Liczba odwiedzin: 56996 Jesteś właścicielem tej szkoły?

EXPERT Szkoła Jazdy

  791 opinii w tym 479 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.03.2020

Aleksandra Michalczyk

Aleksandra Michalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła jazdy z PRAWDZIWEGO ZDARZENIA! Instruktorzy bardzo sympatyczni i wyrozumiali, zarówno Pani Ela z biura przesympatyczna kobieta ????. Warunki panujące w tej szkole jazdy mogę ocenić na więcej niż wzorowe. Prawo jazdy zdałam za 1 razem bezbłędnie!. DZIĘKUJĘ EXPERT TO WASZA ZASŁUGA! ❤️

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Aleksandro GRATULUJEMY zdania egzaminu państwowego :) Serdecznie dziękujemy za dodanie pozytywnej opinii :) Życzymy "szerokości " :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.03.2020

Martyna Mitrowska

Martyna Mitrowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Kurs będę wspominała bardzo dobrze, miałam jazdy z kilkoma instruktorami, każdy z nich zwracał uwagę na coś innego, co pozwoliło mi poczuć się dużo pewniej za kierownicą. Bardzo profesjonalne podejście, nauka skupiona na jeździe po ulicy, a nie jedynie na egzaminie. Egzamin wewnętrzny odzwierciedlał ten państwowy, co ograniczyło stres na właściwym. Duży wybór co do terminow jazd, instruktorzy są elastyczni. Bezproblemowy kontakt z biurem. Pan Marek to złoto, Pan Rafał jest prześmieszny i bardzo profesjonalny, a Pan Jacek świetnie szkoli. Polecam z całego serca!

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy za wystawienie tak pozytywnej opinii :) Pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 04.03.2020

Małgorzata Anna

Małgorzata Anna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam jazdy z Panem Rafałem. Cenne rady, praktyczna wiedza, która zaowocowała znanym egzaminem

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Gratulujemy zdania egzaminu państwowego ! Bardzo dziękujemy za wystawienie opinii. Serdecznie pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.02.2020

Julia Łukasiewicz

Julia Łukasiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzięki jazdom doszkalającym z Panem Markiem udało mi się zdać za pierwszym razem.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Julio Gratulujemy zdania egzaminu państwowego !! Bardzo dziękujemy za dodanie pozytywnej opinii.

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 11.02.2020

Filip Rudziński

Filip Rudziński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pani Magda pomogła mi zrozumieć moje błędy dzięki temu odrazu po jazdach doszkalających zdałem egzamin.

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy za dodanie opinii :) Pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 09.02.2020

Tetiana Povar

Tetiana Povar
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jestem bardzo zadowolona ze szkoły, a najbardziej z przydzielonego mi instruktora Krzysztofa Rydzewskiego, który podczas całego kursu służył mi pomocą i wsparciem - wierzył we mnie bardziej, niż ja sama w siebie. Bardzo polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Tetiano bardzo dziękujemy za dodanie pozytywnej opinii :) Jest Nam niezmiernie miło :) Serdecznie pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 07.02.2020

Patricia Nicolaou

Patricia Nicolaou
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za polecenie. Serdecznie pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.02.2020

Jakub Chabora

Jakub Chabora
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam :) Świetni instruktorzy a w szczególności Pan Jacek stworzony do tego zawodu :D

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodanie pozytywnej opinii :) Serdecznie pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.02.2020

Joanna Słowińska - Nowatczyńska

Joanna Słowińska - Nowatczyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

W szkole Expert brałam tylko a raczej "AŻ" jazdy doszkalajace. Spędziłam w tej szkole wspaniałych 12 godzin, każda godzina była "wypełniona" do maksimum wiedzą, praktyką, radami a także moimi pytaniami oraz konkretnymi odpowiedziami na nie. Nie zostało nic pominiętego co potrzeba wiedzieć aby zdać egzaminy państwowe. Cała wiedzą została tak przekazana żeby została w głowie i żeby zostać kierowcą. Na jazdach doszkalajacych dowiedziałam się więcej niż na kursie w innej szkole. Dzięki "EXPERTOWI" nie bałam się podejść do egzaminu praktycznego państwowego. Serdecznie dziękuję i pozdrawiam :-)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodanie pozytywnej opinii, jest nam niezmiernie miło :) Serdecznie pozdrawiamy !!!

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 04.02.2020

Albert Dobrzański

Albert Dobrzański
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam każdemu, pełen profesjonalizm, świetna atmosfera. Grafik dopasowywany pod indywidualne potrzeby. Moim instruktorem był Pan Krzysztof Rydzewski- instruktor z powołania . Egzaminy zdane za 1 razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

GRATULUJEMY zdania egzaminów państwowych ! Bardzo dziękujemy za wystawienie pozytywnej opinii. Serdecznie pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 04.02.2020

Bartłomiej Nowak

Bartłomiej Nowak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Wykłady teoretyczne w wykonaniu Pana Skowrońskiego: super polecam! Ani sekundy się nie nudziłem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy za dodanie opinii dotyczącej wykładów :) Pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.02.2020

Edyta Langner

Edyta Langner
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkoła godna polecenia. Instruktor - p. Krzysztof Kornacki ze świetnym podejściem do kursanta - cierpliwy i pozytywnie motywujący, co jest bardzo pomocne w przypadku osób nie wierzących we własne możliwości ;). Jeszcze raz dziękuję za pomoc.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Edyto GRATULUJEMY zdania egzaminu państwowego ! Serdecznie dziękujemy za wystawienie pozytywnej opinii :) Pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.01.2020

Karol Wieczorkiewicz

Karol Wieczorkiewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam instruktora Łukasza Kopczyńskiego. Pełny profesjonalista, zawsze punktualny, świetnie tłumaczy i dzieli się wiedzą. Podczas nauki jazdy panowała świetna atmosfera. Zajęcia były prowadzone w bardzo zadbanym, czystym samochodzie. Egzamin zdany za 1 razem. Dziękuję!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Panie Karolu GRATULUJEMY zdania egzaminu państwowego !! Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię :) Serdecznie pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 30.01.2020

Filip Zawadzki

Filip Zawadzki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Łukasza Kopczynskiego, myślę że należy on do nielicznego grona instruktorów, których można określić mianem profesjonalistów. Odnosi się on do kursantów że spokojem i jego tłumaczenia są proste do zrozumienia.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pnie Filipie bardzo dziękujemy za taką pozytywną opinię :) Pozdrawiamy )

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.01.2020

Natalia Kubieniec

Natalia Kubieniec
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ostateczne jazdy doszkalające oceniam na Perfecto! Polecam szkole !! Egzamin zdany za 1 razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Natalio gratulujemy zdania egzaminu :) Dziękujemy za dodanie opinii :) Serdecznie pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 20.01.2020

Sylwia Gonta

Sylwia Gonta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalne podejście do kursanta. Polecam szybko wyjezdzone godziny.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodanie opinii :) Serdecznie pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 20.01.2020

Ania W Iatrak

Ania W Iatrak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super podejście do opornej kursantki, umiejętność motywowania level pro!! no i śmiechu co nie miara.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Aniu bardzo dziękujemy za dodanie tak pozytywnej opinii :) Serdecznie pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.01.2020

Ania Franczyk

Ania Franczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobry kontakt, nie mam żadnych zastrzeżeń

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodaną opinię :) Serdecznie pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 20.01.2020

Ewa Kowalczyk

Ewa Kowalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobrzy instruktorzy, przyjazna atmosfera.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za wystawienie pozytywnej opinii. Serdecznie pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
A

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.01.2020

Ilona Rygiel

Ilona Rygiel
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkole expert! 7 lat temu robiłam prawko na kat. A. Instruktor trafił mi się genialny z świetnym podejściem! Do dziś mamy kontakt. Obecnie robię kat. B właśnie Expercie. Na razie jestem po teorii z Panem Skowrońskim. Super człowiek polecam. Jak na Moto to Jacka Bartnickiego. Instruktora na B jeszcze nie poznałam ale wiem że to też super Instruktor. Podejście tej szkoły do kursanta jest na prawde na wysokim poziomie. Bardzo polecam! ????

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Ilono bardzo, ale to bardzo dziękujemy za te miłe słowa i dodanie tak pozytywnej opinii :)Trzymamy kciuki za kategorię B. Serdecznie pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 15.01.2020

Tomasz Jarząbek

Tomasz Jarząbek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pana Łukasza z bemowa 100% profesionalizmu. Tłumaczenie na spokojnie wszystkiego,dokładność nic tylko jeździć!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za dodanie opinii i polecenie Pana Łukasza. Serdecznie pozdrawiamy:)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 08.01.2020

Kamila Puszko

Kamila Puszko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła do jakiej można trafić, a dzięki panu Łukaszowi jazdy samochodem stały się przyjemnością i pokazują to wyniki egzaminów państwowych. Gorąco polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Kamilo bardzo dziękujemy za te miłe słowa :) Serdecznie pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 07.01.2020

Krystian Olkowski

Krystian Olkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetne przygotowanie do egzaminu. Polecam ! :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za polecenie i dodanie opinii :) Serdecznie pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.12.2019

Julia Żyśko

Julia Żyśko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super instruktorzy, idealne przygotowanie do egzaminu

Plusy

dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Julio serdecznie dziękujemy za dodanie opinii. Pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 13.12.2019

Anna Karolina

Anna Karolina
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobre podejście do kursanta. Super atmosfera i bardzo profesjonalne przekazanie wiedzy. Polecam :)

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Anno bardzo dziękujemy za dodanie pozytywnej opinii :) Serdecznie pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 12.12.2019

Igor Fedjushkin

Igor Fedjushkin
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ! Bardzo miły profesjonalni i spokojni instruktorzy Kasia i Marek. Nauka w radość!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Bardzo dziękujemy za polecenie ! Serdecznie pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 02.12.2019

Nika Wójcik

Nika Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

30.11.2017 po kilku wcześniejszych próbach nareszcie zdałam, dzięki Panu Rafałowi. Genialne podejście do kursanta, super kontakt i najcenniejsze złote rady z których ciągle korzystam. Chciałam napisać opinie od razu po zdanym egzaminie ale pomyślałam, że poczekam, przekonam się ile wyniosłam z zajęć i minęły dwa lata, od roku mam już własne auto, nie miałam jeszcze ani jednego wypadku i nawet żadnego zarysowania. Uważam, że to jest najlepszy dowód na to, że zostałam przygotowana nie tylko pod egzamin ale też pod różne życiowe sytuacje na drodze. Bardzo się cieszę, że tata mnie do was wysłał. Lepiej chyba nie mogłam trafić. POLECAM!!!

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Serdecznie dziękujemy za dodanie tak pozytywnej opinii :) Bardzo Nam miło !!! Również dziekujemy za polecenie :) Pozdrawiamy :)

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.11.2019

Weronika Guzikowska

Weronika Guzikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo profesjonalna szkoła. Wszystko poszło sprawnie i bezproblemowo. Instruktor niesamowicie pozytywny i najlepszy, na jakiego mogłam trafić. Potrafi uczyć oraz dzięki niemu można czerpać przyjemność z jazdy autem. Wszystko tłumaczy idealnie i w zrozumiały sposób. Bezpieczeństwo podczas jazdy na najwyższym poziomie. Bez wątpienia można polecić tę szkołę każdemu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Weroniko bardzo dziękujemy za wystawienie opinii i polecenie :) Serdecznie pozdrawiamy !

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.10.2019

Adam Selenta

Adam Selenta
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła pod względem prawa jazdy w Warszawie. Super instruktor Łukasz Kopczyński wszystkiego nauczy, bardzo spokojna osoba polecam. Dzięki niemu zdałem praktykę za pierwszym razem

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Odpowiedź:

Super !!! GRATULUJEMY zdania egzaminu państwowego ! Bardzo dziękujemy za dodanie opinii :) Serdecznie pozdrawiamy i życzymy "szerokości"

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.10.2019

Marta Adamczyk

Marta Adamczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Jazdy Expert z całego serduszka, moje Marzenie zostało spełnione, dzięki wskazówkom Pani Eli teoria poszła dużo łatwiej, a dzięki Panu Krzysztofowi Rydzewskiemu praktyka to czysta przyjemność!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Odpowiedź:

Pani Marto GRATULUJEMY zdania egzaminu państwowego. Bardzo dziękujemy za wystawienie pozytywnej opinii :) Serdecznie pozdrawiamy :)