Liczba odwiedzin: 307149 Jesteś właścicielem tej szkoły?

ENIGMA

  (2102 opinie w tym 1279 zaufanych)
Rezerwuj kurs
+

Dodaj swoją opinię o szkole!

Pomóż innym kursantom w wyborze szkoły

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 22.08.2019

Ewa Dużyńska

Ewa Dużyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Do Enigmy trafiłam na jazdy doszkaląjce. Byłam po kursie w innej szkole i kilku nieudanych egzaminach. Szukalam sposobu, żeby w koncu przełamac impas i zdać. Trafiłam do pana Czarka, który szybko wyłapał wszystkie błędy i nauczył mnie jeździć samodzielnie. Zwrócił uwagę na sprawy, na które wcześniej nikt nie zwrócił uwagi. Nauczyłam się więcej przez kilka tygodni niż wczęsniej przez kilka miesięcy. Bardzo polecem. Uczy myślenia na drodze, a nie tylko mechanicznego odtwarzana manewrów. Bardzo polecam. Jeżdzenie wreszcie stało sie przyjemnością.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 21.08.2019

Agnieszka Michlewicz

Agnieszka Michlewicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Po 5 latach przerwy, zerową praktyką po zdaniu egzaminu państwowego i traumą- instruktor Staszek odblokował mnie by ruszyć samochodem w świat ???? Jasny i klarowny sposób przekazywania wiedzy z indywidualnym podejściem do kursanta! Polecam serdecznie

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 19.08.2019

Liwia Piekarczyk

Liwia Piekarczyk
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy jaką mogłam sobie wymarzyć!!! Teoria bardzo zrozumiale przeprowadzona podczas kursu weekendowego przez panią Magde. Zajęcia praktyczne to był naprawdę jeden z fajniejszych okresów czasu w moim zyciu. Pan Mirek to zdecydowanie najlepszy instruktor!!! Mozna go nazwać cudotwórcą ponieważ nauczyl mnie jeździc od 0. Atmosfera na jazdach bardzo przyjemna, bez stresu. Cały kurs zrobiłam w miesiąc. Egzamin zdałam za drugim razem. Polecam z całego serca!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
3

ocena z dnia: 16.08.2019

Patrycja Szymańska

Patrycja Szymańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mogę serdecznie polecić tą szkołę. Super przygotowania, od wykładów teoretycznych po jazdy. Pan Krzysztof Czyż posiada dużą cierpliwość, wiele tłumaczy, daje cenne rady, które potem pomagają na egzaminie.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 14.08.2019

Wojciech Biliński

Wojciech Biliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Cierpliwy instruktor, wszystko chętnie wytłumaczy i rozjaśni. Pozytywna atmosfera, dogodne terminy. Polecam.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.08.2019

Klaudia Gut

Klaudia Gut
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Mogę z czystym sumieniem polecić Enigmę. Instruktor Radek jest przesympatyczny i nie wiem czy mogłam trafić lepiej, ponieważ idealnie przygotował mnie do egzaminu państwowego. Ma niesamowitą cierpliwość, daje cenne rady i atmosfera podczas jazd jest bardzo przyjemna.

Plusy

brak

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.08.2019

Aleksandra Perzyna

Aleksandra Perzyna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam w 100%!! Pani Ania bardzo sympatyczna i zorganizowana. Wykłady w bardzo przyjemnej atmosferze. Instruktor Dominik idealnie przygotował mnie do egzaminu, który zdałam za pierwszym razem. Bezstresowo i dokładnie wszystko przeprowadzone, z ręka na sercu mogę gorąco polecić.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 13.08.2019

Joanna Dela

Joanna Dela
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę nauki jazdy Enigma na Grochowskiej, a w szczególności instruktora Dominika Batorowicza. Godziny jazdy zawsze były ustalane według mojego czasu, nigdy nie było opóźnień. Dominik wszystko cierpliwie tłumaczył, nawet po kilka razy, dzięki temu zdałam za pierwszym razem.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 12.08.2019

Artur Kowalewski

Artur Kowalewski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Pan Jarek Kroczynski jest profesjonalnym instruktorem, który wie jak indywidualnie podchodzić do każdego. Gdy widzi jakieś trudności u kursanta poświęca temu woecej uwagi i czasu póki tego nie opanuje. Daje świetne rady, a cały kurs przeprowadza w super atmosferze.

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 09.08.2019

Cezary Ochmann

Cezary Ochmann
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Serdecznie polecam tę szkołę! Rzetelni i sympatyczni pracownicy. Instruktor Radek przygotował mnie w idealny sposób do egzaminów państwowych, które zdałem za pierwszym razem. Radek niesamowicie przemiły, potrafi w sekundę rozluźnić atmosferę. Cały kurs skończyłem w 2 miesiące. Polecam z czystym sumieniem!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 08.08.2019

Ewelina Wójcik

Ewelina Wójcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam szkołę jazdy Enigma, dzięki której zostałam w 100% przygotowana do egzaminów państwowych. Zaczynę od Pani Ani, która jest pomocną i sympatyczną osobą. Pomogła mi znaleźć odpowiedni termin i odpowiedziała na wszystkie moje pytania. Na wykładach weekendowych z panem Michałem dowiedziałam się wielu praktycznych informacji. Podzielił się on z nami cennymi wskazówkami i przekazał szczegółowo wiedzę, którą potem wykorzystałam podczas nauki do egzaminu teoretycznego. Jazdy miałam z panem Pawłem N., który cierpliwie uczył mnie wszystkich manewrów. 30 godzin jazd przebiegły mi w szybkim tępie i w miłej atmosferze. Instruktor był zawsze punktualny i dostosowywał terminy do moich potrzeb. Dzięki niemu nauczyłam się bezstresowo i płynnie jeździć po Warszawie. Przygotował mnie do każdej możliwej sytuacji na drodzę, dzięki czemu podczas egzaminu nic nie było dla mnie zaskoczeniem ani zbyt trudne do zrobienia.

Plusy

brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.08.2019

Paweł Lenarcik

Paweł Lenarcik
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam tą szkołę jazdy, uczyłem się u Pana Sławka, egzamin praktyczny zdałem bezbłędnie za 1 razem. Profesjonalne podejście i miła atmosfera. Po kursie czułem się bardzo pewnie za kierownicą.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 07.08.2019

Janek Orliński

Janek Orliński
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Ma przygoda z enigma rozpoczela sie pewnego letniego poranka gdy bladzac komunikacja miejska poczulem sie juz tym zmeczony, i zapragnąłem wolności i braku ograniczen co do mej mobilnosci wiec wsciekly wysiadlm z autobusu i poszedlem do okolicznej szkoly jazdy gdzie cieplutko z otwartymi ramionami przywitała mnie rozwnielona Pani Ania. Nie bede ukrywac wchodzac tam odrazu poczulem sie jak w domu milo sympatycznie i zawsze chciany. Zapisalem sie wiec na kurs, prowadzil go Pan Michał Grzegżółka, ja pilny uczen bylem wsluchany w jego glos niczym w glos anioła niemoglem sie doczekac tylko kolejnego wykladu, zawsze gdy byla przerwa podupadalem na nastroju poniewaz nic na przerwie sie nie dowiem. Po ukonczonej teorii przyszedl czas aby zapisac sie na zajecia praktyczne a po zasmakowaniu w sztuce oratorskiej wczesniej wspomnianego Pana Michała uznalem ze nie moge poprostu nie jestem w stanie przepuscic takiej okazji aby to on byl mym mentorem mym guru mym swiatlem. Na jazdach oprocz przepisow, zasad ruchu oraz prowadzenia nauczylem sie przedewsztstkim tego co cenne i wartosciowe wiec nie tyle co nauczylem sie jezdzic a nawet dowiedzialem sie wielu ciekawostek o warszawie. Jazdy wspominam doskonale zdalem egzamin za pierwszym razem i jak mial bym powiedziec co mi sie nie podobalo czy czego zaluje to jest jedna oczywista odpowiedz, a mianowicie ze to wszystko dobiegło końca, no ale wszystko co dobre sie szybko konczy. Gdybyscie spytali mnie czy bym cos zmienil w swym wyborze oczywiscie odpowiedzial bym że nic. Dziekuje i Pozdrawiam serdecznie caly zespol enigmy a w szczegolnosci Pania Anie oraz Pana Michała

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 06.08.2019

Olena Kuzmenko

Olena Kuzmenko
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam instruktora Zbyszka i szkołę Enigma. Bezstresowe nauczanie, nabycie pewności siebie w prowadzeniu samochodu po kursie. Instruktor tłumaczy przystępnie, na wiele sposobów. Po zrobieniu kursu egzamin już nie był groźny :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 05.08.2019

Natalia Barańska

Natalia Barańska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Gorąco polecam szkołę Enigma, a w szczególności instruktora Pawła Nowakowskiego. To temu instruktorowi zawdzięczam pomyślne zdanie egzaminu praktycznego w ośrodku Warszawa - Odlewnicza. Kilka lat temu podchodziłam już do egzaminu na prawo jazdy w innym mieście jednak nie udało się. Po zmianie miejsca zamieszkania postanowiłam zawalczyć na nowo i nie żałuję. Instruktor tłumaczy każdy problem drogowy i daje cenne wskazówki. Na jazdach panuje swobodna i przyjazna atmosfera przez co nauka jazdy staje się łatwiejsza. Profesjonalnie i bezstresowo!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 05.08.2019

Julia Husiatyńska

Julia Husiatyńska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam bardzo szkołę Enigma, a w szczególności Pana Rafała, z którym w bardzo miłej atmosferze zostałam porządnie przygotowana do zdania egzaminów państwowych :)

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 03.08.2019

Panna Anna

Panna Anna
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Na jazdy doszkalajace poszłam cała w nerwach, ze znikoma wiedza i brakiem większości umiejętności pomimo skończonego kursu w innej szkole. Po pierwszych godzinach jazd u Pana Krzysztofa nerwy poszły w odstawkę. Wprowadzil bardzo dobra atmosferę, dzięki czemu przestałam się bac. Sprawdził poziom moich umiejętności i od razu przystąpił do nauczania braków oraz eliminowania błędów, które robiłam po kursie. Dzięki niemu po dodatkowych godzinach jazd jestem kierowca, a do tego lubię to! ???? Polecam bardzo serdecznie jazdy z Panem Krzysztofem! Świetne, indywidualne podejście, pełen profesjonalizm w nauczaniu.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 01.08.2019

Rafał Karwowski

Rafał Karwowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam zajęcia zarówno w biurze na Grochowskiej, jak i na Solidarności. W szczególności polecić mogę instruktora Czarka z Solidarności. Daje on naprawdę przydatne porady co do zdawania egzaminu, jak i świetnie uczy jak potem radzić sobie na drodze. Wszystko przebiegało profesjonalnie i bezstresowo.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 01.08.2019

Marcin Fersz

Marcin Fersz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam wszystkim.szkole Enigma. Miła atmosfera na wykładach. Dobre i rzeczowe wyjaśnienie przepisów ruchu drogowego. Interesujące szkolenie z pierwszej pomocy. Instruktor jazdy Krzysztof Czyż nad wyraz cierpliwy. Polecam tego instruktora. Na każdy problem ma trzy rozwiązania A jak nie ma to pracujemy by problem rozwikłać.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

ocena z dnia: 31.07.2019

Maciek Konarski

Maciek Konarski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 29.07.2019

Julia Rozwadowska

Julia Rozwadowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z przyjemnością mogę polecić szkołę „Enigma” oraz pana Sławka, dzięki któremu nauczyłam się jeździć! Każdej z jazd towarzyszyła przyjemna i bezstresowa atmosfera , która ułatwiała naukę. Pan Sławek jest bardzo cierpliwy i to dzięki jego wskazówkom dotyczącym jazdy zdałam egzamin za pierwszym razem. Wszelkie formalności w biurze załatwiane są bez żadnego problemu dzięki czuwającej nad wszystkim pani Ani :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 29.07.2019

Patrycja Karwowska

Patrycja Karwowska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam szkole, wybrałam właśnie nią ponieważ wydawała się najatrakcyjniejsza i nie pomyliłam się! Wykłady bardzo ciekawe , dobry stan pojazdów, instruktorzy bez zarzutu, mili i uprzejmi. Kurs odbywał się szybko, sprawnie bez problemu. Polecam z całego serca!! !!!!!

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 28.07.2019

Aleksandra Latoszewska

Aleksandra Latoszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Niesamowicie pozytywnie! Strasznie się bałam tego prawa jazdy i zdecydowanie nie żałuję wyboru szkoły. Pani na recepcji zawsze uśmiechnięta i pomocna, wykłady i pierwsza pomoc prowadzone w ciekawy sposób, więc nawet cały weekend teorii minął szybciutko, a wiedza została :) No i przede wszystkim Pan Paweł Szeremeta jako instruktor! Bardzo cierpliwy, miły, w trudnych sytuacjach tłumaczył co było źle i na co zwrócić szczególną uwagę. Pan Paweł dobrze mnie przygotował nie tylko do egzaminu, ale i do jazdy jako takiej, dzięki niemu zdałam egzamin za pierwszym razem :)

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, ciekawe wykłady, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 27.07.2019

Rafał Oziębło

Rafał Oziębło
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Szczerze polecam tą szkołę oraz pana Sławka z którym miałem przyjemność się uczyć. Bardzo miła i bezstresowa atmosfera na jazdach. Pan Sławek zwracał uwagę na wszystkie aspekty które były potrzebne do zdania egzaminu. Stan samochodów również na wysokim poziomie. Szczerze polecam

Plusy

atrakcyjna cena, dobra atmosfera, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 26.07.2019

Adam Walocha

Adam Walocha
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo dobra ocena. Instruktor Michał pozwalał na luźną atmosferę. Dawał cenne wskazówki dotyczące jazdy, które pomogły uzyskać pozytywny wynik na egzaminie. Jazdy odbywały się po trasach egzaminacyjnych co również nie było bez znaczenia.

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, punktualność

Minusy

długi czas trwania kursu

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 26.07.2019

Zosia Janiszewska

Zosia Janiszewska
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Dowiedziałam się o tej szkole od chłopaka mojej siostry. Uważam, że weekendowy kurs teoretyczny jest najlepszą opcją, ponieważ można na nim szybko zapoznać się z zasadami. Również trafiłam do świetnego instruktora- Michała, który wszystko tłumaczył mi na spokojne, a do moich błędów podchodził na wesoło. Dzięki temu, jazdy będę wspominała bardzo dobrze. Zdałam egzamin praktyczny za pierwszym razem, co świadczy o tym, że instruktor przygotował mnie rewelacyjnie do każdego zadania egzaminacyjnego. Polecam wszystkim moim znajomym tę szkołę i wspaniałego instruktora Michała.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
2

ocena z dnia: 25.07.2019

Weronika Wioletta Hermanowicz

Weronika Wioletta Hermanowicz
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim szkole jazdy „Enigma” Przede wszystkim Radka, który nie tylko przygotował mnie do zdania egzaminu państwowego ale nauczył jeździć! Oczywiście z humorem i wielkim uśmiechem na twarzy :) I Pani Ania która wie wszystko i we wszystkim pomoże, przecudowna kobieta !

Plusy

dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
5

ocena z dnia: 24.07.2019

Kasia Cyngot

Kasia Cyngot
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Bardzo polecam szkołę Enigma na ul. Grochowskiej.W biurze jest przemiła Pani Ania.Instruktor Radek jest bardzo rzetelny w swojej pracy,ma bardzo dobre podejście do kursanta i dużo cierpliwości.

Plusy

atrakcyjna cena, brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
Kurs

Ilość podejść do egzaminu
1

ocena z dnia: 23.07.2019

Mikołaj Miałkowski

Mikołaj Miałkowski
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Polecam gorąco, miałem przyjemność mieć jako instruktora Pana Sławka i zastanawiam się czy mogłem trafić lepiej :') Atmosfera bez niepotrzebnego stresu, ćwiczenie aż do sukcesu i zwracanie uwagi na typowe dla egzanimu miejsca to norma. Jazdy w okolicy WORDu, więc faktycznie nic mnie nie zaskoczyło na egzaminie, także polecam wszystkim!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak

Ocena ogólna

 

Kategoria Prawo Jazdy
B

Rodzaj szkolenia
TYLKO jazdy doszkalające

ocena z dnia: 23.07.2019

Paulina Knoff

Paulina Knoff
Opinia zweryfikowana przez Facebook

Najlepsza szkoła jazdy! Mój instruktor Pan Radek przygotował mnie do egzaminu praktycznego, który zdałam za pierwszym podejściem, dzięki jego cennym wskazówkom, cierpliwości i wyrozumiałości. Atmosfera podczas jazd byla bardzo przyjemna. Zdecydowanie polecam!

Plusy

brak ukrytych kosztów, dobra atmosfera, dobra organizacja, dobry stan pojazdów, elastyczność, instruktor “z powołania”, profesjonalizm, punktualność

Minusy

brak