Liczba odwiedzin: 338208 Jesteś właścicielem tej szkoły?

ENIGMA

  2283 opinie w tym 1436 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 24.01.2020

Justyna Grubińska

Justyna Grubińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam szkołę osk enigma! Pani prowadząca zajęcia teoretyczne – jest super, wytłumaczyła wszystko krótko i na temat. Polecam tez serdecznie instruktora Czarka z Solidarności za całokształt, a w szczególności pomoc i wsparcie na każdym etapie kursu i jazd dodatkowych; Wyrozumiały, miły i cierpliwy. Szczerze polecam :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 15.01.2020

Wiktoria Pławny

Wiktoria Pławny
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie ma problenu z umawianiem sie na jazdy, instruktor spokojny i cierpliwy.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

nudne wykłady

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 14.01.2020

Lusine Karapetyan

Lusine Karapetyan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam OSK ”Enigma” oraz instruktora Pana Radka Malinowskiego, jest najlepszą osobą na którą mogłam trafić. Do egzaminu zostałam bardzo dobrze przygotowana, dzięki temu, że przerobiliśmy każdy manewr wiele razy. W trakcie moich jazd atmosfera była naprawdę wspaniała, na każdą jazdę uczęszczałam z wielką przyjemnością. Pan Radek wszystko dokładnie potrafił wytłumaczyć, zawsze cierpliwy, spokojny i miły nawet jak popełniałam ten sam błąd kilka razy. Gorąco polecam każdemu Pana Radka. Najlepszy instruktor, który z pasją i pełnym profesjonalizmem podchodzi do swojej pracy.

Plusy

dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 13.01.2020

Patryk Sowa

Patryk Sowa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super fajna szkoła, pan Jarek instruktor polecam każdemu. Zdane za trzecim, ale to tylko i wyłącznie przez własne błędy. Nie ma sie do czego przyczepić.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.01.2020

Radosław Trzepałka

Radosław Trzepałka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dla tych co nie lubią czytać długich tekstów: bardzo polecam, zdałem za pierwszym razem Ośrodek na Grochowskiej. Wad tego ośrodka w czasie mojego szkolenia nie zauważyłem, więc przejdę do zalet. Bardzo miła, pomocna i bezproblemowa obsługa spraw formalnych przez panią w biurze ośrodka. Wszystko było załatwione bardzo sprawnie. Lekarz sprowadzany przez ośrodek. Oszczędza to chodzenia do innych placówek i czekanie w kolejkach. Część teoretyczna: Materiały papierowe i elektroniczne bardzo pomocne. Wykład, weekendowy, trochę długi i momentami można by myśleć, że dziecinny, ale nie wprowadzał żadnych informacji, które były fałszywe, natomiast wszystko było zrozumiałe. Państwowy egzamin zdany za pierwszym razem z ilością 69 punktów. Część praktyczna: Wybrałem 30 godzin jazd. Moim onstruktorem był Jarosław. Bardzo kompetentna osoba. Dzięki jego radom bardzo szybko zaplanowałem nad autem oraz zrozumiałem jak poruszać się na warszawskich ulicach, na których nie brakuje osób mało myślących. Już po 20 byłem przygotowany do egzaminu, a przez ostatnie 10 szlifowaliśmy najgorzej wychodzące mi elementy. Ważna uwaga: większość jazd rozpoczynałem o 6/7 rano. Ruch jest znacznie inny niż popołudniami, a przez brak zmęczenia spowodowanego zajęciami i pracą charakterystycznego dla późniejszych godzin, szybko się uczyłem i pomagało mi dobre samopoczucie. Instruktor Jarek jest niezwykle sympatyczną osobą, z którą można pogadać na wiele tematów. Godziny jazd umawiane są smsem. Efekt szkolenia: zdanie za pierwszym razem, z nieznacznymi błędami. Egzamin na odlewniczej. Bardzo polecam tę szkołę, a jeszcze bardziej tego instruktora.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.01.2020

Natalia Tacikowska

Natalia Tacikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Uważam, że lepiej nie mogłam wybrać. Teoria odbyta szybko i ciekawie. Obawiałam się, że będę miała problemy z egzaminem praktycznym, ale instruktor Jarek wytłumaczył mi wszystko tak, że nie dało się nie umieć. Podczas jazd instruktor udzielał mi także powtórek z teorii, które muszę przyznać były baardzo pomocne. Godziny jazd mogłam ustalać wedle swoich potrzeb. Po 5 miesiącach od zdania prawa jazdy swobodnie poruszam się samochodem tam, gdzie potrzebuję. Jeżeli ktoś ma problemy z jazdą bądź zdaniem egzaminu z czystym sumieniem polecam instruktora Jarka.

Plusy

ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.01.2020

Anette Gok

Anette Gok
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szkołę Enigma na Grochowskiej poleciła mi koleżanka która sama wcześniej była na kursie i bardzo sobie ją chwaliła. Ja też jestem bardzo zadowolona, począwszy od obsługi administracyjnej w biurze - pani Ania (żadne pytanie nie zostało bez odpowiedzi, wszystko szybko, sprawnie, super); przez wykłady prowadzone przez doświadczonego instruktora, zajęcia praktyczne z pierwszej pomocy prowadzone przez ratownika medycznego; a przede wszystkim za świetnego instruktora Michała - lepiej trafić nie mogłam - to dzięki jego cierpliwości i wiedzy zdałam za pierwszym razem. Wszystko zostało mi jasno wytłumaczone, na spokojnie, bez nerwów, a w razie potrzeby i rozrysowane dla lepszego zrozumienia, atmosfera świetna, dużo cennych wskazówek, i przygotowanie nie tylko do egzaminu - ale co ważne - do samodzielnej jazdy już po egzaminie. Dziękuję. Jestem mega zadowolona i szczerze polecam tę szkołę i Michała.

Plusy

atrakcyjna cena, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.01.2020

Kuba Turski

Kuba Turski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę jazdy, a w szczególności instruktora Jarka. Przygotował mnie do egzaminu wzorowo i dzięki niemu zdałem za pierwszym razem. Jest bardzo w porządku osobą i można z nim normalnie pogadać na każdy temat. ;)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 11.01.2020

Patryk Luty

Patryk Luty
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła. Instruktor świetnie prowadzi zajęcia dzięki czemu nauka idzie bardzo szybko i w przyjaznej atmosferze.

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
4

ocena z dnia: 11.01.2020

Karolina Udowicka

Karolina Udowicka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam szkołę jazdy Enigmę na Grochowskiej, każdy etap kursu był dla mnie czystą przyjemnością, zaczynając od spraw czysto formalnych z przemiłą i bardzo pomocną panią Anią z recepcji, poprzez zajęcia teoretyczne gdzie podstawy zostały przedstawione w przystępny i interesujący sposób, a wszelkie wątpliwości były dogłębnie tłumaczone, na samych jazdach kończąc. Jazdy z Jarkiem to jedno z mych najlepszych przeżyć z tamtego roku, prawdziwy instruktor z powołaniem. Zawsze wychodziłam z nich w dobrym humorze i poczuciem, że czegoś się nauczyłam. Godziny dostosowane były do moich potrzeb i możliwości, czasem zaczynałam o 7, czasem kończyłam o 22, a czasem jeździliśmy po południu w soboty. W czasie naszych jazd Jarek wykazywał się ogromną cierpliwością, której potrzebowałam i dostosowywał sposób tłumaczenia do mojego pojmowania świata. Nowe elementy kierowania samochodem wprowadzał mi stopniowo, gdy byłam na nie gotowa i przepracowywał stres związany z niektórymi z nich. Nauczył mnie prawdziwego życia za kółkiem, a nie tylko tego jak zdać egzamin, pokazywał, że opłaca się być uprzejmym dla innych, ale też trzeba stawiać na siebie i mieć trochę zdrowego egoizmu. Zawsze chętny do rozmowy, żartów, tłumaczenia i powtarzania nawet wielokrotnie gdy sygnalizowałam iż coś sprawia mi problem. Chwalił i upominał gdy zasłużyłam. Przesympatyczny człowiek. Czuję się dzięki niemu dobrym i pewnym kierowcą. Podsumowując, zwłaszcza po rozmowach ze znajomymi z innych szkół, widzę jak wielkie szczęście miałam zapisując się do enigmy na rzetelne przygotowanie do samodzielnego kierowania pojazdami, gdzie zaopiekowano się mną odpowiednio, pokazano wszystko i nawet więcej, a także dano przestrzeń do dorastania jako odpowiedzialny i świadomy użytkownik drogi.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 10.01.2020

