Liczba odwiedzin: 48577 Jesteś właścicielem tej szkoły?
649 Opinii
Suma opinii (649)
  • Bardzo dobry641 (99%)
  • Dobry5 (1%)
  • Neutralny1 (0%)
  • Słaby2 (0%)
  • Bardzo słaby 0
Statystyka zdawalności

Opinie o EXPERT Szkoła Jazdy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.10.2018

Marcin L .........i ip: 89.64.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła godna polecenia. Część teoretyczna zorganizowana wzorowo. Instruktor Grzegorz bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu na kategorię A2.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 02.10.2018

Melania K ....m ip: 89.64.2.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecam szkołę, ja i siostra zdawałyśmy na kat A u instruktora Grzegorza Nisio w luźnej, przyjemnej i wesołej atmosferze oraz jestem bardzo wdzięczna jemu za olbrzymie pokłady cierpliwości w przełamywaniu moich strachów do okiełznania motocykla :-) razem z siostrą zdałyśmy jednocześnie, za pierwszym razem siostra,ja dzień po niej :) Bardzo przydatne były jego uwagi na temat techniki jazdy i potrafił wielokrotnie mi tłumaczyć cierpliwie jak powinno się wykonywać dany manewr i nie tracił nadziei gdy ja już byłam u kresy sił, potrafił zaangażować nawet najbardziej opornego kierowcy;) ze szczerego serca polecam, naprawdę będzie sie przygotowanym do zdania egzaminu praktycznego szybko i bezstresowo !

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.09.2018

Maja U ......a ip: 89.77.60.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo profesjonalna szkoła. Świetna organizacja, cały proces zapisu przebiegł bardzo sprawnie. Panie z obsługi przesympatyczne, szkolenie z pierwszej pomocy mega ciekawe i dające dużą wiedzę. Motocykle w świetnym stanie (takie jak na egzaminie), a mój instruktor Grzegorz to świetny nauczyciel, który w przyjemnej atmosferze przekazywał swoją wiedzę i sprawił, że zdałam kategorię A za pierwszym razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.09.2018

Dor'ka Skrzypczak

Dor'ka Skrzypczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Egzamin zdany bez problemu.Polecam . Naprawdę warto.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.09.2018

Robert B ...........i ip: 95.41.81.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Do szkoły trafiłem z polecenia i nie żałuje. Jazdy miałem z Michałem ! Michał wielkie dzięki, udało się za pierwszym razem. POLECAM.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 27.09.2018

Dominika Bartczak

Dominika Bartczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkola znajduje sie w dobrej lokalizacji . Atmosfera na zajeciach teoretycznych jest dobra :-) jeśli ma sie jakiś problem jakaś nie jasność podczas zajec teoretycznych spokojnie jest wyjaśniane dopuki sie nie zrozumie. Obsługa w biurze jest miła :-) Instruktorzy sa zdecydowani mili :-)

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 27.09.2018

Natalia Oleś

Natalia Oleś
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z cyklu z życia wzięte... po nastu latach podjęłam decyzję, że do spełnienia kobiety w wielkim mieście brakuje mi "Jego"... Prawa Jazdy. Będąc konsekwentną w działaniu szukałam najlepszej szkoły jazdy. Znajomi na pytanie o polecenie szkoły patrzyli na mnie niedowierzaniem, że jeszcze nie mam prawka i niezrozumieniem pytania ????. Przeglądając rankingi, czytając rekomendacje, obserwując działania w mediach społecznościowych a przede wszystkim słuchając swojej intuicji wybrałam... Experta. Przede wszystkim chciałam na własnej skórze sprawdzić na ile zgodne z prawdą jest określenie szkoły mianem Experta. Dziś dziękuję całej kadrze szkoły za pełen profesjonalizm, zaangażowanie i kompetencję w wykonywaniu swojej pracy od momentu zgłoszenia zainteresowania kursem do zdania egzaminu. Szczególne podziękowania kieruję dla mojego instruktora Pana Marka. Za indywidualizm, pasję z jaką wykonuje swoją pracę, wiedzę i kompetencje. Za ogromną cierpliwość, stoicki spokój a nie było łatwo ☺. Za godziny rozmów, przejechane kilometry, również za łzy w momentach zwątpienia oraz za wiarę w to, że się uda gdy ja sama ją straciłam. Panie Marku dziękuję za lekcję pokory i jednocześnie determinacji do osiągnięcia sukcesu. Pomimo ogromnego szczęścia jestem trochę niepocieszona, że tak fantastyczna przygoda dobiegła końca ????. Dziękuję przez duże D, że to z Wami - Expertami zdałam najważniejszy egzamin życia. Z pełną odpowiedzialnością potwierdzam, że intuicja mnie nie zawiodła i Expert Szkoła Jazdy zasługuje na 5+.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 26.09.2018

Klara D .......a ip: 37.248.158.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Począwszy od ciekawych, treściwych zajęć teoretycznych przeprowadzanych w dogodnych terminach i przyjemnej atmosferze, przez super organizację i chęć udzielenia pomocy w różnych sprawach, po wreszcie- świetnego instruktora, gorąco polecam wszystkim Experta. Jazdy uczył mnie pan Rafał Bromka, który wykazał się wieeeelką cierpliwością (nawet przy kompletnych głupotach z mojej strony), dużym humorem, pozytywnym podejściem i dużą wiedzą, którą potrafi w prosty sposób przekazać i nauczyć "myśleć" na drodze :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodanie opinii :) Serdecznie pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 18.09.2018

Zuzanna G ......r ip: 78.11.126.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Prawo jazdy zdane za pierwszym razem ! :) Z całego serca polecam Rafała, który ma anielską cierpliwość nawet przy popełnianiu największych głupot :D Jeszcze raz dziękuję ! :) :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Dziękujemy za dodanie opinii :) Serdecznie gratulujemy :) Pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.09.2018

Wiktoria Domiańska

Wiktoria Domiańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs przebiegał bezproblemowo, miałam tylko jedną zmianę instruktora, ale bardzo pozytywną (Serdecznie polecam pana Piotra). Jazdy były przygotowaniem do jazdy po mieście, nie tylko na egzamin, co dało mi swobodę w poruszaniu się samochodem. Wykłady również oceniam na plus, ciekawe, w miłej atmosferze, dość szybko przebiegły. Szkołę nauki nazdy polecam :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Wiktorio dziękujemy za dodanie opinii :) Trzymamy kciuki za egzamin państwowy :) Serdecznie pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 12.09.2018

Madzia Jakubiak

Madzia Jakubiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Trafiłam do Szkoły Jazdy Expert na jazdy doszkalające przed egzaminem. Dzięki Pani Magdzie poczułam się pewniej za kierownicą i uzyskałam wiele cennych porad. Egzamin zdałam za pierwszym razem, bez żadnego błędu. Naprawdę POLECAM ????

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodanie opinii :) Serdecznie pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.09.2018

Anna Czajka

Anna Czajka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Udało się zdać kat. A za pierwszym razem. Fachowa i sympatyczna kadra!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy zdania egzaminu !!! Bardzo dziękujemy za dodanie opinii :) Serdecznie pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.08.2018

Marzena Pe

Marzena Pe
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Szkołę Jazdy Expert. Miałam tam jazdy doszkalające, ale więcej się u nich nauczyłam niż przez cały kurs gdzie indziej. Cierpliwy, dobrze tłumaczący i skuteczny instruktor to klucz do sukcesu czyli Rafał Bromka. Dodał mi pewności za kółkiem, a wiedzę od niego chłonęłam jak dziecko. Egzamin zdany za pierwszym podejściem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy zdania egzaminu :) Bardzo dziękujemy za dodanie tak pozytywnej opinii :) Pozdrawiamy !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 21.08.2018

Paweł S .....k ip: 188.146.49.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zdałem za 1 razem w WORD Bemowo

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

wysoka cena

Odpowiedź:

Panie Pawle gratulujemy zdania egzaminu !!! Dziękujemy za opinię, pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.08.2018

Klaudia Kucińska

Klaudia Kucińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Teoria była bardzo ciekawie wykładana, co za tym idzie, bardzo dużo z niej wyniosłam, Pani, która prowadziła zajęcia bardzo miła i pomocna, ale nie tylko ona, a wszystkie osoby z którymi miałam styczność podczas całego szkolenia. Instruktor Pan Marek, z którym miałam jazdy również. Przede wszystkim bardzo cierpliwy, gdy jakiś manewr był dla mnie nie do końca jasny, szczegółowo tłumaczył na czym polega. Na atmosferę na kursach czy jazdach nie mogę powiedzieć złego słowa. Jak najbardziej polecam szkołę jazdy expert!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.08.2018

Marek S ......i ip: 95.49.109.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bdb atmosfera w czasie jazd, instruktor p. Marek Szczepkowski wyrozumiały, miły i z odpowiednim podejściem do kursanta. Brak problemu z doborem terminu - Elastyczne terminy godzin jazd. Polecam!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.08.2018

Marzenna O .....z ip: 89.64.5.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystkim polecam Eksperta. Dzięki zajęciom prowadzonym przez wykładowców i instruktorów tej szkoły uzyskałam pozytywny wynik na egzaminie państwowym za drugim podejściem! Zajęcia teoretyczne stwarzały możliwość zadawania pytań. Odpowiedzi były krótkie, trafne (na temat) i rzetelne. Pełen profesjonalizm! Dobra organizacja umożliwiła wybranie dogodnego wariantu zajęć. W odpowiednim czasie otrzymałam mailem niezbędne i wyczerpujące informacje. Zajęcia praktyczne, jeszcze przed rozpoczęciem, wywołały u mnie paraliżujący poziom stresu. Startowałam od absolutnego zera i co ważne, w wyższej kategorii wieku! Udało mi się pokonać stres dzięki cierpliwości Pana Arkadiusza. Jazdy doszkalające świetnie prowadził instruktor Pan Rafał. Panie Rafale, bardzo dziękuję za indywidualne podejście, rzeczowe uwagi niewzruszony spokój i wsparcie, które spowodowało, że prowadzenie samochodu stało się dla mnie przyjemnością.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 23.07.2018

Paweł W .....k ip: 5.172.236.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

ŻENADA!!! Zdawałem aż 4 razy, po kursie prawie nic nie umiałem. Poziom szkolenia odwrotnie proporcjonalny do ceny i pozycji w rankingu. Podczas jazd nie wiedziałem co się dzieje. Na egzaminie było wiele nowych rzeczy, o których wcześniej nie wiedziałem. Musiałem dopłacać aż 600 zł na dodatkowe egzaminy i jazdy doszkalające. Po 4 razach sądzę, że jazda samochodem nie jest taka trudna, więc, żeby tak mnie słabo przygotować do egzaminu trzeba być naprawdę expertem. Gorąco nie polecam. Za pierwszym razem pojechałem 2 razy w lewo z prawego pasa jednokierunkowej i za to nie zdałem. Takiej oczywistości mnie nie nauczyć... Wybór tego OSK był jednym z najgorszych wyborów w moim życiu. Prawo jazdy zdaje się raz. Szkoda, że będę musiał to tak zapamiętać. Jeszcze raz odradzam. Nic was nie nauczą. W końcu zdawałem w innym mieście. Brałem godziny dodatkowe w wielu innych szkołach-poziom nieporównywalny. Czuję się okradziony z czasu i pieniędzy, za free dostałem stres i nieprzespane noce. Wciąż nie mogę się pogodzić jak można było mnie tak potraktować. Instruktor (bardzo) średnio był zainteresowany tym jak jeżdżę. Poziom uczenia bardzo niski. DRAMAT!!!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów

Minusy

instruktor załatwia prywatne sprawy w czasie jazd, problemy z umawianiem na jazdy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.07.2018

Klaudia I ......z ip: 94.254.132.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Serdecznie polecam wszystkim Experta, egzaminy państwowe zdane za PIERWSZYM razem co chyba mowi samo za siebie ☺ Wspaniali, profesjonalni instruktorzy z poczuciem humoru. Pani z biura bardzo miła, zawsze uśmiechnięta, kompetentna osoba wszystko mozna szybko załatwić ???? Więc nie zwlekajcie i zapisujcie się !! Pozdrawiam i DZIEKUJE ZA PRZYGOTOWANIE DO EGZAMINU ❤ Jesteście najlepsi!☺

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Klaudio jeszcze raz GRATULUJEMY zdania egzaminu !!! Bardzo, ale to bardzo dziękujemy za dodanie tak pozytywnej opinii :) Serdecznie pozdrawiamy :) Życzymy "szerokości " na drodze.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 22.07.2018

Marta Pietrzak

Marta Pietrzak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkołę, jak i instruktora wybrałam na podstawie internetowych opinii. I wiecie co? Od pierwszych minut wykładów, które prowadziła Pani Magda, przez profesjonalne i zaskakujące zajęcia z pierwszej pomocy z Łukaszem, po część praktyczną z najlepszym instruktorem - Rafał, DZIĘKUJĘ! - mogę śmiało stwierdzić, że nie mogłam lepiej trafić. :) Teoria i pierwsza pomoc - profesjonalnie, konkretnie i oczywiście w miłej atmosferze z dawką humoru. Biuro - uzyskiwałam odpowiedzi na wszystkie moje pytania. Świetny, szybki i profesjonalny kontakt. Część praktyczna - tu pragnę podziękować swojemu instruktorowi za to, że stanął na wysokości zadania i tak mnie przygotował, że egzaminy państwowe zdałam za pierwszym razem! Rafał wykazał się ogromną cierpliwością i profesjonalizmem. Nauczył mnie jeździć, a nie udawać, że umiem jeździć! Jak również nauczył mnie współpracowania z autem, myślenia "za kółkiem", ostrożności i kultury na drodze. Sprawił, że jazda stała się przyjemnością i jestem pewna, że tak pozostanie. Dawał mi przydatne wskazówki, wytykał błędy, tłumaczył po kilka razy to samo i przede wszystkim wysłuchiwał moich, że tak to nazwę "komentarzy" :D Częściej podkreślał błędy, niż chwalił, ale dzięki temu nie osiadłam na laurach! Oczywiście wszystko odbywało się w mega przyjaznej atmosferze i z czystym sumieniem - POLECAM! Droga SZKOŁO JAZDY EXPERT - Robicie najlepszą szkołę w mieście! Do zobaczenia na drodze! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy za dodanie tak super pozytywnej opinii :) Pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.07.2018

Dorota Kotlewska

Dorota Kotlewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Moja ocena to 5+, fantastyczna szkoła. Został mi przydzielony uprzejmy i miły a co najważniejsze skuteczny, instruktor Pan Rafał Bromka, któremu udało się nauczyć mnie poprawnej jazdy ;) Po wcześniejszych doświadczeniach w innych szkołach, byłam mile zaskoczona trafiając wreszcie na Experta. Szczerze polecam, po kilu godzinach jazd doszkalających egzamin zdany bez większych problemów.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.07.2018

Edyta J .......a ip: 89.64.18.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Na pewno będę polecać tę szkołę - ponieważ egzamin mnie baaardzo stresowal, myślałam, że uzyskanie prawa jazdy pozostanie w sferze marzeń, a jednak z pomocą instruktora z odpowiednim podjęciem i wiedzą, udało się :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy zdania egzaminu :) Dziękujemy za dodanie opinii :) Serdecznie pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 02.07.2018

Dorota Kądziołka

Dorota Kądziołka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkołę, kat. A zdana za pierwszym podejśćiem :) Pozdrowienia dla mojego instruktora Grzegorza, który profesjonalnie i w fantastycznej atmosferze przygotował mnie do egzaminu. Jeśli chcecie szybko i przyjemnie zrobić prawko A , to tylko z Expertem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Doroto serdecznie dziękujemy za tak pozytywną opinię :) Pozdrawiamy !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 29.06.2018

Jakub C .......i ip: 94.254.132.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła najlepsza w warszawie polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Jakubie bardzo dziękujemy za dodanie opinii :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.06.2018

Artur Ściechowski

Artur Ściechowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jacek Bartnicki - Lepszego instruktora na motocykl nie można znaleźć. Jeżdżący motocyklista. Uczy jeździć, a nie tylko zdawać.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Arturze serdecznie dziękujemy za dodanie opinii :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 27.06.2018

Ania Karolcia

Ania Karolcia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam tą szkole nauki jazdy, wszystko jest na bardzo wysokim poziomie, grafik układany pod kursanta, zwłaszcza polecam Panią Magdalena Patryca miła atmosfera, całą wiedzę jaka posiada świetnie przekazuje ,nie ma mowy o jakimkolwiek stresie,wszystko tłumaczone z anielska cierpliwością co później zaowocowało zdaniem egzaminów za 1 razem. Jeżeli miałabym ponownie uczyć się na prawko to tylko w tej szkole nauki jazdy i tylko z Magdą ???? pozdrawiam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 22.06.2018

Michał Jachimiak

Michał Jachimiak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Doświadczeni instruktorzy, bardzo dobry kontakt z biurem, brak utrudnień i spowolnień podczas kursu, brak ukrytych kosztów przyjemna i bardzo miła atmosfera.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.06.2018

Katarzyna Pieczeniewska

Katarzyna Pieczeniewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkołe znalazłam w internecie, czytając opinie o niej postawnowiłam wykupić w niej jazdy doszkalające. Trafiłam na bardzo dobrego instruktora p.Michała, Mającego bardzo dobre podejście do kursanta, wykazującego się dużą cierpliwością i pozytywnym nastawieniem. . Zdałam za drugim razem, już polecam znajomym instruktora jak i szkołe!!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.06.2018

Weronika Brzuzy

Weronika Brzuzy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkołę wybrałam na podstawie opini w internecie oraz dogodnych terminów zajęć teoretycznych. Nie zawiodłam się ! Teoria była przeprowadzona bardzo ciekawie oraz z lekkim humorem :) Biuro działa bardzo profesjonalnie, zawsze uzyskiwałam potrzebne informacje w sposób wyczerpujący. Co do jazd to miałam przyjemność jeździć z Panią Magdą, którą serdecznie polecam. Bardzo duży zapas cierpliwości, wyrozumiałości, profesjonalizmu i humoru :) Dodatkowy plus za bardzo dobrą dyspozycyjność. Jazdy na początku na pewno stresujące, ale stres równie szybko zniknął jak i się pojawił. Egzaminy państwowe zdałam za pierwszym razem, za co dziękuję Pani Magdo i pozdrawiam ! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 06.06.2018

Zuzanna P .......... ip: 89.73.66.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Pełen profesjonalizm, bardzo dobra organizacja i przekaz informacji. Pan Marek i Pani Ula - super instruktorzy (z innymi nie miałam okazji jeździć). Atmosfera sprzyjająca nauce jazdy :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak