GAZeLka

 398 opinii w tym 313 zaufanych

Odznaki Szkoły

1 z 4: Zobacz co oznaczają >

O Szkole

Szkoła ma 3 siedziby. Wybierz:

GAZeLka
ul. Radarowa 26 (Mokotów)
02-511 Warszawa

Kontakt

53x xxx xxxPokaż numer
www.gaz....Pokaż adres

Opis

STAWIAMY NA JAKOŚĆ WYSZKOLENIA

KULTURALNI I CIERPLIWI INSTRUKTORZY

ELASTYCZNE GODZINY JAZD

SZYBKA REALIZACJA KURSÓW

LOKALIZACJA METRO POLE MOKOTOWSKIE
Zobacz pełny opis szkoły

Instruktorzy

Radek

Darek

Marta

Adam

Wojtek

Patryk

Janusz

Marek

Kursy - ceny i terminy

Zobacz filtry kursów

kat. A, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

ul. Radarowa 26 (Mokotów)

WIĘCEJ W cenie kursu:
dostęp do teorii online
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. A2, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2000 zł

ul. Radarowa 26 (Mokotów)

WIĘCEJ W cenie kursu:
dostęp do teorii online
20 godzin (po 60 min) jazd (Yamaha MT-07)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

kat. B, Wykłady i praktyka

Manualna skrzynia

2690 zł

ul. Radarowa 26 (Mokotów)

WIĘCEJ W cenie kursu:
teoria online lub stacjonarna
30 godzin (po 60 min) jazd (Hyundai I20)
egzamin wewnętrzny teoria/ praktyka
materiały dla kursantów

Dodatkowo płatne:
badania lekarskie

Jazdy dodatkowe - ceny i pakiety

brak informacji o jazdach dodatkowych

Opinie o szkole

+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

suma opinii    statystyka zdawalności

Izabela Malinowska

Izabela Malinowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Doskonała szkoła nauki jazdy! Kompetentni, cierpliwi instruktorzy (polecam zwłaszcza pana Radosława Kaczmarczyka), stan aut bez zarzutu, nie ma problemu z umówieniem się na jazdy (godziny można rezerwować online, system bardzo przystępny). Jednym słowem: polecam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Dinara Serikovna

Dinara Serikovna
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 26.11.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

I highly recommend driving school “Gazelka”, and especially instructor Wojciech. I enjoyed support with documents, theory classes and practice. They have individual approach to all students and you get a high quality service. I passed both theory and practical exams from the first attempt and its a big merit of the school and instructor Wojciech. My recommendations to other students - take your time, enjoy classes and be sure every manoeuvre is achievable with practice and support of a good instructor.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”
- Wadybrak
Paulina Osadca

Paulina Osadca
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.11.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam z całego serduszka! Super atmosfera, wszystko spokojnie wytłumaczone, 2h jazdy mijają niewiadomo kiedy. Pan Radosław nauczył mnie jeździć na nowo po 3 latach przerwy i aż polubiłam jazdę samochodem, a było z tym ciężko ;)

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Emilka Pawusiak

Emilka Pawusiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 27.09.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Jestem bardzo zadowolona i szczerze polecam Gazelkę przy Odlewniczej. Odbyłam jazdy doszkalające pod okiem instruktora Janka, który pomógł mi powrócić za kółko po 10-letniej przerwie i szybko zdać egzamin. Opanowany, pełen profesjonalizmu i poczucia humoru człowiek:)) na lekcjach luźna, bezstresowa atmosfera. Dodam jeszcze, że "uciekłam" do Gazelki z innej szkoły, więc mam porównanie i bez wahania polecam!

+ Zaletydobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Adam Balcerowicz

Adam Balcerowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 13.08.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Korzystałem podczas kursu z pomocy merytorycznej Pana Piotra. Pan Piotr jako instruktor wykazywał się ogromną wiedzą ale również życzliwością oraz wsparciem dla osoby zaczynającej swoją przygodę za kierownicą. Polecam jego osobę z całego serca w związku z tym jakim jest życzliwym człowiekiem prywatnie ale również jak wspaniale potrafi wspomóc i wesprzeć za kółkiem. Sam ośrodek z którego miałem przyjemność korzystać jest bardzo w porządku wobec osób które dopiero zaczynają i chcą być dobrymi kierowcami. Gazelka właśnie takich ludzi wypuszcza z pod swych skrzydeł. Co widać czy podczas jazd czy podczas wykładów że przykuwają uwagę wobec merytorycznej kwestii ale również kwestii odpowiedzialnej i ostrożnej jazdy z przysłowiową "Głową". Bardzo się cieszę że miałem okazję rozpocząć swoją przygodę właśnie w tak sympatycznym miejscu. Polecam serdecznie, Adam Balcerowicz

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Aleksandra S .................c ip: 88.156.139.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 12.07.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam jazdy doszkalające na Batorego w ramach pakietu (20 h) "Powrót za kółko" u instruktora Mariusza. Pan Mariusz, to instruktor kompetentny, zaangażowany w proces szkolenia, kulturalny, cierpliwy, i co nie mniej ważne, punktualny. Jeździłam na automacie - samochód w bardzo dobrym stanie technicznym.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Paulina S .....a ip: 95.49.66.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 07.07.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Zanim trafiłam do Gazelki jeździłam w dwóch innych szkołach jazdy. Po 34 h jazd byłam nieusatysfakcjonowana podejściem instruktorów oraz swoimi umiejętnościami kierowania pojazdem. Następnie poszłam do Gazelki, zupełnie inna bajka. Instruktor Janusz S. wymagający, mający wiedzę oraz wie na co warto zwrócić uwagę. Sumiennie korygował błędy, powtarzaliśmy manewry dopóki nie zaczęły wychodzić. Jednocześnie na lekcjach nie czuć było stresu, sympatycznie i z dozą humoru spędziłam te kilka doszkalających jazd. Egzamin zdany za pierwszym razem. :)

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kinga P .....c ip: 83.15.34.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 10.06.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Serdecznie polecam tę szkołę! W szczególności Pana Michała, prawdziwy instruktor z powołania! Poza ogromną cierpliwością i profesjonalizmem świetnie tłumaczy każdą sytuacje na drodze. 100% zaangażowania instruktora! Po 2h z Michałem dowiedziałam się więcej niż przez wcześniejsze 6h w innej szkole jazdy. Kolejnego dnia egzamin zdany pozytywnie! Naprawdę polecam! :)!

+ Zaletyciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadyinstruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd,

Maciej B ..a ip: 83.24.48.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 09.06.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szkółka bardzo mi pomogła oraz sprawnie mnie przygotowała do egzaminu.Super kadra ja miałem przyjemność uczyć się pod okiem Dariusza Blajerskiego wspaniały instruktor zero stresu i bardzo duży zasób wiedzy te godziny były czystą przyjemnością

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Gosia Michalska

Gosia Michalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 04.06.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Miałam jazdy doszkalające na Odlewniczej u instruktora Janusza. Cierpliwy, bardzo dobrze tłumaczy. Kurs robiłam w innej szkole i nie czułam się gotowa na egzamin, na doszkalających dopracowaliśmy rzeczy, które kulały po kursie. Naprawdę super. Mega polecam.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Kasia W Wu ip: 89.64.75.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 27.05.2020
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Przed egzaminem odbyłam łącznie około 42 godzin jazd z tą szkołą. Dobry kontakt, sympatyczna kadra. Bardzo polecam pana Michała z Batorego oraz pana Marka z Sadyby - duże doświadczenie, opanowanie, rzetelna wiedza i brak krzyków, a także chęć faktycznego nauczenia techniki jazdy, a nie tylko i wyłącznie przygotowania do egzaminu. Michał udzielił mi bardzo dobrego wsparcia mentalnego przy okazji egzaminu, za co bardzo dziękuję. Co do krzyków - niestety nie mogę polecić pana Piotra, uczącego na Sadybie - wprowadzał na jazdach dość nerwową atmosferę. :(

+ Zaletydobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak

Piotr P ...t ip: 83.9.194.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 06.03.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo dobrze przygotowali mnie do egzaminu praktycznego, zdałem za 1 razem

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadyczęste zmiany instruktorów,

Maria K ........a ip: 178.235.182.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.02.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo fajna szkoła jazdy, zajęcia odbywały się w przyjaznej atmosferze. Polecam :) Przy jazdach w godzinach 10-14 możliwość bardzo szybkiego odbycia wymaganych 30 godzin jazd. Wsparcie emocjonalne zapewnia Pani Martyna pracująca w recepcji ;) (biuro przy ul. Radarowej). Jazdy odbywałam u Pana Sławka i Michała, obydwaj uczą życiowej jazdy, wykraczającej poza zakres egzaminu, chętnie zabierają na trudne skrzyżowania w Warszawie itp. Polecam

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, punktualność
- Wadybrak
Beata Spieralska-Kasprzyk

Beata Spieralska-Kasprzyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 16.01.2020

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam. Instruktor - pan Janusz naprawdę świetny.

+ Zaletydobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Zofia C ......k ip: 178.42.27.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 03.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazdy zaczęłam w GAZeLce pod koniec sierpnia 2019 roku na ul. Radarowej. Wykłady zostały poprowadzone szybko i sprawnie (mimo panującego wtedy upału) i wyniosłam z nich wiele drogocennych wskazówek dotyczących prawidłowej jazdy. Na wykładach był dostęp do wc, a także jedzenia i picia. Prowadzący robił przerwy, kiedy tylko grupa wyrażała taką chęć. Przerażała mnie ilość godzin jakie mieliśmy spędzić na tych zajęciach, ale okazało się że wypuszczano nas wcześniej, przekazując nam informacje w przestępnej i miłej formie. Po zajęciach teorytycznych dostałam książkę do nauki wraz z kodem do aktywacji internetowego kursu. Mimo dużej ilości kursantów, i małej elastyczności mojego kalendarza, udawało się zawsze dopasować jazdy tak jak chciałam. Odwoływanie zajęć również nie stanowiło problemu, i zawsze spotykałam się z pozytywną informacją zwrotną. Jazdy miałam z instruktorami: Dariuszem ( ok.20h, podczas których udzielał mi się niesamowity spokój i humor za kierownicą, instruktor zaskakiwał mnie swoją pasją i umiejętnością krytyki nieraniącej kursanta, w najniebezpieczniejszych sytuacjach okazywał pomocną dłoń i zrozumienie), Januszem ( ok. 6h kiedy pierwszy raz męczyłam się z najprostszymi czynnościami obsługi samochodu, znosił moje jeżdżenie w kółko na łuku i starał się by te pierwsze godziny nauczyły mnie jak najwięcej obsługi pojazdu, bym wyjeżdżając na ulicę umiała sprawnie poruszać się w ruchu miejskim, był bardzo zabawny i konsekwentny w tym co robił, zależało mu na tym by kursant znał swoje błędy i zrozumiał dlaczego je robi, oraz ich unikał), Michałem (ok. 3h, w których dał mi mnóstwo cennych wskazówek tuż przed egzaminem i sprawił, że ze spokojem wkroczyłam na plac WORDu, chwalił kiedy trzeba i krytykował w sposób delikatny). Oba egzaminy wewnętrzne zdałam sprawnie i dostałam wiele wsparcia od całej ekipy GAZeLki. Na koniec kursu dostałam naklejkę na samochód z zielonym listkiem i gratulacje, że ukończyłam kurs. Cieszę się, że trafiłam do tej szkoły jazdy, i dzięki niej zdałam egzaminy państwowe za pierwszym razem. Pozdrawiam całą kadrę GAZeLki i wszystkie osoby, które to czytają :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Khaled Diab

Khaled Diab
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 02.01.2020
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo, naprawdę najlepszy instruktor na świecie bardzo miły i wesoły polecam wszystkim

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak
Aleksandra Gmurzyńska

Aleksandra Gmurzyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 22.12.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam wszystkim tę szkołę! Na jazdy chodziłam zawsze z przyjemnością. Pan Sławek instruktor z powołania, bardzo (bardzo!) cierpliwy, chętny do odpowiadania na wszystkie nurtujące mnie pytania, naprawdę uczy jeździć.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Joanna R ...... ip: 217.99.26.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 20.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Super szkoła jazdy! Nauka u p. Przemka z batorego przebiega w bardzo miłej atmosferze. Widać że to instruktor z powołania z dużą wiedzą i umiejętnością przekazania. Skutkiem tego był pozytywny wynik egzaminu z bezbledną jazdą w ruchu drogowym.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Krystyna D ..........a ip: 46.171.185.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 19.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam tę szkolę jazdy. Jeździłam głównie z P. Radkiem super nauczyciel, polecam go wszystkim. Bezstresowe i w miłej atmosferze jady . Właśnie dziś zdałam egzamin za pierwszym razem i bardzo się cieszę.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Guy D ...i ip: 89.70.68.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 3

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam szkoły GaZeLkA, bardzo mi się podoba ich podejście do nauki jazdy, zależy im na to żeby kursanci byli przygotowany do jazdy nie tylko na egzaminie, ale też po nim. Jeździłem z Panem Sławkiem, który jest bardzo sympatyczny i cierpliwy. Jazdy z nim byli bardzo przyjemne, w dobrej atmosferze i w dobrym humorze. Zawsze się udało znaleźć termin na jazdę. Cierpliwość i życzliwość instruktora, pomimo głupich błędów, skutkowali również dosyć bezstresowa atmosfera na jazdach, i pokazuje że rozumieją to że każdy kursant się uczy w swoim czasie.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Kamil K ......i ip: 5.173.184.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 16.12.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Uczyłem się u instruktora Janusza S. Najleoszy kurs jaki kiedykolwiek można było sobie wyobrazić. Super atmosferaci maaaasa cierpliwości do uczącej się osoby. Polecam każdemu kto chciałby rozpocząć swoją przygode z prawem jazdy. Lepszego instruktora oraz szkoły nie ma!

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Marta Sielska

Marta Sielska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 12.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam GazeLkę. Uczyłam się u instruktora Janusza S. Zostałam bardzo dobrze przygotowana zarówno do egzaminu, jak i codziennych sytuacji na drodze. Lekcje przebiegały w bardzo przyjemnej atmosferze. Janek wykazał się pokładami cierpliwości i spokojnie tłumaczył problematyczne manewry. Zapisy zawsze były bezproblemowe,a jazdy odbywały się punktualnie. Jestem zadowolona ze swojego wyboru :)

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Ania Falk

Ania Falk
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 11.12.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam instruktora Janusza, dzięki niemu prawo jazdy zdane za pierwszym razem. Potrafi świetnie przygotować do egzaminu jak i do praktycznej jazdy na codzień, a dodatkowo napewno nie będziecie się nudzić podczas jazd! Bardzo polecam Gazelke

+ Zaletydobra atmosfera
- Wadybrak
Iza Ziarek-Karpińska

Iza Ziarek-Karpińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 09.11.2019

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

Polecam bardzo GAZeLkę! Świetna szkoła, bardzo przyjazna atmosfera. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu ale także do ogólnej jazdy na drodze. Mili, punktualni oraz z bogatym doświadczeniem oraz wiedzą instruktorzy. Bezproblemowa rezerwacja jazd. Polecam bardzo Pana Dariusza bardzo miły i cierpliwy instruktor, wszystko dokładnie tłumaczy, jazda z P. Dariuszem to sama przyjemność, zero stresu ☺️ Polecam również P. Janusza G. i P. Michała R.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera
- Wadybrak

Aleksander B ...h ip: 89.64.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 05.11.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Jazdy z panem Przemkiem cechuje wysoki profesjonalizm oraz miła atmosfera. W czasie trwania kursu można w bezstresowy sposób doskonalić swoje umiejętności oraz rozwiać wszelkie wątpliwości związane z jazdą w ruchu drogowym. Oprócz tego, częste jazdy po łuku sprawiają, że jazda do tyłu staję się precyzyjna, a nie polegająca na zapamiętywaniu pozycji poszczególnych pachołków. Ponadto, instruktor Przemek zwraca szczególną uwagę na poprawne parkowanie, co jest niezbędne w dzisiejszych warunkach drogowych.

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm
- Wadybrak
Marta Sulewska

Marta Sulewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Szczerze polecam GAZeLkę! Szkoliłam się u Marty i Adama. Obydwoje są bardzo kompetentni. Cierpliwie powtarzają ważne zasady, które przy takim podejściu mają duże szansę stać się dobrymi nawykami przyszłego kierowcy. Zwracają uwagę na szczegóły i kształtują szerokie spojrzenie na kwestie bezpieczeństwa na drodze. Poza tym są bardzo sympatyczni. Jazdy z nimi to czysta przyjemność. Gorąco polecam!

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak

Tomasz G .......... ip: 89.78.224.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail
ocena z dnia: 18.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 2

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Fantastyczna szkoła, godna polecenia każdemu kto chce szybko i dobrze przygotować się do egzaminu państwowego, fachowe wykłady i przyjazna atmosfera to tylko jedne z wielu zalet jakie ma ta szkoła. Pani Marta jest najlepszą instruktorką, serdecznie polecam i pozdrawiam!

+ Zaletybrak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Agata Ambrożkiewicz

Agata Ambrożkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 05.10.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Polecam bardzo GAZeLkę! Świetna szkoła, bardzo przyjazna atmosfera. Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu ale także do ogólnej jazdy na drodze. Mili, punktualni oraz z bogatym doświadczeniem oraz wiedzą instruktorzy. Bezproblemowa rezerwacja jazd. Polecam bardzo Pana Dariusza bardzo miły i cierpliwy instruktor.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Julia Kłaczyńska

Julia Kłaczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 30.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Bardzo polecam Gazelke! Świetne przygotowanie do egzaminu, przyjazna atmosfera. Lekcje są bezstresowe i pełne profesjonalizmu. Instruktorzy są bardzo mili, punktualnli i przekazują dużą wiedzę na temat jazdy. Szczególne polecam Janusza S. i Pana Dariusza.

+ Zaletyatrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność
- Wadybrak
Michał Pankowski

Michał Pankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook
ocena z dnia: 23.09.2019
Ilość podejść do egzaminu: 1

Ocena ogólna

 

Kategoria
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Świetna szkoła jazdy. Od samego początku wiedziałem, że dobrze trafiłem. Nie napotkałem żadnych problemów i czuję, że zostałem dobrze przygotowany do samodzielnej jazdy. Jeśli ktoś z was zdecyduje się na tą szkołę jazdy to polecam Pana Janusza.S

+ Zaletyatrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność
- Wadybrak