Liczba odwiedzin: 50432 Jesteś właścicielem tej szkoły?

EXPERT Szkoła Jazdy

  (678 opinii w tym 412 zaufanych)
678 Opinii
Suma opinii (678)
  • Bardzo dobry670 (99%)
  • Dobry5 (1%)
  • Neutralny1 (0%)
  • Słaby2 (0%)
  • Bardzo słaby 0
Statystyka zdawalności

Dodaj swoją opinię o szkole!


Zaznacz ilość gwiazdek.
1 gwiazdka to najgorsza ocena, 5 gwiazdek to najlepsza ocena

Pokaż wszystkie
Plusy
Pokaż wszystkie
Minusy
Pokaż wszystkie

Opinie o EXPERT Szkoła Jazdy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 14.02.2019

Karolina Tutaj

Karolina Tutaj
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam!! :) świetna szkoła, wszystko bez problemu można załatwić, kontakt świetny, Pani Monika zawsze służy pomocą. Jazdy z instruktorem Andrzejem to sama przyjemność :) zwraca uwagę na wszystkie sytuacje jakie mogę być na egzaminie dzięki temu na państwowym nie ma żadnego zaskoczenia, wszystko jest już w małym paluszku! Przygotowuje do egzaminu tak, że zdany za pierwszym razem bez żadnego problemu! :) Gorąco polecam i dziękuję!! :) + bez problemu dogadanie godzin na jazdy ;) ++ polecam raz jeszcze! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Karolino przede wszystkim jeszcze raz gratulujemy zdania egzaminu państwowego, niezmiernie się cieszymy !! Bardzo dziękujemy za dodanie pozytywnej opinii :) Serdecznie pozdrawiamy !! i życzymy "szerokości" :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.02.2019

Edyta Roesler

Edyta Roesler
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z całą pewnością polecam! Instruktor p.Jacek - oaza spokoju, cierpliwy z bardzo dużą wiedzą. Na jazdach doszkalających nauczyłam się znacznie więcej niż na 30 h kursu w innej szkole. Egzamin zdany za pierwszym razem. Bardzo dziękuję!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Edyto jeszcze raz gratulujemy zdania egzaminu :) Bardzo dziękujemy za dodanie pozytywnej opinii i serdecznie pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.02.2019

Daria Julia Daria

Daria Julia Daria
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam, polecam i jeszcze raz gorąco polecam! ;) w Expercie wykupiłam kilkanaście godzin doszkalajacych z Piotrem Orłowskim i to własnie dzięki Niemu egzamin praktyczny zakończyłam za pierwszym razem z powodzeniem. Super podejście, świetna atmosfera i mega cierpliwość! Dziękuję bardzo ;)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Dario jeszcze raz gratulujemy zdania egzaminu państwowego :) Serdecznie dziękujemy za opinię. Pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.02.2019

Piotr D ....k ip: 79.184.112.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Świetna instruktorka (p.Katarzyna), wszystko na co zwracała uwagę przydało się na (oczywiście zdanym) egzaminie. Serio - jednego skrzyżowania bym nie zauważył normalnie na czas. Miła, luźna (ale bez przesady) atmosfera na wykładach i już w trakcie jazd. Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Piotrze jeszcze raz gratulujemy zdanego egzaminu państwowego !!! Serdecznie dziękujemy za dodanie pozytywnej opinii :) Zapraszamy na kategorię A :) Pozdrawiamy !!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.02.2019

Anna Marchewka

Anna Marchewka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła!!! Lepiej trafić nie mogłam :-) Więcej się nauczyłam podczas jazd doszkalających, niż podczas kursu w innej szkole.. Piotr Orłowski najlepszym instruktorem! jeśli mnie nauczył jeździć, to nauczy każdego!! Dziękuję Piotrek :-)POLECAM!!! Anka M.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Anno bardzo dziękujemy za dodanie pozytywnej opinii :) Serdecznie pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.02.2019

Justyna Wąsowska

Justyna Wąsowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo fajne szkolenie. Przemiły Pan Włodzimierz, który ciekawie przekazywał ważne i przydatne informacje. Serdecznie polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Justyno cieszymy się, że podobały się Pani wykłady :) Serdecznie dziękujemy za dodanie opinii :) Pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.02.2019

Sylwester Domagała

Sylwester Domagała
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super teoria brawo dla pana władysława za stworzenie atmosfery z niecierpliwoscia czekam na jazdy patrzac jak sie zaczyna napewno beda super

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Cieszymy się, że podobały się Panu wykłady z Włodzimierzem :) Bardzo dziękujemy za dodanie opinii :) Serdecznie pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 01.02.2019

Elżbieta Z ....a ip: 5.173.200.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkołę wybierałam "z internetu" - zależało mi na dobrej lokalizacji. Myślałam, że wybrałam dobrze, ale nie spodziewałam się, że aż tak dobrze!!! Instruktor (Marek) wszystko dokładnie tłumaczy. Powtarza tyle razy, ile potrzeba, dobierając odpowiednie metody, jest niezwykle cierpliwy, przygotowyje do egzaminu znacznie niwelując związany z nim stres. Z perspektywy kilku miesięcy mogę docenić, że zwraca uwagę na nieoczywiste sytuacje na drodze i zależy Mu, aby kursant po egzaminie był jak najlepszym kierowcą. :) Na uwagę zasługuje kurs 1. pomocy. Przeprowadzony niezwykle fachowo! Nie jest to zwykłe oglądanie slajdów. Ćwiczyliśmy na fantomach, a następnie wyciągaliśmy drugą osobę z pary z prawdziwego samochodu. Instruktor korygował nas, abyśmy robili to fachowo, z jak najmniejszą szkodą dla ofiary wypadku. Mieliśmy tak dużo pytań i chęci do ćwiczeń, że spotkanie mimo późnych godzin wieczornych przedłużyło się kilkanaście minut. Pani prowadząca teorię opowiadała nam łatwe do zapamiętania przykłady, dzięki czemu nie musiałam aż tak dużo czasu spędzić na nauce samodzielnej. Wystarczyło rzetelne powtórzenie materiału. Bardzo się cieszę, że właśnie tu odbyłam swój kurs i polecam tę szkołę wszystkim znajomym.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Elżbieto bardzo dziękujemy za tak długą i wyczerpującą pozytywną opinię :) Bardzo Nam miło !!! Serdecznie pozdrawiamy !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.01.2019

Sylwia S ...... ip: 5.173.1.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Instruktor pozytywny człowiek. Wie jak wytłumaczyć żeby KAŻDY zrozumiał.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Sylwio serdecznie dziękujemy za dodanie opinii :) Trzymamy kciuki za egzaminy państwowe. Pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 28.01.2019

Kinga Z ......a ip: 80.53.89.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

POLECAM! Współpraca zaczyna się przesympatycznie dzięki miłej Pani Monice w biurze, instruktor Marek jest super cierpliwy, świetnie naucza jazdy, a szkoła jest w stanie dostosować się do kursanta w razie jego potrzeb czy nagłych wypadków tak, aby kursant mógł być zadowolony. 11/10 naprawdę!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Kingo bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię !!! Trzymamy mocno kciuki za egzaminy !! :) Serdecznie pozdrawiamy !!! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.01.2019

Daniel S .....i ip: 217.173.98.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Na szczególne wyróżnienie zasługuje tu instruktor Pan Andrzej, ktory wyzwolił we mnie potencjał jazdy samochodem czego efektem byl zdany egzamin. Pan Andrzej w miłej atmosferze uczył i wspierał, mogę śmiało powiedzieć, że dzięki niemu polubiłem jazdę samochodem (wcześniej mialem ok 6 innych instruktorów). Widziałem jak z lekcji na lekcję coraz lepiej jeździłem, a zdanie egzaminu stało sie czymś możliwym i w zasięgu ręki. Dziękuję! Kontakt ze szkołą bardzo dobry, jasna i klarowna komunikacja.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Danielu jeszcze raz gratulujemy zdania egzaminu państwowego ! Bardzo, ale to bardzo dziękujemy za dodanie tak pozytywnej opinii :) Serdecznie pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.01.2019

Alicja C ...... ip: 37.248.208.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo dobry przepływ informacji pomiędzy szkołą, a kursantem, cierpliwi instruktorzy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Alicjo dziękujemy za dodanie opinii. Serdecznie pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.01.2019

Karolina Z .....a ip: 188.146.107.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Bardzo polecam ta szkole. Zwłaszcza instruktora Piotra. Po 2 latach przerwy i kursie z Darkiem (tez polecam) udało mi się zdać egzamin na radarowej za pierwszym razem. Jazy doszkalające z Piotrem to była czysta przyjemność, dużo tłumaczył i wyjaśniał co pomagało zrozumieć dużo bardziej niż suche fakty! Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Karolino bardzo dziękujemy za polecenie naszego osk i za opinię :) Serdecznie pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 09.01.2019

Izabela S ......a ip: 109.241.148.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zgłosiłam się do szkoły Expert po kursie w innej szkole jazdy pełna obaw,czy podołam wogole zdać egzamin praktyczny. Trafiłam na jazdy doszkalające do Piotra. Bardzo profesjonalny i mega cierpliwy instruktor. Nie dojść, że sporo trzeba było nadrobić braków w moich umiejętnościach to jeszcze odzwyczaić od tego co niewłaściwe. Teraz jazda samochodem jest czystą przyjemnością.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Izabelo bardzo dziękujemy za dodanie opinii :) Serdecznie pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 05.01.2019

Karolina Kubicka

Karolina Kubicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do szkoły Expert zapisałam się po kilku nieudanych próbach zdania egzaminu praktycznego. Bardzo cieszę się, że to zrobiłam. Dopiero tu nauczono mnie jak jeździć prawidłowo po łuku, a nie "na sposób", który w prawdziwym życiu do niczego się nie przydaje. Poza tym, pozbyłam się kilku złych nawyków, jakich zdążyłam nabrać wcześniej... Bardzo polecam Rafała Bromkę jako instruktora. Ma wszystko co powinien mieć idealny nauczyciel. Jest cierpliwy, ma poczucie humoru, potrafi tłumaczyć. Jako człowiek jest bardzo empatyczny, ale jednocześnie nie daje sobie wejść na głowę ;) Wiem, że żeby zdać egzamin przydaje się szczęście, ale w moim przypadku szczęście nie ma nic do rzeczy. Dzięki Rafałowi nauczyłam się ŚWIADOMIE prowadzić samochód patrząc jednocześnie na znaki i analizując całą sytuację na drodze.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Karolino bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię. Serdecznie pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.12.2018

Małgorzata R ......t ip: 5.173.176.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Trafiłam do Piotrka Olszewskiego pomiedzy zakonczonym kursem 30h w szkole X, a terminem pierwszego podejścia. 2h jazdy dały mi więcej niż 30h dotychczasowych godzin i przekonały do przełożenia terminu egzaminu i kontynuuowania jazd doszkalajacych z Piotrkiem. Jestem mega wdzięczna za ułożenie elementów techniki jazdy, cierpliwość i zaangażowanie w tłumaczeniu (nie na środku drogi na światłach, gdzie skupiona byłam na jeździe, ale na postoju, gdzie nic mnie nie rozpraszalo) oraz rozwinięcia myślenia drogowego. Pierwszy egzamin skoczylam na placu (bo nie włączyłam świateł, ach ten stres!). Ale drugi po godzinie zdałam. Dziękuję !

Plusy

elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2018

Weronika Grzywacz

Weronika Grzywacz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Magda to prawdziwa instruktorka z powołania! Jazdy z nią to czysta przyjemność, a egzamin zdany oczywiście za pierwszym razem, polecam :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Weroniko bardzo dziękujemy za opinię :) Serdecznie pozdrawiamy !!! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 17.12.2018

Krzysztof Grankowski

Krzysztof Grankowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zdecydowanie polecam???? wydaje się że mogę oceniać tylko jednego instruktora, jednak jest zupełnie inaczej. Kurs na prawo jazdy zrobiłem w innej szkole, której nazwy nie będę wymieniał ???? ale to dzięki Rafałowi z Expert zdałem. To On nauczył mnie jak zachowywać się na drodze i za to wielkie dzięki. Co do szkoły to kontakt był prosty, a każda z Pań która odbierała mój telefon bardzo uprzejma.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Krzysztofie bardzo dziękujemy za dodanie tak miłej opinii :) Również gratulujemy zdania egzaminu :) Serdecznie pozdrawiamy ! :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.12.2018

Zuza Andrzejak

Zuza Andrzejak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałam jazdy z instruktorem Jackiem i bardzo polecam! Przez cały czas trwania kursu jeździlismy po trasach egzaminacyjnych i na każdej jezdzie powtarzalismy zadania na placu manewrowym dzieki czemu na egzaminie nic mnie nie zaskoczyło i zdałam za 1szym podejściem. Atmosfera na jazdach była bardzo luźna i przyjemna, a instruktor na bieżąco korygował wszystkie błędy i odpowiadał na wszystkie pojawiające sie pytaniawqq. Doceniam też bardzo szczerość (bez mydlenia oczu i mówienia każdemu "że jest super i na pewno zdasz")gdy instruktor powiedzial mi przy pierwszym egzaminie wewnetrznym, że jeszcze nie nadaje sie na egzamin panstwowy bo w tej chwili go poprostu nie zdam, dzieki temu po wyjezdzeniu jeszcze kilku godzin kiedy powiedzial mi żebym się zapisala na egzamin panstwowy wiedzialam, że mam naprawde realne szanse go zdać za pierwszym razem (co zresztą się udało). Podsumowując uważam, że wybór tego OSK był strzałem w dziesiątkę i polecam bardzo instruktora Jacka! :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Zuzanno gratulujemy zdania egzaminu państwowego za pierwszym razem ! :) Bardzo dziękujemy za dodanie tak pozytywnej opinii :) Życzymy wszystkiego dobrego. Pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 05.12.2018

Marika Kamler

Marika Kamler
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mimo że na początku wydawało mi się, że jazda samochodem to coś nie dla mnie - nie jestem wielozadaniowa i panikuję w niebezpiecznych /stresowych sytuacjach, to Rafał nauczył mnie jeździć, dodał mi pewności siebie i dzięki niemu zdałam już za drugim podejściem! Bardzo podobało mi się też jego podejście do ucznia - od razu przy pierwszych jazdach poprosił, żebym zwracała się do niego na "ty", co zmniejszyło dystans między nami i sprawiło, że atmosfera podczas jazdy była bardzo przyjemna :)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy zdania egzaminu i serdecznie dziękujemy za dodanie opinii :) Pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.12.2018

Agnieszka Trojanowska

Agnieszka Trojanowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wybrałam te szkołę, ponieważ oferta przedstawiona na stronie była bardzo jasna i klarowna- każdy punkt przystępowania do kursu jak i prawa jazdy jest tam dokładnie opisany. Dodatkowo można tam zrobić badania lekarskie. Zajęcia teoretyczne prowadzone są w małej grupie, pani instruktorka chętnie opowiadała nam o doświadczeniach z drogi, dzięki czemu nie była to sucha teoria. Pozytywnie zaskoczyłam się również, że moim instruktorem jazdy była kobieta- pani Magda w cudownie spokojny sposób reagowała na moje nieskoordynowane pierwsze ruchy na drodze. I jakoś tak po tych "dziestu" godzinach, które upłynęły nam bardzo szybko, po prostu wsiadłam do auta na kursie i jechałam. Zdałam za pierwszym razem. Dziękuję!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 30.11.2018

Izabela D ......r ip: 89.64.13.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Zaczęłam - jak większość - od zajęć teoretycznych. Pani Ula przekazywała wiadomości w przystępny sposób, bez przynudzania. Usystematyzowałam wiedzę i przygotowałam się mentalnie do poruszania samochodem po drogach. Potem trafiłam na Panią Magdę, która dzielnie znosiła gasnący co kilka minut silnik. Dopingowała, tłumaczyła, wspierała. Z czasem samochód przestał gasnąc, a jazda szła coraz płynniej. Kończąc kurs w samochodzie czułam się już całkiem pewnie. Jazdy z Panią Magdą to była przyjemność. Z czystym sumieniem polecam każdemu, kto chce zgłębić tajniki jazdy samochodem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.11.2018

Radosław K .......... ip: 37.47.19.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Polecem jeśli chcecie zdać za pierwszym razem Szkoła mega profesjonalna Instruktorka Magda wymiata polecam wszystkim jazdy z Magdalena

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Radosławie bardzo dziękujemy za dodanie pozytywnej opinii :) Pozdrawiamy

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.11.2018

Daniel Z ...k ip: 37.47.60.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Wszystko super. Instruktor Rafał sympatyczny i profesjonalny. Egzamin zdałem za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Danielu gratulujemy zdania egzaminu ! Bardzo dziękujemy za dodanie opinii. Pozdrawiamy serdecznie :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 25.11.2018

Karolina T ....o ip: 89.77.73.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Miałam lekcje doszkalające z Piotrem (O.) i gorąco polecam! Przy bardzo miłej, luźnej atmosferze często bywało stresująco. Piotrek jest instruktorem, który pozwoli Ci samemu zauważyć błąd, dzieki czemu musisz cały czas myśleć i czujesz się jakbyś był sam w samochodzie - jest to bardzo przydatne bo na egzaminie jest tak samo. Jeśli czegoś nie rozumiesz wytłumaczy Ci to milion razy, na różne sposoby tak abyś faktycznie zapamiętał. To co bardzo w nim ceniłam to jego szczerość nieraz taką której nie chce się usłyszeć, a mianiowicie ,,nie nadajesz się jeszcze na egzamin", ale jak już Ci powie ,,zdasz na luzie" to wiesz, że faktycznie tak będzie. Piotrek wkłada dużo serca w swoją pracę i nie jeździłam nigdy z kimś komu by tak zależało na osobach które uczy, przykład: egzamin wiązał się dla mnie z ogromnym stresem, Piotrek wiedząc o tym przyjechał sam z siebie po prostu posiedzieć tak abym nie wariowała w poczekalni na egzamin - pomogło. Podusmowując: po jazdach z Piotrkiem egzamin Ci nie straszny, bo ciężej niż u niego być nie może! :)Jeśli jesteś osobą, której zalezy na tym aby naprawdę nauczyć się jeździć a nie byleby zdać egzamin to nie wyobrażam sobie lepszego instruktora. Z ręką na sercu POLECAM! :)

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Karolino bardzo, ale to bardzo dziękujemy za taką wyczerpującą i pozytywną opinię :))) Serdecznie pozdrawiamy !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 08.11.2018

Jan B ...k ip: 31.0.67.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

20 godzin jazdy doszkalających po kilkuletniej przerwie między kursem a egzaminem - zdane za pierwszym razem. Polecam.

Plusy

dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy zdania egzaminu i serdecznie pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 08.11.2018

Marta Opyc

Marta Opyc
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miło, szybko, sprawnie i rzetelnie. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za opinię , serdecznie pozdrawiamy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.10.2018

Arkadiusz W .........i ip: 212.75.108.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

kat. A. polecam kurs z Panem Jackiem Bartnickim. Na bieżąco koryguje błędy, daje świetne wsparcie w zakresie technik, z których warto skorzystać w poszczególnych manewrach. Cierpliwy i przyjazny. Po kursie krótko podsumował, że jestem przygotowany i że zdam za pierwszym razem. I tak rzeczywiście było.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy zdania egzaminu i serdecznie dziękujemy za dodanie opinii :) Pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.10.2018

Anka Woźniak

Anka Woźniak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam kurs na kat. A szczególnie z Panem Grzesiem, który dzięki indywidualnemu podejściu do kursanta każdego nauczy dobrej techniki jazdy na motocyklu. Do każdej dobrej rady dorzuca sporą dawkę dobrego humoru tworząc fajną, luźną atmosferę. Świetnie przygotował mnie do egzaminu dzięki czemu zdałam prawko bezbłędnie za pierwszym razem :) Cały kurs zapamiętam jako świetną przygodę i już zastanawiam się nad kolejną kategorią, którą na pewno zrobię właśnie w tej szkole jazdy :)

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A2

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.10.2018

Marcin L .........i ip: 89.64.0.....
Opinia zweryfikowana przez e-mail

Szkoła godna polecenia. Część teoretyczna zorganizowana wzorowo. Instruktor Grzegorz bardzo dobrze przygotował mnie do egzaminu na kategorię A2.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak