Gryf Nauka Jazdy

 102 opinie w tym 62 zaufane

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Gryf Nauka Jazdy
ul. Krzywoustego 63/U2
70-251 Szczecin

Kontakt

Opis

Gryf Nauka Jazdy to szkoła będąca na rynku od ponad 15 lat.Naszymi atutami są:wieloletnie doświadczenie,wysoki poziom szkolenia kursantów,wyspecjalizowana kadra,indywidualne podejście do kursanta.Kładziemy nacisk na efektywność nauki, dlatego Naszych Kursantów charakteryzuje wysoka zdawalność egzaminów państwowych; wyniki za II półrocze 2020r: teoria - 84,8%, praktyka - 41,4%. Dbamy o efektywność nauki, jak i komfort uczestników kursów na prawo jazdy . Najważniejszy jest dla nas sukces każdego Kursanta, czyli przygotowanie do egzaminu w WORD i bezpiecznej jazdy po otrzymaniu prawa jazdy.

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2900 zł

04.07.2022

ul. Krzywoustego 63/U2, godzina 17.00

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Toyota Yaris)
pierwszy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów - książka + testy

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Nikola Brenda

Nikola Brenda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.07.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Miła atmosfera, duża doza cierpliwości, no i przede wszystkim widoczne efekty pracy ;))

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Weronika Ślęzak

Weronika Ślęzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.03.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Pomocne rady, i szybka powtórka przed egzaminem :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julka Hedder

Julka Hedder
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 10.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Egzamin państwowy teoretyczny i praktyczny zdany za pierwszym razem, instruktorzy z dobrym poczuciem humoru, na spokojnie wszystko wytłumaczą, ale również są wymagający, nie żałuje wyboru tej szkoły, polecam:)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Krzysztof Fedyk

Krzysztof Fedyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 20.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam. Jazdy to czysta przyjemność.

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Patrycja Olender

Patrycja Olender
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła nauki jazdy, nie ma nic do zarzucenia

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, elastyczność, profesjonalizm
- Wadybrak
Dawid Spychaj

Dawid Spychaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 29.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Nie mam co pisać, egzaminy pozdawane za pierwszym razem mówią same za siebie. Polecam

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Żaneta S ...... ip: 77.115.120.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.09.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Super szkoła, atmosfera podczas jazd , cierpliwość instruktora. Spokojnie można się dogadać co do godzin jazd. 10godz z Panem Sławkiem i prawko zdane za 1 razem po 2 letniej przerwie. Polecam wszystkim.

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak
Katarzyna Kwiatanowska

Katarzyna Kwiatanowska
Opinia niezweryfikowna
ocena z dnia: 26.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam tę szkołę jazdy :) Indywidualne podejście do klienta, elastyczne godziny pracy oraz instruktorzy, którzy znają się na rzeczy. Zarówno teoria jak i praktyka zdane za pierwszym razem. 10/10 :)

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Jakub Jasiński

Jakub Jasiński
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Spoko szkoła dobra organizacja, na jazdach śmiechawa ale jak trzeba to opierdol też będzie. Teoria 74/74 Praktyka bezbłędnie za 1 razem

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Piotr Hilicki

Piotr Hilicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 08.07.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobra szkoła, przyjazna dla kursantów, instruktorzy bardzo mili i chętnie przekazują wszelakie wskazówki. Elastyczne terminy i miła atmosfera, polecam :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Hubert Franiak

Hubert Franiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła godna polecenia????????????

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kamil Ocalewski

Kamil Ocalewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam wszystkim, genialna atmosfera, profesjonalni instruktorzy, a do tego fantastyczna atmosfera!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julita Slowik Koman

Julita Slowik Koman
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła super instruktorzy cierpliwi ????polecam z całego serca

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Alicja Terelak

Alicja Terelak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do kursanta. Instruktorzy zawsze służyli radą i w każdej chwili można było w biurze sprawdzić się z zakresu teoretycznego poprzez wykonywanie egzaminów komputerowych. Bardzo przyjazna atmosfera, sprzyjająca osiąganiu wymarzonych sukcesów.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Kinga Moroz

Kinga Moroz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 03.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam każdemu! Super podejście do uczącego, bardzo elastyczne h jazd, miła atmosfera!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Izabela Dymkowska

Izabela Dymkowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.10.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Ja osobiście mile wspominam spędzony czas ...I napewno nie stracony????Nabrałam tu umiejętności I pewności siebie...dziękuje za wspaniałe,szczere podejście.Instruktorzy są cierpliwi,dobrze tłumaczą,wychwytują błędy które trzeba doszlifować,zawsze znajdzie się miejsce na dokupienie jazd dodatkowych,miła atmosfera,przyjazna.Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Patryk S .....h ip: 94.254.231.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła i bombowy instruktorzy. Podejście profesjonalistów przekłada się na zdanie za pierwszym razem!!! Polecam!!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Kacper Boczkowski

Kacper Boczkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Instruktorzy są mili, cierpliwi i mają wspaniałe podejście do kursanta. Jestem im ogromnie wdzięczny, bo zdałem praktykę za pierwszym podejściem. Z pewnością polecę tą szkołę znajomym

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ira Sokolova

Ira Sokolova
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.09.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza szkoła z najlepszymi instruktorami. Bardzo cierpliwe są,znajdą podejście do każdego i naprawdę nauczą was jeździć. Egzamin państwowy zdałam za drugim razem. Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Monika Stachurska

Monika Stachurska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.08.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zdecydowanie polecam ta szkołę jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Paulina M ...... ip: 89.69.130.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 01.07.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła, instruktorzy z indywidualnym podejściem do każdego kursanta i bardzo dużą cierpliwością. Super przekazana wiedza. Dzięki trzem genialnym nauczycielą jestem doskonale przygotowana do jazdy a nie tylko do zaliczania egzaminu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Mariusz N .......k ip: 188.47.110.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.06.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

To w tej szkole 1 raz wsiadłem po 30h kursu w innej szkole na innym samochodzie do pojazdu marki Toyota i dzięki dobremu podejściu do kursanta w ciągu kilku godzin jazd opanowałem eksploatację i później bez problemu zdałem nią egzamin państwowy za 1 razem. Polecam tą szkole kazdemu i żałuję, ze nie wybralem jej do odbycia pełnego kursu.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Monika Pieróg

Monika Pieróg
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.06.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Indywidualne podejście do kursanta. Uczciwość i dyspozycyjność. Polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Dawid Dygorda

Dawid Dygorda
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 17.05.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetni instruktorzy, elastyczność i podejście do kursanta, polecam.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Izabela Bober

Izabela Bober
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.05.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dobrałam dwie jazdy przed egzaminem państwowym. Instruktorzy bardzo dobrze tłumaczą wszelkie błędy popełnione podczas jazdy, wspierają i motywują. Polecam każdemu, kto szuka spokojnych oraz doświadczonych instruktorów, którzy odpowiedzą na każde pytanie. Szczególnie Pana Adama i Pana Sławomira.

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Patrycja Kołdrzak

Patrycja Kołdrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 25.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetne podejscie do kursanta

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Maciej Moroz

Maciej Moroz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 19.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wyrozumiałość w każdym aspekcie

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, punktualność
- Wadybrak

Bartosz L .......z ip: 83.11.175.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.04.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna atmosfera, elastyczność, jeszcze raz świetna atmosfera ale przede wszystkim świetni instruktorzy. Pan Adam i Pan Sławek - właściwi ludzie na właściwym miejscu, ludzie z powołania. Polecam wszystkim.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna R .........z ip: 89.64.22.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 25.03.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam każdemu kto ma problem z opanowaniem zarówno pojazdu, przepisów jak i połączenia obu na drodze. Nie jestem że Szczecina, kurs robiłam 10lat temu w Trojmiescie, a po jazdach z p.Slawkiem i p.Adamem zdałam za pierwszym razem. Ta szkoła przygotowuje nie tylko pod egzamin, ale i do późniejszej jazdy.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Eliza Kopycińska

Eliza Kopycińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 06.03.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Ze szkoły nauki jazdy Gryf jestem niesamowicie zadowolona. Egzamin do którego zostałam świetnie przygotowana zdałam za pierwszym podejściem. Pan Sławomir - instruktor z powołania, cierpliwy, solidny oraz konkretny. Elastyczność godzin bardzo pozytywnie mnie zaskoczyła, wszystko dało się idealnie pod kursanta dopasować. Życzę każdemu takiej trafnej szkoły oraz instruktorów. Pozdrawiam Eliza :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak