go!auto

 95 opinii w tym 52 zaufane

Odznaki Szkoły

2 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

go!auto
al. Grunwaldzka 99/101
80-244 Gdańsk

Kontakt

Opis

Zapewniamy Cię, że możliwe jest bezproblemowe przejście nauki jazdy i połączenie przyjemnego z pożytecznym.

Po kursie w go!auto będziesz po prostu DOBRYM KIEROWCĄ  :)

Zależy nam, aby wskazówki, których udzielamy były przydatne w trakcie egzaminu i w codziennym życiu kierowcy. Wiemy, że zdecydowana większość kursantów z sympatią wspomina szkolenia i docenia czas poświęcony na wytłumaczenie nawet najtrudniejszych spraw – żadne pytanie nie jest pozostawione bez odpowiedzi.


Dlaczego warto wybrać go!auto?

To proste!

1. Jesteśmy otwarci i z przyjemnością dostosujemy się do Twojego kalendarza zajęć – Twój czas jest dla nas ważny.

2. Mamy świetnych instruktorów, są bardzo dobrymi praktykami 

3. Jesteśmy z ścisłym centrum Gdańska Wrzeszcza, więc z każdego miejsca w Gdańsku będzie Ci do nas "po drodze" ;)

4. Mamy bardzo wygodne i ładne biuro i salę wykładową 

5. Rozdajemy dodatkowe jazdy w ramach kursu: 1 godzina za jednorazową płatność, 2 godziny extra za przyprowadzenie znajomego na kurs. 

Oprócz tego zaglądaj na naszą stronę www.goauto.com.pl - tu zawsze znajdziesz aktualne promocje!

Przyjdź do nas - nie zawiedziemy Cię!

Jeśli chcesz uzyskać o nas dodatkowe opinie odwiedź nasz fanpage i  instagram :)

Zobacz pełny opis szkoły

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia, Raty własne

2690 zł

22.08.2022

al. Grunwaldzka 99/101, kurs popołudniowy :)

WIĘCEJ W cenie kursu:
30 godzin lekcyjnych (po 45 min) wykładów (w tym kurs pierwszej pomocy)
30 godzin (po 60 min) jazd (Kia Rio)
pierwszy egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie
kolejny egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka

Możemy się umówić na rozłożenie ceny kursu na nieoprocentowane raty:
I rata - 1190 zł płatna przed rozpoczęciem zajęć teoretycznych,
II rata - 500 zł płatna po zakończeniu zajęć teoretycznych,
III rata - 500 zł płatna po zrealizowaniu 10 godzin zajęć praktycznych,
IV rata - 500zł płatna po zrealizowaniu 20 godzin zajęć praktycznych.

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

kategoria B

cena za pakiet: 100 zł

ilość godzin w pakiecie: 1h

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Klaudia D ....l ip: 89.64.97.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.07.2022
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Mega szkółka polecam! Profesjonalne przygotowanie zdałam egzamin za pierwszym razem jeździłam z Panem Piotrem i jestem mega zadowolona bo czułam się bardzo dobrze przygotowana:) super podejście i atmosfera!!

Odpowiedź:

Dziękujemy Pani Klaudio, gratulujemy sukcesu, naszym priorytetem jest znakomite przygotowanie kursantów do samodzielnej jazdy. Zdany za I razem egzamin potwierdza, że nasza współpraca efektywna, pozdrawiamy :) zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Zuzanna A .... ip: 188.147.101.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.11.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy! Profesjonalne podejście, ciekawie i klarownie przekazywana wiedza! Zdane za pierwszym:)

Odpowiedź:

Dziękujemy serdecznie, gratulujemy sukcesu, zadowolenie klienta jest dla nas priorytetem,
pozdrawiamy zespół go!auto

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak

Zuzanna T .....a ip: 153.19.247.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 30.07.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę jazdy. Jestem szczególnie zadowolona z zajęć praktycznych z Panem Krzysztofem, który cierpliwie i zrozumiale tłumaczył mi wszelkie zagadnienia. Atmosfera podczas jazd była przyjemna i profesjonalna a Pan Krzysztof doskonale wyłapywał moje pomyłki lub błędne nawyki i merytorycznie tłumaczył jak mogę je poprawić. Po długiej przerwie od pierwszego podejścia do egzaminu (liceum) stresowałam się perspektywą kolejnych jazd oraz egzaminów jednak dzięki jazdom z Panem Krzysztofem byłam dobrze przygotowana do jazdy i w końcu poczułam się pewnie za kierownicą. Egzamin zdałam za pierwszym podejściem a dzisiaj przyjechałam pierwszy raz sama do pracy :)

Odpowiedź:

Dziękujemy serdecznie Pani Zuzanno za zaufanie, bardzo się cieszymy z sukcesu. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w spełnieniu marzenia o prawie jazdy, pozdrawiamy, zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Wiktoria C .....l ip: 83.20.248.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 29.04.2021

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Z całego serca polecam szkółkę Go!Auto teoria z Panem Wojtkiem była niesamowita, czas leciał szybko i przyjemnie. Instruktor z bardzo dużym poczuciem humoru i zaangażowaniem w przekazywaną wiedzę. Praktyka z Panem Tomaszem była bardzo przyjemna, nauczyciel wymagający o anielskiej cierpliwości, zawsze z dobrą muzyką i dobrym słowem :)stale gotowy do udzielenia niezbędnych pytań. Dzięki temu wiem że jestem w 100% przygotowana do życia za kierownicą. Lepiej trafić nie mogłam. :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłe słowa, przygotowanie do samodzielnej, bezpiecznej jazdy jest dla nas priorytetem, oczywiście przy okazji zdanie egzaminu,
pozdrawiamy zespół go!auto

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Izabela K ....e ip: 89.69.146.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 21.04.2021
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkołę jazy. Zajęcia teoretyczne z Panem Wojciechem są prowadzone profesjonalnie, ciekawie i z poczuciem humoru. Jazdy miałam z Panem Krzysztofem, który tłumaczył wszystko bardzo cierpliwie. Wyjątkowo cenne było podsumowanie lekcji na koniec zajęć, omówienie błędów, trudniejszych skrzyżowań, postępów w nauce. Pan Krzysztof był zawsze punktualny i profesjonalny, daty i godziny kolejnych zajęć otrzymywałam drogą smsową, więc nic nie umykało. Trasy, którymi jeździliśmy idealnie pokryły się z tą, którą miałam na egzaminie, więc czułam się pewniej.

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłe słowa, gratulujemy sukcesu, do zobaczenia na nowej "drodze" życia,
pozdrawiamy zespół go!auto

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dominika L .....a ip: 37.47.245.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.02.2021
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Na wykładach z teorii nie da się nudzić, z Panem Wojciechem prowadzone dyskusje pozwalają dobrze zrozumieć przepisy ruchu drogowego. Naukę jazdy miałam z przemiłym Panem Krzysztofem, dzieki któremu jazda stała się przyjemnością bez stresu. Wszystkie trasy egzaminacyjne były mi znane, a podejście instruktora jest godne podziwu. Z humorem podczas jazdy otrzymałam ważne i pomocne wskazówki co do jazdy oraz zachowania się w ruchu drogowym czy przy doskonaleniu np. ruszania lub na rękawie. Każdemu życzę takiego instruktora, z którym 2h jazdy tak szybko i sukcesywnie mijają!

Odpowiedź:

Gratulujemy sukcesu, doskonałe umiejętności naszych kursantów są dla nas priorytetem, powodzenia,
pozdrawiamy zespół go!auto

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Mateusz B .......i ip: 109.241.170.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.01.2021
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkolenie z Panem Krzysztofem na pewno nauczyło mnie o wiele więcej niż było potrzebne do zdania egzaminu - wiedza, którą zdobyłem na pewno przyda mi się na całe życie. Czas trwania szkolenia uległ niestety wydłużeniu z powodu zmiany mojego pierwszego instruktora.

Odpowiedź:

Gratulujemy serdecznie, naszym priorytetem jest abyście Państwo nauczyli się bezpiecznie poruszać po drogach, przy okazji zdając egzamin, pozdrawiamy zespół go!auto

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia D .........z ip: 89.64.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.12.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Lepiej niż Go!Auto wybrac nie mozecie!! ???? Piszac ta opinie juz dluzsza chwile po ukonczonym kursie moge z czystym sumieniem zagwarantowac, ze nauka w GoAuto to nie tylko zdany egzamin (w pierwszym podejsciu, z teoria na 100% i praktyka, po ktorej egzaminator gratuluje umiejetnosci ????), ale tez poczucie pewnosci i spokoju za kierownica, kiedy juz po nim wsiada sie do auta samemu - w kazdych warunkach pogodowych, na wielkich skrzyzowaniach, w mniejszym miescie, w trasie - a to przeciez jest najwazniejsze :) wszystko dzieki solidnym umiejetnosciom i wiedzy, ktore (w moim przypadku) Pan Wojtek i Pani Ola przekazuja w przemyslany, praktyczny, interesujacy, a przy tym pełen fajnej atmosfery sposob. Az chce sie chodzic na kolejne lekcje i wsiadac za kierownice, a efekty mowia najwiecej. Szkoła na 6! :))

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłe słowa, dziękujemy za super współpracę, wszystkiego najlepszego na nowej "drodze" życia,
pozdrawiamy zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paulina K .......k ip: 89.67.121.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Wszystkim strachliwym i tym zdeterminowanym polecam szkołę go!auto !!! :) Praktyka z Panem Piotrem to czysta przyjemność :) cenne wskazówki, rady, cierpliwość, żart :) tak samo jak teoria z Panem Wojtkiem :)

Odpowiedź:

Pani Paulino, gratulujemy serdecznie sukcesu, zadowolenie kursantów jest dla nas najlepszą nagrodą,
pozdrawiamy zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera
- Wadybrak

Kinga K .......a ip: 94.78.180.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam! :) teoria z panem Wojciechem super, luźna, bezstresowa atmosfera, dużo się zapamiętuje z zajęć :) a jazdy polecam z panią Danutą, najlepszą instruktorką na świecie, zero stresu, bardzo wyrozumiała i przemiła kobieta :)

Odpowiedź:

Serdecznie gratulujemy sukcesu, cieszymy się, że jest Pani zadowolona ze współpracy z nami i wzajemnie, powodzenia zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dorota P .........a ip: 83.23.237.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 11.09.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Całym sercem polecam! Wybierając szkołę jazdy kierowałam się opiniami i szczerze lepiej trafić nie mogłam. Teoria z Panem Wojciechem bardzo ciekawie i merytorycznie przeprowadzona- wszystko na długo zostaje w głowie. Czysty profesjonalizm i pasja. Jazdy z Panią Olą w przemiłej atmosferze, dużo cennych i życiowych rad- nauka z Panią Olą obok to czysta przyjemność. Egzamin zdany za pierwszym razem! Nauczyć się jeździć autem można wszędzie, go!auto uczy do tego jak być odpowiedzialnym uczestnikiem ruchu drogowego za kierownicą i nie tylko. Do zobaczenia na drogach! ????

Odpowiedź:

Gratulujemy sukcesu, dziękujemy za miłe słowa, pomoc w staniu się mądrym i odpowiedzialnym kierowcą to nasz priorytet. Przy okazji zdany za pierwszym razem to dodatkowa satysfakcja,
pozdrawiamy zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Natalia M ..h ip: 188.147.104.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

W goauto zrobiłam kurs szybko i w dobrej atmosferze. Teoria była przedstawiona przez pana Wojtka Kiełbasę w ciekawy sposób. Jazdy prowadzone ciekawie i pouczające. Indywidualne podejście do klienta, zaangażowanie, elastyczność, profesjonalizm. Minusów brak. Wszystkim zastanawiającym się serdecznie polecam szkołę goauto.

Odpowiedź:

Dziękujmy za wspaniałą współpracę, gratulujemy sukcesu na egzaminie, powodzenia na drodze,
pozdrawiamy zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Klaudia O ...k ip: 89.64.37.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.12.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Dwa razy nie udało mi się zdać egzaminu na Śląsku. Po przeprowadzce na Pomorze stwierdziłam, ze spróbuje tutaj. Pan Wojtek swietnie przygotował mnie do jazdy po Gdańsku. Wszystko bardzo dokładnie tłumaczy, udziela przydatnych porad. Dzięku kilku godzinom jazd udało mi się zdać w nowym mieście za pierwszym podejściem. Jestem bardzo zadowolona z wyboru, lepiej trafić nie mogłam!

Odpowiedź:

Dziękujemy za owocną współpracę, gratulujemy sukcesu, powodzenia na drodze,
zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Agnieszka K ......k ip: 94.254.233.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo profesjonalne przygotowanie do egzaminu w miłej i swobodnej atmosferze. Pan Wojciech i Pan Piotr posiadaja bardzo obszerną wiedzę i doświadczenie, chętnie udzielają wskazówek a przede wszystkim chcą aby nie tylko zdać egzamin, ale także czuć się pewnie za kierownicą już na zawsze! Zdałam za pierwszym razem! Polecam z pełną odpowiedzialnością!

Odpowiedź:

Gratulujemy serdecznie sukcesu, jak się bardzo czegoś chce i poprze pracą, można osiągnąć wszystko. Cieszymy się, że mogliśmy trochę pomóc, pozdrawiamy zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Katarzyna M ....... ip: 178.235.7.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 23.08.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła. Wykłady prowadzone w bardzo przyjazny sposób. Wszystko wyjaśnione łatwo i przejrzyście. Pani Ola jest wspaniałą instruktorką, miła, cierpliwa i bardzo dobrze uczy. Egzamin zdany za pierwszym razem. Szczerze polecam

Odpowiedź:

Dziękujemy, miło nam, że spełniliśmy Pani oczekiwania, powodzenia na drodze,
zespół go!auto

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Magdalena D ..............z ip: 109.241.137.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 28.05.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Najlepsza Szkoła Jazdy, jaką mogłam wybrać. Na każdym etapie profesjonalizm, rzetelność i poczucie odpowiedzialności za kursanta i jego przyszłą rolę kierowcy. Pan Wojciech prawdziwie pasjonuje się tematyką nauki jazdy, jego wykłady są ciekawe i bardzo wiele wyjaśniają już ne etapie teorii. Z dużym wyczuciem podchodzi do kursantów, przekonując że z dobrą szkołą jazdy można nauczyć się jeździć mimo oporów. Pani Ola jest najwspanielszą instruktorką na świecie. Jest to osoba bardzo doświadoczona, cierpliwa, wyrozumiała. Jest też otwarta i bardzo sympatyczna dlatego same jazdy upływają w przyjaznej atmosferze. Pani Ola ma świetną intuicję do ludzi i wierzy w swoich kursantów a piszę to na swoim przykładzie. Wczoraj za pierwszym razem zdałam egzamin na prawo jazdy. Serdecznie Państwu dziękuję za Najwyższą Jakość.

Odpowiedź:

Pani Magdaleno, bardzo dziękujemy :) Pozdrawiamy ciepło :) Zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paweł L .......i ip: 89.64.47.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.04.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Właśnie odebrałem prawo jazdy. Zdane za 1 razem. Super OSK, polecam instruktora Pana Piotra. Miły i wyrozumiały człowiek. :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłe słowa, gratulujemy i ogromnie cieszymy się, że niebawem spotkamy się na drodze,
pozdrawiamy zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Dagmara P ........a ip: 89.73.123.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 22.03.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przyjemna atmosfera na zajęciach, które prowadzone są z poczuciem humoru i wielką pasją, na pewno nie można się tam nudzić, mimo, że to teoria ???? Mój instruktor już tam nie pracuje (szkoda ????), ale miałam również przyjemność jeździć kilka razy z panią Olą, którą polecam serdecznie.

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłą opinię, cieszymy się, że dobrze się Pani u nas czuła, powodzenia na drodze,
pozdrawiamy zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Maria G ......a ip: 159.220.75.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.01.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Właśnie wróciłam ze zdanego egzaminu i muszę przyznać, że go!auto to najlepsza szkoła do nauki jazdy dla tych co się boją jeżdzić i mają mało wiary w siebie. Wykłady Pana Wojciecha ciekawe i życiowe, dobrze przygotwały mnie do egzaminu teoretycznego. Jazdy u Pani Oli - nie można chyba lepiej trafić :) Gdyby nie jej wsparcie, cierpliwość i profesjonalizm to nie wiem, czy udało by się tak szybko zdać egzamin praktyczny. Zawsze miło jest trafić na osoby, którę kochają to co robią, a tak jest własnie w przypadku tej szkoły. Polecam :D

Odpowiedź:

Gratulujemy sukcesu, dziękujemy za fantastyczną współpracę, życzymy powodzenia na drodze,
zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Agata B .......a ip: 93.105.9.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.12.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Agata: To cud, że zdałam za pierwszym razem! ale na ten cud składa się: szkoła go!auto, profesjonalne podejście kadry, przyjazna atmosfera prowadzonych zajęć, teoria przedstawiona na praktycznych przykładach i ogromnym doświadczeniu Pana Wojtka, solidne materiały, które otrzymałam, fantastycznie elastyczna Pani Ola - instruktor praktyczny z powołania, która zawsze dawała mi cenne rady, a nawet jeżeli te rady wylatywały z pamięci, to cierpliwie je powtarzała oraz mobilizowała do działania (zgodnie z przepisami). Naprawdę polecam!

Odpowiedź:

Pani Agato :) Bardzo dziekujemy za opinię :) Serdecznie pozdrawiamy i do zobaczenia na drodze :) Zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kasia S ....a ip: 89.64.39.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.10.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam

Odpowiedź:

Dziękujemy, gratulujemy sukcesu:),
pozdrawiamy zespół go!auto

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Marta S ....l ip: 89.71.230.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.08.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Rewelacja. Jazdy z Panem Wojciechem Kielbasa to coś więcej niż objeżdżanie tras egzminacyjnych i zapamiętywanie miejsc. Instruktor tłumaczy w taki sposób, że zaczyna się to wszystko rozumieć i nabierać pewności siebie. Bardzo polecam!!

Odpowiedź:

Dziękujemy ;) i do zobaczenia na drodze ;) Serdecznie pozdrawiamy Zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Nela l .........a ip: 89.64.61.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Zdecydowałam się na naukę w tej szkole z polecenia siostry. Nie żałuje! Świetna szkoła, przyjemna atmosfera, wykwalifikowani ludzie ze wspaniałym podejściem do kursanta a egzamin zdany za pierwszym razem! Jak najbardziej polecam :)

Odpowiedź:

Nela - bardzo dziękujemy :) do zobaczenia na drodze :) Pozdrawiamy Zespół go!auto

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Marcin R ....o ip: 94.78.135.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 02.07.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Chyba nie ma co się za dużo rozwodzić, bo właściwie wszystko jest jasne - po prostu tak działa ośrodek szkolenia, w którym pracują ludzie których pasją jest to co robią i to widać. :) Podziękowanie dla Pana Wojtka za świetnie wyłożoną teorię - przystępnie, logicznie, w fajnej atmosferze. Podziękowanie dla Pana Piotra, megadoświadczonego specjalisty od chyba wszystkich kategorii :o, za lekcje praktyczne w pełnym tego słowa znaczeniu, na najwyższym poziomie. Cieszę się, że tu trafiłem i polecam gorąco! :)

Odpowiedź:

Wszystko jest jasen przy takich światnych kurantach ;) Bardzo dziękujemy za wspaniałą opinie i życzymy powodzenia za kierownicą ;) Pozdrawiamy Zespół go!auto

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Bogumiła C ......a ip: 188.146.38.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.06.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam tą szkołę jazdy, a szczególnie pana Wojciecha. Kurs kończyłam w innej szkole i w innej miejscowości, ale dopiero po kilku godzinach doszkalających z tym właśnie instruktorem wynik egzaminu nareszcie był pozytywny :) bardzo indywidualnie do mnie podszedł, wskazał co należy poprawić, nad czym popracować. Wszystkie wskazówki i rady na pewno zapamiętam. Dziękuję bardzo i pozdrawiam serdecznie : Bogusia :)

Odpowiedź:

Gratuluję serdecznie sukcesu, włożyła Pani wjazdy dużo pracy, jeżeli udało się trochę pomóc, cieszymy się,
pozdrawiamy zespół go!auto

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Waldemar O .......i ip: 94.254.229.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.06.2018
Ilość podejść do egzaminu: 4

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Pan Wojciech świetnie prowadzi teorię i praktykę. Dodatkowo mój instruktor zawsze starał się dopasować do moich godzin dostępności, i nigdy nie zdarzyło mi się, aby zajęcia się nie odbyły. Polecam :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłe słowa, staramy się stosować wysokie standardy w naszej pracy, cieszymy się, że sprostaliśmy oczekiwaniom, powodzenia na drodze :)
zespół go!auto

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Karolina I ....w ip: 62.61.55.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 04.06.2018
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkoła Jazdy Go! Auto to najlepsze miejsce do nauki prowadzenia auta. Zajęcia teoretyczne są przedstawione w sposób bardzo ciekawy i profesjonalny- Pan Wojtek jest mistrzem w tym co robi! Sama jazda to już tylko przyjemność i z każdą wyjeżdżoną godziną umiejętności są coraz większe- to widać w zaangażowaniu instruktorów. Miałam tą przyjemność jeździć z Panem Wojtkiem i jestem bardzo wdzięczna za każdą cenną uwagę, chwilami psychologiczne podejście do kursanta, które naprawdę działa cuda ! :-) Prawo jazdy zdane za drugim razem(stres za pierwszym razem zrobił swoje) i to zasługa właśnie tej szkoły a nie innej!!POLECAM

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy :) Pozdrawiamy Zespół go!auto

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Krzysztof D ..... ip: 89.64.50.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 26.03.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Z przyjemnością i pełną odpowiedzialnością polecam OSK GoAuto ! wykupiłem jazdy doszkalające przed egzaminem praktycznym w PORD !!! i zdałem za pierwszym razem ! a wszystko za usługą Pana Wojtka ! Dziękuję i polecam

Odpowiedź:

Dziękujemy Panie Krzysztofie, cieszymy się z Pana sukcesu, powodzenia na drodze :), pozdrawiamy
zespół go!auto

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Julia K .....k ip: 188.146.44.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 15.03.2018
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jak najbardziej polecam tę szkołę jazdy. Ukończyłam kurs bardzo dobrze przygotowana i do części teoretycznej i praktycznej egzaminu. Zajęcia teoretyczne bardzo ciekawe, w małych grupkach, poruszone zostały wszystkie ważne kwestie z naciskiem na wiadomości potrzebne do zdania egzaminu ale także te które mają nam pomóc na drogach w codziennym życiu. Jazdy w bardzo przyjemnej atmosferze, dobrze poznałam trasy egzaminacyjne i zasady poprawnego prowadzenia pojazdu. Bardzo dobrze będę wspominać moją przygodę z nauką jazdy, egzamin zdałam bezstresowo i teraz nie boję się wyjechać na drogi :)

Odpowiedź:

Dziękujemy za miłe słowa, gratulujemy sukcesu:),
satysfakcja naszych kursantów jest dla nas priorytetem,
pozdrawiamy zespół go!auto

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kamila J .....k ip: 81.190.247.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.03.2018

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Bardzo żałuje, że nie trafiłam na Pana Wojciecha na początku mojej przygody z prawem jazdy, oszczędziła bym sobie stresu, czasu i pieniędzy! Instruktorom, na których trafiłam wcześniej brakowało cierpliwości i profesjonalnego podejścia, w efekcie szłam na kolejne egzaminy z przekonaniem, że nie potrafię panować nad autem, a niezdane egzaminy tylko mnie w tym utwierdzały. Pan Wojciech pomógł przełamać PORDowską traumę, wyłapał niedoskonałości jazdy i pomógł je naprawić w ekspresowym tempie. W efekcie egzamin zdany z pochwałą. Polecam każdemu !

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za miłe słowa :)gratulujemy sukcesu, wszystkiego dobrego na nowej drodze :)życia, pozdrawiamy zespół go!auto

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak