Liczba odwiedzin: 49469 Jesteś właścicielem tej szkoły?

EXPERT Szkoła Jazdy

  (661 opinii w tym 403 zaufane)
661 Opinii
Suma opinii (661)
  • Bardzo dobry652 (99%)
  • Dobry5 (1%)
  • Neutralny1 (0%)
  • Słaby2 (0%)
  • Bardzo słaby1 (0%)
Statystyka zdawalności

Dodaj swoją opinię o szkole!


Zaznacz ilość gwiazdek.
1 gwiazdka to najgorsza ocena, 5 gwiazdek to najlepsza ocena

Pokaż wszystkie
Plusy
Pokaż wszystkie
Minusy
Pokaż wszystkie

Opinie o EXPERT Szkoła Jazdy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.12.2018

Zuza Andrzejak

Zuza Andrzejak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałam jazdy z instruktorem Jackiem i bardzo polecam! Przez cały czas trwania kursu jeździlismy po trasach egzaminacyjnych i na każdej jezdzie powtarzalismy zadania na placu manewrowym dzieki czemu na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło i zdałam za 1szym podejściem. Atmosfera na jazdach była bardzo luźna i przyjemna, a instruktor na bieżąco korygował wszystkie błędy i odpowiadał na wszystkie pojawiające sie pytaniawqq. Doceniam też bardzo szczerość (bez mydlenia oczu i mówienia każdemu "że jest super i na pewno zdasz")gdy instruktor powiedzial mi przy pierwszym egzaminie wewnetrznym, że jeszcze nie nadaje sie na egzamin panstwowy bo w tej chwili go poprostu nie zdam, dzieki temu po wyjezdzeniu jeszcze kilku godzin kiedy powiedzial mi żebym się zapisala na egzamin panstwowy wiedzialam, że mam naprawde realne szanse go zdać za pierwszym razem (co zresztą się udało). Podsumowując uważam, że wybór tego OSK był strzałem w dziesiątkę i polecam bardzo instruktora Jacka! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.12.2018

Marika Kamler

Marika Kamler
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mimo że na początku wydawało mi się, że jazda samochodem to coś nie dla mnie - nie jestem wielozadaniowa i panikuję w niebezpiecznych /stresowych sytuacjach, to Rafał nauczył mnie jeździć, dodał mi pewności siebie i dzięki niemu zdałam już za drugim podejściem! Bardzo podobało mi się też jego podejście do ucznia - od razu przy pierwszych jazdach poprosił, żebym zwracała się do niego na "ty", co zmniejszyło dystans między nami i sprawiło, że atmosfera podczas jazdy była bardzo przyjemna :)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy zdania egzaminu i serdecznie dziękujemy za dodanie opinii :) Pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.12.2018

Agnieszka Trojanowska

Agnieszka Trojanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybrałam te szkołę, ponieważ oferta przedstawiona na stronie była bardzo jasna i klarowna- każdy punkt przystępowania do kursu jak i prawa jazdy jest tam dokładnie opisany. Dodatkowo można tam zrobić badania lekarskie. Zajęcia teoretyczne prowadzone są w małej grupie, pani instruktorka chętnie opowiadała nam o doświadczeniach z drogi, dzięki czemu nie była to sucha teoria. Pozytywnie zaskoczyłam się również, że moim instruktorem jazdy była kobieta- pani Magda w cudownie spokojny sposób reagowała na moje nieskoordynowane pierwsze ruchy na drodze. I jakoś tak po tych "dziestu" godzinach, które upłynęły nam bardzo szybko, po prostu wsiadłam do auta na kursie i jechałam. Zdałam za pierwszym razem. Dziękuję!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 30.11.2018

Izabela D ......r ip: 89.64.13.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zaczęłam - jak większość - od zajęć teoretycznych. Pani Ula przekazywała wiadomości w przystępny sposób, bez przynudzania. Usystematyzowałam wiedzę i przygotowałam się mentalnie do poruszania samochodem po drogach. Potem trafiłam na Panią Magdę, która dzielnie znosiła gasnący co kilka minut silnik. Dopingowała, tłumaczyła, wspierała. Z czasem samochód przestał gasnąc, a jazda szła coraz płynniej. Kończąc kurs w samochodzie czułam się już całkiem pewnie. Jazdy z Panią Magdą to była przyjemność. Z czystym sumieniem polecam każdemu, kto chce zgłębić tajniki jazdy samochodem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.11.2018

Radosław K .......... ip: 37.47.19.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecem jeśli chcecie zdać za pierwszym razem Szkoła mega profesjonalna Instruktorka Magda wymiata polecam wszystkim jazdy z Magdalena

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Radosławie bardzo dziękujemy za dodanie pozytywnej opinii :) Pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2018

Daniel Z ...k ip: 37.47.60.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko super. Instruktor Rafał sympatyczny i profesjonalny. Egzamin zdałem za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Danielu gratulujemy zdania egzaminu ! Bardzo dziękujemy za dodanie opinii. Pozdrawiamy serdecznie :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.11.2018

Karolina T ....o ip: 89.77.73.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miałam lekcje doszkalające z Piotrem (O.) i gorąco polecam! Przy bardzo miłej, luźnej atmosferze często bywało stresująco. Piotrek jest instruktorem, który pozwoli Ci samemu zauważyć błąd, dzieki czemu musisz cały czas myśleć i czujesz się jakbyś był sam w samochodzie - jest to bardzo przydatne bo na egzaminie jest tak samo. Jeśli czegoś nie rozumiesz wytłumaczy Ci to milion razy, na różne sposoby tak abyś faktycznie zapamiętał. To co bardzo w nim ceniłam to jego szczerość nieraz taką której nie chce się usłyszeć, a mianiowicie ,,nie nadajesz się jeszcze na egzamin", ale jak już Ci powie ,,zdasz na luzie" to wiesz, że faktycznie tak będzie. Piotrek wkłada dużo serca w swoją pracę i nie jeździłam nigdy z kimś komu by tak zależało na osobach które uczy, przykład: egzamin wiązał się dla mnie z ogromnym stresem, Piotrek wiedząc o tym przyjechał sam z siebie po prostu posiedzieć tak abym nie wariowała w poczekalni na egzamin - pomogło. Podusmowując: po jazdach z Piotrkiem egzamin Ci nie straszny, bo ciężej niż u niego być nie może! :)Jeśli jesteś osobą, której zalezy na tym aby naprawdę nauczyć się jeździć a nie byleby zdać egzamin to nie wyobrażam sobie lepszego instruktora. Z ręką na sercu POLECAM! :)

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Karolino bardzo, ale to bardzo dziękujemy za taką wyczerpującą i pozytywną opinię :))) Serdecznie pozdrawiamy !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.11.2018

Daniel S .....i ip: 89.70.191.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor (Piotr O.) niemiły, obrażał, wprowadzał nerwową atmosferę. Sprawiało mu przyjemność wykazanie mojego braku przygotowania (w tym celu zapisałem się na jazdy doszkalające, gdybym wszystko wiedział i umiał to nie korzystałbym z takiej usługi). Nie potrafił choć raz powiedzieć, że coś zostało wykonane poprawnie, zero pozytywnego wzmacniającego feedbacku, jedynie negatywny, przekazywany w niekonstruktywny sposób. Zdecydowanie nie polecam instruktora (do samej szkoły nie mam zastrzeżeń).

Plusy

brak

Minusy

nerwowa atmosfera

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.11.2018

Jan B ...k ip: 31.0.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

20 godzin jazdy doszkalających po kilkuletniej przerwie między kursem a egzaminem - zdane za pierwszym razem. Polecam.

Plusy

dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy zdania egzaminu i serdecznie pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.11.2018

Marta Opyc

Marta Opyc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miło, szybko, sprawnie i rzetelnie. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinię , serdecznie pozdrawiamy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.10.2018

Arkadiusz W .........i ip: 212.75.108.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

kat. A. polecam kurs z Panem Jackiem Bartnickim. Na bieżąco koryguje błędy, daje świetne wsparcie w zakresie technik, z których warto skorzystać w poszczególnych manewrach. Cierpliwy i przyjazny. Po kursie krótko podsumował, że jestem przygotowany i że zdam za pierwszym razem. I tak rzeczywiście było.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy zdania egzaminu i serdecznie dziękujemy za dodanie opinii :) Pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2018

Anka Woźniak

Anka Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam kurs na kat. A szczególnie z Panem Grzesiem, który dzięki indywidualnemu podejściu do kursanta każdego nauczy dobrej techniki jazdy na motocyklu. Do każdej dobrej rady dorzuca sporą dawkę dobrego humoru tworząc fajną, luźną atmosferę. Świetnie przygotował mnie do egzaminu dzięki czemu zdałam prawko bezbłędnie za pierwszym razem :) Cały kurs zapamiętam jako świetną przygodę i już zastanawiam się nad kolejną kategorią, którą na pewno zrobię właśnie w tej szkole jazdy :)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.10.2018

Marcin L .........i ip: 89.64.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła godna polecenia. Część teoretyczna zorganizowana wzorowo. Instruktor Grzegorz bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu na kategorię A2.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.10.2018

Melania K ....m ip: 89.64.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę, ja i siostra zdawałyśmy na kat A u instruktora Grzegorza Nisio w luźnej, przyjemnej i wesołej atmosferze oraz jestem bardzo wdzięczna jemu za olbrzymie pokłady cierpliwości w przełamywaniu moich strachów do okiełznania motocykla :-) razem z siostrą zdałyśmy jednocześnie, za pierwszym razem siostra,ja dzień po niej :) Bardzo przydatne były jego uwagi na temat techniki jazdy i potrafił wielokrotnie mi tłumaczyć cierpliwie jak powinno się wykonywać dany manewr i nie tracił nadziei gdy ja już byłam u kresy sił, potrafił zaangażować nawet najbardziej opornego kierowcy;) ze szczerego serca polecam, naprawdę będzie sie przygotowanym do zdania egzaminu praktycznego szybko i bezstresowo !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.09.2018

Maja U ......a ip: 89.77.60.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo profesjonalna szkoła. Świetna organizacja, cały proces zapisu przebiegł bardzo sprawnie. Panie z obsługi przesympatyczne, szkolenie z pierwszej pomocy mega ciekawe i dające dużą wiedzę. Motocykle w świetnym stanie (takie jak na egzaminie), a mój instruktor Grzegorz to świetny nauczyciel, który w przyjemnej atmosferze przekazywał swoją wiedzę i sprawił, że zdałam kategorię A za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.09.2018

Dor'ka Skrzypczak

Dor'ka Skrzypczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany bez problemu.Polecam . Naprawdę warto.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.09.2018

Robert B ...........i ip: 95.41.81.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Do szkoły trafiłem z polecenia i nie żałuje. Jazdy miałem z Michałem ! Michał wielkie dzięki, udało się za pierwszym razem. POLECAM.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 27.09.2018

Dominika Bartczak

Dominika Bartczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkola znajduje sie w dobrej lokalizacji . Atmosfera na zajeciach teoretycznych jest dobra :-) jeśli ma sie jakiś problem jakaś nie jasność podczas zajec teoretycznych spokojnie jest wyjaśniane dopuki sie nie zrozumie. Obsługa w biurze jest miła :-) Instruktorzy sa zdecydowani mili :-)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.09.2018

Natalia Oleś

Natalia Oleś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z cyklu z życia wzięte... po nastu latach podjęłam decyzję, że do spełnienia kobiety w wielkim mieście brakuje mi "Jego"... Prawa Jazdy. Będąc konsekwentną w działaniu szukałam najlepszej szkoły jazdy. Znajomi na pytanie o polecenie szkoły patrzyli na mnie niedowierzaniem, że jeszcze nie mam prawka i niezrozumieniem pytania ????. Przeglądając rankingi, czytając rekomendacje, obserwując działania w mediach społecznościowych a przede wszystkim słuchając swojej intuicji wybrałam... Experta. Przede wszystkim chciałam na własnej skórze sprawdzić na ile zgodne z prawdą jest określenie szkoły mianem Experta. Dziś dziękuję całej kadrze szkoły za pełen profesjonalizm, zaangażowanie i kompetencję w wykonywaniu swojej pracy od momentu zgłoszenia zainteresowania kursem do zdania egzaminu. Szczególne podziękowania kieruję dla mojego instruktora Pana Marka. Za indywidualizm, pasję z jaką wykonuje swoją pracę, wiedzę i kompetencje. Za ogromną cierpliwość, stoicki spokój a nie było łatwo ☺. Za godziny rozmów, przejechane kilometry, również za łzy w momentach zwątpienia oraz za wiarę w to, że się uda gdy ja sama ją straciłam. Panie Marku dziękuję za lekcję pokory i jednocześnie determinacji do osiągnięcia sukcesu. Pomimo ogromnego szczęścia jestem trochę niepocieszona, że tak fantastyczna przygoda dobiegła końca ????. Dziękuję przez duże D, że to z Wami - Expertami zdałam najważniejszy egzamin życia. Z pełną odpowiedzialnością potwierdzam, że intuicja mnie nie zawiodła i Expert Szkoła Jazdy zasługuje na 5+.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.09.2018

Klara D .......a ip: 37.248.158.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Począwszy od ciekawych, treściwych zajęć teoretycznych przeprowadzanych w dogodnych terminach i przyjemnej atmosferze, przez super organizację i chęć udzielenia pomocy w różnych sprawach, po wreszcie- świetnego instruktora, gorąco polecam wszystkim Experta. Jazdy uczył mnie pan Rafał Bromka, który wykazał się wieeeelką cierpliwością (nawet przy kompletnych głupotach z mojej strony), dużym humorem, pozytywnym podejściem i dużą wiedzą, którą potrafi w prosty sposób przekazać i nauczyć "myśleć" na drodze :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodanie opinii :) Serdecznie pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.09.2018

Zuzanna G ......r ip: 78.11.126.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Prawo jazdy zdane za pierwszym razem ! :) Z całego serca polecam Rafała, który ma anielską cierpliwość nawet przy popełnianiu największych głupot :D Jeszcze raz dziękuję ! :) :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za dodanie opinii :) Serdecznie gratulujemy :) Pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.09.2018

Wiktoria Domiańska

Wiktoria Domiańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs przebiegał bezproblemowo, miałam tylko jedną zmianę instruktora, ale bardzo pozytywną (Serdecznie polecam pana Piotra). Jazdy były przygotowaniem do jazdy po mieście, nie tylko na egzamin, co dało mi swobodę w poruszaniu się samochodem. Wykłady również oceniam na plus, ciekawe, w miłej atmosferze, dość szybko przebiegły. Szkołę nauki nazdy polecam :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Wiktorio dziękujemy za dodanie opinii :) Trzymamy kciuki za egzamin państwowy :) Serdecznie pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.09.2018

Madzia Jakubiak

Madzia Jakubiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Trafiłam do Szkoły Jazdy Expert na jazdy doszkalające przed egzaminem. Dzięki Pani Magdzie poczułam się pewniej za kierownicą i uzyskałam wiele cennych porad. Egzamin zdałam za pierwszym razem, bez żadnego błędu. Naprawdę POLECAM ????

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodanie opinii :) Serdecznie pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2018

Anna Czajka

Anna Czajka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Udało się zdać kat. A za pierwszym razem. Fachowa i sympatyczna kadra!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy zdania egzaminu !!! Bardzo dziękujemy za dodanie opinii :) Serdecznie pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.08.2018

Marzena Pe

Marzena Pe
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Szkołę Jazdy Expert. Miałam tam jazdy doszkalające, ale więcej się u nich nauczyłam niż przez cały kurs gdzie indziej. Cierpliwy, dobrze tłumaczący i skuteczny instruktor to klucz do sukcesu czyli Rafał Bromka. Dodał mi pewności za kółkiem, a wiedzę od niego chłonęłam jak dziecko. Egzamin zdany za pierwszym podejściem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy zdania egzaminu :) Bardzo dziękujemy za dodanie tak pozytywnej opinii :) Pozdrawiamy !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.08.2018

Paweł S .....k ip: 188.146.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdałem za 1 razem w WORD Bemowo

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

wysoka cena

Odpowiedź:

Panie Pawle gratulujemy zdania egzaminu !!! Dziękujemy za opinię, pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.08.2018

Klaudia Kucińska

Klaudia Kucińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teoria była bardzo ciekawie wykładana, co za tym idzie, bardzo dużo z niej wyniosłam, Pani, która prowadziła zajęcia bardzo miła i pomocna, ale nie tylko ona, a wszystkie osoby z którymi miałam styczność podczas całego szkolenia. Instruktor Pan Marek, z którym miałam jazdy również. Przede wszystkim bardzo cierpliwy, gdy jakiś manewr był dla mnie nie do końca jasny, szczegółowo tłumaczył na czym polega. Na atmosferę na kursach czy jazdach nie mogę powiedzieć złego słowa. Jak najbardziej polecam szkołę jazdy expert!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.08.2018

Marek S ......i ip: 95.49.109.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bdb atmosfera w czasie jazd, instruktor p. Marek Szczepkowski wyrozumiały, miły i z odpowiednim podejściem do kursanta. Brak problemu z doborem terminu - Elastyczne terminy godzin jazd. Polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.08.2018

Marzenna O .....z ip: 89.64.5.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystkim polecam Eksperta. Dzięki zajęciom prowadzonym przez wykładowców i instruktorów tej szkoły uzyskałam pozytywny wynik na egzaminie państwowym za drugim podejściem! Zajęcia teoretyczne stwarzały możliwość zadawania pytań. Odpowiedzi były krótkie, trafne (na temat) i rzetelne. Pełen profesjonalizm! Dobra organizacja umożliwiła wybranie dogodnego wariantu zajęć. W odpowiednim czasie otrzymałam mailem niezbędne i wyczerpujące informacje. Zajęcia praktyczne, jeszcze przed rozpoczęciem, wywołały u mnie paraliżujący poziom stresu. Startowałam od absolutnego zera i co ważne, w wyższej kategorii wieku! Udało mi się pokonać stres dzięki cierpliwości Pana Arkadiusza. Jazdy doszkalające świetnie prowadził instruktor Pan Rafał. Panie Rafale, bardzo dziękuję za indywidualne podejście, rzeczowe uwagi niewzruszony spokój i wsparcie, które spowodowało, że prowadzenie samochodu stało się dla mnie przyjemnością.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 23.07.2018

Paweł W .....k ip: 5.172.236.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

ŻENADA!!! Zdawałem aż 4 razy, po kursie prawie nic nie umiałem. Poziom szkolenia odwrotnie proporcjonalny do ceny i pozycji w rankingu. Podczas jazd nie wiedziałem co się dzieje. Na egzaminie było wiele nowych rzeczy, o których wcześniej nie wiedziałem. Musiałem dopłacać aż 600 zł na dodatkowe egzaminy i jazdy doszkalające. Po 4 razach sądzę, że jazda samochodem nie jest taka trudna, więc, żeby tak mnie słabo przygotować do egzaminu trzeba być naprawdę expertem. Gorąco nie polecam. Za pierwszym razem pojechałem 2 razy w lewo z prawego pasa jednokierunkowej i za to nie zdałem. Takiej oczywistości mnie nie nauczyć... Wybór tego OSK był jednym z najgorszych wyborów w moim życiu. Prawo jazdy zdaje się raz. Szkoda, że będę musiał to tak zapamiętać. Jeszcze raz odradzam. Nic was nie nauczą. W końcu zdawałem w innym mieście. Brałem godziny dodatkowe w wielu innych szkołach-poziom nieporównywalny. Czuję się okradziony z czasu i pieniędzy, za free dostałem stres i nieprzespane noce. Wciąż nie mogę się pogodzić jak można było mnie tak potraktować. Instruktor (bardzo) średnio był zainteresowany tym jak jeżdżę. Poziom uczenia bardzo niski. DRAMAT!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, problemy z umawianiem na jazdy