Liczba odwiedzin: 360307 Jesteś właścicielem tej szkoły?

ENIGMA

  2341 opinii w tym 1487 zaufanych
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.05.2020

Hania Kulikowska

Hania Kulikowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Tylko 6 dodatkowych godzin po dwu miesięcznej przerwie spowodowanej koronawirusem pozwoliły mi zdać egzamin praktyczny w WORD za pierwszym razem co zdecydowanie zawdzięczam instruktorowi Staszkowi!!!!Rozwiał moje wszelkie wątpliwości, spokojny i bardzo sympatyczny, jazdy to była czysta przyjemność:) W zasadzie dzięki tym jazdom nauczyłam się jak poprawnie i szybko parkować (po 30h byłam nauczona kompletnie inaczej i nie dałabym rady się zaparkować gdybym miała się stosować do tego, czego byłam nauczona w szkole, gdzie robiłam kurs). Jeśli miałabym jeszcze raz zdawać prawo jazdy (oby nie), lub w przyszłości brać lekcje doszkalające, to wybieram Enigmę, bez zawahania. Pani Maria też dołożyła wszelkich starań, by znaleźć mi "coś na szybko", gdyż zadzwoniłam do biura 2 tygodnie przed egzaminem. Przesympatyczna, zdecydowanie bardzo pomocna i przeekochana:) Zdecydowanie polecam, świetni ludzie, super atmosfera!❤️

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.03.2020

Anna Dawid

Anna Dawid
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła! Wykłady jak i jazdy - pełen profesjonalizm. Jeździć uczył mnie Dominik i nauczył tak, że zdałam za pierwszym razem. Jestem mu ogromnie wdzięczna :) Enigma nie jest najtańszą szkołą ale dziś mogę powiedzieć, że warto było tyle zapłacić. Nr 1 w rankingu to zasłużone miejsce.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

wysoka cena

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.03.2020

Dominik Głuch

Dominik Głuch
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie Polecam szkole enigma ze względu na profesjonalizm i atmosferę dzięki której nauka przychodzi łatwiej. Dobra atmosfera jest nie tylko podczas jazdy Ale również podczas lekcji teorii.Szkola enigma również ma bardzo miły personel. Również chciałbym polecić instruktora Dominka dzięki któremu udało mi się zrobić prawo jazdy szybko i przyjemnie.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.03.2020

Olga Kinik

Olga Kinik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam Pawła Prokopowicza! Po 10 latach od zdania prawa jazdy i nie jeżdżenia, zdołał przełamać mój strach i sprawił, że polubiłam jazdę! Bardzo profesjonalny, ale przy tym uprzejmy, miły i baaaardzo cierpliwy i spokojny. Świetnie tłumaczy wszelkie manewry, bardzo skuteczny!

Plusy

dobra atmosfera, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.02.2020

Adam Jaskułowski

Adam Jaskułowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście, bardzo dobrze przekazana wiedza instruktora, pełne wytłumaczenie, bardzo dobre przygotowanie do egzaminu. Serdecznie polecam Jarka Korczyńskiego. Egzamin zdany za 1 razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 28.02.2020

Basia Zwolińska

Basia Zwolińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam instruktora Piotra, pełen profesjonalizm i świetne podejście. Tafiłam do tej szkoły i do tego instrukra z polecenia znajomych i również będę polecać dalej :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.02.2020

Aleksandra Kempista

Aleksandra Kempista
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę i instruktora Kamila. Dobre przygotowanie do egzaminu.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 27.02.2020

Jakub Cygan

Jakub Cygan
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dzięki nauce z Panem Rafaem udało mi się zdać egzamin państwowy za pierwszym razem , sympatyczna atmosfera pozwoliła mi dobrze oswoic się z samochodem. Zostałem bardzo dobrze przygotowany i polecam tą szkołę

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.02.2020

Krystian Fiedorczyk

Krystian Fiedorczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra szkoła, polecam instruktora Kamila. Zdałem wszystkie egzaminy za pierwszym razem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.02.2020

Krzysiek Czapski

Krzysiek Czapski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam. Zostałem świetnie przygotowany teoretycznie oraz praktycznie. Egzaminy wewnętrzne po 30 godzinach jazdy są bardzo pomocne. Same 30 godzin jazd odbyły się w bardzo dobrej atmosferze. Jeżeli chodzi o instruktora, zdecydowanie polecam pana Sławomira :)

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 25.02.2020

Wilhelm Helmut

Wilhelm Helmut
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Super szkoła, super instruktor Dominik!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 24.02.2020

Przemek Piegat

Przemek Piegat
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Baaaardzo dobra szkoła (ja uczyłem się przy rondzie wiatraczna). Zacznę od tego że oba egzaminy zdałem za pierwszym razem a jestem osobą która przed rozpoczęciem kursu doświadczenie samochodowe miała żadne. Niektórzy stresują się jazdami. Ja kiedy przychodziłem pojeździć z moim instruktorem czułem że jestem tam gdzie powinienem i (co może wydać się dziwne) kiedy siadałem za kierownicą mogłem się odprężyć i wyciszyć po ciężkim dniu. Razem z moim egzaminatorem zjeździliśmy Brudno wzdłuż i w szerz, tak starannie że na egzaminie nie byłem w żadnym nowym miejscu i znałem niemal każde skrzyżowanie na pamięć. Pan Piotrek (łysy,cudowny z wąsami) pokazał mi wszystko i to nie tylko jak zdać egzamin państwowy ale też nauczył mnie wielu rzeczy które przydadzą mi się jako kierowcy. Nie pamiętam już ile razy słyszałem słowa ,,tego nie będziesz mieć na egzaminie ale przyda ci się jako kierowcy" za co jestem niezmiernie wdzięczny. Kiedy tylko coś było nie jasne pan Piotrek wyciągał zeszyt i rysował w nim skrzyżowania, ronda czy schematy parkowania przez co wszystko stawało się jaśniejsze. Poza niesamowicie wysokim poziomem uczenia mój instruktor jest osobą obdarzoną ogromną empatią i poczuciem humoru dzięki czemu nawet u osób wrażliwych nie ma mowy o stresie w czasie praktyki. Muszę się przyznać że mimo ogromnej odczuwanej radości ze zdania egzaminów jakaś część mnie żałuje że to już koniec naszych wspólnych jazd. Zazdroszczę następnym kursantom pana Piotra - jeśli na niego traficie to wygraliście życie. Daję ocenę dla szkoły 5 gwiazdek tylko dla tego że więcej się nie da. Przemysław

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B1

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 23.02.2020

Szymon Świtkowski

Szymon Świtkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

polecam enigmę i Pana Jarka, świetny instruktor i przy okazji zabawny gość, aż chciało się z nim jeździć :))

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 21.02.2020

Monika Łyczkowska - Kłos

Monika Łyczkowska - Kłos
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę z czystym sumieniem. Pełen profesjonalizm i indywidualne podejście do każdego kursanta. Ja miałam przyjemność jeździć z p.Kamilem dziękuje za stoicki spokój, zaangażowanie i przygotowanie do egzaminu. Nie mogę pominąć Pani Ani "złota kobieta" i zarazem najlepsza wizytówka szkoły. Pozdrawiam i dziękuje.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 20.02.2020

Kamil Bodych

Kamil Bodych
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę jazdy Enigma a w szczególności instruktora Sławka!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 19.02.2020

Michał Mila

Michał Mila
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalne podejście instruktora względem kursanta, w sposób klarowny i efektywny objaśnione wszystkie problemy/zagadnienia oraz super atmosfera.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 17.02.2020

Zuzanna Olczyk

Zuzanna Olczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam tę szkołę. Kurs zaczęłam w połowie listopada od podstaw. Przyszłam całkowicie zielona. Zdałam za 1 razem zaraz po skończeniu kursu. O czymś to świadczy. O profesjonalnym podejściu do swojej pracy instruktorów. Polecam P. Sławka - z wieloletnim doświaczoniem, cierpliwy, z powołaniem.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 16.02.2020

Dawid Siwicki

Dawid Siwicki
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Świetna szkoła! Bardzo dobre przygotowanie z zasad ruchu drogowego na zajęciach teoretycznych. Jazda z p. Mirosławem sprawiła, że swobodniej czuję się za kierownicą. Pan Mirosław ma dużo cierpliwości i wszystko dokładnie tłumaczy. Szczerze polecam szkołę ENIGMA. :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 16.02.2020

Iga Czarzasty - Wachnik

Iga Czarzasty - Wachnik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Profesjonalny, punktualny z super podejściem instruktor. Przyjemna atmosfera podczas jazd. Pan Dominik tłumaczył wszystko w jasny sposób. Egzamin zdany za drugim razem. Bardzo polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 13.02.2020

Maciej Czerkawski

Maciej Czerkawski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Miałem jazdy doszkalające z Dominikiem. Bardzo pozytywny i kompetentny instruktor, z dużym doświadczeniem. Wcześniej w innej szkole podchodziłem do egzaminu praktycznego cztery razy bez efektów. Po jazdach z Dominikiem za pierwszym razem zdałem egzamin bez żadnych problemów.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 12.02.2020

Kasia Kowalówka

Kasia Kowalówka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

ENIGMA na Pradze Południe była moim drugim wyborem z polecenia znajomego. Zmiana ośrodka szkolenia wyszła mi na dobre. Podczas gdy w pierwszej szkółce instruktor bardzo zniechęcił mnie do jeżdżenia autem tak tu trafiłam na instruktora Rafała, przy którym przestałam bać się jeździć samochodem, nabrałam pewności siebie za kierownicą. Podczas jazd panuje bardzo miła, przyjemna, luźna atmosfera w samochodzie. Rafał oprócz tego, ze jest super instruktorem, wykazuje się mega cierpliwością w stosunku do kursanta, tłumaczy tak długo, aż kursant zrozumie, a także jest zabawny, można z nim pożartować :) Podczas kursu instruktor przygotowuje do zdania egzaminu jak i do późniejszej jazdy samochodem. Egzamin teoretyczny zdałam za pierwszym razem, a praktyczny bezbłędnie za drugim razem właśnie dzisiaj :) Dziękuję instruktorowi Rafałowi za naukę i cierpliwość do mnie, bardzo miło i szybko upłynęły mi wspólne jazdy ;) Pani Ania z biura jest przemiłą kobietą, w ekspresowym tępie załatwiła mi pierwsze jazdy, w piątek byłam się zapisać, a w poniedziałek miałam pierwsze jazdy. Same plusy, żadnych minusów :) ENIGMA na Grochowskiej to genialna szkoła jazdy, polecam z całego serca :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 03.02.2020

Marta Zawadzka

Marta Zawadzka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam super atmosfera na zajęciach teoretycznych, na praktycznych również, egzaminator nauczył mnie wszystkiego od podstaw pomógł radzić sobie ze stresem zdane za 3 razem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 03.02.2020

Adam Mikołajczyk

Adam Mikołajczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Witam serdecznie kurs z szkołą jazdy Enigma rozpocząłem 9 listopada 2019r. i już dziś mogę się pochwalić iż egzamin państwowy teoretyczny jak i praktyczny to była tylko czysta formalność. Wiedzę którą otrzymałem począwszy od super wykładowcy na teorii oraz pierwszej pomocy oceniam na 5+ lecz wisienka na torcie czyli nauka z jazdy to już tylko i wyłącznie zasługa bardzo dobrego instruktora Pana Dominika ,który swym wieloletnim doświadczeniem przekazał mi swą wiedzę w jak najlepszym świetle. Dziękuję również za wszelkie wsparcie i wspaniałą atmoswere Pani Ani która dowodzi kadetami w szkole jazdy Enigma przy ul. Grochowskiej 194/196 od jej pierwszej rozmowy oraz podejścia zaważyła dalsza moja przygoda. Dziś dzięki w/w osobą jestem bogatszy o nowe doświadczenia. Dziękuję i pozdrawiam Adam M.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 31.01.2020

Jolanta Zjedzone

Jolanta Zjedzone
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Zaczęlam robić kurs w marcu 2017r. Przez różne sytuacje życiowe, przeciągało się to mega dlugo w czasie. Od lipca 2019r. jeżdziłam parę razy z Czarkiem ze Śródmieścia, jako, że byłam w 8 mieśiącu ciąży- po raz dziesiąty nie dokończyłam kursu... Szacun dla Czarka, że się nie bał odpowiedzialności i zechciał uczyć osobę, której brzuszek znacząco ograniczał widoczność... W styczniu 2020r. wróciłam znów do Cazrka, kilka jazd i egzamin zdany, choć wcale tak dobrze mi nie szło. Czarek zawsze był bardzo spokojny, zdecydowany, wyrozumiały i zaangażowany w 100%. Dokładał wszelkich starań by mi wytłumaczyć w sposób klarowny ..co robię źle i jak ważne jest robić wszystko POPRAWNiE, bez kombinowania i na skróty...wszystko po to, bym była dobrym kierowcą, myślącym o innych podróżujących;) Pani Maria ze Sródmieścia- Człowiek Anioł!!! Tyle, co ta szloła miała ze mną kłopotów...pomimo to, Pani Maria uśmiechnięta i ZAWSZE NA MAXA pomocna. Widać było, a ja byłam przekonana, ze Wszystkim z Enigmy, z kim miałam przyjemnośc zależy na tym, żebym się nauczyła jeździć i bezstresowo zdała egzamin! Pozdrawiam cała ekipę! Gorąco polecam szkołe!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2020

Ivan Tsaregradski

Ivan Tsaregradski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dla osób, którzy szukają szybkich wyników: Egzamin teoretyczny - za pierwszym, ty warto podziękować szkołę "Enigmę" Egzamin praktyczny - za pierwszym, a ty już napiszę trochę więcej... Bardzo chcę podziękować i polecić dla przyszłych kursantów najlepszego instruktora na świecie Pana Pawła. Przez ten czas, który mieliśmy te zajęcia 30h + 10h dodatkowych godzin (ponieważ wyjechałem na 4 miesiąca) miałem niesamowitą przyjemność nauczania się tej sztuce prowadzenia samochodu z Pawłem. On jest bardzo cierpliwy nawet w te momenty, kiedy popełniłem te same błędy już tysięcy razy. Jest bardzo pomocny, bo zawsze i po kilku razy wszytko mi wyjaśniał. Pełen profesjonalizmu i chęci nauczania innych, człowiek, który podchodzi z pasją do swojej pracy. Paweł bardzo elastyczny i zawsze stara się dostosować swój czas do twoich potrzeb. (mieliśmy zajęcie o 6 rano). No ale jego największą zaletą jest atmosfera, w której mieliśmy te jazdy. To jest nie do zapominania. Czułem się tak, niby jeżdżę po mieście z przyjacielem, rozmawialiśmy o różnych rzeczach, przy tym ucząc prowadzić samochód, zawsze mogłem poprosić go o radę prywatną, albo omówić jakiś interesujący dla nas temat. Taki Polski James Corden :). Polecam z całego serca.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 31.01.2020

Monika Stukiecka

Monika Stukiecka
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę jazdy ENIGMA.Jest to bardzo profesjonalna szkoła podchodząca indywidualnie do każdego kursanta. Instruktor Dominik niesamowicie pozytywny i najlepszy,na jakiego mogłam trafić.Potrafi tłumaczyć i uczy jak bezpiecznie i dobrze jeździć samochodem a nie jedynie jak zdać egzamin.Pan Dominik to instruktor z prawdziwym powołaniem.Każdemu mogę śmiało polecić p.Dominika ze szkoły jazdy Enigma.Moim zdaniem to najlepsza szkoła z najlepszymi instruktorami.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2020

Maja Wasilewska

Maja Wasilewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Prawo jazdy odebrane. Za mną 30 godzin praktyki +1 godzina przed egzaminem. Trwało to tylko 2 miesiące. Minęło na prawdę szybko, dzięki super atmosferze w samochodzie i dobrym wskazówkom od instruktora - Radka. Zawsze słyszałam że nie nadaje się do prawka (przez szybki charakter, roztargniecie), podczas jazd nauczyłam się, że niema czegoś takiego jak "zdążyć" na ulicy. Egzaminy zaliczone za pierwszym razem! To chyba coś znaczy? Nie zastanawiaj się, zapisz się!

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm

Minusy

skracanie czasu trwania jazd

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 31.01.2020

Alina Lucenko

Alina Lucenko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy,polecam!!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 31.01.2020

Karolina Wójcik

Karolina Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cieplutko polecam. Instruktor od kursu teoretycznego wszystko tłumaczył i opowiadał ciekawe anegdotki, kurs z pierwszej pomocy bardzo pomocny i ciekawy. Polecam też Pana Mirosława. Wyrozumiały i dzięki tym jazdom trasa na egzaminie była bardziej przyjazna.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 30.01.2020

Madziaa Lipińska

Madziaa Lipińska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkołę, super podejście do kursanta, wszystko jasno wytłumaczone, nie ma problemu z harmonogramem, bardzo miłe panie w szkole, które udziela wszystkich informacji, instruktor miły, umie nauczyć, cierpliwy polecam pana Staszka

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak