkoły, polecam:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.01.2020

Krzysztof Fedyk

Krzysztof Fedyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam. Jazdy to czysta przyjemność.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.11.2019

Patrycja Olender

Patrycja Olender
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła nauki jazdy, nie ma nic do zarzucenia

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.10.2019

Dawid Spychaj

Dawid Spychaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie mam co pisać, egzaminy pozdawane za pierwszym razem mówią same za siebie. Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2019

Jakub Jasiński

Jakub Jasiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Spoko szkoła dobra organizacja, na jazdach śmiechawa ale jak trzeba to opierdol też będzie. Teoria 74/74 Praktyka bezbłędnie za 1 razem

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.07.2019

Piotr Hilicki

Piotr Hilicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, przyjazna dla kursantów, instruktorzy bardzo mili i chętnie przekazują wszelakie wskazówki. Elastyczne terminy i miła atmosfera, polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.03.2019

Hubert Franiak

Hubert Franiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia????????????

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.03.2019

Kamil Ocalewski

Kamil Ocalewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim, genialna atmosfera, profesjonalni instruktorzy, a do tego fantastyczna atmosfera!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.01.2019

Julita Slowik Koman

Julita Slowik Koman
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła super instruktorzy cierpliwi ????polecam z całego serca

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.12.2018

Alicja Terelak

Alicja Terelak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do kursanta. Instruktorzy zawsze służyli radą i w każdej chwili można było w biurze sprawdzić się z zakresu teoretycznego poprzez wykonywanie egzaminów komputerowych. Bardzo przyjazna atmosfera, sprzyjająca osiąganiu wymarzonych sukcesów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 03.12.2018

Kinga Moroz

Kinga Moroz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu! Super podejście do uczącego, bardzo elastyczne h jazd, miła atmosfera!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.10.2018

Izabela Dymkowska

Izabela Dymkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ja osobiście mile wspominam spędzony czas ...I napewno nie stracony????Nabrałam tu umiejętności I pewności siebie...dziękuje za wspaniałe,szczere podejście.Instruktorzy są cierpliwi,dobrze tłumaczą,wychwytują błędy które trzeba doszlifować,zawsze znajdzie się miejsce na dokupienie jazd dodatkowych,miła atmosfera,przyjazna.Polecam

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2018

Kacper Boczkowski

Kacper Boczkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy są mili, cierpliwi i mają wspaniałe podejście do kursanta. Jestem im ogromnie wdzięczny, bo zdałem praktykę za pierwszym podejściem. Z pewnością polecę tą szkołę znajomym

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 04.09.2018

Ira Sokolova

Ira Sokolova
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła z najlepszymi instruktorami. Bardzo cierpliwe są,znajdą podejście do każdego i naprawdę nauczą was jeździć. Egzamin państwowy zdałam za drugim razem. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.08.2018

Monika Stachurska

Monika Stachurska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam ta szkołę jazdy.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.06.2018

Monika Pieróg

Monika Pieróg
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Indywidualne podejście do kursanta. Uczciwość i dyspozycyjność. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 17.05.2018

Dawid Dygorda

Dawid Dygorda
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetni instruktorzy, elastyczność i podejście do kursanta, polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.05.2018

Izabela Bober

Izabela Bober
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobrałam dwie jazdy przed egzaminem państwowym. Instruktorzy bardzo dobrze tłumaczą wszelkie błędy popełnione podczas jazdy, wspierają i motywują. Polecam każdemu, kto szuka spokojnych oraz doświadczonych instruktorów, którzy odpowiedzą na każde pytanie. Szczególnie Pana Adama i Pana Sławomira.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.04.2018

Patrycja Kołdrzak

Patrycja Kołdrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne podejscie do kursanta

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.04.2018

Maciej Moroz

Maciej Moroz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wyrozumiałość w każdym aspekcie

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 06.03.2018

Eliza Kopycińska

Eliza Kopycińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ze szkoły nauki jazdy Gryf jestem niesamowicie zadowolona. Egzamin do którego zostałam świetnie przygotowana zdałam za pierwszym podejściem. Pan Sławomir - instruktor z powołania, cierpliwy, solidny oraz konkretny. Elastyczność godzin bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła, wszystko dało się idealnie pod kursanta dopasować. Życzę każdemu takiej trafnej szkoły oraz instruktorów. Pozdrawiam Eliza :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.02.2018

Klaudia Lewandowska

Klaudia Lewandowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalny personel, dobre podejscie do kursanta. Polecam!!!:)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2018

Konrad Piórkowski

Konrad Piórkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy, ambitna, wymagająca, rzetelna. Instruktorzy na najwyższym poziomie przekazują wiedzę w zrozumiały dla każdego sposób. Zajęcia praktyczne elastyczne dla każdego, pojazdy zadbane, sprawne technicznie oraz zgodne z tymi, które jeżdżą w WORDzie. Bardzo polecam tę szkołe jazdy. Nikt nie pożałuje, a zdobyte wiedza i umiejętności pozostanie na lata. Gorąco polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 28.11.2017

Kamil Jasiński

Kamil Jasiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Instruktorzy super, atmosfera super a co najważniejsze ekektywna nauka. Egzamin Państwowy zdany bez najmniejszych problemów za pierwszym razem, pomimo 7letniej przerwy od robienia prawka.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.11.2017

Roksana Knieć

Roksana Knieć
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam w 100% . Instruktorzy sympatyczni, bardzo miła atmosfera , jazdy były przyjemnością. Naprawdę warto :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.10.2017

Adrian Tworek

Adrian Tworek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, wykupiłem jazdy doszkalające dzięki którym łatwo zdałem za pierwszym razem! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.08.2017

Daniel Adamski

Daniel Adamski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Gryf. Szybko i sprawnie odbyty kurs, egzaminy państwowe zdane za 1 razem. Dobrzy instruktorzy, elastyczność w umawianiu jazd, miła atmosfera. Serdecznie polecam, Daniel :)

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 25.07.2017

Oskar Tomczak

Oskar Tomczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, każdy instruktor z jakim miałem styczność spełniał w pełni moje oczekiwania. Zdałem za pierwszym razem i szczególnie jest to zasługa Pana Adama. Dzekuje!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.07.2017

Sylwia Roszkiewicz

Sylwia Roszkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nauka jazdy w Szkole Gryf to czysta przyjemność. Instruktorzy to ludzie opanowani,rzetelni w bardzo przystępny i profesjonalny sposób nauczający jakże trudnej sztuki jazdy. Mój kurs to była najlepsza przygoda - zakończona sukcesem. Jeszcze raz dziękuję Panie Sławku :-) polecam wszystkim. Bez zbędnego stresu, w pełni profesjonalnie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak