Liczba odwiedzin: 52145 Jesteś właścicielem tej szkoły?

EXPERT Szkoła Jazdy

  (696 opinii w tym 422 zaufane)
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.05.2019

Maciej Czapliński

Maciej Czapliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witajcie. Właśnie wracam z praktycznego egzaminu na prawo jazdy. Jeszcze około miesiąc temu zastanawiałem się czy podołam i którą szkołę nauki jazdy wybrać. Pamiętam jak przeczesywałem internet w poszukiwaniu tej odpowiedniej. Jestem osobą nerwową i impulsywną, dlatego poszukiwałem instruktora, który podoła pracy ze mną. Na moje szczęście trafiłem pod skrzydła szkoły ,,Expert" na Warszawskim Bemowie, gdzie od początku czułem, że faktycznie dba się tam o ,, JAKOŚĆ" Mój instruktor był wymagający i pracyzyjny, dbał o każdy szczegół toku nauki. Nie raz pojawiały się z mojej strony złość, strach czy łzy gdy coś mi do końca nie wychodziło. Jednak dzięki fachowej opiece Pana Jacka udało mi się przezwyciężyć stres, opanować sztukę jazdy i pozytywnie zdać egzamin państwowy, chociaż nie było łatwo. Egzaminator próbował oblać mnie przez ponad godzinę. Przez cały egzamin nie odezwał się ani słowem i dopiero jak zjechaliśmy do WORD-u to zaczął wspominać coś o jakiś błędach, których nawet nie przypominam sobie, aby miały miejsce. Podsumują, gdyby nie fachowa opieka i uodpornieninie mnie na tego typu zachowania, pewnie bym się zestresował na tyle, że bym oblał. Ja jednak nauczyłem się robić swoje i pilnować przepisów. Wiedziałem, że wtedy na pewno wszystko będzie dobrze;) Życzę wszystkim przyszłym kierowcom powodzenia i trzymam kciuki. To ciężka droga, ale dzięki odpowiedniemu doborowi szkoły i instruktora , jestem pewien, że każdy jest w stanie opanować sztukę jazdy nawet na Warszawskich drogach:)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Macieju gratulujemy zadania egzaminu państwowego !! Jeszcze raz bardzo dziękujemy za dodanie takiej wyczerpującej pozytywnej opinii. Serdecznie pozdrawiamy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.04.2019

Karolina Madecka

Karolina Madecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam! W przeciągu kilku wyjeżdżonych godzin jazd doszkalających nauczyłam się więcej niż przez cały kurs w innym OSK!!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Karolino bardzo dziękujemy za dodanie opinii :) Serdecznie pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.04.2019

Patryk Węgrzynek

Patryk Węgrzynek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam instruktora Łukasza Kopczyńskiego! Po wyjechaniu 30 godzin kursu na prawo jazdy nie czułem się pewnie na drodze. Łukasz w ciągu 10 godzin dodatkowych pomógł mi nabyć pewność siebie w ruchu drogowym i skutecznie przygotował mnie do egzaminu praktycznego na prawo jazdy kat. B Zawsze był na miejscu 5-10 minut przed czasem, dzięki czemu wyjeżdżaliśmy pełne 60 minut zajęć.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Patryku bardzo dziękujemy za dodanie opinii :) Cieszymy się, że jest Pan zadowolony z jazd. Serdecznie pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.04.2019

Piotrek Lis

Piotrek Lis
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła :) Ludzie którzy tam pracują i uczą robią to z pasja a nie z przymusu :) Zdawałem dzięki tej szkole Kat. B a w obecnej chwili Kat.A po jednym weekendzie nauki wyszedłem ze szkoły pojechałem 2 dni później napisać egzamin w WORD i zdany 74/74 :) polecam bardzo tą szkołę jak i wykładowce Pana Włodka jeśli chodzi o nauczycieli jazdy to na kat.B Pan Dariusz Kat.A Pan Jacek :) Oby więcej takich szkół jak ta a na pewno będzie lepiej zdać prawo jazdy :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Witamy :) Jeszcze raz bardzo dziękujemy za dodanie tak pozytywnej opinii :) Serdecznie pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 02.04.2019

Kacper Kaczmarek

Kacper Kaczmarek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła. Wykłady fajne, ciekawe, Pani w biurze sympatyczna i zawsze służyła pomocą. Jeździłem z Magdą. Świetna atmosfera, przy tym pełen profesjonalizm. Potrafiła w doskonały sposób zwrócić uwagę na błędy, na spokojnie je wyjaśnić i przekazać wskazówki, jak je wyeliminować. Jednocześnie duża wyrozumiałość. Zdecydowanie polecam i szkołę i szczególnie Magdę jako instruktorkę; mimo, że musiałem nie raz tłumaczyć, że moją instruktorką jest kobieta, a nie facet :) Super szkoła

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodanie tak pozytywnej opinii :) Serdecznie pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 29.03.2019

Róża Figat

Róża Figat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła godna polecenia! W czasie jazd doszkalających nauczyłam się znacznie więcej niż podczas kursu w innej szkole. Miałam przyjemność jeździć z Panem Andrzejem, Jackiem i Łukaszem. Wiedzą, w jaki sposób podejść indywidualnie do kursanta, z chęcią przekazują wiedzę oraz oduczają złych nawyków. To właśnie dzieki Nim przestałam bać się jeździć, opanowałam plac i autko ???? Na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło i zdałam za pierwszym podejściem. You’re the Best ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy zdania egzaminu państwowego :) Bardzo dziękujemy za dodanie opinii :)Życzymy "szerokości" i serdecznie pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.03.2019

Lukasz Krawczak

Lukasz Krawczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Razem z Łukaszem przejechalem 2h jazdy doszkalajacej przed egzaminem. Ost raz egzamin na prawo jazdy zdawalem 10 lat temu. Te 2h zupelnie wystarczyly zeby nast dnia zdac egzamin bezblednie. Dzieki Łukasz za swietna pomoc! Jestem przekonany ze te 2h wspolnej jazdy pozwolily zdac egzamin za 1szym razem. Super atmosfera i sposob przekazywanua wiedzy. Mocno polecam wszystkim ktorzy potrzebuja odswiezenia lub nauki jazdy. Pozdrawiam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Łukaszu przede wszystkim gratulujemy zdania egzaminu ! :) Bardzo dziękujemy za dodanie pozytywnej opinii :) Serdecznie pozdrawiamy i życzymy "szerokości"

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 19.03.2019

Mikołaj Szubert

Mikołaj Szubert
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Rewelacyjna szkoła. Jestem po części teoretycznej i praktycznej kursu i mam same dobre rzeczy do powiedzenia. Prowadzący wykłady (pan Włodzimierz) świetnie przekazuje swoją wiedzę, podpierając lekcje licznymi anegdotami z własnych doświadczeń. Słucha się go z zainteresowaniem i wykłady zostają w pamięci na długi czas. Jazdy z moją instruktorką (panią Magdą) były absolutnie bezstresowe dzięki jej profesjonalizmowi. Przejrzyście wyjaśniała i pokazywała jak należy jeździć, ratując mnie też z nieprzyjemnych sytuacji. Odpowiadała na każde moje pytanie, a polecenia wydawała zawsze w odpowiednim momencie. Jazdy z nią to czysta przyjemność. Równie profesjonalne jest biuro firmy. Znakomity serwis! Warto też dodać, że podręcznik jest bardzo pieczołowicie napisany, pełen zadań i z wyszczególnionymi punktami do szybkiego powtórzenia.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Mikołaju bardzo dziękujemy za tak wyczerpującą i pozytywną opinię :) Bardzo się cieszymy, że ma Pan takie odczucia :) Serdecznie pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.03.2019

Anna Krasnodębska

Anna Krasnodębska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdałam za pierwszym razem. Dziękuję Panu Jackowi. Z czystym sumieniem mogę polecić tą szkołę wszystkim którzy chcą nauczyć się jeździć i zdać egzamin państwowy na prawo jazdy ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Anno przede wszystkim gratulujemy zdania egzaminu :) Dziękujemy za dodanie opinii :) Serdecznie pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.03.2019

Agata Dudek

Agata Dudek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam, zarówno Szkołę Jazdy, jak i jej pracowników, a już w szczególności Panią Instruktor Magdalenę Patrycę. Począwszy od części teoretycznej - zajęcia prowadzone są przez kompetentnych i zaangażowanych ludzi, którym nie zależy jedynie na "odbębnieniu" materiału, ale na porządnym przygotowaniu kursantów do egzaminu. Część praktyczna też jak najbardziej na plus. Zapisując się na kurs, nie spodziewałam się, że jazdy będą odbywały się w tak luźnej i bezstresowej atmosferze. Pani Magda, z którą miałam przyjemność jeździć, to ciepła i wyrozumiała osoba, ale też bardzo profesjonalna i cierpliwa. Wszelkiego rodzaju stres rozładowuje na jazdach swoim poczuciem humoru, a błędy tłumaczy do skutku (co w moim przypadku było naprawdę wyzwaniem). Nie przedłużając, dobra szkoła a jazdy z Panią Magdą będę bardzo miło wspominać, bo równa z niej babka :) Egzamin zdany za pierwszym, polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Jeszcze raz gratulujemy zdania egzaminu :) Serdecznie dziękujemy za dodanie tak pozytywnej opinii :) Pozdrawiamy.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.02.2019

Karolina Tutaj

Karolina Tutaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam!! :) świetna szkoła, wszystko bez problemu można załatwić, kontakt świetny, Pani Monika zawsze służy pomocą. Jazdy z instruktorem Andrzejem to sama przyjemność :) zwraca uwagę na wszystkie sytuacje jakie mogę być na egzaminie dzięki temu na państwowym nie ma żadnego zaskoczenia, wszystko jest już w małym paluszku! Przygotowuje do egzaminu tak, że zdany za pierwszym razem bez żadnego problemu! :) Gorąco polecam i dziękuję!! :) + bez problemu dogadanie godzin na jazdy ;) ++ polecam raz jeszcze! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Karolino przede wszystkim jeszcze raz gratulujemy zdania egzaminu państwowego, niezmiernie się cieszymy !! Bardzo dziękujemy za dodanie pozytywnej opinii :) Serdecznie pozdrawiamy !! i życzymy "szerokości" :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.02.2019

Edyta Roesler

Edyta Roesler
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całą pewnością polecam! Instruktor p.Jacek - oaza spokoju, cierpliwy z bardzo dużą wiedzą. Na jazdach doszkalających nauczyłam się znacznie więcej niż na 30 h kursu w innej szkole. Egzamin zdany za pierwszym razem. Bardzo dziękuję!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Edyto jeszcze raz gratulujemy zdania egzaminu :) Bardzo dziękujemy za dodanie pozytywnej opinii i serdecznie pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.02.2019

Daria Julia Daria

Daria Julia Daria
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, polecam i jeszcze raz gorąco polecam! ;) w Expercie wykupiłam kilkanaście godzin doszkalajacych z Piotrem Orłowskim i to własnie dzięki Niemu egzamin praktyczny zakończyłam za pierwszym razem z powodzeniem. Super podejście, świetna atmosfera i mega cierpliwość! Dziękuję bardzo ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Dario jeszcze raz gratulujemy zdania egzaminu państwowego :) Serdecznie dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.02.2019

Anna Marchewka

Anna Marchewka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła!!! Lepiej trafić nie mogłam :-) Więcej się nauczyłam podczas jazd doszkalających, niż podczas kursu w innej szkole.. Piotr Orłowski najlepszym instruktorem! jeśli mnie nauczył jeździć, to nauczy każdego!! Dziękuję Piotrek :-)POLECAM!!! Anka M.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Anno bardzo dziękujemy za dodanie pozytywnej opinii :) Serdecznie pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.02.2019

Justyna Wąsowska

Justyna Wąsowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajne szkolenie. Przemiły Pan Włodzimierz, który ciekawie przekazywał ważne i przydatne informacje. Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Justyno cieszymy się, że podobały się Pani wykłady :) Serdecznie dziękujemy za dodanie opinii :) Pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.02.2019

Sylwester Domagała

Sylwester Domagała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super teoria brawo dla pana władysława za stworzenie atmosfery z niecierpliwoscia czekam na jazdy patrzac jak sie zaczyna napewno beda super

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Cieszymy się, że podobały się Panu wykłady z Włodzimierzem :) Bardzo dziękujemy za dodanie opinii :) Serdecznie pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 05.01.2019

Karolina Kubicka

Karolina Kubicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do szkoły Expert zapisałam się po kilku nieudanych próbach zdania egzaminu praktycznego. Bardzo cieszę się, że to zrobiłam. Dopiero tu nauczono mnie jak jeździć prawidłowo po łuku, a nie "na sposób", który w prawdziwym życiu do niczego się nie przydaje. Poza tym, pozbyłam się kilku złych nawyków, jakich zdążyłam nabrać wcześniej... Bardzo polecam Rafała Bromkę jako instruktora. Ma wszystko co powinien mieć idealny nauczyciel. Jest cierpliwy, ma poczucie humoru, potrafi tłumaczyć. Jako człowiek jest bardzo empatyczny, ale jednocześnie nie daje sobie wejść na głowę ;) Wiem, że żeby zdać egzamin przydaje się szczęście, ale w moim przypadku szczęście nie ma nic do rzeczy. Dzięki Rafałowi nauczyłam się ŚWIADOMIE prowadzić samochód patrząc jednocześnie na znaki i analizując całą sytuację na drodze.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Karolino bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię. Serdecznie pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2018

Weronika Grzywacz

Weronika Grzywacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Magda to prawdziwa instruktorka z powołania! Jazdy z nią to czysta przyjemność, a egzamin zdany oczywiście za pierwszym razem, polecam :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Weroniko bardzo dziękujemy za opinię :) Serdecznie pozdrawiamy !!! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.12.2018

Krzysztof Grankowski

Krzysztof Grankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam???? wydaje się że mogę oceniać tylko jednego instruktora, jednak jest zupełnie inaczej. Kurs na prawo jazdy zrobiłem w innej szkole, której nazwy nie będę wymieniał ???? ale to dzięki Rafałowi z Expert zdałem. To On nauczył mnie jak zachowywać się na drodze i za to wielkie dzięki. Co do szkoły to kontakt był prosty, a każda z Pań która odbierała mój telefon bardzo uprzejma.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Krzysztofie bardzo dziękujemy za dodanie tak miłej opinii :) Również gratulujemy zdania egzaminu :) Serdecznie pozdrawiamy ! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.12.2018

Zuza Andrzejak

Zuza Andrzejak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałam jazdy z instruktorem Jackiem i bardzo polecam! Przez cały czas trwania kursu jeździlismy po trasach egzaminacyjnych i na każdej jezdzie powtarzalismy zadania na placu manewrowym dzieki czemu na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło i zdałam za 1szym podejściem. Atmosfera na jazdach była bardzo luźna i przyjemna, a instruktor na bieżąco korygował wszystkie błędy i odpowiadał na wszystkie pojawiające sie pytaniawqq. Doceniam też bardzo szczerość (bez mydlenia oczu i mówienia każdemu "że jest super i na pewno zdasz")gdy instruktor powiedzial mi przy pierwszym egzaminie wewnetrznym, że jeszcze nie nadaje sie na egzamin panstwowy bo w tej chwili go poprostu nie zdam, dzieki temu po wyjezdzeniu jeszcze kilku godzin kiedy powiedzial mi żebym się zapisala na egzamin panstwowy wiedzialam, że mam naprawde realne szanse go zdać za pierwszym razem (co zresztą się udało). Podsumowując uważam, że wybór tego OSK był strzałem w dziesiątkę i polecam bardzo instruktora Jacka! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Zuzanno gratulujemy zdania egzaminu państwowego za pierwszym razem ! :) Bardzo dziękujemy za dodanie tak pozytywnej opinii :) Życzymy wszystkiego dobrego. Pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.12.2018

Marika Kamler

Marika Kamler
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mimo że na początku wydawało mi się, że jazda samochodem to coś nie dla mnie - nie jestem wielozadaniowa i panikuję w niebezpiecznych /stresowych sytuacjach, to Rafał nauczył mnie jeździć, dodał mi pewności siebie i dzięki niemu zdałam już za drugim podejściem! Bardzo podobało mi się też jego podejście do ucznia - od razu przy pierwszych jazdach poprosił, żebym zwracała się do niego na "ty", co zmniejszyło dystans między nami i sprawiło, że atmosfera podczas jazdy była bardzo przyjemna :)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy zdania egzaminu i serdecznie dziękujemy za dodanie opinii :) Pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.12.2018

Agnieszka Trojanowska

Agnieszka Trojanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybrałam te szkołę, ponieważ oferta przedstawiona na stronie była bardzo jasna i klarowna- każdy punkt przystępowania do kursu jak i prawa jazdy jest tam dokładnie opisany. Dodatkowo można tam zrobić badania lekarskie. Zajęcia teoretyczne prowadzone są w małej grupie, pani instruktorka chętnie opowiadała nam o doświadczeniach z drogi, dzięki czemu nie była to sucha teoria. Pozytywnie zaskoczyłam się również, że moim instruktorem jazdy była kobieta- pani Magda w cudownie spokojny sposób reagowała na moje nieskoordynowane pierwsze ruchy na drodze. I jakoś tak po tych "dziestu" godzinach, które upłynęły nam bardzo szybko, po prostu wsiadłam do auta na kursie i jechałam. Zdałam za pierwszym razem. Dziękuję!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.11.2018

Marta Opyc

Marta Opyc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miło, szybko, sprawnie i rzetelnie. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinię , serdecznie pozdrawiamy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2018

Anka Woźniak

Anka Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam kurs na kat. A szczególnie z Panem Grzesiem, który dzięki indywidualnemu podejściu do kursanta każdego nauczy dobrej techniki jazdy na motocyklu. Do każdej dobrej rady dorzuca sporą dawkę dobrego humoru tworząc fajną, luźną atmosferę. Świetnie przygotował mnie do egzaminu dzięki czemu zdałam prawko bezbłędnie za pierwszym razem :) Cały kurs zapamiętam jako świetną przygodę i już zastanawiam się nad kolejną kategorią, którą na pewno zrobię właśnie w tej szkole jazdy :)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.09.2018

Dor'ka Skrzypczak

Dor'ka Skrzypczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany bez problemu.Polecam . Naprawdę warto.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 27.09.2018

Dominika Bartczak

Dominika Bartczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkola znajduje sie w dobrej lokalizacji . Atmosfera na zajeciach teoretycznych jest dobra :-) jeśli ma sie jakiś problem jakaś nie jasność podczas zajec teoretycznych spokojnie jest wyjaśniane dopuki sie nie zrozumie. Obsługa w biurze jest miła :-) Instruktorzy sa zdecydowani mili :-)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.09.2018

Natalia Oleś

Natalia Oleś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z cyklu z życia wzięte... po nastu latach podjęłam decyzję, że do spełnienia kobiety w wielkim mieście brakuje mi "Jego"... Prawa Jazdy. Będąc konsekwentną w działaniu szukałam najlepszej szkoły jazdy. Znajomi na pytanie o polecenie szkoły patrzyli na mnie niedowierzaniem, że jeszcze nie mam prawka i niezrozumieniem pytania ????. Przeglądając rankingi, czytając rekomendacje, obserwując działania w mediach społecznościowych a przede wszystkim słuchając swojej intuicji wybrałam... Experta. Przede wszystkim chciałam na własnej skórze sprawdzić na ile zgodne z prawdą jest określenie szkoły mianem Experta. Dziś dziękuję całej kadrze szkoły za pełen profesjonalizm, zaangażowanie i kompetencję w wykonywaniu swojej pracy od momentu zgłoszenia zainteresowania kursem do zdania egzaminu. Szczególne podziękowania kieruję dla mojego instruktora Pana Marka. Za indywidualizm, pasję z jaką wykonuje swoją pracę, wiedzę i kompetencje. Za ogromną cierpliwość, stoicki spokój a nie było łatwo ☺. Za godziny rozmów, przejechane kilometry, również za łzy w momentach zwątpienia oraz za wiarę w to, że się uda gdy ja sama ją straciłam. Panie Marku dziękuję za lekcję pokory i jednocześnie determinacji do osiągnięcia sukcesu. Pomimo ogromnego szczęścia jestem trochę niepocieszona, że tak fantastyczna przygoda dobiegła końca ????. Dziękuję przez duże D, że to z Wami - Expertami zdałam najważniejszy egzamin życia. Z pełną odpowiedzialnością potwierdzam, że intuicja mnie nie zawiodła i Expert Szkoła Jazdy zasługuje na 5+.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.09.2018

Wiktoria Domiańska

Wiktoria Domiańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs przebiegał bezproblemowo, miałam tylko jedną zmianę instruktora, ale bardzo pozytywną (Serdecznie polecam pana Piotra). Jazdy były przygotowaniem do jazdy po mieście, nie tylko na egzamin, co dało mi swobodę w poruszaniu się samochodem. Wykłady również oceniam na plus, ciekawe, w miłej atmosferze, dość szybko przebiegły. Szkołę nauki nazdy polecam :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Wiktorio dziękujemy za dodanie opinii :) Trzymamy kciuki za egzamin państwowy :) Serdecznie pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.09.2018

Madzia Jakubiak

Madzia Jakubiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Trafiłam do Szkoły Jazdy Expert na jazdy doszkalające przed egzaminem. Dzięki Pani Magdzie poczułam się pewniej za kierownicą i uzyskałam wiele cennych porad. Egzamin zdałam za pierwszym razem, bez żadnego błędu. Naprawdę POLECAM ????

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodanie opinii :) Serdecznie pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2018

Anna Czajka

Anna Czajka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Udało się zdać kat. A za pierwszym razem. Fachowa i sympatyczna kadra!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy zdania egzaminu !!! Bardzo dziękujemy za dodanie opinii :) Serdecznie pozdrawiamy :)