Pamela Żółtek

Pamela Żółtek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Enigma Praga Południe- najlepsza szkoła jazdy w Warszawie. Paweł Nowakowski-najlepszy instruktor w całej Polsce, bardzo opanowany, cierpliwy, profesjonalny, z dużą wiedzą, którą potrafił przekazać. Zero stresu. Elastyczne godziny, nawet wcześnie rano- o 6:00, co było mi bardzo na rękę. Jednym słowem-rewelacja!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.01.2020

Maks Zawiła

Maks Zawiła
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Nie ma naprawdę dużo do gadania, instruktor pierwsza klasa, przygotował mnie na wszystko co jest mi potrzebne do bezpiecznego i swobodnego poruszania się samochodem. Nie było najmniejszego problemu z ustalaniem godzin na następne jazdy lub ich przekładaniem. Podczas kursów czułem się swobodnie, instruktor, ani nie krzyczał, ani nawet leciuteńko nie podniósł głosu. W skrócie, jeśli daje 5 gwiazdek, to wiadomo, że zasłużone. Polecam serdecznie ten OSK.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

nudne wykłady

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 30.12.2019

Ala Nowakowska

Ala Nowakowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super intruktor - elastycznie z czasem. Jestem bardzo zadowolona!! Polecam!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 30.12.2019

Patrycja Ignaczak

Patrycja Ignaczak
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, polecam każdemu!

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.12.2019

Ewa Ziętek

Ewa Ziętek
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam, najlepsza szkoła z jaką miałam styczność :)

Plusy

atrakcyjna cena, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 29.12.2019

Zuza Jastalska

Zuza Jastalska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę, bardzo przyjemne jazdy, świetny instruktor

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 27.12.2019

Ewa Gajcy

Ewa Gajcy
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dobra atmosfera w szkole, spokojny i cierpliwy instruktor, miła i pomocna pani z biura. Indywidualne, motywujące podejście do kursantów. Polecam wszystkim kandydatom na kierowców!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 22.12.2019

Roman Privetov

Roman Privetov
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Jak na mnie to jest najlepszy ośrodek szkolenia kierowców. Zaczynając jeszcze od recepcji, gdzie siedzdi miła pani Ania, która zawsze pomoże. Wykłady teoretyczne oraz szkolenia pierwszej pomocy odbyli się szybko (około 5 dni) i w bardzo miłej atmosferze. Wszystko było wyjaśniane na bieżąco. No a jazdy - z panem Rafałem, który jest napewno najlepszym instruktorem na świecie - rewelacja. Znow taki atmosfera w samochodzie była zawsze dobra i miła. Dziękuję całemu zespołu osk Enigma. Polecam serdecznie)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 19.12.2019

Alicja Janowicz-Nadolska

Alicja Janowicz-Nadolska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę Enigma na Solidarności. Bardzo miła atmosfera, indywidualne podejście, a także pełen profesjonalizm. Pani Marysia z biura na Solidarności jest bardzo sympatyczną i pomocną osobą - wytłumaczy przebieg całego procesu szkolenia, a także odpowie na każde pytanie (nawet to powtarzane któryś raz z rzędu). Miałam przyjemność jeździć z Czarkiem z Solidarności i był to naprawdę świetny wybór. Czarek jest bardzo profesjonalny, potrafi przekazać swoją wiedzę i doświadczenie, a wszystko przebiega w luźnej atmosferze. Najważniejsze jest jednak to, że Czarek nie uczy tylko jazdy "pod egzamin", ale także w rzeczywistych warunkach, dzięki czemu nie trzeba obawiać się samodzielnej jazdy po mieście, czy wyjazdu w trasę. Polecam z całego serca i dziękuję serdecznie!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 18.12.2019

Kuba Ostas

Kuba Ostas
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jak i instruktora Pana Pawła nauczył mnie jeździć tak naprawdę od zera i teraz dzięki niemu czuje się dobrze na drodze !! Polecam !!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 17.12.2019

Alkibiades Syn Klejniasa

Alkibiades Syn Klejniasa
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkołę jazdy. Sprawy administracyjne załatwiane miło i szybko. Polecam instruktora - Pana Kamila. Bardzo spokojny i cierpliwy. Rzetelnie i rzeczowo tłumaczy wszystkie manewry, ewentualne błędy oraz to jak się w danej sytuacji zachować. Zwraca uwagę na dobre i złe manewry na drodze. Z pewnością uczy nie tylko "na egzamin", ale też po prostu dobrze i bezpiecznie jeździć.

Plusy

dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 16.12.2019

Daryna Maliarska

Daryna Maliarska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkolę ,,Enigma'', super podejście do kursantów. Pani Ania na biurze - super! Serdecznie polecam instruktora p. Radosława -zawsze wszytko dobre tłumaczył, jest spokojny, cierpliwy. Zawsze dostawałam sporo wskazówek apropo praktycznego egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 16.12.2019

Marysia Lewczuk

Marysia Lewczuk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam te szkołę, ale w szczególności polecam pana Jarka-przesympatyczny człowiek z cudownym poczuciem humoru,ogromną cierpliwością(w moim przypadku bardzo się to przydało),zawsze uśmiechnięty i chętny do przekazania wszystkich ważnych informacji dla uczącego się kierowcy.Nie mogłam wyobrazić sobie lepszego instruktora!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 16.12.2019

Angelika Cychmystruk

Angelika Cychmystruk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę i najlepszego instruktora Dominika, który z łatwością wszystko wytłumaczy i nauczy. Dzięki jego pomocy, cierpliwości oraz to że we mnie wierzył zdałam egzamin na prawo jazdy!! Jazdy z nim zawsze były w miłej i bezpiecznej atmosferze

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 15.12.2019

Ania Shabunia

Ania Shabunia
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkole Enigma. Jazdy miałam z panem Radkiem, którego serdecznie polecam jako instruktora. W czasie jazd panowała mila, bezstresowa i profesjonalna atmosfera.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 14.12.2019

Klaudia Trzcińska

Klaudia Trzcińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkole jazdy Enigma. Na początku szłam tam z musu i pod presją ale dzięki Panu Rafałowi polubiłam jazdę autem. Zawsze znajdował dla mnie czas w miarę swoich możliwości. Atmosfera przecudowna nie tylko na jazdach ale i przy załatwianiu spraw z panią na recepcji. Naprawdę warto zwrócić na ta szkole uwagę.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.12.2019

Dominika Tryka

Dominika Tryka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Enigme. A w szczególności instruktora Michała. Świetny człowiek potrafi wytłumaczyć wszelkie manewry prosto, ale też praktycznie nie tylko po to aby zdać egzamin, ale żeby być po prostu dobrym kierowcą. Każdemu życzę takie instruktora.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 11.12.2019

Ana Mania

Ana Mania
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam ENIGMĘ na Grochowskiej. Brak ukrytych kosztów. Kamil- super instruktor z mega cierpliwością. Pani Ania przesympatyczna, zawsze pomocna. Super przygotowanie z pierwszej pomocy. Teoria przedstawiona bardzo przystepnie. POLECAM

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 10.12.2019

Justyna Smolińska

Justyna Smolińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła Pani Ania zawsze z pełnym usmiechem na twarzy a instruktor Dominik najlepszy!! Wszystko zawsze tłumaczył z pełnym spokojem, pokazywał rzeczy na ktore szczególnie warto zwrócić uwagę i nawet pomimo glupich błędów zawsze był spokojny. Polecam z czystego serca ja zdalam bez żadnego problemu i z jego wielkim wsparciem!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 10.12.2019

Martyna Michalczyk

Martyna Michalczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam Pana Dominika. Był to mój drugi instruktor (pierwszy w innej szkole) i dopiero on rzetelnie przygotował mnie do egzaminu. Pan Dominik jest bardzo cierpliwy, wszystko jasno tłumaczy, jazdy odbywają się w miłej atmosferze. Dzięki wiedzy, która mi przekazał pewnie czuję się za kierownicą, a egzamin nie był taki straszny jak się spodziewałam, a co najważniejsze zakończył się pozytywnym wynikiem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak